Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#796   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 04/06/2013 - 14:59

Κλατσα, κλουτσα, τα καναμε ολα λουτσα.
Τα επιχειρηματα ειναι εκει ομως.

Δεν βλεπω κανεναν να κοπτεται να απαντησει.

Να σε ρωτησω κατι off topic.
Στο semi tethered που εχεις οταν κανεις boot χωρις PC ,λειτουργουν αλλοι browsers, chrome πχ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#797   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 04/06/2013 - 15:01

Δεν εχω αλλους browser, αλλα θα κανω τωρα δοκιμη για παρτη σου. Εχεις συγκεκριμενο browser να δοκιμασω;

#798   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 04/06/2013 - 15:05

αλλα για τα βασικα του android (launchers,widgets,toggles, play store, οθονες κλπ κλπ)

Πηγα σε iphone και μου πεταχτηκαν τα ματια εξω απο αυτα που ΔΕΝ μπορω να κανω, πρεπει να κανω jailbreak και να πληρωσω για να βαλω file manager??
Στο android στον filemanager μου, ειχα περασει και box,dropbox,gmail,hotmail κλπ

Που ειναι τα πληκτρολογια διαολε;
Στο android ειχα στην αρχικη οθονη widget με καιρο και ωρα για 3 πολεις, πως το κανω αυτο στο Iphone ρε παιδια;

Πρεπει να κοψω τα mp3 μου για να τα βαλω ringtone?

Εμαθε σε μια βδομαδα και γραφει ταχυτατα με swipe, εγω ξανα-ανακαλυψα τον τροχο και δακτυλογραφω μετα απο 5 χρονια.

Εχω αποκτησει 500 πιεση με το Iphone.

βαριομουν αλλα μου τα σπασες παλι...

1)τα 'βασικα'... launchers δειξε μου εναν ομορφο, widgets ερευνες δειχνουν τα χρησημοποιει το 5% και ετσι οπως ειναι ειναι ασχημα και αχρηστα, δεν τα θελει κανεις ετσι μονο αν τα κανουν να αλληλεπιδρουν με εκαστοτε εφαρμογη, play store? αυτο ειναι και το κατα στο android ετσι οπως ειναι και ιδικοτερο που οταν ενας dev ανεβαζει εφαρμογη δεν την ελεγχουν κιλας, οθονες? το iphone δεν εχει? κανε scroll δεξια με το δαχτυλο σου στην home scrren και θα σε παει στην επομενη! (παλι κατι εμαθες)

2)file manager τι ακριβως κανεις? αλαζεις τα αρχεια του συστηματος? πες μας τι κανεις... οταν λες εβαλες στον file manager dropox και hotmail ti ενοεις?

3)εχεις παο τα καλυτερα πληκτρολογια σε smartphone γιτι θες αλλο?
η εφαρμογη clock ειχει να βλεπεις ωρες απο ολες τις χωρες, η weather εχει καιρο... υπαρχουν και free εφαρμογες που τα εχουν ολα μαζι.. το να εχεις ενα widget που να πιανει 4-8 εικονιδια για να σου δειχνει τον καιρο στην κινα ειναι επιικος ηλ...θιο!

4)ναι φιλε πρεπει να το κοψεις! και θα σου πω γιατι, οταν καποιος σε περνει αν μεσα σε 20-25 sec δεν απαντησεις κλεινει η κλειση και σου λεει δεν ειναι διαθεσιμος! αν δεν το εχει αυτο εχεις αφησει ποτε το τηλ να χτυπαει 2 λεπτα? η αλλος που σε περνει περιμενει 2 λεπτα στο ακουστικο? να που ειναι καλο το ios σου λεει πανω απο 30 δευτερα δεν υπαρχει περιπτωσει να χτυπαει ΑΡΑ το ringtone θα ειναι μεχρι εκει για να πιανει την λιγοτερη μνημη (buff)
οταν φωρτονει για να χτυπησει! στο android σου ουτε αυτο δεν σκεφτηκαν να κανουν για να γλητοσεις μνημη! 10 λεπτα κοματι να βαλεις θα το φωρτοσει ολο... κουνι απου σας κουναγε το λετε και σαν προτερημα.,....

5) swype!!!! αν το βαλει το ios θα ειμαι ο πρωτος που θα τους κραξει!

6) εμεις να δεις με σενα ποση εχουμε ανεβασει

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 04/06/2013 - 15:06

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#799   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 15:16

Εσυ βρεθηκες να απαντησεις;

Εσυ που θεωρεις τα widgets αχρηστα, εσυ που θεωρεις το swipe για..... 17χρονους, εσυ που θεωρεις το ios απο τα καλυτερα πληκτρολογια;(πονεσε η κοιλια μου απο τα γελια)

Τωρα μαθαμε οτι να ξερουμε τι καιρο/ωρα εχει στην πολη που ζει η κοπελα μας και ο καλυτερος μας φιλος ειναι ΗΛΙΘΙΟ. Και οτι τα widgets πιανουν αχρηστο χωρο στην οθονη. Και οτι ειναι σωστο να πρεπει να κοβουμε τα mp3 μας για να τα βαζουμε ringtones. Kαι οτι οι launchers ειναι ασχημοι.

Οσο λοιπον υπαρχουν χρηστες σαν και εσενα εκει εξω, τοσο η Apple θα κανει αναβαθμιση σε γραφικα και σε εικονιδιακια.

Τελευταία επεξεργασία από: gordito, 04/06/2013 - 15:20

#800   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 15:19

Να σε ρωτησω κατι off topic.
Στο semi tethered που εχεις οταν κανεις boot χωρις PC ,λειτουργουν αλλοι browsers, chrome πχ;

Παιδαρε, προσωπικα, οταν μπω σε semi-untethered μου κανει reboot η συσκευη καθε 15", δεν ξερω γιατι. Ισως επειδη εχω παρα πολλες εφαρμογες και δεν φτανουν οι home screens? (εχει περιορισμο η Apple αν δεν κανω λαθος)

Προλαβα ομως να τρεξω chrome και μπηκε κανονικα στο Internet.

#801   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 15:20

σου απαντησα με επιχειρηματα, το τιλες ουτε που με νιαζει.... αν θεωρεις οτι λεω κατι λαθος ας το θεωρεις! και σου λεω πες μου ENA παραδειγμα που το android ειναι 'smartphone' δηλαδη για λογαριασμο μου θα κανει κατι ωστε να σου εξυκονομησει μνημη η μπαταρια η οτι διποτε... πες μου ΕΝΑ παραδειγμα! οτι το android λειτουργει ετσι ωστε να σε βοηθησει σε αυτο

#802   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 04/06/2013 - 15:29

σου απαντησα με επιχειρηματα, το τιλες ουτε που με νιαζει.... αν θεωρεις οτι λεω κατι λαθος ας το θεωρεις! και σου λεω πες μου ENA παραδειγμα που το android ειναι 'smartphone' δηλαδη για λογαριασμο μου θα κανει κατι ωστε να σου εξυκονομησει μνημη η μπαταρια η οτι διποτε... πες μου ΕΝΑ παραδειγμα! οτι το android λειτουργει ετσι ωστε να σε βοηθησει σε αυτο

δεν εχεις καταλαβει οτι η ενοια smartphone εχει χαθει...smartphone ηταν το p990 η το 6600...πλεον εχουμε υπολογιστες τσεπης που παιρνουν και τηλεφωνο...οποτε με τη συσκευη μου θελω να κανω αυτα που κανω πανω κατω και στο pc μου.

#803   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 15:31

Tα ειδα τα επιχειρηματα, το swipe ειναι για 17χρονους, τι να τον κανω τον file manager, 'ερευνες λενε....', τι να το κανω το να μπορω ευκολα και ανετα να βαλω mp3 για ringtone, και αλλα ωραια.

Αντε να σου απαντησω, αν και φαινεται οτι μιλαω σε τοιχο.

1) Launchers, γιατι ρυθμιζω την home screen μου οπως θελω εγω, και οχι η Apple ή η Google.
2) Swipe γιατι γραφω σε μισο χρονο απο σενα.
3) Ολο το mp3 για ringtone για να μην χρειαζεται να κανω ολοκληρη διαδικασια για να το βαλω.
4) Widgets γιατι εχω στην home screen μου την πληροφορια που θελω εγω, και ΟΧΙ τα εικονιδια των εφαρμογων μου.
5) File Manager γιατι εχω ολα τα αρχεια του cloud διαθεσιμα σε ενα προγραμμα
6) File Manager γιατι τακτοποιω τα αρχεια μου ΟΠΩΣ θελω εγω

Δεν περιμενω σοβαρη απαντηση απο σενα, γιατι ολα αυτα ειναι αχρηστα για σενα.

Τελευταία επεξεργασία από: gordito, 04/06/2013 - 15:31

#804   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 15:37

δεν εχεις καταλαβει οτι η ενοια smartphone εχει χαθει...smartphone ηταν το p990 η το 6600...πλεον εχουμε υπολογιστες τσεπης που παιρνουν και τηλεφωνο...οποτε με τη συσκευη μου θελω να κανω αυτα που κανω πανω κατω και στο pc μου.

οχι δεν εχει χαθει το smartphone! αλλιως θα ετρεχαν και σε x86 οι επεξεργαστες!

το smartphone ειναι smartphone επιδη εχει μικρη μπαταρια , μνημη, και επεξεργαστη! και πρεπει το λειτουργικο να εχει τον σχεδιασμο και την φιλοδοφια αυτα να τα εξηκονομει οσο γινετε! να σκεφτετε και να πρατει για σενα αν εσυ κανει ενα λαθος!
ακομα στο android πιστευουν οτι εχει true multitasking! ο κοσμος δεν ξερει, σε πιο παλια θεματα ειχα ανεβασει το πωε δουλευε προ 4.χ.χ το android και πως μετα! στο true multitasking αν ξεχασεις ενα game ανοιχτο επιδη κατι σου ετιχε και επρεπε να φυγεις και το ξεχασες αν δουλεθει στο background τοτε θα ζεστενοταν το τηλεφωνο, θα ετρωγε ολη την cpu και την μνημη, και ολη την μπαταρια! στο ios οτι και αν ξεχασεις στο κανει freeze και δεν σου τρωει τιποτα, και τρεχει αυτα που εχεις προγραματισει να τρεχει! ειναι μια φιλοσοφια που δενει τον προγραματισμο με το multitasking! στο android προ 4.x.x ηταν χημα στο κημα και μετα 4.χ.χ εβαλαν services! τα οποια διαχηρηζονται και κλεινουν εφαρμογες οι οπιες τρωνε πολλουσ πορους η εχουν μεινει πολυ καιρο στο background και δεν χρησημοποιουνται! αυτο ειναι smartphone και αυτο θα αλαξει οταν εχουμε μπαταριες τεραστιεςκαι δεν θερμενονται τα τηλεφωνα! ισως να μην αλαξει και ποτε! παντος το τηλεφωνο pc ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

#805   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 15:39

Σταματα, δεν μπορω αλλο, ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟ, με επιασε η κοιλια μου.

#806   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 15:41

Tα ειδα τα επιχειρηματα, το swipe ειναι για 17χρονους, τι να τον κανω τον file manager, 'ερευνες λενε....', τι να το κανω το να μπορω ευκολα και ανετα να βαλω mp3 για ringtone, και αλλα ωραια.

Αντε να σου απαντησω, αν και φαινεται οτι μιλαω σε τοιχο.

1) Launchers, γιατι ρυθμιζω την home screen μου οπως θελω εγω, και οχι η Apple ή η Google.
2) Swipe γιατι γραφω σε μισο χρονο απο σενα.
3) Ολο το mp3 για ringtone για να μην χρειαζεται να κανω ολοκληρη διαδικασια για να το βαλω.
4) Widgets γιατι εχω στην home screen μου την πληροφορια που θελω εγω, και ΟΧΙ τα εικονιδια των εφαρμογων μου.
6) File Manager γιατι τακτοποιω τα αρχεια μου ΟΠΩΣ θελω εγω

Δεν περιμενω σοβαρη απαντηση απο σενα, γιατι ολα αυτα ειναι αχρηστα για σενα.

εχεις παρει χαμπαρει οτι δεν απαντησες σε τιποτα!

αυτο ακομα δεν το εχω καταλαβει.... εγω στο dropox οταν το ανοιγω ολα τα αρχεια μου εμφανιζει και διαβαζω η κατεβαζω αυτο που θελω
αν ειναι ενα αρχειο .custom_ext δεν θα το κατεβασει ουτε θα το διαβασει μιας και θα ειναι αχρηστο για το λειτουργικο του τηλεφωνου! και ισως να ειναι και επιβλαβες! δεν κατεβαινει οτι να ναι..... προσεχει το συστημα τι βαζει μεσα του γιλε... δεν ειναι χημα στο κημα το παμε

#807   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 04/06/2013 - 15:50

βαριομουν αλλα μου τα σπασες παλι...

1)τα 'βασικα'... launchers δειξε μου εναν ομορφο, widgets ερευνες δειχνουν τα χρησημοποιει το 5% και ετσι οπως ειναι ειναι ασχημα και αχρηστα, δεν τα θελει κανεις ετσι μονο αν τα κανουν να αλληλεπιδρουν με εκαστοτε εφαρμογη, play store? αυτο ειναι και το κατα στο android ετσι οπως ειναι και ιδικοτερο που οταν ενας dev ανεβαζει εφαρμογη δεν την ελεγχουν κιλας, οθονες? το iphone δεν εχει? κανε scroll δεξια με το δαχτυλο σου στην home scrren και θα σε παει στην επομενη! (παλι κατι εμαθες)

2)file manager τι ακριβως κανεις? αλαζεις τα αρχεια του συστηματος? πες μας τι κανεις... οταν λες εβαλες στον file manager dropox και hotmail ti ενοεις?

3)εχεις παο τα καλυτερα πληκτρολογια σε smartphone γιτι θες αλλο?
η εφαρμογη clock ειχει να βλεπεις ωρες απο ολες τις χωρες, η weather εχει καιρο... υπαρχουν και free εφαρμογες που τα εχουν ολα μαζι.. το να εχεις ενα widget που να πιανει 4-8 εικονιδια για να σου δειχνει τον καιρο στην κινα ειναι επιικος ηλ...θιο!

4)ναι φιλε πρεπει να το κοψεις! και θα σου πω γιατι, οταν καποιος σε περνει αν μεσα σε 20-25 sec δεν απαντησεις κλεινει η κλειση και σου λεει δεν ειναι διαθεσιμος! αν δεν το εχει αυτο εχεις αφησει ποτε το τηλ να χτυπαει 2 λεπτα? η αλλος που σε περνει περιμενει 2 λεπτα στο ακουστικο? να που ειναι καλο το ios σου λεει πανω απο 30 δευτερα δεν υπαρχει περιπτωσει να χτυπαει ΑΡΑ το ringtone θα ειναι μεχρι εκει για να πιανει την λιγοτερη μνημη (buff)
οταν φωρτονει για να χτυπησει! στο android σου ουτε αυτο δεν σκεφτηκαν να κανουν για να γλητοσεις μνημη! 10 λεπτα κοματι να βαλεις θα το φωρτοσει ολο... κουνι απου σας κουναγε το λετε και σαν προτερημα.,....

5) swype!!!! αν το βαλει το ios θα ειμαι ο πρωτος που θα τους κραξει!

6) εμεις να δεις με σενα ποση εχουμε ανεβασει

Αν πάντως έπρεπε να σκεφτώ κάποια πράγματα που είδα στο android και θα με φρέναραν να γυρίσω σε iphone, δυο από αυτά θα ήταν οι launchers και τα πληκτρολόγια..
Για launcher έχεις πάρα πολλές επιλογές, και δεν είναι μόνο για εφέ.. Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα με πάτημα μιας εφαρμογής, κάτι που αντίστοιχα στο iphone θα πρέπει να έχεις κάνει jailbreak, να εγκαταστήσεις αρκετά tweaks και να ξοδέψεις αρκετό χρόνο για να πεις που άλλαξες κάτι και να ξεφύγεις από το κλασσικό 4Χ4 (ή 4Χ5), 4 εικονίδια στο dock και σελίδες.
Πληκτρολόγια απλά το Swype & το Swiftkey είναι σε άλλο επίπεδο. Όταν αναγκάζομαι και γράφω στο ipad πλέον ξενερώνω ειλικρινά.. Τουλάχιστον στο μισό έχει μειωθεί ο χρόνος που θέλεις για να γράψεις κάτι.

#808   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 15:51

Nα κανω μια ερωτηση.

Αν κανω uninstall μια εφαρμογη απο το κινητο, αλλα εχω κανει πριν sync με το itunes, την επομενη φορα που θα κανω sync θα μου την ξαναπερασει;

#809   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 15:53

Αν πάντως έπρεπε να σκεφτώ κάποια πράγματα που είδα στο android και θα με φρέναραν να γυρίσω σε iphone, δυο από αυτά θα ήταν οι launchers και τα πληκτρολόγια..
Για launcher έχεις πάρα πολλές επιλογές, και δεν είναι μόνο για εφέ.. Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα με πάτημα μιας εφαρμογής, κάτι που αντίστοιχα στο iphone θα πρέπει να έχεις κάνει jailbreak, να εγκαταστήσεις αρκετά tweaks και να ξοδέψεις αρκετό χρόνο για να πεις που άλλαξες κάτι και να ξεφύγεις από το κλασσικό 4Χ4 (ή 4Χ5), 4 εικονίδια στο dock και σελίδες.
Πληκτρολόγια απλά το Swype & το Swiftkey είναι σε άλλο επίπεδο. Όταν αναγκάζομαι και γράφω στο ipad πλέον ξενερώνω ειλικρινά.. Τουλάχιστον στο μισό έχει μειωθεί ο χρόνος που θέλεις για να γράψεις κάτι.

συμφωνω πως το android ειναι ο βασιλιας του customisation! τα πιο γρηγορα πληκτρολογια ηταν αυτα που ειχε τα 9 κουμπια και αν παταγες φορες το καθε κουμπι εβγαζε και αλλο γραμμα, εγω δει πιστιρικα να γραφει και επαθα πλακα! και το πως γραφει καθενας ειναι υποκειμενικο, εγω προσοπηκα γραφω αργα οτι ακι αν μου δωσεις, αλλος γραφει ταχυτατα.. ειναι στον καθενα! αλλα να ζωγραφιζο για να γραφω.. εμενα δεν μαρεσει

#810   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 04/06/2013 - 15:55

οχι δεν εχει χαθει το smartphone! αλλιως θα ετρεχαν και σε x86 οι επεξεργαστες!

το smartphone ειναι smartphone επιδη εχει μικρη μπαταρια , μνημη, και επεξεργαστη! και πρεπει το λειτουργικο να εχει τον σχεδιασμο και την φιλοδοφια αυτα να τα εξηκονομει οσο γινετε! να σκεφτετε και να πρατει για σενα αν εσυ κανει ενα λαθος!
ακομα στο android πιστευουν οτι εχει true multitasking! ο κοσμος δεν ξερει, σε πιο παλια θεματα ειχα ανεβασει το πωε δουλευε προ 4.χ.χ το android και πως μετα! στο true multitasking αν ξεχασεις ενα game ανοιχτο επιδη κατι σου ετιχε και επρεπε να φυγεις και το ξεχασες αν δουλεθει στο background τοτε θα ζεστενοταν το τηλεφωνο, θα ετρωγε ολη την cpu και την μνημη, και ολη την μπαταρια! στο ios οτι και αν ξεχασεις στο κανει freeze και δεν σου τρωει τιποτα, και τρεχει αυτα που εχεις προγραματισει να τρεχει! ειναι μια φιλοσοφια που δενει τον προγραματισμο με το multitasking! στο android προ 4.x.x ηταν χημα στο κημα και μετα 4.χ.χ εβαλαν services! τα οποια διαχηρηζονται και κλεινουν εφαρμογες οι οπιες τρωνε πολλουσ πορους η εχουν μεινει πολυ καιρο στο background και δεν χρησημοποιουνται! αυτο ειναι smartphone και αυτο θα αλαξει οταν εχουμε μπαταριες τεραστιεςκαι δεν θερμενονται τα τηλεφωνα! ισως να μην αλαξει και ποτε! παντος το τηλεφωνο pc ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

σε λιγο καιρο θα δεις και χ86 επεξεργαστες... μια χαρα κραταει το παιχνιδι και μια μερα μετα χωρις να ζεσταινεται και να τρωει cpu...το android θα σου κλεισει την εφαρμογη μονο οταν εχει αναγκη απο ραμ αλλα με 2 γιγα και 1.3 ελευθερα σπανια θα εχεις θεμα με το multitasking.

επισης ψαξε στο youtube για n900 multitasking και δες τι θα πει real multitasking.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες