Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#736   ramnoz

ramnoz

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 03/06/2013 - 20:12

Ενταξει . Καλη συσκευη απο χαρακτηριστικα, αλλα δεν ρολαρει. Το σκρολ αργο και το κινητο τρωει κολληματα. Το χειριστικα για μια μερα καιπερα απο την μεγαλη εντυπωσιακη του οθονη δεν ειναι κατι το φοβερο. Εναν χρηστη iphone μαλιστα θα τον εκνευρισει με τα λαγκαρισματα και τα κολληματα του. Απορω με τη samsung.
Αυτο το βιντεο το τραβηξα προχθες...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#737   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 03/06/2013 - 20:16

Ενταξει . Καλη συσκευη απο χαρακτηριστικα, αλλα δεν ρολαρει. Το σκρολ αργο και το κινητο τρωει κολληματα. Το χειριστικα για μια μερα καιπερα απο την μεγαλη εντυπωσιακη του οθονη δεν ειναι κατι το φοβερο. Εναν χρηστη iphone μαλιστα θα τον εκνευρισει με τα λαγκαρισματα και τα κολληματα του. Απορω με τη samsung.
https://www.youtube....h?v=Hl1xuedltzU

ειναι που δεν εχει lag ....χεχε

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#738   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/06/2013 - 20:39

https://www.youtube....h?v=Hl1xuedltzU

φιλε μου .. ειναι δικο σου το gs4???

η απλα το πηρες για καμια ωρα ??

κρατα το καμια εβδομαδα και πες μας εαν μετα ειναι ευκολο να ξαναπιασεις iphone ..

#739   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 03/06/2013 - 20:43

Καλά δεν είναι απόλυτο αυτό, τα ίδια είχαμε θυμάμαι και με S3 και έκανα την μετάβαση και το κράτησα και δεν με ενθουσίασε.

Πως να το κάνουμε αφού δεν είναι τόσο smooth και τραβάει lagarismata, δέχομαι τα θετικά που έχει το Android που είναι ανοιχτό λογισμικό αλλά έχει και τα στραβά του όσους πυρήνες και να δώσει η Sammy!
Once You Go Mac You Never Go Back

#740   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2013 - 20:46

... και τα στραβά του όσους πυρήνες και να δώσει η Sammy!

...8 and counting!!!

#741   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 03/06/2013 - 21:08

...8 and counting!!!

4 μεχρι στιγμης...

#742   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/06/2013 - 21:12

Το χειρότερο βέβαια είναι όταν κάποιοι έχουν άποψη χωρίς να έχουν δουλέψει τη συσκευή..

Όποια και αν είναι αυτή.

Το να πας σε κάποιο κατάστημα και απλά να το τσεκάρεις δεν είναι κριτήριο.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#743   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/06/2013 - 22:18

Το χειρότερο βέβαια είναι όταν κάποιοι έχουν άποψη χωρίς να έχουν δουλέψει τη συσκευή..

Όποια και αν είναι αυτή.

ετσι ακριβως ειναι ... και εγω εβλεπα τα s3 στα καταστηματα και δεν το αλλαζα με τιποτα το iphone για την παντοφλα ... ειπα για πλακα να αλλαξω επειδη αργουσε να ερθει το iphone5 και τελικα android ...

#744   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2013 - 22:35

4 μεχρι στιγμης...

Το μοντελο με τον 8-core δεν εχει βγει στην παραγωγη ακομα;
Δεν το γνωριζα αλλα προβλεπω οτι πολυ συντομα θα μετραμε ακομα περισσοτερους πυρηνες:)
Ηδη εμφανιστηκαν ψηγματα "INNOVATION" στα απαιτουμενα συστηματα ψυξης
http://www.iphonehel...αι-απο-την-nec/

Όποια και αν είναι αυτή.

Το μεγεθος της συσκευης ειναι τετοιο που αν δε σε βολευει το καταλαβαινεις στα πρωτα 3 λεπτα.

Σε οτι αφορα τις προσθετες λειτουργιες, wifi direct, scrolling με το βλεμμα κτλ, επισης δεν ειναι απαραιτητο να εχεις τη συσκευη επι μακρον για να καταλαβεις αν σου χρειαζονται η οχι.

Σε οτι αφορα το lag και τα συναφη δεν περιμενω απο ενα μοντελο των 700€ να εχει τετοιο προβλημα, εστω κι αν καποιοι το αποκαλουν "Lagaxy" ;)

#745   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 03/06/2013 - 22:40

Το μοντελο με τον 8-core δεν εχει βγει στην παραγωγη ακομα;
Δεν το γνωριζα αλλα προβλεπω οτι πολυ συντομα θα μετραμε ακομα περισσοτερους πυρηνες :)
Ηδη εμφανιστηκαν ψηγματα "INNOVATION" στα απαιτουμενα συστηματα ψυξης
http://www.iphonehel...αι-απο-την-nec/

εχει βγει σε καποιες χωρες αλλα και παλι δεν δουλευουν και οι 8 ταυτοχρονα.

για το βιντεο που ποσταρε το παλικαρι να πω οτι πολυ περιεργο μου φαινεται να εχει τοσο lag...
δινει την εντυπωση οτι ειναι συσκευη τον 150 ευρω... τι να πω...

#746   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/06/2013 - 22:49

Το μεγεθος της συσκευης ειναι τετοιο που αν δε σε βολευει το καταλαβαινεις στα πρωτα 3 λεπτα.

Σε οτι αφορα τις προσθετες λειτουργιες, wifi direct, scrolling με το βλεμμα κτλ, επισης δεν ειναι απαραιτητο να εχεις τη συσκευη επι μακρον για να καταλαβεις αν σου χρειαζονται η οχι.

Σε οτι αφορα το lag και τα συναφη δεν περιμενω απο ενα μοντελο των 700€ να εχει τετοιο προβλημα, εστω κι αν καποιοι το αποκαλουν "Lagaxy" ;)

Ασ'το το μέγεθος. Μη μένεις σε αυτό. Εγώ αναφέρομαι λειτουργικά.

Πως μπορεί κάποιος να έχει άποψη για κάτι όταν δε το έχει δουλέψει. Όχι μόνο για το S4, γενικότερα.

Το WiFi Direct έχω ξαναπεί πως θα το ήθελα. Για το Scrolling με τη κίνηση κτλ, αν μας το έκανε η καλή Apple, ακόμα για Innovation θα μιλάγαμε..

Προσωπικά στο S4 συγκεκριμένα Lag δεν είδα. Μόνο κατα το άνοιγμα των επαφών. Που κάνει λίγο παραπάνω να ανοίξει.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#747   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 03/06/2013 - 22:55

Ασ'το το μέγεθος. Μη μένεις σε αυτό. Εγώ αναφέρομαι λειτουργικά.

Πως μπορεί κάποιος να έχει άποψη για κάτι όταν δε το έχει δουλέψει. Όχι μόνο για το S4, γενικότερα.

Το WiFi Direct έχω ξαναπεί πως θα το ήθελα. Για το Scrolling με τη κίνηση κτλ, αν μας το έκανε η καλή Apple, ακόμα για Innovation θα μιλάγαμε..

Προσωπικά στο S4 συγκεκριμένα Lag δεν είδα. Μόνο κατα το άνοιγμα των επαφών. Που κάνει λίγο παραπάνω να ανοίξει.

Δεν ειναι lag αυτο νικο, ειναι θεμα του firmware της samsung... δεν εχει να κανει με τις δυνατοτητες της συσκευης δηλαδη... οταν ειχα περασει cm rom στο s3, μου τα ανοιγε κατευθειαν... που σημαινει οτι τα sources του firmware απο την google δεν εχουν κανενα θεμα, η samsung καθως το προσαρμοσε στα μετρα της καθε συσκευης της καπου το εχασε... κι εγω προσωπικα δεν εχω παρατηρησει lag στο s4...

#748   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2013 - 22:59

Δεν ειναι lag αυτο νικο, ειναι θεμα του firmware της samsung... δεν εχει να κανει με τις δυνατοτητες της συσκευης δηλαδη... οταν ειχα περασει cm rom στο s3, μου τα ανοιγε κατευθειαν... που σημαινει οτι τα sources του firmware απο την google δεν εχουν κανενα θεμα, η samsung καθως το προσαρμοσε στα μετρα της καθε συσκευης της καπου το εχασε... κι εγω προσωπικα δεν εχω παρατηρησει lag στο s4...

Παιδιά κι εγώ συμφωνώ μαζί σας ότι θα βάζαμε μια άλλη rom θα το καθαρίζαμε από τις βλακείες της Sammy και θα πηγαίνει μπάλα το κινητό...

Ελάτε όμως στην θέση ενός χρήστη που δεν ασχολείται καθόλου με αυτά, δίνει 700+ ευρώ γιατί δεν ψάχνει τα skroutzomagaza και βλέπει ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Αυτός ο καταναλωτής μετά θα στραφεί αλλού και με το δίκιο του, δεν λέω ότι θα πάει στην Apple και επίσης στην θέση του βίντεο του S4 θα μπορούσε να ήταν το HTC One.

#749   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 03/06/2013 - 23:03

Παιδιά κι εγώ συμφωνώ μαζί σας ότι θα βάζαμε μια άλλη rom θα το καθαρίζαμε από τις βλακείες της Sammy και θα πηγαίνει μπάλα το κινητό...

Ελάτε όμως στην θέση ενός χρήστη που δεν ασχολείται καθόλου με αυτά, δίνει 700+ ευρώ γιατί δεν ψάχνει τα skroutzomagaza και βλέπει ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Αυτός ο καταναλωτής μετά θα στραφεί αλλού και με το δίκιο του, δεν λέω ότι θα πάει στην Apple και επίσης στην θέση του βίντεο του S4 θα μπορούσε να ήταν το HTC One.

Δεν χρειαζεται να αλλαξεις καμια rom.. σαν παραδειγμα το εφερα στον νικο για να καταλαβει οτι δεν ειναι θεμα δυνατοτητων συσκευης το οτι αργει να μπει στα μηνυματα κλπ... δεν νομιζω ο καθε χρηστης που δεν θελει να ασχοληθει με την συσκευη να τον πειραξει το οτι ανοιγει σε 1.5 δευτερολεπτο η εφαρμογη του τηλεφωνου... εκτος αν ειναι κανενα vampire και θελει να τα κανει ολα σε fast forward... η συσκευη δεν χρειαζεται τιποτα για να δουλεψει σωστα, ειναι μια χαρα... αυτο βεβαια παιζει συμφωνα με το τι θελει ο καθενας... εγω προσωπικα θα πετουσα λιγη σαβουρα απο πανω που δεν χρειαζομαι... τιποτα αλλο...

#750   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2013 - 23:05

Συγνώμη κιόλας αλλά το scrolling του και το smoothless στην περιήγηση είναι απλά για γέλια...

Αν γινόταν αυτό σε iPhone θα είχε βγει έκτακτο δελτίο στο CNN...

Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 03/06/2013 - 23:06

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;