Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1411   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:02

δηλαδη το τελικο αποτελεσμα θα ειναι σαν το motorola? αν δεν κανω λαθος και τα toggle η αππλε τα εχει πατενταρει αλλα το android τα εβαλε.. το λετε καινοτομια του android ομως ... αλλα πληρωνετε την αππλε 20-30 δολαρια σε καθε συσκευη που φοραει android ;)

Ναι, τα εχει πατενταρει η apple αλλα θα σας δωσει 4 στην ios7.... σκοπος ειναι αυτες οι λειτουργιες να υπαρχουν στην συσκευη σου κ να τις γουσταρεις, αναλογα με το τι ζηταει ο καθενας βεβαια... το αν τα πατενταρε η apple ή η καθε apple δεν θα επρεπε να νοιαζει κανεναν... δηλαδη οταν σας δωσουν widgets στην αρχικη οθονη, θα βγεις κ θα μου πεις το ιδιο, ενω εγω τα χρησιμοποιω εδω κ τοσο καιρο? Οτι πατενταρε την διαταξη τους η apple? Νομιζω πως αστειευεσαι τωρα....:rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1412   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:03

Οχιιι ... Γιατιιι ?? προσπαθω να ξεχάσω ...

Αντωνη, με προσεβαλε ασχημα ο τυπος... :blink::blink:

#1413   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:03

δεν ξεχνιετε ετσι, εγω περιμενω τη στιγμη που θα ξαναμπει και θα πει "ειστε αμαθης ολοι και fan το android ειναι κυριαρχος εχει toggles, widget, dropox kai laucher"

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#1414   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:04

Μα φυσικα και ολα ειναι υπερ του καταναλωτη... δεν ειπα ποτε το αντιθετο... αυτος ο ανταγωνισμος κανει καλο σε εμας πρωτα απ'ολα.... εσεις χειροκροτατε την καθε κινηση της apple χωρις να εξεταζετε τι παιζει απο πισω... εχω αδικο σε κατι απο αυτα που ειπα?

Ασε το θεμα gordito, ακομα με ποναει η απουσια του :P :P

Καποιοι μπορει να χειροκροτανε, εγω με κατι siri, δακτυλικα αποτυπωματα κτλ γελαω.

Και απο την αλλη οχθη ομως οτι και να κανει η apple ή θα το βγαλετε αχρηστο, ή "φτου και το πατω, πρώτο το android" ή δε ξερω γω ποια αλλη παιδικη αντιδραση.

Φαυλος κυκλος, ναχουμε νασχολουμαστε.

Οντως μας λειπει ο gordito, τωρα περιμενουμε απο σενα και κανα 2-3 να γραψεις τιποτα androidολογίες να γελασουμε! :D :P

You'll Never Walk Alone

#1415   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:05

Ναι, τα εχει πατενταρει η apple αλλα θα σας δωσει 4 στην ios7.... σκοπος ειναι αυτες οι λειτουργιες να υπαρχουν στην συσκευη σου κ να τις γουσταρεις, αναλογα με το τι ζηταει ο καθενας βεβαια... το αν τα πατενταρε η apple ή η καθε apple δεν θα επρεπε να νοιαζει κανεναν... δηλαδη οταν σας δωσουν widgets στην αρχικη οθονη, θα βγεις κ θα μου πεις το ιδιο, ενω εγω τα χρησιμοποιω εδω κ τοσο καιρο? Οτι πατενταρε την διαταξη τους η apple? Νομιζω πως αστειευεσαι τωρα.... :rolleyes:

βασικα πιστευω οτι το control center θα το φτιαχνεις εσυ οπως θες και δεν θα ειναι στανταρ, στο settings εχει ολοκληρη θεση απο μονο του (μεσα εχει μονο να το ανοιγεις και να κλεινεις) δεν πιστευω πως ολοκληρη θεση θα εχει για ενα toggle μονο, πιστευβ σε επομενη βετα θα εχει επιλογη πια εικονιδια να βαλεις τι θα θες να φενετε μεχρι και να τα συρεις οως θες εσυ

#1416   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:22

Καποιοι μπορει να χειροκροτανε, εγω με κατι siri, δακτυλικα αποτυπωματα κτλ γελαω.

Και απο την αλλη οχθη ομως οτι και να κανει η apple ή θα το βγαλετε αχρηστο, ή "φτου και το πατω, πρώτο το android" ή δε ξερω γω ποια αλλη παιδικη αντιδραση.

Φαυλος κυκλος, ναχουμε νασχολουμαστε.

Οντως μας λειπει ο gordito, τωρα περιμενουμε απο σενα και κανα 2-3 να γραψεις τιποτα androidολογίες να γελασουμε! :D :P

Μα γιατι να το βγαλουμε αχρηστο? Αλλο να με καλυπτει πιο πολυ ενα αλλο λειτουργικο κ οχι το ios, και αλλο να λεμε οτι ειναι αχρηστο το λειτουργικο της apple... δεν ειπα ποτε κατι τετοιο... αλλα αυτο με τις πατεντες κλπ δεν ειναι μια μ@λ@κι@ και μιση ρε φιλαρακι?

#1417   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:24

βασικα πιστευω οτι το control center θα το φτιαχνεις εσυ οπως θες και δεν θα ειναι στανταρ, στο settings εχει ολοκληρη θεση απο μονο του (μεσα εχει μονο να το ανοιγεις και να κλεινεις) δεν πιστευω πως ολοκληρη θεση θα εχει για ενα toggle μονο, πιστευβ σε επομενη βετα θα εχει επιλογη πια εικονιδια να βαλεις τι θα θες να φενετε μεχρι και να τα συρεις οως θες εσυ

Αυτο θα ειναι μια φοβερη κινηση... κ ετσι θα επρεπε να ειναι...:rolleyes:

#1418   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:25

ε αμα δεν ειναι ετσι θα τους κραξω...... δεν νομιζω να ειναι και δυσκολο να το κανουν :P

#1419   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:29

Μα γιατι να το βγαλουμε αχρηστο? Αλλο να με καλυπτει πιο πολυ ενα αλλο λειτουργικο κ οχι το ios, και αλλο να λεμε οτι ειναι αχρηστο το λειτουργικο της apple... δεν ειπα ποτε κατι τετοιο... αλλα αυτο με τις πατεντες κλπ δεν ειναι μια μ@λ@κι@ και μιση ρε φιλαρακι?

siri, δακτυλικα αποτυπωματα, πατεντες και π@παριες.

Ελα σπιτι μου να δεις το καζανακι, να δεις τι εστι πραγματικη πατεντα! :D

Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 24/07/2013 - 15:29

You'll Never Walk Alone

#1420   disorder

disorder

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:acheron911

Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:31

μετα απο 95 σελιδες, καταληξαμε στο ποια ειναι καλυτερη συσκευη ?

#1421   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:31

Η δικια μου ..

#1422   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:32

Ψυγειο Bosch.

You'll Never Walk Alone

#1423   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:35

Ψυγειο Bosch.

Λαθος !! Στα ψυγεια μονο Samsung !. Δες εδω innovation http://www.samsung.c.../RF31FMESBSR/AA

Ψυγειο που βγαζει σοδα απο την πορτα !!!

#1424   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:38

Λαθος !! Στα ψυγεια μονο Samsung !. Δες εδω innovation http://www.samsung.c.../RF31FMESBSR/AA

Ψυγειο που βγαζει σοδα απο την πορτα !!!

Χααααχαααχαχαχααχα... δεν παιζεσαι ρε ατιμε... να μην δεις μια εταιρια να εξειδικευεται σε πολλους τομεις,να χλευασεις κατευθειαν....
Παιδια απο ηλεκτρικες συσκευες μονο miele και bosch.... κλιματιστικα daikin , τηλεορασεις samsung και panasonic...ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες

#1425   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:40

παντως για τηλεωρασης η smart tv που εχω της sammy μαμαειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ειναι κορυφαια σε εικονα . βεβαια αυτα που μιλας και αλαζει καναλι και κουνας τα χερια σου για ποντικι ειναι σαν τα feature του s4 τιποτα δεν δουλευι καλα χαχαχ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7