Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#826   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 04/06/2013 - 17:07

λογικο να εχεις multiwindow το iphone τι να το κανει σε 4" οθονη! 2" και σε 2" δεν εχει νοημα! σε μεγαλυτερες οθονες αυτη η λειτουργια εχει νοημα.

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#827   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 04/06/2013 - 17:35

Δεν παιζει πιο γρηγορο απο το swiftkey.

Το autocorrection του ειναι παρα πολυ καλο. Εκει που δινει ρεστα, ειναι στην προγνωση επομενης λεξης.

Οντως ολα τα λεφτά το swiftkey

#828   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/06/2013 - 17:40

εγω παλι βρηκα την υγεια μου με swype ...και σε τιμη 0,80 αγοραστηκε κανονικα ...

πεταει ...

#829   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 04/06/2013 - 17:48

Tα ειδα τα επιχειρηματα, το swipe ειναι για 17χρονους, τι να τον κανω τον file manager, 'ερευνες λενε....', τι να το κανω το να μπορω ευκολα και ανετα να βαλω mp3 για ringtone, και αλλα ωραια.

Αντε να σου απαντησω, αν και φαινεται οτι μιλαω σε τοιχο.

1) Launchers, γιατι ρυθμιζω την home screen μου οπως θελω εγω, και οχι η Apple ή η Google.
2) Swipe γιατι γραφω σε μισο χρονο απο σενα.
3) Ολο το mp3 για ringtone για να μην χρειαζεται να κανω ολοκληρη διαδικασια για να το βαλω.
4) Widgets γιατι εχω στην home screen μου την πληροφορια που θελω εγω, και ΟΧΙ τα εικονιδια των εφαρμογων μου.
5) File Manager γιατι εχω ολα τα αρχεια του cloud διαθεσιμα σε ενα προγραμμα
6) File Manager γιατι τακτοποιω τα αρχεια μου ΟΠΩΣ θελω εγω

Δεν περιμενω σοβαρη απαντηση απο σενα, γιατι ολα αυτα ειναι αχρηστα για σενα.

1.) Άντε να συμφωνήσω με τον Launcher.

2.) Πάλι καλά που έχει το swiftkey το market στην τιμή των 5 ευρώ γιατί με το default πληκτρολόγιο αλλού πατάς και άλλα γράφει, τα έχω πει με pm με πολλούς από εδώ που είναι υποστηρικτές του android και το είχα διαπιστώσει και ο ίδιος όταν είχα το S3.

3.) Το παρατραβάς, σιγά τα ουά, τώρα κάνεις λες και είσαι 15χρονο.

4.) Άχρηστα πραγματικά όμως, τι πραγματική πληροφορία παίρνεις δηλαδή? Για εφέ είναι. Για σοβαρή δουλειά δεν είναι κανένα.

5 - 6.) Έχουμε το iTunes και τα έχουμε όλα τακτοποιημένα.

Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 04/06/2013 - 17:51

Once You Go Mac You Never Go Back

#830   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 04/06/2013 - 18:01

Να κάνω μία ερώτηση κι εγώ που πρέπει να έχει απαντηθεί προηγουμένως αλλά εδώ μέσα αν ψάξω μόνο αυτό δε θα βρω :P
Τις επαφές μου από το iphone πως μπορώ να τις περάσω στο s4? Πέρα από τον συγχρονισμό στο Outlook και το icloud. Υπάρχει κάτι πιο απλό? Ας πούμε στο iphone είχα το mycontactsbackup και έστελνες στο mail σου όλες τις επαφές.

#831   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 18:11

Κάνεις εξαγωγή τις επαφές σου από το iCloud και της κάνεις εισαγωγή στο Gmail σου και θα κατέβουν μετά στο κινητό σου.

#832   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 04/06/2013 - 18:30

Nα κανω μια ερωτηση.

Αν κανω uninstall μια εφαρμογη απο το κινητο, αλλα εχω κανει πριν sync με το itunes, την επομενη φορα που θα κανω sync θα μου την ξαναπερασει;

Όχι, δεν θα την ξαναπεράσει. Αναγνωρίζει ότι την απέρριψες. Φυσικά οποιαδήποτε στιγμή την έχεις στο iTunes και την περνάς.

Επίσης στην πρώτη σελίδα-Homescreen δεν προστίθενται οι νέες εφαρμογές όταν κατεβαίνουν-συγχρονίζονται και ας υπάρχουν κενές θέσεις, έτσι ώστε να έχεις μόνο όσες εφαρμογές θέλεις και κενό για να βλέπεις, αν θέλεις το background wallpaper. Από την δεύτερη σελίδα, καταλαμβάνουν τις κενές θέσεις με προτεραιότητα στις πιο πάνω και μετά αριστερές.

Ότι αφορά το πληκτρολόγιο, ήμουν πολύ ευχαριστημένος με του iPhone 4. Έχοντας όμως πλέον το iPhone 5, πρέπει να πω ότι το επιπλέον πλάτος σε οριζόντια θέση δεν με έχει μάθει ακόμα. Σιγά σιγά βελτιώνω ταχύτητα.

Επίσης να τονίσω ότι με εκνευρίζει η κακή εργονομία σε όλες τις συσκευές που δεν είναι συμμετρικές ως προς τους δύο άξονες. Το iPhone εξαρχής ήταν συμμετρικό και σε οριζόντια θέση.

Και ειδικότερα βολεύει όταν οι δυο "εξίσου καλά εκπαιδευμένοι" αντίχειρες μπορούν να αγγίξουν το ίδιο σημείο στο εικονικό πληκτρολόγιο, είτε είναι το κινητό γυρισμένο στα αριστερά, είτε στα δεξιά.

Βλέπω ότι ο Γαλαξίας συμμερίζεται την άποψη για συμμετρία.
Η ερώτησή μου όμως είναι: τα πλήκτρα επαφής, απενεργοποιούνται κατά την οριζόντια πληκτρολόγιση; Ή μπλέκονται και εμφανίζονται pop-up menus στο ξαφνικό;

Απλή ερώτηση ενός feature που αν υπάρχει θα χαρώ γιατί σημαίνει ότι δίνουν βάση στην εμπειρία χρήσης και όχι μόνο στην συνάθροιση όλων των διαθέσιμων χαρακτηριστικών

#833   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 04/06/2013 - 18:57

1.) Άντε να συμφωνήσω με τον Launcher.

2.) Πάλι καλά που έχει το swiftkey το market στην τιμή των 5 ευρώ γιατί με το default πληκτρολόγιο αλλού πατάς και άλλα γράφει, τα έχω πει με pm με πολλούς από εδώ που είναι υποστηρικτές του android και το είχα διαπιστώσει και ο ίδιος όταν είχα το S3.

3.) Το παρατραβάς, σιγά τα ουά, τώρα κάνεις λες και είσαι 15χρονο.

4.) Άχρηστα πραγματικά όμως, τι πραγματική πληροφορία παίρνεις δηλαδή? Για εφέ είναι. Για σοβαρή δουλειά δεν είναι κανένα.

5 - 6.) Έχουμε το iTunes και τα έχουμε όλα τακτοποιημένα.

2. Εχει και swype με 0.8€, παλι ετη φωτος μπροστα απο του iphone. Εχει και δωρεαν, παλι καλυτερα απο του iphone (slideit, gokeyboard, etc)

3. Kανω τη δουλεια μου ανετα και στο λεπτο και εσυ ταλαιπωρεισαι.

4. Απο το widget του καιρου μου, ανοιγω Calendar/Alarms/ Οτι εφαρμογη θελω και ρυθμισω. Εχω 4-5 widgets για απευθειας κληση σε επαφες. Εχω το google search. Eχω Facebook feed. Eχω φωτογραφιες. Εχω αμεσο Playback μουσικης. Εχω RSS Feed. Eχω news. Eχω SMS.

"Aχρηστα πραγματικα";
Εγω κανω swipe τις homescreens μου και βλεπω ολα αυτα αμεσα, εσυ ανοιγεις εφαρμογες.

5.6

Ιtunes? Εχεις στο itunes τα cloud αρχεια σου απο box/dropbox/drive/etc?
Κανεις με το Itunes ολικο backup του jailbroken τηλεφωνου σου;

Μπορεις απο το τηλεφωνο σου να κανεις backup τις εφαρμογες σου χωρις itunes στην sd/εσωτερικη μνημη; (Titanium Backup)
Μπορεις απο το τηλεφωνο σου να κανεις backup image του τηλεφωνου σου χωρις itunes στην sd/εσωτερικη μνημη; (Recovery)

Δεν μπορω να φανταστω σεναριο που το itunes υπερεχει της ελευθεριας του Android.

ολα τα παραπανω φιλικα και με καθε διαθεση διαλογου.

#834   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 04/06/2013 - 19:00

λογικο να εχεις multiwindow το iphone τι να το κανει σε 4" οθονη! 2" και σε 2" δεν εχει νοημα! σε μεγαλυτερες οθονες αυτη η λειτουργια εχει νοημα.

επειδη ζητησες παραδειγματα περι smartphones γιαυτο τα ανεφερα.

#835   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 19:06

Καταρχήν μην μπλέκεις το iTunes με το Jailbreak. Διότι πέρα από αυτό έχω τα πάντα στο back up μου και ανά πάσα ώρα και στιγμή με ένα κουμπί το περνάω χωρίς να χρειαστώ να ανοίξω 5 διαφορετικά προγράμματα back up για να το φέρω στην μορφή που ήταν.

Όλα αυτά τα widgets τα έχω σαν εικονίδια στην αρχική μου homescreen, το ότι θα μπω στην εφαρμογή η οποία θα κάνει να ανοίξει 0,5 είναι το πρόβλημα? Επίσης δεν μου καταναλώνουν μπαταρία τα εικονίδια σε σχέση με τα widgets.

Για τα ringtones σου είπα. Ένα έχω τόσα χρόνια, δεν ασχολούμαι με το να αλλάζω ringtones.

#836   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 19:13

Καταρχήν μην μπλέκεις το iTunes με το Jailbreak. Διότι πέρα από αυτό έχω τα πάντα στο back up μου και ανά πάσα ώρα και στιγμή με ένα κουμπί το περνάω χωρίς να χρειαστώ να ανοίξω 5 διαφορετικά προγράμματα back up για να το φέρω στην μορφή που ήταν.

Και καλα κανεις.
Για μενα που ερχομαι απο android και δεν χρειαζομαι ΚΑΝ υπολογιστη για να κανω restore το Image/εφαρμογες του τηλεφωνου μου ξερεις πως μου φαινονται αυτα που μου λες; Παραπανω μπελας.

Όλα αυτά τα widgets τα έχω σαν εικονίδια στην αρχική μου homescreen, το ότι θα μπω στην εφαρμογή η οποία θα κάνει να ανοίξει 0,5 είναι το πρόβλημα? Επίσης δεν μου καταναλώνουν μπαταρία τα εικονίδια σε σχέση με τα widgets.

Τα widgets μου καταναλωνουν ακριβως οση μπαταρια θελω εγω να μου καταναλωσουν. Εγω οριζω το refresh. Eιτε με χρονικο διαστημα, ειτε manually.
Σε manual mode, εχω μηδενικη αυξηση της καταναλωσης.

Για τα ringtones σου είπα. Ένα έχω τόσα χρόνια, δεν ασχολούμαι με το να αλλάζω ringtones.

Και καλα κανεις. Ουτε εγω αλλαζω καθε μερα, αλλα πχ μια φορα το μηνα. Ταλαιπωρουμαι αδικα.

Τελευταία επεξεργασία από: gordito, 04/06/2013 - 19:14

#837   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 19:19

Και καλα κανεις.
Για μενα που ερχομαι απο android και δεν χρειαζομαι ΚΑΝ υπολογιστη για να κανω restore το Image/εφαρμογες του τηλεφωνου μου ξερεις πως μου φαινονται αυτα που μου λες; Παραπανω μπελας.

Τα widgets μου καταναλωνουν ακριβως οση μπαταρια θελω εγω να μου καταναλωσουν. Εγω οριζω το refresh. Eιτε με χρονικο διαστημα, ειτε manually.
Σε manual mode, εχω μηδενικη αυξηση της καταναλωσης.

Και καλα κανεις. Ουτε εγω αλλαζω καθε μερα, αλλα πχ μια φορα το μηνα. Ταλαιπωρουμαι αδικα.

Ναι βρε, αλλά αυτό προσπαθώ να σου πω, ότι αν το βάζεις manually εσύ όποτε θέλεις το widget να κάνει ανανέωση της πληροφορίας, κάποια στιγμή που θα το κοιτάξεις η πληροφορία που θα πάρεις δεν είναι αληθινή, οπότε στην ουσία είναι ένα καλοσχεδιασμένο εικονίδιο για να ανοίξεις την εφαρμογή.

Πάντως ειδικά το FB και κάθε 30 δεύτερα να του έχεις refresh ότι να 'ναι βγάζει στο widget.

#838   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 19:33

Το Facebook να σου πω την μαυρη μου αληθεια, το εχω ξηλωσει εδω και καιρο και το εχω κανει bookmark στον browser. Πραγματικα αθλια εφαρμογη στο android.
To ιδιο θα εκανα και με το iphone, αλλα εδω δεν εχω εφαρμογη για Notifications μονο, οπως στο android, και αναγκαστικα μενει.

Τα widgets εχουν χρησιμοτητα μεγαλη για μενα. Ξεχασα να ανφερω και τα bookmarks, τα ειχα και αυτα σε widget. Παλαιοτερα, ειχα και αλλα πραγματικα χρησιμα, brightness, data usage κλπ

Τα μονα πραγματικα μπαταριοφαγα widgets ειναι αυτα του καιρου, και Facebook/Twitter (προφανης ο λογος)
Ε τα κανεις manual και τελειωσες.

Και φυσικα, κατ'εμε, εχει μεγαλη διαφορα στην χρησιμοτητα για μενα, δεν χρειαζεται να ανοιξω/κλεισω 2-3-4-5 εφαρμογες για να παρω τις πληροφοριες μου.

#839   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 04/06/2013 - 19:34

Και καλα κανεις.

Μάλλον δεν έχεις ακούσει για το iCloud backup! Αυτόματα, κάθε μέρα, φτάνει να υπάρχει πρίζα και διαθέσιμο κρυπτογραφημένο WiFi.

Όσο για την διαχείρηση αρχείων:
iTunes Link

και

iTunes Link

Με όλα τα μεγάλα cloud services αλλά και wifi drag n drop

#840   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 19:51

Θα δω μετα τι ειναι αυτα που μου εστειλες, τωρα ειναι ωρα για pivo!!!!!!

Καλο σας βραδυ!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8