Και μετά γιατί μεγαλώνουν οι οθόνες για να χωρέσει η μπαταρία που θα τροφοδοτεί όλη αυτή την ενέργεια για να βλέπουμε ποιος έχει τα μεγαλύτερα νούμερα.
Το System Customization είναι καλό και χρήσιμο. Και είναι ωραία που ο κόσμος έχει ως Hobby κάποια πράματα που τα βλέπουν μετέπειτα οι εταιρίες και τα υλοποιούν πάνω στα ήδη υπάρχοντα προϊόντα τους. Άλλες νωρίτερα, άλλες αργότερα.
Αυτό που νομίζω ότι δεν έχετε καταλάβει οι μη-Apple-Lovers, είναι ότι δε θέλουμε να ασχολούμαστε με το τηλέφωνο συγκεκριμένα. Αλλά με όλο τον κόσμο που βρίσκεται μέσα από αυτό. Είναι ένα εργαλείο-δίοδος που δίνει ελευθερίες, παρά κλέβει προσωπικό χρόνο για να το φέρουμε στα μέτρα μας. Δίνουμε κατιτίτς παραπάνω σε χρήματα, για να κάνουν κάποιοι σωστά τη δουλειά τους (οι τεχνικοί-προγραμματιστές της εκάστοτε εταιρίας).
Και για να μην νομίζετε ότι εθελοτυφλούμε όσοι επιλέγουμε Apple Products, προκαλώ να θέσετε σημεία ελλείψεων. Η γνώμη σας, όπως και η δική μου, θεωρούνται εκ της αρχής υποκειμενικές. Αντικειμενικότητα μπορώ να δεχθώ μόνο σε νούμερα που έχουν λόγο ύπραξης και δεν είναι μόνο για το θέαμα του μεγαλύτερου!
Δηλαδη εμεις που 'ασχολουμαστε' με το customization, εχουμε χασει μερος της ζωης μας;

Ισως και εσυ να ειχες ασχοληθει παραπανω με το τηλεφωνο σου, αν σου επετρεπε η Apple. Aλλα οχι, εχει παρει ολες τις αποφασεις για σενα.
Εγω λοιπον εχω αμετρητες επιλογες να ασχοληθω με τον κοσμο στο τηλεφωνο μου, ειμαι πιο χρηστικος απο σενα, εχω widgets, πληκτρολογια, αμεσοτητα στα παντα, κανεναν περιορισμο στην αποστολη αρχειων και αλλα πολλα.