Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1141   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 03/07/2013 - 17:32

Samsung sells 20 million Galaxy S4

http://www.sammobile...ion-galaxy-s4s/

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1142   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 03/07/2013 - 19:33

Εγραψες "τι περιμενες να ανεβασουν εδω;"

Προσωπικα περιμενω να διαβασω αρθρα που να ενημερωνουν σφαιρικά, εσυ τι περιμένεις;

Ισως παρεξηγησα αυτο που εγραψες ή ισως εσυ να το εγραψες λαθος.

Αλλο τα κατευθυνομενα αρθρα, αλλο αυτο που ειπα... ειδες κανεναν χρηστη με ios συσκευη να ποσταρει κατι θετικο για τις αλλες εταιριες? Περα απο τον parafron κ καποιους αλλους που εχουν κ android συσκευες... αυτο εννουσα, οχι οτι ειναι κατευθυνομενα, δηλαδη οτι τους δινουν κ χαρτακι καποιοι αλλοι τι θα ποσταρουν, ή οτι θελουν να επηρεασουν την κοινη γνωμη.. προς θεου...

#1143   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 03/07/2013 - 20:17

πριν μπω στον στρατο, πουλησα το 3gs μου. εβγαλα τη θητεια με ενα ZTE Blade (για first Android experience), συσκευη value for money. Με το που απολυθηκα, εγινα κατοχος ενος HTC One X και μπορω να πω οτι δεν το εχω μετανιωσει καθολου. η συσκευη πραγματικα ειναι η μερα με τη νυχτα. οχι μονο απο το 3gs, αλλα πιστευω και απο ολα τα μοντελα της apple.

ο ανταγωνισμος για τα μηλοφωνα εχει ξεφυγει... δυστυχως ή ευτυχως για καποιους, αυτη ειναι η αληθεια. δεν ειμαστε προ 5ετιας να ειμαστε απολυτοι για την κυριαρχια της apple.

πλεον υπαρχουν smartphones πολυ ανωτερα απο το iphone5 και σε τιμη πολυ πιο χαμηλη. Τσεκαρετε πως πεφτει η τιμη στο s4 και στο Htc One...

Ναι, αλλα το android δεν εχει την αξεπεραστη αισθητικη του ios, ειναι 'πλαστικα' τηλεφωνα και 'λαγκαρουν'

Αλλο τα κατευθυνομενα αρθρα, αλλο αυτο που ειπα... ειδες κανεναν χρηστη με ios συσκευη να ποσταρει κατι θετικο για τις αλλες εταιριες? Περα απο τον parafron κ καποιους αλλους που εχουν κ android συσκευες... αυτο εννουσα, οχι οτι ειναι κατευθυνομενα, δηλαδη οτι τους δινουν κ χαρτακι καποιοι αλλοι τι θα ποσταρουν, ή οτι θελουν να επηρεασουν την κοινη γνωμη.. προς θεου...

Τι το συνεχιζεις;
Αυτοι δω ψαχνουν αρθρακια απο σοβαρους τυπους και ερευνες του κ@λου, για να αποδειξουν ανωτεροτητα.

Σαφως και υπαρχουν πολυ καλα αρθρα και αρθρογραφοι που ειναι αντικειμενικοι και γραφουν και τα κακα του android και του Ios, αλλα αυτα δεν τα διαβαζουν

#1144   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2013 - 21:12

Τι το συνεχιζεις;
Αυτοι δω ψαχνουν αρθρακια απο σοβαρους τυπους και ερευνες του κ@λου, για να αποδειξουν ανωτεροτητα.

Σαφως και υπαρχουν πολυ καλα αρθρα και αρθρογραφοι που ειναι αντικειμενικοι και γραφουν και τα κακα του android και του Ios, αλλα αυτα δεν τα διαβαζουν

Ελα ρε, συζητηση κανουμε... ετσι κ αλλιως εχω δηλωσει οτι πωλησεις κ αρθρα δεν με ενδιαφερουν... δεν διαλεγω συσκευη συμφωνα με το brand name των galaxy, ουτε επειδη πουλαει πολλα κομματια... παντως εχασες την κυριακη στην συναντηση του myphone... 4 διαφορετικα note2 και αλλα τοσα s4, να μην lagαρει κανενα? Ενα περιεργο πραγμα φιλε... κατι τρεχει εδω....

#1145   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 03/07/2013 - 21:13

Ωχ, για λεγε, για λεγε.....
Σκασατε με τα νοτελια και τους γαλαξιες; Και;
Κερασανε οι iphonaκηδες μετα; :P

#1146   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 03/07/2013 - 21:19

Ελα ρε, συζητηση κανουμε... ετσι κ αλλιως εχω δηλωσει οτι πωλησεις κ αρθρα δεν με ενδιαφερουν... δεν διαλεγω συσκευη συμφωνα με το brand name των galaxy, ουτε επειδη πουλαει πολλα κομματια... παντως εχασες την κυριακη στην συναντηση του myphone... 4 διαφορετικα note2 και αλλα τοσα s4, να μην lagαρει κανενα? Ενα περιεργο πραγμα φιλε... κατι τρεχει εδω....

Θα σου πω τι γινεται ... Ολα λαγκαρουν ... Εσεις εχετε μαθει να το προσπερνατε... Εμεις δεν μπορουμε. Αν βγει το ios 7 ετσι οπως ειναι οι beta εγω δεν ξερω τι θα κανω. Φριχτο lag και δεν ειναι καν στα επιπεδα του android ..

#1147   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2013 - 21:25

Θα σου πω τι γινεται ... Ολα λαγκαρουν ... Εσεις εχετε μαθει να το προσπερνατε... Εμεις δεν μπορουμε. Αν βγει το ios 7 ετσι οπως ειναι οι beta εγω δεν ξερω τι θα κανω. Φριχτο lag και δεν ειναι καν στα επιπεδα του android ..

Εγω δηλαδη που επαιξα το real racing 3 στο iphone5 κι οταν ηρθε ενημερωση απο καπου μου εκανε δυο σκαλωματα, και μου ξαναεκανε και στο ασχετο μετα απο ενα διλεπτο κ αυτο δεν με εχει συμβει ποτε στο s3 και το note2, πως μπορω να το προσπερασω? Δεν με ενδιαφερει βεβαια γιατι το ξερω οτι ολα τρωνε τα σκαλωματακια τους, ειδικα αν τα χρησιμοποιεις εντονα ολη την ωρα, αλλα τουλαχιστον να το ξερουν αυτο μερικοι ομοιδεατες σου κ να μην μας ζαλιζουν για το δηθεν smoothness του ios... μονος σου τα λες, σας δωσανε 2-3 animations και εγινε βαρυ το λογισμικο.. σε close source λογισμικο κιολλας... φαντασου... πως μπορειτε να μιλατε για το android μετα που ειναι full στα animations και εκτεθειμενο σαν open source στον καθε ασχετο να το δουλευει με τον δικο του τροπο?

Υ.Γ.: θα σου πω εγω τι θα κανεις... θα πας να παρεις ενα s4 κ οταν θα βλεπεις iphones θα γελας μετα... αν δεν δοκιμασεις, δεν θα μαθεις...

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 03/07/2013 - 21:26

#1148   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2013 - 22:44

καλα ειναι beta μην λεμε οτι θελουμε, λογικο να κολαει. δεν συγκρηνουμε beta με released! το s4 το ειδα απο κοντα και το επαιξα για πολυ ωρα, πολυ πιο ομορφο απο το s3 αλλα δεν μου εκανε καπια ιδιετερη αισθηση! δεν θα το προτημουσα σε σχεση με το 5αρι μου, και lag εχει το s4 ιδιετερα οταν ανοιγεις την εφαρμογη των επαφων.... εκιε γινετε το ελα να δεις, ειναι χαζο να κανεις σκρολλ να κατεβεις στις επαφες και να τρεμοκατεβαινει! και αυτο το εχουν ολα τα android με το scroll στις επαφες! για μενα πρεπει να το φτιαξουν! ios kai παλι ios!

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#1149   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2013 - 23:07

καλα ειναι beta μην λεμε οτι θελουμε, λογικο να κολαει. δεν συγκρηνουμε beta με released! το s4 το ειδα απο κοντα και το επαιξα για πολυ ωρα, πολυ πιο ομορφο απο το s3 αλλα δεν μου εκανε καπια ιδιετερη αισθηση! δεν θα το προτημουσα σε σχεση με το 5αρι μου, και lag εχει το s4 ιδιετερα οταν ανοιγεις την εφαρμογη των επαφων.... εκιε γινετε το ελα να δεις, ειναι χαζο να κανεις σκρολλ να κατεβεις στις επαφες και να τρεμοκατεβαινει! και αυτο το εχουν ολα τα android με το scroll στις επαφες! για μενα πρεπει να το φτιαξουν! ios kai παλι ios!

Δεν ειναι lag αυτο με τις επαφες, ποσες φορες πρεπει να το πουμε? Πως γινεται μονο σε εσας να τρεμοπαιζουν οι επαφες οταν κανεις scroll ρε παιδια? Πραγματικα δηλαδη... να μου πεις στην εναλλαγη των οθονων οταν το φορτωσεις με widgets να σκαλωνει που κ που, να σου πω ναι και απολυτα φυσιολογικο.. στις επαφες απο που κ ως που?
Σιγουρα στην released θα βελτιωθουν πολλοι τομεις, αλλα θα εξακολουθησει να βαραινει αν οχι το iphone5, τις αλλες συσκευες...

#1150   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 03/07/2013 - 23:14

Δεν ειναι lag αυτο με τις επαφες, ποσες φορες πρεπει να το πουμε? Πως γινεται μονο σε εσας να τρεμοπαιζουν οι επαφες οταν κανεις scroll ρε παιδια? Πραγματικα δηλαδη... να μου πεις στην εναλλαγη των οθονων οταν το φορτωσεις με widgets να σκαλωνει που κ που, να σου πω ναι και απολυτα φυσιολογικο.. στις επαφες απο που κ ως που?
Σιγουρα στην released θα βελτιωθουν πολλοι τομεις, αλλα θα εξακολουθησει να βαραινει αν οχι το iphone5, τις αλλες συσκευες...

και με νεον να το βαλεις παλι δεν........

#1151   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2013 - 23:21

και με νεον να το βαλεις παλι δεν........

Σε εμενα μην τα λες... εγω τα ξερω, κ καθε μερα ασχολουμαι με το s4 του κολλητου μου... ειναι σε αλλο επιπεδο, ακομη κ μανισιο κ αυτο με τις εναλλαγες οθονων μπορει να συμβει, αλλα δεν θα ενοχλησει... για το note δεν θα σχολιασω καν, δεν χρειαζεται... :P
Τωρα αν θελουν να πιστευουν οτι lagαρει, τι να πω? Καλοδεχουμενο κ αυτο...

#1152   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 04/07/2013 - 00:04

Έλα, πες αλήθεια. Δεν τις έχεις ανοίξει ποτέ τις επαφές στο S4. Επειδή αν τις άνοιξες και παρατήρησες κάτι τέτοιο μάλλον τύφλος είσαι. Χωρίς κανένα ίχνος "επίθεσης". Θα το γράφω για ΑΚΟΜΑ μία φορά, είχα όλα τα iphone που έχουν βγει και ο μεγαλύτερος φόβος μου για να πάω στο galaxy ήταν αυτό το lag στο σκρολάρισμα που όλοι λένε. Εεεε στο s4 απλά δεν υπάρχει και όποιος βλέπει κάτι τέτοιο το βλέπει ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΕΤΣΙ.

#1153   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 00:20

Έλα, πες αλήθεια. Δεν τις έχεις ανοίξει ποτέ τις επαφές στο S4. Επειδή αν τις άνοιξες και παρατήρησες κάτι τέτοιο μάλλον τύφλος είσαι. Χωρίς κανένα ίχνος "επίθεσης". Θα το γράφω για ΑΚΟΜΑ μία φορά, είχα όλα τα iphone που έχουν βγει και ο μεγαλύτερος φόβος μου για να πάω στο galaxy ήταν αυτό το lag στο σκρολάρισμα που όλοι λένε. Εεεε στο s4 απλά δεν υπάρχει και όποιος βλέπει κάτι τέτοιο το βλέπει ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΕΤΣΙ.

Φανη, το εχουμε χιλιοαναλυσει το θεμα... ο, τι κ να λεμε ειναι περιττο πια.. και να σκεφτεις οτι το εχεις μαμα το κινητο... οταν αξιοποιησεις κ τις επιπλεον δυνατοτητες οταν το rootαρεις κ με λιγο διαβασμα βρεις τις σωστες αναλογιες για να σεταρεις cpu και gpu, ελα μετα να μιλησουμε για smoothness... και με τις δεκαπλασιες λειτουργιες οχι μονο απο τα iphone, απο ολα τα κινητα της αγορας... ανοιγεις 2 εφαρμογες στο multiwindows, δουλευουν ταυτοχρονα κ το συστημα δεν μασαει τιποτα, κ ακουμε οτι κανει κομπιασματα στις επαφες? Ελεος.... αν μερικοι εχουν εμπειριες με συσκευες που ο καθενας περνουσε ο, τι του καπνισει, θεμα πανω στο θεμα, rom πανω σε αλλη rom χωρις full wipe, μεταφορα εφαρμογων με δεδομενα που δουλευανε σε αλλες εκδοσεις κ τις περασανε μπακαλιστικα απο πανω, σαφεστατα θα κολλαει η συσκευη... και φυσικα δεν φταιει το android ή το κινητο, αλλα η αγνοια του εκαστοτε χρηστη για τις βασικες παραμετρους χειρισμου τετοιων λειτουργικων συστηματων...

Και δεν το παιζω ειδημονας, κ εγω μεχρι να σεταρω το note2 ειδα κ επαθα γιατι εκανα την μ@λ@κι@ και περνουσα τις εφαρμογες με δεδομενα που δουλευανε σε μια διαφορετικη συσκευη, σε ενα αλλο firmware... οταν το εστησα απο την αρχη το κινητο, ολα ηταν κομπλε...

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 04/07/2013 - 00:24

#1154   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 04/07/2013 - 07:42

Κυριαρχία του Android στην Ευρώπη

Πρόσφατη έρευνα από την εταιρεία Kantar Worldpanel ComTech αναδεικνύει την απόλυτη κυριαρχία του λειτουργικού Android στην Ευρώπη το οποίο πλέον κατέχει το 70,4% του μεριδίου της αγοράς σε όλες τις συσκευές! Ακολουθούν τα λειτουργικά iOS και Windows με πολύ μικρότερα ποσοστά, 17,8% και 6,8% αντίστοιχα. Αυτό το εντυπωσιακό ποσοστό οφείλεται ως ένα βαθμό στις συσκευές Samsung οι οποίες κατέχουν το 50% των πωλήσεων στις Ευρωπαϊκές αγορές.

Συγκριτικά με τις Ηνωμένες Πολιτείες το ποσοστό του Android OS είναι σίγουρο πιο πεσμένο (52% του μεριδίου αγοράς) αλλά και πάλι καταλαμβάνει την πρώτη θέση, με το iOS να ακολουθεί με ποσοστό 41,9%.

http://www.businessi...n-europe-2013-7

PS: Σε όσους ανεβάζουν link iOS VS Android μεγάλη παράκληση να είναι απο αξιόπιστα site και όχι του Κ..ου.

#1155   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 04/07/2013 - 08:37

Κυριαρχία του Android στην Ευρώπη

Πρόσφατη έρευνα από την εταιρεία Kantar Worldpanel ComTech αναδεικνύει την απόλυτη κυριαρχία του λειτουργικού Android στην Ευρώπη το οποίο πλέον κατέχει το 70,4% του μεριδίου της αγοράς σε όλες τις συσκευές! Ακολουθούν τα λειτουργικά iOS και Windows με πολύ μικρότερα ποσοστά, 17,8% και 6,8% αντίστοιχα. Αυτό το εντυπωσιακό ποσοστό οφείλεται ως ένα βαθμό στις συσκευές Samsung οι οποίες κατέχουν το 50% των πωλήσεων στις Ευρωπαϊκές αγορές.
Συγκριτικά με τις Ηνωμένες Πολιτείες το ποσοστό του Android OS είναι σίγουρο πιο πεσμένο (52% του μεριδίου αγοράς) αλλά και πάλι καταλαμβάνει την πρώτη θέση, με το iOS να ακολουθεί με ποσοστό 41,9%.

http://www.businessi...n-europe-2013-7

PS: Σε όσους ανεβάζουν link iOS VS Android μεγάλη παράκληση να είναι απο αξιόπιστα site και όχι του Κ..ου.

Με συγχωρεις αλλα του κ..λου ειναι και μια τετοια μελετη που δεν λαμβανει υποψιν την το ασηλλυπτο fragmentation του Android. Ποσες απο τις συσκευες αυτες τρεχουν 2.1-2.3 ?? Ποσες τρεχουν 4 ?? Ποσες εχουν συγκρισιμο hardware με το iphone 4 ?? Ποσες ειναι Samsung, HTC, LG ?? Ποσες ειναι τα εκπληκτικα flagship που συχνα συζηταμε εδω ?? Το android μπαινει πια σε feature phones που δινονται τζαμπα με καρτοκινητη και τα αντικαθιστα και ετσι σχηματιζεται το τεραστιο 70,4%. Εμενα ομως σαν developer θα με ενδιεφερε ειλικρινα να ξερω αν η εφαρμογη μου μπορει οντως να φτασει στο 70% της αγορας...

Και τέλος, αν αυτο το 70,4% ειναι οντως το πραγματικο, και ωφελιμο για την Google, market share του android εχεις σκεφτει ποτε γιατι η Google σκιζεται να βγαζει εξαιρετικες native εφαρμογες για ολα τα services της για το iOS ?? Σκεψου λίγο ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες