Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#976   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 07/06/2013 - 09:24

παραφρονα, δες εδω.
To stock Android εχει την δυνατοτητα για apps στην SD card απο την 2.2 (δεν θυμαμαι πιο γλυκακι ηταν αυτο). H Sammy για δικους της λογους την εκοψε. Και οπως λες, λογω του κραξιματος, την επαναφερει. Τα συμπερασματα δικα σου ...

Ρε παιδια, ποσα παιχνιδια θα μεταφερετε στην sd?? Γιατι στην ουσια εκει ηταν ο περιορισμος ολος... οι εφαρμογες ειναι μικρες σε μεγεθος, μουσικη, ταινιες, βιντεο περνιουνται κατευθειαν στην sd card, γιατι δυιλιζετε τον κωνωψ???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#977   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 07/06/2013 - 09:28

Ρε παιδια, ποσα παιχνιδια θα μεταφερετε στην sd?? Γιατι στην ουσια εκει ηταν ο περιορισμος ολος... οι εφαρμογες ειναι μικρες σε μεγεθος, μουσικη, ταινιες, βιντεο περνιουνται κατευθειαν στην sd card, γιατι δυιλιζετε τον κωνωψ :huh:

ΕΓω απλως απαντησα σε μια αγνη απορια του παραφρονα !! Ουτε που με νοιαζει που βαζετε τα APK σας ;)

#978   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 07/06/2013 - 09:34

Βασικα πηδανε αυτοι που καταλαβανε (καλλιο αργα παρα ποτε) οτι πηρανε λαθος τρενο ...

Εμεις που ξερουμε που θελουμε να παμε και που παμε θα μεινουμε !

Εσυ μαλλον εισαι ηδη με το ενα ποδι εξω απ'το βαγονι φιλε Ντινο και εχεις και τσεκαρισμενο εισιτηριο με την υπερταχεια S4 Nexus Edition...

#979   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 07/06/2013 - 09:47

Το θεμα ειναι πως θα δωσουμε το 5αρι.....χανω λεφτα ακομα και τωρα και ας εχω και αλλους 8 μηνες εγγυηση!
Αν δεν ειναι κατι το εντυπωσιακο το ios7 πραγματικα σας μιλαω παει θα την τελειωσω την ιστορια με το iphone αρκετα εκανα υπομονη!
Το θεμα ειναι ποσο θα πουληθει αραγε;;;

#980   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 07/06/2013 - 09:48

Το θέμα είναι μη το μετάνοιωσες..

Μέχρι στιγμής καθόόόόόλου ( σε λίγες ώρες κλείνει 1 μέρα :P ), είναι εντυπωσιακότατο και πραγματικά η οθόνη του είναι καταπληκτική. Τόσα χρόνια apple, πέρασαν όλα τα μοντέλα από τα χέρια μου αλλά πλέον κουράστηκα και λυπάμαι που το λέω :(
Ελπίζω ν' αλλάξουν τα πράγματα.

Αυτο με την apple που θα ξοφλησει, απλα δεν υφισταται.. προσφατα διαβασα στο φορουμ οτι μολις το 5% των αγοραστων της apple κανει jailbreak στην συσκευη του... απο αυτους που ισως καταφυγουν σε αλλες λυσεις αν δεν δουν καποιες επιλογες παραμετροποιησης παραπανω στο ios7 θα ξοφλησει η apple? Επισης οι στατιστικες δειχνουν αρκετα μεγαλο ποσοστο ικανοποιησης των αγοραστων apple συσκευων... η καθε εταιρια παταει πανω σε ενα λογισμικο, ενα συγκεκριμενο στυλ εμφανισης και ενα δικο της ui... μην περιμενετε να αλλαξουν πολλα στο ios7, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα πατωσει και η apple ταυτοχρονα... ειναι βλακεια να πιστευουν μερικοι κατι τετοιο...

Ειλικρινά πως την παλεύουν χωρίς jb? Το θεωρώ τελείως άχρηστο το τηλέφωνο "μαμά". Είναι δυνατόν να παίρνει κάποιος iphone χωρίς να κάνει jailbreak? Είναι σα να παίρνεις ferrari με 50 άλογα.

Νταξ, μια συνηθεια ειναι, θα πεισεις και συ τον εαυτο σου ποσο το γουσταρεις και ποσο αχρηστο κτλ ηταν το iPhone. :P

Ε καμια φορα θα το χαιδευεις οταν περνας απο κανα πολυκαταστημα και θα ανατριχιαζεις λιγο, αλλα δε θα το μαρτυρας σε κανεναν...χαχαχαχα

Φίλε δε νομίζω να πω κάτι τέτοιο. Όλα τα μοντέλα τα γούσταρα και ποιοτικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο, απλά με κούρασε αυτή η σταθερότητα :(

Μπραβο ρε Φανη καλα εκανες.Οι εντυπωσεις σου απο το S4 ποιες ειναι?
Ναι να το χαιδεψεις αν το πετυχεις πουθενα το 5αρι...αλλα με το μαλακο μη του κανεις καμια γρατζουνια χαχαχαχα!Παναγια μου το ξεφορτωθηκα.

Μέχρι στιγμής μου φαίνεται απλά φοβερό! Ο μόνος μου φόβος ήταν τα τυχόν lagαρίσματα αλλά ούτε λόγος. ΕΥΤΥΧΩΣ!

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 07/06/2013 - 09:49

#981   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2013 - 09:49

Το θεμα ειναι πως θα δωσουμε το 5αρι.....χανω λεφτα ακομα και τωρα και ας εχω και αλλους 8 μηνες εγγυηση!
Αν δεν ειναι κατι το εντυπωσιακο το ios7 πραγματικα σας μιλαω παει θα την τελειωσω την ιστορια με το iphone αρκετα εκανα υπομονη!
Το θεμα ειναι ποσο θα πουληθει αραγε;;;

500€ όσο είναι ακόμα καιρός.

#982   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2013 - 09:56

Και το αλλο που πρεπει να βαλω καλα στο μυαλο μου ειναι οτι μαζι με το κινητο θα πρεπει να πεταξω και κατι εφαρμογες τυπου mls destinator που το εχω πληρωσει 40 ευρω.....να μου πεις αν κανει τιποτα το καταπληκτικο με κανενα iphone6 και ταραξει τα νερα(που αμφιβαλω) θα το εχω παλι στο itunes.
Τελος παντων ας δω το ios7 και την αλλη μερα κιολας εχει μπει πωλητηριο....(αριστη κατασταση μαυρο αγρατζουνιστο με θηκη και ζελατινα απο την πρωτη μερα και 8 μηνες εγγυηση ακομα....)κανω ζεσταμα!

#983   boogieman

boogieman

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/06/2013 - 09:57

500€ όσο είναι ακόμα καιρός.

Βασικα ακριβως το αντιθετο. Οσο πιο πολυ αργησει τοσο περισσοτερο κερδισμενος θα βγει. Η τιμη του s4 πεφτει γρηγοροτερα! ;)

#984   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2013 - 10:04

Το καλο ειναι οτι εχω και το ipad3 και δεν θα μου λειψει και πολυ το ios.οποτε την κανω την κινηση αφοβα.αντε να δουμε τι θα δουμε

#985   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2013 - 10:04

Μέχρι στιγμής μου φαίνεται απλά φοβερό! Ο μόνος μου φόβος ήταν τα τυχόν lagαρίσματα αλλά ούτε λόγος. ΕΥΤΥΧΩΣ!

Που να βαλεις και την Omega Rom πανω να δεις,πεταει.Παρεπιπτοντως ο Developer ειναι Ελληνας.Αντε καλοταξιδο!!!

#986   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2013 - 10:05

Και το αλλο που πρεπει να βαλω καλα στο μυαλο μου ειναι οτι μαζι με το κινητο θα πρεπει να πεταξω και κατι εφαρμογες τυπου mls destinator που το εχω πληρωσει 40 ευρω.....να μου πεις αν κανει τιποτα το καταπληκτικο με κανενα iphone6 και ταραξει τα νερα(που αμφιβαλω) θα το εχω παλι στο itunes.
Τελος παντων ας δω το ios7 και την αλλη μερα κιολας εχει μπει πωλητηριο....(αριστη κατασταση μαυρο αγρατζουνιστο με θηκη και ζελατινα απο την πρωτη μερα και 8 μηνες εγγυηση ακομα....)κανω ζεσταμα!

Ακριβώς έτσι το έδωσα εγώ. 4 μήνες με 8 υπόλοιπο εγγύσης, καινούριο το κινητό, αγρατζούνιστο.

Βασικα ακριβως το αντιθετο. Οσο πιο πολυ αργησει τοσο περισσοτερο κερδισμενος θα βγει. Η τιμη του s4 πεφτει γρηγοροτερα! ;)

Δεν κάνουμε σύγκριση με το s4 ή οποιοδήποτε άλλο τηλ, λέμε αν θα χάσει αργότερα λεφτά από την πώληση του 5. Μήπως όταν ανακοινωθεί το 5s θα το πουλήσει και πάνω από 500€? Εννοείται ότι σε σύγκριση οι 2 εταιρείες έχουν διαφορά στην μεταπωλητική αξία. Αυτό φαίνεται και από τις τιμές που η apple για να ρίξει τιμή πρέπει να βγει το επόμενο μοντέλο.

#987   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2013 - 10:06

Που να βαλεις και την Omega Rom πανω να δεις,πεταει.Παρεπιπτοντως ο Developer ειναι Ελληνας.Αντε καλοταξιδο!!!

Μη μου λέτε για τις ROM επειδή μου βάζετε ιδέες και είναι αρχή ακόμα...

#988   boogieman

boogieman

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/06/2013 - 10:11

Δεν κάνουμε σύγκριση με το s4 ή οποιοδήποτε άλλο τηλ, λέμε αν θα χάσει αργότερα λεφτά από την πώληση του 5. Μήπως όταν ανακοινωθεί το 5s θα το πουλήσει και πάνω από 500€? Εννοείται ότι σε σύγκριση οι 2 εταιρείες έχουν διαφορά στην μεταπωλητική αξία. Αυτό φαίνεται και από τις τιμές που η apple για να ρίξει τιμή πρέπει να βγει το επόμενο μοντέλο.

Εννοειται οτι πεφτει η τιμη του iphone, στη διαφορα βγαινει κερδισμενος παντα! Οσο περιμενει τοσο λιγοτερα θα δωσει. Οσον αφορα οποιαδηποτε αλλη συσκευη που ειναι τωρα στην αγορα!

Δε γινεται να το πουλησει απο τωρα και να περιμενει το 5s ομως, εκτος αν μπορει να μεινει χωρις κινητο κανα 4μηνο...

#989   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2013 - 10:24

Δε γινεται να το πουλησει απο τωρα και να περιμενει το 5s ομως, εκτος αν μπορει να μεινει χωρις κινητο κανα 4μηνο...

Μαλλον κατι δεν καταλαβες...το S4 θελει.

#990   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/06/2013 - 10:27

Αυτό που προσπαθεί να πει ο φίλος είναι ότι το 5άρι και σε 2 μήνες να το δώσει, πάλι στα 500 ευρώ θα το δώσει, ενώ με την καθοδική πτώση της τιμής του S4 σε 2 μήνες μπορεί να το βρει στα 500 από τα 565 που το βρίσκεις τώρα.
Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4