Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#766   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 04/06/2013 - 02:23

Ανέβασα βιντεάκι για να δούμε όλοι το lag στα S4 :P

http://youtu.be/DNXdB2mOLP8

Αντε περαστικά και καληνύχτα σας :P

Τι το έχεις κάνει ρε φίλε το εργαλείο και πηγαίνει έτσι? :o

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#767   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 04/06/2013 - 04:22

Τιποτα δεν το εκανε παληκαρι μου... ρωτα τους χακερς μεσα στο πλαισιο τι τα κανουν τα κινητα και παει ο κοσμος και ξενερωνει που κολλανε?? Ετσι παει το s4 κανονικα... την ιδια αισθηση εχω κ εγω στο note2, και ουτε το s3 μου lagαρε ποτε οσο ηταν μαμα...

#768   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 07:25

και εγω με to note2 σούπερ ευχαριστημένος ειμαι αλλα στο scroll iPhone δεν ειναι,, ειναι το μονο κριτήριο αυτο όμως;;; σε αλλα θέματα το note ειναι πολυ καλύτερο!!τα εχω και τα δυο και μπορώ να πω οτι ειναι ψιλό ατοπή και άδικη η σύγκριση μεταξύ τους και για τα δυο!! το καθένα εχει συγκεκριμένο target άσχετα αν ο καταναλωτής τα βλέπει ολα ισιωμα!!
εχω το νοτε 5 μήνες τωρα και παραδέχομαι οτι ειναι παρά πολυ καλη συσκευή αλλα εμενα δεν με βόλεψε και για αυτο και το πουλάω και μένω στο 5ρακι μου χωρις να θαβω το νοτε!!

#769   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 04/06/2013 - 07:29

Σφαιρα λεμε παει το κινητο και αδικα τρωει τοση λασπη για τα δηθεν lagarismata.

#770   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 04/06/2013 - 08:38

Ωχ... τους εστειλες αδιαβαστους τωρα... αφιερωμενο βασικα στους χρηστες με τα htc one που μας τα ζαλισαν με το smoothness του sense... τωρα να φανταστω τους εμεινε μονο η ποιοτητα κατασκευης για να λενε ε???

Ε εντάξει να σου πω την αλήθεια δεν εχω θέμα με τους users που έχουν htc γενικά συσκευές

Πούλα το Γιάννη. Πάρε Oppo.

Ναι χάλια Νίκο εχω απογοητεύσει τελείως απο το κινητο λέω όντως να το βάλω αγγελία
Πέρα απο την πλάκα το Oppo find 5 θα το αγοράσω και έχουμε να ρίξουμε τρελές μοντες :)

Τίποτα φίλε μου απλός απο εχθές του είπα να μη του ξανά βάλω unleaded 95 και έβαλα V Power Racing :D

#771   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 08:46

και εγω με to note2 σούπερ ευχαριστημένος ειμαι αλλα στο scroll iPhone δεν ειναι,, ειναι το μονο κριτήριο αυτο όμως;;; σε αλλα θέματα το note ειναι πολυ καλύτερο!!τα εχω και τα δυο και μπορώ να πω οτι ειναι ψιλό ατοπή και άδικη η σύγκριση μεταξύ τους και για τα δυο!! το καθένα εχει συγκεκριμένο target άσχετα αν ο καταναλωτής τα βλέπει ολα ισιωμα!!
εχω το νοτε 5 μήνες τωρα και παραδέχομαι οτι ειναι παρά πολυ καλη συσκευή αλλα εμενα δεν με βόλεψε και για αυτο και το πουλάω και μένω στο 5ρακι μου χωρις να θαβω το νοτε!!

Ειπαμε, ειναι ευχη και καταρα το note, ή θα σε βολεψει κ μετα δεν πηγαινεις σε μικροτερες συσκευες, ή δεν θα σε βολεψει... εγω δεν εχω κανενα θεμα με το scroll φιλε... δεν ειναι το scroll η αισθηση που σου φαινεται οτι στο 5αρι δουλευει καλυτερα, αλλα οι πιο καλογραμμενες εφαρμογες... rollαρουν καλυτερα στο iphone, κακα τα ψεμματα...

#772   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 09:40

το θέμα μου ειναι οτι χρειάζομαι 5 ιντσες οθονη και ειμαι σε δίλημμα ..s4 h htc one!!

#773   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 10:19

το θέμα μου ειναι οτι χρειάζομαι 5 ιντσες οθονη και ειμαι σε δίλημμα ..s4 h htc one!!

Γιατι δεν πας σε ενα καταστημα να τα δοκιμασεις κ να κρινεις συμφωνα με τα προσωπικα σου γουστα?? Ειναι υποκειμενικη η απαντηση που ψαχνεις... ο καθενας διαλεγει συμφωνα με τις απαιτησεις του...

#774   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 04/06/2013 - 10:23

Τις προάλλες που είχα περάσει από το Πλαίσιο η αλήθεια είναι πως το νέο Galaxy σε σχέση με το S3, κάθεται καλύτερα στο χέρι και έχει καλό grip.

Δεν έχω δει την οθόνη του HTC one από κοντά αλλά του S4 με εντυπωσίασε.

Να έτρεχε και ios θα ήταν όλα τα λεφτά he he he.
Once You Go Mac You Never Go Back

#775   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 10:25

τα είδα φιλος και τα δυο!! λιγο οι φήμες για χάλια μπαταρία στο one και λιγο η καλύτερη υποστήριξη της σαμμυ με σπρώχνει πρώσ το σ4

#776   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 10:29

τα είδα φιλος και τα δυο!! λιγο οι φήμες για χάλια μπαταρία στο one και λιγο η καλύτερη υποστήριξη της σαμμυ με σπρώχνει πρώσ το σ4

Η μπαταρια με το τελευταιο update της htc διορθωθηκε... σαν υποστηριξη ναι, εχει πολυ καλυτερη το s4... κι αυτο θα φανει μετα απο ενα εξαμηνο...

#777   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 04/06/2013 - 12:10

Τις προάλλες που είχα περάσει από το Πλαίσιο η αλήθεια είναι πως το νέο Galaxy σε σχέση με το S3, κάθεται καλύτερα στο χέρι και έχει καλό grip.

Δεν έχω δει την οθόνη του HTC one από κοντά αλλά του S4 με εντυπωσίασε.

Να έτρεχε και ios θα ήταν όλα τα λεφτά he he he.

συμφωνουμε δηλαδη μητσο οτι θελουμε μια τετοια οθονη και εμεις τα ios φανς.....!
Θελω να δω και το 6αρι οταν με το καλο ερθει και εκει ειναι η τελευταια ευκαιρια στην apple....

#778   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 04/06/2013 - 12:33

Ανέβασα βιντεάκι για να δούμε όλοι το lag στα S4 :P

http://youtu.be/DNXdB2mOLP8

Αντε περαστικά και καληνύχτα σας :P

Μπραβο φιλε ! Εχεις κανει καταπληκτικη δουλεια στο μονταζ !! Δεν φαινεται καθόλου το lag !! :P

#779   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 04/06/2013 - 13:39

Μπραβο φιλε ! Εχεις κανει καταπληκτικη δουλεια στο μονταζ !! Δεν φαινεται καθόλου το lag !! :P

Άρα μου δίνεις προαγωγή για bolywood η Holywood; :P

#780   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 04/06/2013 - 13:42

Nα την πω και εγω τη μ@λ@κι@ μου.

1000 φορες να εχω αυτο το 'lag' (Ο Θεος να το κανει) και 350,000 επιλογες, features και υπερτατη παραμετροποιηση και επιλογη αναμεσα σε συσκευες, παρα ενα dumphone με εφαρμογες.

Ε δεν γινεται ρε παιδες ΟΛΑ τα θετικα του android να ειναι για σας αχρηστα.

Και δεν μιλαω για τα 'bloat' features του S4 (air gestures, eye-scrolling και αλλα 400 ακομα) αλλα για τα βασικα του android (launchers,widgets,toggles, play store, οθονες κλπ κλπ)

Πηγα σε iphone και μου πεταχτηκαν τα ματια εξω απο αυτα που ΔΕΝ μπορω να κανω, πρεπει να κανω jailbreak και να πληρωσω για να βαλω file manager??
Στο android στον filemanager μου, ειχα περασει και box,dropbox,gmail,hotmail κλπ
Που ειναι τα πληκτρολογια διαολε; Στο android ειχα στην αρχικη οθονη widget με καιρο και ωρα για 3 πολεις, πως το κανω αυτο στο Iphone ρε παιδια;

Χτες επαιζε η κοπελα μου με το Zedge, εγω τι εχω ρε παιδια; Πρεπει να κοψω τα mp3 μου για να τα βαλω ringtone?
Εμαθε σε μια βδομαδα και γραφει ταχυτατα με swipe, εγω ξανα-ανακαλυψα τον τροχο και δακτυλογραφω μετα απο 5 χρονια.
Στο android γιατι μου ανοιγουν τα Links απο το email στο Tapatalk κατευθειαν;

Εχω αποκτησει 500 πιεση με το Iphone.

YΓ Ουτε καν θα αναφερω τι μπορεις να κανει με AOKP + CM roms στο android. Παμε στο υπερδιαστημα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες