Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#721   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 02/06/2013 - 16:25

Η συσκευη ειναι στην καλυτερη περιπτωση beta ... Πολυ κακο software (crashes παντου), μεγαλα προβληματα στο σημα και στην αυτονομια... Και απο service. Αν βγαλεις ακρη θα μεινεις μηνες χωρις κινητο ...
Εγω σας ειπα ... Η φθηνεια τρωει τον παρα .. Και επειδη οι μα..κιες πληρωνονται προσεχτε μην σας ερθει μεγαλος λογαριασμος ...

Λογικό μιας και έχει λιγες εβδομάδες κυκλοφορίας.. Δε νομίζεις?

Δες όμως την εξέλιξη που έχει και θα συνεχίσει να έχει. Εδώ πήγανε και κάνανε Store ευρωπαικό ακρβώς γι αυτό, να καλύψουν όλους αυτούς που έκαναν την αγορά.

Για τη φθήνεια και για τις μακακίες να το δεχθώ όταν δεν υπάρχει απο την άλλη η κάταληλη υποστήριξη στο κομμάτι Service.

Κάτι που όπως βλέπω δεν υπάρχει με την Oppo. Εγώ το όλο εγχείρημα δε θα το κρίνω τώρα. Σε λίγους μήνες..

Το καλό βέβαια σε όλο αυτό είναι πως ο ανταγωνισμός ανεβαίνει. Και ειδικά όταν έρχεται κάποιος και σου λέει "ο,τι θες, στο δίνω, κάνε τη πρόταση σου."
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#722   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 02/06/2013 - 16:32

Λογικό μιας και έχει λιγες εβδομάδες κυκλοφορίας.. Δε νομίζεις?

Δες όμως την εξέλιξη που έχει και θα συνεχίσει να έχει. Εδώ πήγανε και κάνανε Store ευρωπαικό ακρβώς γι αυτό, να καλύψουν όλους αυτούς που έκαναν την αγορά.

Για τη φθήνεια και για τις μακακίες να το δεχθώ όταν δεν υπάρχει απο την άλλη η κάταληλη υποστήριξη στο κομμάτι Service.

Κάτι που όπως βλέπω δεν υπάρχει με την Oppo. Εγώ το όλο εγχείρημα δε θα το κρίνω τώρα. Σε λίγους μήνες..

Το καλό βέβαια σε όλο αυτό είναι πως ο ανταγωνισμός ανεβαίνει. Και ειδικά όταν έρχεται κάποιος και σου λέει "ο,τι θες, στο δίνω, κάνε τη πρόταση σου."

Αυτο μονο, καθως και ελαχιστες γνωσεις απο software engineering θα επρεπε να σε βαλέι σε υποψιες. Για μενα, αυτο απαντα στο γιατι με καθε καινουριο firmware φτιαχνουν κατι και χαλανε αλλα δεκα απο πισω. Το code base τους πρεπει να ειναι ενα intractable mess !!

Ενα προσφατο review απο anandtech : http://www.anandtech...o-find-5-review

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 02/06/2013 - 16:34

#723   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2013 - 16:56

Αυτο μονο, καθως και ελαχιστες γνωσεις απο software engineering θα επρεπε να σε βαλέι σε υποψιες. Για μενα, αυτο απαντα στο γιατι με καθε καινουριο firmware φτιαχνουν κατι και χαλανε αλλα δεκα απο πισω. Το code base τους πρεπει να ειναι ενα intractable mess !!

Ενα προσφατο review απο anandtech : http://www.anandtech...o-find-5-review

Eν μέρει σε αυτό που λες έχεις δίκιο και το δέχομαι, αν απο πίσω δεν υπάρχει το κατάληλο τμήμα με τους κατάληλους ανθρώπους.

Όμως εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κάποια τυχαία εταιρεία. Και δε κάνουν τίποτα στη τύχη..

Έγώ όπως σου 'πα όλο αυτό δε θα το κρίνω τώρα.. Σαν εγχείρημα όμως και το πλάνο που έχουν, μια χαρά μου φαίνεται..

Στη τελική κερδισμένοι βγαίνουμε εμείς.

LG8ISzO.gif

#724   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 02/06/2013 - 19:56

Οπως κ να εχει, δεν συγκρινονται αυτες οι συσκευες με τις αντιστοιχες απο τις αναγνωρισμενες εταιριες παγκοσμιως... και σε υποστηριξη, και σε service... ειναι τεραστιες value for money συσκευες, αλλα με τον καιρο ξεπερνιουνται.. δεν ασχολειται ενα μεγαλο developer team μαζι τους...δυστυχως...

#725   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 02/06/2013 - 20:02

Εχεις λαθος.

Και στις μεγαλες εταιριες εχει πολλα bug σε οτι νεο, και στη Samsung και στην Apple και παντου. Αλλες δε 'μεγαλες' εταιριες, παρατανε τα κινητα στην μοιρα τους (LG,Sony)
Η Oppo υποσχεται και εχει τρομερο service, οτι δε δινει και τα κλειδια στην κοινοτητα, λεει πολλα.

Ηδη το εχει πεθανει στις αναβαθμισεις, καθε 2 βδομαδες εχει νεο release.

Θα βγαινει software για αυτο το κινητο για πολυ καιρο ακομα.

#726   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2013 - 20:06

Εχεις λαθος.

Και στις μεγαλες εταιριες εχει πολλα bug σε οτι νεο, και στη Samsung και στην Apple και παντου. Αλλες δε 'μεγαλες' εταιριες, παρατανε τα κινητα στην μοιρα τους (LG,Sony)
Η Oppo υποσχεται και εχει τρομερο service, οτι δε δινει και τα κλειδια στην κοινοτητα, λεει πολλα.

Ηδη το εχει πεθανει στις αναβαθμισεις, καθε 2 βδομαδες εχει νεο release.

Θα βγαινει software για αυτο το κινητο για πολυ καιρο ακομα.

Μακαρι, αλλα δεν το νομιζω... εδω η htc σε ενα εξαμηνο παραταει τις συσκευες της... ειδικα μεσω της κοινοτητας... μακαρι να βγω ψευτης....

#727   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 02/06/2013 - 20:20

Eν μέρει σε αυτό που λες έχεις δίκιο και το δέχομαι, αν απο πίσω δεν υπάρχει το κατάληλο τμήμα με τους κατάληλους ανθρώπους.

Όμως εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κάποια τυχαία εταιρεία. Και δε κάνουν τίποτα στη τύχη..

Έγώ όπως σου 'πα όλο αυτό δε θα το κρίνω τώρα.. Σαν εγχείρημα όμως και το πλάνο που έχουν, μια χαρά μου φαίνεται..

Στη τελική κερδισμένοι βγαίνουμε εμείς.

Νίκο όσο θα υπάρχει και υποστήριξει απο XDA δεν φοβάμαι τίποτα.Θα το τεστάρουμε αλλά όχι τώρα λίγο μετά το καλοκαίρι να μαζέψω κάτι φράγκα.

#728   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2013 - 21:11

Οπως κ να εχει, δεν συγκρινονται αυτες οι συσκευες με τις αντιστοιχες απο τις αναγνωρισμενες εταιριες παγκοσμιως... και σε υποστηριξη, και σε service... ειναι τεραστιες value for money συσκευες, αλλα με τον καιρο ξεπερνιουνται.. δεν ασχολειται ενα μεγαλο developer team μαζι τους...δυστυχως...

Σίγουρα.. Για την ώρα όμως.

Το θέμα βέβαια είναι πως δε μιλάμε για κάποια τυχαία εταιρεία. Η οποία απο την άλλη μόλις μπήκε στο παιχνίδι.

Είναι σαν να λες η Harma Kardon π.χ θα φτιάξει τηλ.. Έχει μέγεθος η Oppo. Και θέλω να τη δω σε λίγους μήνες..

Ό,τι και να λέμε τώρα..

Νίκο όσο θα υπάρχει και υποστήριξει απο XDA δεν φοβάμαι τίποτα.Θα το τεστάρουμε αλλά όχι τώρα λίγο μετά το καλοκαίρι να μαζέψω κάτι φράγκα.

Αυτό λεει πολλά..

Αναμένω..! Άσπρο ή μαύρο?

LG8ISzO.gif

#729   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2013 - 21:32

Σίγουρα.. Για την ώρα όμως.

Το θέμα βέβαια είναι πως δε μιλάμε για κάποια τυχαία εταιρεία. Η οποία απο την άλλη μόλις μπήκε στο παιχνίδι.

Είναι σαν να λες η Harma Kardon π.χ θα φτιάξει τηλ.. Έχει μέγεθος η Oppo. Και θέλω να τη δω σε λίγους μήνες..

Ό,τι και να λέμε τώρα..

Αυτό λεει πολλά..

Κοιτα, το θεμα βασικα ειναι κατα ποσο εσυ θες να ασχοληθεις με την συσκευη κ τι ψαχνεις... και να μην πας με την λογικη "αν μου παθει κατι πως θα βρω ακρη?"... εγω προσωπικα διαλεξα και για δευτερη φορα samsung, επειδη ασχολουμαι πολυ με την κοινοτητα... καθε μερα δοκιμαζω και κατι διαφορετικο μεχρι να κατασταλλαξω καπου που θα με κρατησει εκει.. δεν με νοιαζει το service, ο σκοπος ειναι να μην παθει κατι η συσκευη... θα ξενερωσω ετσι κ αλλιως, ειτε βρω ακρη σε μια μερα, ειτε καθολου... αν δεν σε εμδιαφερει τοσο πολυ το θεμα της κοινοτητας, εισαι οκ... βγαινεις κερδισμενος στο θεμα vfm, κι αν εισαι τυπος που αλλαζει συσκευες συχνα, δεν σε νοιαζει καν αν σε ενα εξαμηνο θα ασχολουνται ακομα με την συγκεκριμενη συσκευη... πας αλλου κ τελος... οποτε βλεπεις κ αναλογως πραττεις...

#730   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2013 - 21:55

Νομίζω το να έχεις βασικό κριτήριο το Service ή αν πάθει κάτι, είναι λάθος..

Δε θα την ευχαριστηθείς ποτέ την οποιαδήποτε συσκευή. Το Service και την υποστήριξη την έφερα σαν παράδειγμα..

Και η αλήθεια είναι πως στα iDevices αλλά κυρίως στα iPhone, είναι πονεμένη ιστορία.

Σίγουρα ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια και ανάγκες. Ψάχνει άλλα πράγματα.

Απο 'κει και περα, αν τώρα έκανα την αλλαγή, S4.

LG8ISzO.gif

#731   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2013 - 21:59

Νομίζω το να έχεις βασικό κριτήριο το Service ή αν πάθει κάτι, είναι λάθος..

Δε θα την ευχαριστηθείς ποτέ την οποιαδήποτε συσκευή. Το Service και την υποστήριξη την έφερα σαν παράδειγμα..

Και η αλήθεια είναι πως στα iDevices αλλά κυρίως στα iPhone, είναι πονεμένη ιστορία.

Σίγουρα ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια και ανάγκες. Ψάχνει άλλα πράγματα.

Απο 'κει και περα, αν τώρα έκανα την αλλαγή, S4.

Δεν ειναι μονο στα iphone πονεμενη ιστορια το service, και με την htc εχουν προβλημα πολλοι χρηστες... μην κανεις τωρα την αλλαγη, περιμενε λιγο ακομη, τωρα που εφτασε στο αποκορυφωμα ο ανταγωνισμος, εχουμε να δουμε πολλα ακομα... εγω θα παω σε note3 οπως κ να εχει για τους λογους μου, αλλα επειδη δεν σε κοβω να θελεις τοσο μεγαλη συσκευη, απλα περιμενε... σε λιγο καιρο θα δουμε τρελλες συσκευες απο παντου...

#732   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 02/06/2013 - 22:06

To service σαφως και ειναι στα πρωτα που πρεπει να κοιταει καποιος. Ειδικα σε συσκευες 700€

Oταν χρειαστηκα εγγυηση για το LG, ηρθε κουριερ απο το σπιτι, το παρελαβε , και κουριερ το εφερε πισω μετα απο 5 εργασιμες. Δεν ειναι στα + αυτο;
Ασχετα που δεν ξαναπηρα LG γιατι δεν ειχε ανταγωνιστικα μοντελα στο price range μου, αν τεθει ποτε συγκριση, θα εχει bonus points.

#733   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα

Δημοσίευση 02/06/2013 - 22:10

Δεν ειναι μονο στα iphone πονεμενη ιστορια το service, και με την htc εχουν προβλημα πολλοι χρηστες... μην κανεις τωρα την αλλαγη, περιμενε λιγο ακομη, τωρα που εφτασε στο αποκορυφωμα ο ανταγωνισμος, εχουμε να δουμε πολλα ακομα... εγω θα παω σε note3 οπως κ να εχει για τους λογους μου, αλλα επειδη δεν σε κοβω να θελεις τοσο μεγαλη συσκευη, απλα περιμενε... σε λιγο καιρο θα δουμε τρελλες συσκευες απο παντου...

Δε βιάζομαι.. Και η αλήθεια είναι πως για την ώρα δε το σκέφτομαι τόσο.

Έλεγα πως θέλω να δω iOS 7 πρώτα, αλλά τελικά παρόλα αυτά ξέρω τι να περιμένω και εκεί..

Είχα μπεί στη διαδικασία για το Note II.. Με χάλασε όντως το μέγεθος.

Απο Σεπτέμβρη και μετά θα δούμε γενικότερα ώραια πράγματα.. Το ξέρω. Γι αυτό και λέω να περιμένω μέχρι τότε.

To service σαφως και ειναι στα πρωτα που πρεπει να κοιταει καποιος. Ειδικα σε συσκευες 700€

Oταν χρειαστηκα εγγυηση για το LG, ηρθε κουριερ απο το σπιτι, το παρελαβε , και κουριερ το εφερε πισω μετα απο 5 εργασιμες. Δεν ειναι στα + αυτο;
Ασχετα που δεν ξαναπηρα LG γιατι δεν ειχε ανταγωνιστικα μοντελα στο price range μου, αν τεθει ποτε συγκριση, θα εχει bonus points.

Εννοείται πως το κοιτάς. Αλλά δε πρέπει να είναι αυτό που θα καθορίσει την αγορά σου.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 02/06/2013 - 22:10

LG8ISzO.gif

#734   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 02/06/2013 - 23:43

Αυτό λεει πολλά..

Εννοείτε Μαύρο :)

#735   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 03/06/2013 - 16:20

Και στις μεγαλες εταιριες εχει πολλα bug σε οτι νεο, και στη Samsung και στην Apple και παντου..

Με τη διαφορα οτι στην Samsung και την HTC, εκτος απο bug εχει και lag.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες