Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1171   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:13

Ένταξη μαμά είχα και εγώ τα προβληματάκια μου (όπως όλες οι συσκευές όταν πρώτο βγαίνουν μέχρι να βγουν και τα πρώτα update) αλλά με λίγο ψάξιμο και με το γερμανικό update έστρωσε όμορφα και πάει σφαίρα χωρίς καν να του έχω περάσει καμιά custom rom(όχι ότι δεν θέλω, χρόνο να ψάχτω δεν έχω αυτήν την εποχη) η συσκευή έχει πολλές δυνατότητες και καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1172   Brolly

Brolly

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:16

το πρωτο σου μυμημα και ειναι αυτο, ενταξει δεν μιλαω με ατομα που δεν εχουν ιδεα σορρυ! τα background services ξερεις τι κανουν?
http://www.extremete...android-and-ios

διαβασε, μην εισαστε ασχετοι και μπενετε να γραφετε οτι σας κατεβει!

Μαλλον εσυ εισαι ασχετος , sorry αδερφε. LMK στο Android ξερεις τι θα πει ? Επισης το link που ποσταρες εσυ το διαβασες πρωτα να το ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ πριν μου το δωσεις ? Ψαξε λιγο τι ειναι το LMK και ποια ειναι τα states των εφαρμογων στο Android και ελα πες μου για multi-tasking και την διαχειριση της μνημης.

Tο οτι ειναι το 1ο post μου και εκ των πραγματων μιλαω με παραδειγματα και ΞΕΡΩ για τι μιλαω ενω εσυ με 500 Posts postareis μονο link και ουσιαστικα δεν λες τιποτα, πως σε κανει να νιωθεις ? :)

Φιλικα παντα. :)

#1173   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:17

το πρωτο σου μυμημα και ειναι αυτο, ενταξει δεν μιλαω με ατομα που δεν εχουν ιδεα σορρυ! τα background services ξερεις τι κανουν?
http://www.extremete...android-and-ios

διαβασε, μην εισαστε ασχετοι και μπενετε να γραφετε οτι σας κατεβει!

Εδω μπαινει ομως στο παιχνιδι η samsung (και γι αυτο την επιλεγω απο αλλες android εταιριες) και με τα multiwindows, pop up videos σου προσφερει true multitasking... οταν εχω απο την μια ενα βιντεακι πανω δεξια να τρεχει κ ταυτοχρονα ειμαι εδω κ μιλαμε μαζι, δεν ειναι true multitasking? 2 εφαρμογες στα multiwindows μαζι που πατας το reload και ανανεωνονται ταυτοχρονα, δεν ειναι true multitasking? αλλο στην μπαρα εργασιων που εχεις ολες τις εφαρμογες, ναι, εκει τρεχουν με background services, συμφωνω... αλλα αυτο που σου λεω ειναι διαφορετικο, και απο το note2 κ μετα ξεκινησε να υφισταται στα samsung... κ μην μου πεις οτι δεν ειναι αυτο καινοτομια, ασχετα αν σου αρεσει ή οχι

#1174   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:20

στο μισο δεν ξερω αν το ανοιγει αλλα να σε πιστεψω δεν εισαι απο αυτους που λενε ψεματα σε ποσα fps τρεχει ομος το game στο ενα και σε ποσα στο αλλο? ;) γιατι εκει ειναι το παιχνιδι

Το εχω δηλωσει οτι το iphone5 εχει καλυτερη gpu απο το note2 και το s3, ισως να τρεχει με περισσοτερα fps, δεν διαφωνω.. αλλα 1ον δεν θα καταλαβεις την διαφορα, πιστεψε με και 2ον οπως ειπα κ στον ntrdks ηρθε μια ενημερωση στου παληκαριου το 5αρι (πιθανοτατα κανενα μηνυμα στο fb) οταν επαιζα κ εφαγε σκαλωμα χοντρο το παιχνιδι... εκει ξενερωσα... δεν το διανοουμαι μια τοσο δυνατη συσκευη να συμπεριφερεται ετσι... δεν το εχω συναντησει σε s3 και note2 αυτο το πραγμα....

#1175   Brolly

Brolly

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:25

Το εχω δηλωσει οτι το iphone5 εχει καλυτερη gpu απο το note2 και το s3, ισως να τρεχει με περισσοτερα fps, δεν διαφωνω.. αλλα 1ον δεν θα καταλαβεις την διαφορα, πιστεψε με και 2ον οπως ειπα κ στον ntrdks ηρθε μια ενημερωση στου παληκαριου το 5αρι (πιθανοτατα κανενα μηνυμα στο fb) οταν επαιζα κ εφαγε σκαλωμα χοντρο το παιχνιδι... εκει ξενερωσα... δεν το διανοουμαι μια τοσο δυνατη συσκευη να συμπεριφερεται ετσι... δεν το εχω συναντησει σε s3 και note2 αυτο το πραγμα....

Λογικο να εχει 2-3 fps παραπανω το iphone5 διοτι δεν εχει FULL HD οθονη. Οπως και στα pc, οσο μεγαλυτερη αναλυση παιζεις το game υπαρχει και fps drop.

Τελευταία επεξεργασία από: Brolly, 04/07/2013 - 11:26

#1176   disorder

disorder

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:acheron911

Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:34

με το scrolling στις επαφες που lagαρει ομως δε μας εχεις πει τιποτα. εεε ?

Τελευταία επεξεργασία από: disorder, 04/07/2013 - 11:35

#1177   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:35

Λογικο να εχει 2-3 fps παραπανω το iphone5 διοτι δεν εχει FULL HD οθονη. Οπως και στα pc, οσο μεγαλυτερη αναλυση παιζεις το game υπαρχει και fps drop.

Μα εχει κ καλο hardware το 5αρι, το οτι θα παιξει τεζα ενα βαρυ παιχνιδι ειναι φυσιολογικοτατο... με αρχιτεκτονικη επεξεργαστη cortex a-15?? Τι λες τωρα? Το s4 i9500 με τον octa5 που δουλευει cortex a-15 παταει κατω το i9505 και το htc one για πλακα... οσοι μενουν αμερικη κ το εχουν αγορασει κ λεγανε τις εντυπωσεις τους μεσα στο myphone, τα παληκαρια παθανε πλακα.. αυτο δεν καταλαβαινουν μερικοι, νομιζουν οτι επειδη ειναι 2πηρυνο το 5αρι οτι ειναι αδυναμο... καμια σχεση ομως...

#1178   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:36

LMK στο Android ξερεις τι θα πει ?

το Low Memory Kill ειναι service η ειναι η ιδεα του multitask? μαλλον service......

Εδω μπαινει ομως στο παιχνιδι η samsung (και γι αυτο την επιλεγω απο αλλες android εταιριες) και με τα multiwindows, pop up videos σου προσφερει true multitasking... οταν εχω απο την μια ενα βιντεακι πανω δεξια να τρεχει κ ταυτοχρονα ειμαι εδω κ μιλαμε μαζι, δεν ειναι true multitasking?

multitask ειναι και οταν μια εφαρμογη κανει update και σου ερχετε και ενα mail ταυτοχρονα... τα παντα σχεδον δουλευουν με multitask οχι μονο οι εφαρμογες, το ιδιο το λειτουργικο εκτελει multitask ενεργιες απο μονο του χωρις καν να το καταλαβουμε εμεις

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#1179   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:39

με το scrolling στις επαφες που lagαρει ομως δε μας εχεις πει τιποτα. εεε ?

σε μενα απευθηνεσε? ισως να μην διαβασα κατι δεν καταλαβα τι λες.... πες μου να σου πω.

οσο για το multiwindow τι καινοτομια ρε παιδια παραλαγη του PIP (page in page) της τηλεωρασης στην ουσια ειναι

#1180   Brolly

Brolly

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:42

το Low Memory Kill ειναι service η ειναι η ιδεα του multitask? μαλλον service......
multitask ειναι και οταν μια εφαρμογη κανει update και σου ερχετε και ενα mail ταυτοχρονα... τα παντα σχεδον δουλευουν με multitask οχι μονο οι εφαρμογες, το ιδιο το λειτουργικο εκτελει multitask ενεργιες απο μονο του χωρις καν να το καταλαβουμε εμεις

Τοση ωρα που εψαχνες στο google για το LMK καταλαβες οτι ειναι καποιο service? Σορρυ αλλα μαλλον δεν εισαι ασχετος, εισαι πολυ ασχετος και θα σε παρακαλουσα να μη γραφεις τετοια γιατι τα διαβαζουν και ανθρωποι που δεν γνωριζουν πολλα και σχηματιζουν λαθος γνωμη. Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας. To LMK ειναι driver για memory managment. Το 'service' που γραφεις εδω και 3 posts σου δεν γνωριζεις ΚΑΝ την εννοια το τι ειναι service ασχετως που δεν εχει ΚΑΜΙΑ απολυτως σχεση με την εννοια του multitasking οπως το εννουμε. RTFM pls :rolleyes:

#1181   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:45

σε μενα απευθηνεσε? ισως να μην διαβασα κατι δεν καταλαβα τι λες.... πες μου να σου πω.

οσο για το multiwindow τι καινοτομια ρε παιδια παραλαγη του PIP (page in page) της τηλεωρασης στην ουσια ειναι

Κανεις πλακα τωρα.. αλλιως δουλευει το pip στην τηλεοραση, αλλιως το multiwindow στα κινητα... εχεις 2 εφαρμογες ταυτοχρονα, κ αν βαλεις απο πανω ενα pop up video απο την συλλογη σου, εχεις 3... δεν σε χαλει καθολου... κ εννοειται οτι δεν μασαει το εργαλειο, για να μην ακουω χαζα περι hardware..

#1182   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:47

Τοση ωρα που εψαχνες στο google για το LMK καταλαβες οτι ειναι καποιο service? Σορρυ αλλα μαλλον δεν εισαι ασχετος, εισαι πολυ ασχετος και θα σε παρακαλουσα να μη γραφεις τετοια γιατι τα διαβαζουν και ανθρωποι που δεν γνωριζουν πολλα και σχηματιζουν λαθος γνωμη. Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας. To LMK ειναι driver για memory managment. Το 'service' που γραφεις εδω και 3 posts σου δεν γνωριζεις ΚΑΝ την εννοια το τι ειναι service ασχετως που δεν εχει ΚΑΜΙΑ απολυτως σχεση με την εννοια του multitasking οπως το εννουμε. RTFM pls :rolleyes:

http://carpenoctum.g...e-multitasking/

διαβασε λιγο τι ειναι τα services καιπως δουλευει και τα λεμε ξανα, και τοση ωρα δουλευω ξερεις δεν ψαχνω τι ειναι το LMK

#1183   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:49

Κανεις πλακα τωρα.. αλλιως δουλευει το pip στην τηλεοραση, αλλιως το multiwindow στα κινητα... εχεις 2 εφαρμογες ταυτοχρονα, κ αν βαλεις απο πανω ενα pop up video απο την συλλογη σου, εχεις 3... δεν σε χαλει καθολου... κ εννοειται οτι δεν μασαει το εργαλειο, για να μην ακουω χαζα περι hardware..

και το PIP παιζει παραθυρο βιντεο πανω σε παραθυρω βιντεο! διαφορετικες φορμες ειναι. δεν ειναι καινοτομο απλα ειναι παραλαγη πολυ καλητερη και τελειοποιημενη

#1184   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:50

Δηλαδη στον υπολογιστη σου που εχει true multitasking logic, δεν εχεις background services? Ολα λειτουργουν ετσι, το true multitasking ειναι οι ταυτοχρονες υπηρεσιες εκτελεσης 2 ή περισσοτερων εφαρμογων στο foreground, οχι στο backgroung.. κ αυτο που σου περιγραφω, ειναι ακριβως αυτο το πραγμα...

#1185   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:52

Δηλαδη στον υπολογιστη σου που εχει true multitasking logic, δεν εχεις background services? Ολα λειτουργουν ετσι, το true multitasking ειναι οι ταυτοχρονες υπηρεσιες εκτελεσης 2 ή περισσοτερων εφαρμογων στο foreground, οχι στο backgroung.. κ αυτο που σου περιγραφω, ειναι ακριβως αυτο το πραγμα...

καμια σχεση δεν εχει το desktop multitask με το mobile multitask... στο pc οταν ελαχιστοποιεις μια εφρμογη κραταει του ιδους πορους την ιδια μνημη και τα ιδια processes που εχει οταν ειναι μεγηστοποιημενο! το οτι το ελαχιστοποιησες δεν σημαινει το εβαλες σε background.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5