Νέο MacBook Air
Δημοσίευση 23/07/2013 - 12:19
Ad
Δημοσίευση 23/07/2013 - 17:30
Δημοσίευση 23/07/2013 - 18:17
η μπαταρια στα mba αλλαζει ή οχι ?
Ναι αλλάζει.
Δημοσίευση 23/07/2013 - 22:20
Δημοσίευση 23/07/2013 - 22:22
Για θήκη τώρα ψάξε λίγο στα καταστήματα που πουλάνε Apple προϊόντα και θα βρεις πολλές.
Δημοσίευση 23/07/2013 - 22:36
Δημοσίευση 23/07/2013 - 22:36
Με γεια σου και καλοδουλευτο !!Παιδιά τέλος ότι έγινε έγινε την Παρασκευή το παρήγγειλα απο το golden i Θεσσαλονίκη . Τελικά κατέληξα στο μοντέλο με τα 128gb με πρόσθετα τα 8gb ram και τον i7 αντί του απλού μοντέλου με τα 256gb ssd και η αντίστροφη μετριση για τον 1 μηνα αναμονής ξεκίνησε !!!
Δημοσίευση 23/07/2013 - 22:49
σκεφτομαι απο βδομαδα μαζι με το αππλ κερ να αγορασω και το αππλ τβ 3 , εκδοση 2 με τον Α5 που βγξκε τον Μαρτη...για να εχω οικοσυστημα μεταξυ Μακ και τηλεορασης που ειναι στον ιδιο χωρο...και φυσικα κυριως για το περιβοητο αιρ πλει μιρορινγκ , ωστε οτι βιντεο-ταινια ειτε σε παραθυρο ειτε σε φουλ σκριν να το στελνει στην τηλεοραση και να το βλεπω απο εκει + θελω το γιουτουμπ στη τηλεοραση να παιζει εκει μουσικη ανεξαρτητα απο τον υπολογιστη κτλ...
Ερωτημα....οταν κανω αιρπλαει μιρορινγκ και παιζει π.χ. στο βι ελ σι μια ταινια και μεταφερεται στο αππλ τβ και μετα στην τηλεοραση...η ταινια θα εξακολουθει να παιζει στον Μακ...?? Δηλαδη θα παιζει ταυτοχρονα και στον Μακ και στην τηλεοραση...??
Στο αππλε τβ νομιζω εχει εξοδο για οπτικη σωστα...??
Σκεφτομαι οτι με ανταπτορακι απο αρσενικο οπτικης σε θυληκο καρφι μπορω να συνδεσω ηχεια για υπολογιστη που βρηκα , κατι τζι-μπι-ελ στα 80 ευρω ντιζαινατα λευκα....οποτε αντι να τα συνδεσω στον Μακ τα συνδεω στο αππλ τβ που θα το εχω ανεξαρτητα για ηχο και εικονα απο ιντερνετ...αρα σε αυτο θα βαλω τα ηχεια...αλλωστε ο Μακ εχει δικα του ενσωματομενα !!
Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 23/07/2013 - 22:51
Δημοσίευση 23/07/2013 - 22:56
Δημοσίευση 23/07/2013 - 22:59
η Ερωτηση μου ειναι για τον Δημητρη...πιστευω να την δει !!Φίλε εγώ δεν εχω ιδέα απο αππλ τν !!
Για εσενα ενα τεραστιο με γεια !!
Δημοσίευση 23/07/2013 - 23:18
Ευχαριστώ πολυ !! Και θα ήθελα αν ειναι δυνατόν να μου προτείνεται κάποια καλή θήκη και ενα cover για το πληκτρολόγιο !!!
Καλοριζικος.
Eγω εχω αυτη εδω.
Φθηνή, λεπτή, όμορφη (υποκειμενικό), και πανω απο ολα στιλάτη.
ΕΙναι απο rumber (γόμα) και σαν αφη θα ελεγα οτι ειναι σαν την φλουδα απο τον γιαρμά! (με λιγη φανατασια)
Και σαν κοβερ για πληκτρολογιο μια διαφανη ασπρη moshi. Οπως θα παρατηρήσεις ουτε που φαίνεται. ;-)
[attachment=71289:IMG_0116.jpg][attachment=71290:IMG_0114.jpg]
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 24/07/2013 - 00:12
Δημητρη να σε ρωτισω και εγω μιας και εισαι εδω...για να μην ανοιγω και τοπικ κτλ...
σκεφτομαι απο βδομαδα μαζι με το αππλ κερ να αγορασω και το αππλ τβ 3 , εκδοση 2 με τον Α5 που βγξκε τον Μαρτη...για να εχω οικοσυστημα μεταξυ Μακ και τηλεορασης που ειναι στον ιδιο χωρο...και φυσικα κυριως για το περιβοητο αιρ πλει μιρορινγκ , ωστε οτι βιντεο-ταινια ειτε σε παραθυρο ειτε σε φουλ σκριν να το στελνει στην τηλεοραση και να το βλεπω απο εκει + θελω το γιουτουμπ στη τηλεοραση να παιζει εκει μουσικη ανεξαρτητα απο τον υπολογιστη κτλ...
Ερωτημα....οταν κανω αιρπλαει μιρορινγκ και παιζει π.χ. στο βι ελ σι μια ταινια και μεταφερεται στο αππλ τβ και μετα στην τηλεοραση...η ταινια θα εξακολουθει να παιζει στον Μακ...?? Δηλαδη θα παιζει ταυτοχρονα και στον Μακ και στην τηλεοραση...??
Στο αππλε τβ νομιζω εχει εξοδο για οπτικη σωστα...??
Σκεφτομαι οτι με ανταπτορακι απο αρσενικο οπτικης σε θυληκο καρφι μπορω να συνδεσω ηχεια για υπολογιστη που βρηκα , κατι τζι-μπι-ελ στα 80 ευρω ντιζαινατα λευκα....οποτε αντι να τα συνδεσω στον Μακ τα συνδεω στο αππλ τβ που θα το εχω ανεξαρτητα για ηχο και εικονα απο ιντερνετ...αρα σε αυτο θα βαλω τα ηχεια...αλλωστε ο Μακ εχει δικα του ενσωματομενα !!
Streaming καταρχήν θα κάνεις με το beamer, ότι καλύτερο και δεν ζορίζεται καθόλου ο υπολογιστής.
http://beamer-app.com
Τα ηχεία τα συνδέεις και στην τηλεόραση βρε για να μην μπλέκεις με αντάπτορες και θα βγαίνει κανονικά ο ήχος από εκεί.
Δημοσίευση 24/07/2013 - 01:47
Και η τηλεοραση οπτικη ινα εχει-εξοδο...σαν το αππλ τβ...οποτε το ανταπτορακι ειναι επιβεβλημενο σιγα 2 ευρω εχει...οποτε σωστα Δημητρη μπορω και στην τηλεοραση να τα συνδεσω και για ποιο γενικη χριση !!Streaming καταρχήν θα κάνεις με το beamer, ότι καλύτερο και δεν ζορίζεται καθόλου ο υπολογιστής.
http://beamer-app.com
Τα ηχεία τα συνδέεις και στην τηλεόραση βρε για να μην μπλέκεις με αντάπτορες και θα βγαίνει κανονικά ο ήχος από εκεί.
Το γνωριζω το προγραμματακι αυτο...ειναι πολυ απλο και εχω ακουσει καλα λογια...ΟΚ..ευχαριστω !!
Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 24/07/2013 - 01:48
Δημοσίευση 25/07/2013 - 10:38
Πάντως μνήμη Ram και επεξεργαστή μπορεί ποτε να μην καταλάβεις τη διάφορα για τα 128Gb SSD έχω αντίρρηση σε κανένα 6μηνο θα το μετανιώσεις. Αν θες να βάλεις δε , και windows τότε 128 είναι πολύ λίγα φίλε μου και στο λέω όχι σαν guru αλλά σαν απλός χρήστης MBA τα τελευταία 3 χρόνιαΠαιδιά τέλος ότι έγινε έγινε την Παρασκευή το παρήγγειλα απο το golden i Θεσσαλονίκη . Τελικά κατέληξα στο μοντέλο με τα 128gb με πρόσθετα τα 8gb ram και τον i7 αντί του απλού μοντέλου με τα 256gb ssd και η αντίστροφη μετριση για τον 1 μηνα αναμονής ξεκίνησε !!!
Δημοσίευση 25/07/2013 - 11:56
Ναι όμως 128gb θα ειναι αποκλειστικά και μόνο για τα προγράμματα . Εξάλλου ήδη εχω και 2τβ εξωτερικό σκληρό δίσκο για τα αρχεία μου !! Εγώ πιστεύω πως θα μου φτάσουν αν αναλογιστεις ότι το προηγούμενο λάπτοπ είχαν 160γβ και μου κράτησε για 7 χρόνια !!! Και γενικά συνιθιζω να μην φορτωνω όλη την σάρα και την μαρα σε ενα λάπτοπ !! Και τώρα να βάλω τα windows αντί του OSX το θεωρώ ιεροσυλία !!!Πάντως μνήμη Ram και επεξεργαστή μπορεί ποτε να μην καταλάβεις τη διάφορα για τα 128Gb SSD έχω αντίρρηση σε κανένα 6μηνο θα το μετανιώσεις. Αν θες να βάλεις δε , και windows τότε 128 είναι πολύ λίγα φίλε μου και στο λέω όχι σαν guru αλλά σαν απλός χρήστης MBA τα τελευταία 3 χρόνια
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες