Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#931   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 06/06/2013 - 13:17

Να σου πω my 2 cents επι του θεματος των συσκευων.
Παντα, ειδικα η Samsung, ετσι εκανε, εβγαζε 500 συσκευες, απο την εποχη του S2 και πιο πριν.
Οπως λες σημερα θα βγαλει το zoom, αυριο μπορει να βγαλει το Zoom Advance κλπ

Οπως και στους υπολογιστες, ετσι και στα κινητα η τεχνολογια προχωρα, το οτι κανει καλυτερα μοντελα διαθεσιμα γρηγορα, για μενα ακουγεται καλο.
Κοιτα το S3 σημερα. 350€
Κοιτα ομως και της Apple που βγαζει 1 μοντελο το χρονο. Το 4 8GB εχει 350€.

Εγω εχω το Iphone 4 32GB, μου ηρθε δωρο. Ειναι εμφανες οτι δεν την παλευω με ios? :P

Πλαστικο ειναι το Neo V. Το Galaxy S4 ειναι polycarbonate.
Eχεις δει κανενα S4 γρατζουνισμενο;

δεν εχω δει καν πως ειναι χαχχα! και το polycarbonate ειναι πιο ανθεκτικο απο το αλουμινιο?

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#932   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 06/06/2013 - 13:19

Εγω εχω το Iphone 4 32GB, μου ηρθε δωρο. Ειναι εμφανες οτι δεν την παλευω με ios? :P

Οχι ειναι εμφανες οτι δε το πουλας επειδη γουσταρεις ios!! ;)

You'll Never Walk Alone

#933   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 06/06/2013 - 13:21

δεν εχω δει καν πως ειναι χαχχα! και το polycarbonate ειναι πιο ανθεκτικο απο το αλουμινιο?

Αναλογως πως εννοεις την ανθεκτικοτητα... στο πεσιμο ναι, γιατι το αλουμινιο θα σε κανει βαθουλωμα, το polycarbonate λυγιζει αλλα δεν σπαει... στο s4 με τοσο λεπτο bazel εχεις αλλα θεματα βεβαια, μπορει να σου ραγισει στα πλαγια η οθονη αν φυγει κατω με τα μουτρα... αλλα το υπολοιπο σωμα δεν θα σπασει...

#934   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2013 - 13:24

Αναλογως πως εννοεις την ανθεκτικοτητα... στο πεσιμο ναι, γιατι το αλουμινιο θα σε κανει βαθουλωμα, το polycarbonate λυγιζει αλλα δεν σπαει... στο s4 με τοσο λεπτο bazel εχεις αλλα θεματα βεβαια, μπορει να σου ραγισει στα πλαγια η οθονη αν φυγει κατω με τα μουτρα... αλλα το υπολοιπο σωμα δεν θα σπασει...

καλα ολα αν πεσουν με οθονη κλαφτα!!

το θεμα ειναι πωε αυτη η ελαστηκοτητα δεν θα προστατεψει το εσωτερικο, εφοσον λυγισει θα μεσει μεγαλυτερη δυναμη στο εσωτερικο ενο το αλουμινιο θα τραβηξει την δυναμη πανω του

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 06/06/2013 - 13:27

#935   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 06/06/2013 - 13:28

καλα ολα αν πεσουν με οθονη κλαφτα!!

Ε αυτο ειναι το θεμα... να μην πεσει.. ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.. ανθεκτικο ξεανθεκτικο, αν δεν το προσεχεις κ απο τιτανιο να ειναι θα γινει η στραβη καποια στιγμη....

#936   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 06/06/2013 - 13:30

Nαι.
Eχεις δει κατι θεματακια που κυκλοφορουν οτι πχ μου επεσε το Iphone5 και μου τσακισε στη γωνια;
Μηπως εχει παρατηρησει οτι οι γρατζουνιες στο αλουμινιο φαινονται πιο πολυ;

#937   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2013 - 13:33

Nαι.
Eχεις δει κατι θεματακια που κυκλοφορουν οτι πχ μου επεσε το Iphone5 και μου τσακισε στη γωνια;
Μηπως εχει παρατηρησει οτι οι γρατζουνιες στο αλουμινιο φαινονται πιο πολυ;

για δειξε μου μια.... γιατι αν φενετε μια γρατζοθνια η οχι εχει να κανει και το χρωμα ετσι

#938   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 06/06/2013 - 13:35

Να σου πω my 2 cents επι του θεματος των συσκευων.
Παντα, ειδικα η Samsung, ετσι εκανε, εβγαζε 500 συσκευες, απο την εποχη του S2 και πιο πριν.
Οπως λες σημερα θα βγαλει το zoom, αυριο μπορει να βγαλει το Zoom Advance κλπ

Οπως και στους υπολογιστες, ετσι και στα κινητα η τεχνολογια προχωρα, το οτι κανει καλυτερα μοντελα διαθεσιμα γρηγορα, για μενα ακουγεται καλο.
Κοιτα το S3 σημερα. 350€
Κοιτα ομως και της Apple που βγαζει 1 μοντελο το χρονο. Το 4 8GB εχει 350€.

Άρα θεωρείς ότι αν η Apple βγάλει το 5S και μετά από 2-3-4 μήνες βγάλει το 6 θα είναι ΟΚ?

Γιατί τόσο καιρό ακούω εντελώς άλλα πράγματα από τους υπέρμαχους του android.

Η τεχνολογία προχωρά, συμφωνούμε, αλλά όταν η Apple έβγαλε το iPad 4, η τεχνολογία "δεν είχε δικαίωμα να προχωρήσει μόλις 6 μήνες από το προηγούμενο μοντέλο!".

Το πως έβαλες τις τιμές στο παιχνίδι δεν το κατάλαβα. Κάλλιστα θα μπορούσα να σου γυρίσω το επιχείρημα στο ότι ένα Samsung κινητό χάνει τραγικά γρήγορα την αξία του σε σχέση με ένα iPhone.

#939   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 06/06/2013 - 13:46

Άρα θεωρείς ότι αν η Apple βγάλει το 5S και μετά από 2-3-4 μήνες βγάλει το 6 θα είναι ΟΚ?

Η τεχνολογία προχωρά, συμφωνούμε, αλλά όταν η Apple έβγαλε το iPad 4, η τεχνολογία "δεν είχε δικαίωμα να προχωρήσει μόλις 6 μήνες από το προηγούμενο μοντέλο!".

Το πως έβαλες τις τιμές στο παιχνίδι δεν το κατάλαβα. Κάλλιστα θα μπορούσα να σου γυρίσω το επιχείρημα στο ότι ένα Samsung κινητό χάνει τραγικά γρήγορα την αξία του σε σχέση με ένα iPhone.

ναι αλλα το 6 θα ειναι αναβαθμιση οποτε αυτοματα ακυρωνει το προηγουμενο...η samsung δεν θα βγαλει βελτιωμενη εκδοση του s4 αν δε περασει χρονος...

το οτι θα βγαλει s4 mini η το s4 active ειναι κατωτερα του s4 οποτε δεν μιλαμε για αναβαθμιση αλλα για κατωτερες συσκευες διαφορετικης κατηγοριας...

ετσι το βλεπω εγω αλλα μπορει και να κανω και λαθος.

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 06/06/2013 - 13:47

#940   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 06/06/2013 - 13:51

Nα στo θεσω αλλιως.
Προτιμουσες η ναυαρχιδα της Samsung να ηταν ακομα το S3?

Βγαζει πολλα υποδεεστερα μοντελα. Για οσους εχουν περιορισμενα budget, μια χαρα μου φαινεται.

Η τεχνολογία προχωρά, συμφωνούμε, αλλά όταν η Apple έβγαλε το iPad 4, η τεχνολογία "δεν είχε δικαίωμα να προχωρήσει μόλις 6 μήνες από το προηγούμενο μοντέλο!"

Ε και;
Πως ακριβως χαλιεσαι εσυ, εκτος απο το ψυχολογικο 'im not the latest and greatest'?

Σαφως και ειναι πλεονεκτημα της Apple αυτο.

Γιατι βγαζεις το pricing εξω απο την εξισωση; Στην μεταπωλητικη αξια, κερδιζει hands down η Apple, αλλα στην αξια αγορας τα 'νεα' μοντελα ριχνουν τα 'παλια', εκει κερδιζει hands down η Samsung.

#941   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 06/06/2013 - 14:50

Νίκο, είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα όμως.. Εδώ δεν μιλάμε για μια αναβαθμισμένη συσκευή που ουσιαστικά αντικαθιστά την προηγούμενη (όπως έγινε με το iPad 4 δηλαδή), αλλά για συσκευές πιο αδύναμες ή έστω διαφορετικές που τους φοράει το όνομα galaxy η samsung για να... πουλήσουν.
Ούτε για το zoom S4 μπορείς να πεις κάτι τέτοιο αφού ουσιαστικά είναι μια φωτογραφική μηχανή και πάνω της ένα κινητό, ούτε για το galaxy mini που σαφώς είναι μια πιο αδύναμη συσκευή και απευθύνεται σε εκείνους που αναζητούν κάτι πιο οικονομικό σε σχέση με το "κανονικό" S4 όπως και το galaxy mega που είναι επίσης πιο αδύναμο και με αρκετά μεγαλύτερη οθόνη, ούτε για το active S4. Κανένα τους δεν αντικαθιστά το S4, κάτι που θα έκανε μια αναβαθμισμένη συσκευή (S4 II, S5 όπως θες πες την) μετά από 3 μήνες με 3GB ram, στάνταρ 8πύρηνο σε όλα και 20MP κάμερα, για παράδειγμα.
Είναι σαν να πήρες μια Μ3, και να πιστεύεις ότι σε "έριξε" η BMW επειδή κυκλοφόρησε την 3άρα σε έκδοση diesel στα 1,8, έκδοση off road ή station wagon..

#942   SteveWho

SteveWho

iPH User

• 136 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 06/06/2013 - 17:18

Διαφωνιες για μπεμπηδες. Ο καθενας παιρνει οτι γουσταρει. Δεν ειναι για ολους το iphone οπως δεν ειναι για ολους το s4. Αναλογα τι ψαχνει ο καθενας.

#943   panais13

panais13

iPH Contributor

• 1155 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:panais13

Δημοσίευση 06/06/2013 - 18:17

παιδια εγω παντως δεν το αλλαζα το iphone και το ios και ολα αυτα μεχρι χθες που πηρε ο αδελφος μου το s4.εχω παθει πλακα με το τηλ.

#944   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 06/06/2013 - 18:26

παιδια εγω παντως δεν το αλλαζα το iphone και το ios και ολα αυτα μεχρι χθες που πηρε ο αδελφος μου το s4.εχω παθει πλακα με το τηλ.

Πουλα το 5αρι τωρα πριν βγει το 5S και χασεις λεφτα και χτυπα το.Η οθονη του S4 πως σου φανηκε?

#945   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 06/06/2013 - 18:30

πολυ καλο αυτο που εγινε!!μονο εσυ που τα εχεις και τα δυο στα χερια σου ταυτοχρονα μπορεις να πεις εντυπωσεις και για τα δυο!απο μπαταρια μεχρι οτι θες!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες