iphone 5vs galaxy s4
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:40

Ad
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:44
Δουλευει, απλα πρεπει να βρεις την καταλληλη θεση για να σε βρισκει ο αισθητηρας κατευθειανπαντως για τηλεωρασης η smart tv που εχω της sammy μαμαειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ειναι κορυφαια σε εικονα . βεβαια αυτα που μιλας και αλαζει καναλι και κουνας τα χερια σου για ποντικι ειναι σαν τα feature του s4 τιποτα δεν δουλευι καλα χαχαχ
Εκανε καλη δουλεια η samsung στο θεμα των τηλεορασεων... θα ζητησω την βοηθεια σας σε λιγο καιρο, λεω να προβω σε μια καλη αγορα.... η lg μου αρχισε να τα φτυνει κ για να μην την σπασω καμια μερα, πρεπει να δραστηριοποιηθω αμεσα
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:45
Σε ομορφια ειναι το iphone5 με διαφορα.. κ ας λεει ο καθενας ο,τι θελει... ειναι κουκλι η συσκευη... αυτο το κ@λο homebutton απλα θελει μια αλλαγη ρε γαμωτο...δεν ειναι το iphone5 δηλαδη ?
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:50
λοιπον αισθητηρς χεριου - πρεπει να κουνας το χερι σου αριστερα δεξια στην καμερα μεχρι να πιασει..... αποτελεσμα να χαιρεταω την οθονη λες και μπαινει φανταρος 2 λεπτα και να μην εχει παισει τιποταΔουλευει, απλα πρεπει να βρεις την καταλληλη θεση για να σε βρισκει ο αισθητηρας κατευθειαν
Εκανε καλη δουλεια η samsung στο θεμα των τηλεορασεων... θα ζητησω την βοηθεια σας σε λιγο καιρο, λεω να προβω σε μια καλη αγορα.... η lg μου αρχισε να τα φτυνει κ για να μην την σπασω καμια μερα, πρεπει να δραστηριοποιηθω αμεσα
ηχητηκες λειτουργιες - λες hi tv και αυτο που θες να κανει...... αποτελεσμα εκει που βλεπεις ταινεια πιανει μονο του ηχους της ταινιας και νομιζει οτι κατι λες και αρχηζει να αλαζει καναλια να μπαινει στο σκυπε και να αυξομιονει τον ηχο...
απο οθονη τα σπαει και το 3d μαμαει
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:52
Χχχαχαχαχχαχαχαχααχχα...... θελω να σε βλεπω απο μια γωνια να δινεις φωνητικες εντολες κ να κουνας τα χερια σου περα δωθε....λοιπον αισθητηρς χεριου - πρεπει να κουνας το χερι σου αριστερα δεξια στην καμερα μεχρι να πιασει..... αποτελεσμα να χαιρεταω την οθονη λες και μπαινει φανταρος 2 λεπτα και να μην εχει παισει τιποτα
ηχητηκες λειτουργιες - λες hi tv και αυτο που θες να κανει...... αποτελεσμα εκει που βλεπεις ταινεια πιανει μονο του ηχους της ταινιας και νομιζει οτι κατι λες και αρχηζει να αλαζει καναλια να μπαινει στο σκυπε και να αυξομιονει τον ηχο...

Νομιζω οτι το 3d της panasonic κυμαινεται κ αυτο σε πολυ καλα επιπεδα...
Δημοσίευση 24/07/2013 - 15:54
Δημοσίευση 24/07/2013 - 16:00
λοιπον αισθητηρς χεριου - πρεπει να κουνας το χερι σου αριστερα δεξια στην καμερα μεχρι να πιασει..... αποτελεσμα να χαιρεταω την οθονη λες και μπαινει φανταρος 2 λεπτα και να μην εχει παισει τιποτα
Χαχα .. Μου θυμιζει καποτε που προσπαθουσα να μαθω τον πατερα μου τι να λεει για να χειριζεται το ραδιο στα αυτοκινητο φωνητικα και την πρωτη φορα που δοκιμασε να αλλαξει σταθμο εβαλε μπροστα το air condition !!
Δημοσίευση 24/07/2013 - 16:01
Και που να παρεις κ το ψυγειο που εβαλε link ο αντωνης... απλα θα κανεις πατεντα να βγαζει ουισκυ αντι για σοδα, για να πινεις κ να μην θυμασαι τις φωνητικες εντολες... για να κυλανε ολα ηρεμα οταν βλεπεις ταινιαρε ασε ξερεις τι ωραιο ειναι να μπαινεισ στο δοματιο να λες hi tv ανοιξε και να ανοιγει!!!!! αλλα μετα κανει αυτες τις πατατες και το απενεργοποιησα! η σαμμυ παντος στν τηλεωραση με εξεπληξε

Δημοσίευση 24/07/2013 - 16:15
χεχε παντος βρηκε πως να ανοιγει το ac ειναι μια αρχη χαχαχΧαχα .. Μου θυμιζει καποτε που προσπαθουσα να μαθω τον πατερα μου τι να λεει για να χειριζεται το ραδιο στα αυτοκινητο φωνητικα και την πρωτη φορα που δοκιμασε να αλλαξει σταθμο εβαλε μπροστα το air condition !!
Δημοσίευση 24/07/2013 - 16:17
χεχε παντος βρηκε πως να ανοιγει το ac ειναι μια αρχη χαχαχ
Ναι ναι , η βλαχοαρβανιτοσκοτσεζοτεξανη προφορα του στα αγγλικα ειχε κατι το μαγικο
Δημοσίευση 24/07/2013 - 16:20
Ναι ναι , η βλαχοαρβανιτοσκοτσεζοτεξανη προφορα του στα αγγλικα ειχε κατι το μαγικο
Δημοσίευση 24/07/2013 - 16:21
Δημοσίευση 24/07/2013 - 16:24
Εμενα αν μου δωσεις μια βολτα το cupra παντως, μπορω να προσκηνυσω το htc oneειχα το 5αρι δε τιθεται θεμα ποιο ειναι το καλυτερο , μακραν το s4 , επειδη ηθελα κατι παραπανω ποιοτικα πηγα στο htc one και τα εχω ολα.

Δημοσίευση 24/07/2013 - 16:28
χαχαχαχαχαχα αμε γιατι οχιΕμενα αν μου δωσεις μια βολτα το cupra παντως, μπορω να προσκηνυσω το htc one

Δημοσίευση 24/07/2013 - 16:30
Ειχες κανενα προβλημα εσυ με το one? Κατασκευαστικα εννοω...χαχαχαχαχαχα αμε γιατι οχι
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες