Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Νέο MacBook Air

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
59 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/07/2013 - 12:04

Γιατί είναι ιεροσυλία; Τα μηχανήματα είναι για να σε υπηρετούν όχι να τα υπηρετείς. Πάντως να βάλεις με parallels τα windows και να τρέχεις καμία εφαρμογή μέσα απο το ios είναι must και πολυ χρήσιμο. Το bootcamp δεν είναι τόσο εύχρηστο . Πάντως γι αυτά θες χώρο στον σκληρο. Και πάντα μιλάω για τις δικές μου ανάγκες. Αλλά γενικά στη φύση υπάρχει η τάση να αυξάνει η εντροπία άρα χρειάζεσαι περισσότερο χώρο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   108

108

iPH Contributor

• 1260 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/07/2013 - 14:25

μπορω να εγκαταστησω windows σε εξωτερικο μιας και δεν θα τα χρησιμοποιω συχνα?

#48   StavrosA

StavrosA

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2013 - 14:33

τα xp με vm ware δεν πιανουν στο δικο μου πανω απο 3 giga

και εγω `128 ssd εχω

μια χαρα θα σου φτασει αν αποθηκευεις ταινιες σε εξωτερικο δισκο

#49   Mitsakis

Mitsakis

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5C
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 25/07/2013 - 16:08

τα xp με vm ware δεν πιανουν στο δικο μου πανω απο 3 giga

και εγω `128 ssd εχω

μια χαρα θα σου φτασει αν αποθηκευεις ταινιες σε εξωτερικο δισκο

Και εγώ αυτό λέω !!!

#50   Mitsakis

Mitsakis

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2013 - 16:12

Μπορεί κάποιος να μου πει αν αξιζουν ή όχι τα skins (αυτοκόλλητα προστασίας ) αν ναι έχετε να μου προτείνεται κάποια αξιόπιστη μάρκα .
Πάντως τα θεωρώ λιγάκι ακριβά γιατί απο όσο εχω δει κοστίζουν όσο μια επώνυμη θήκη πχ της speck!!

#51   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1249 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 25/07/2013 - 16:14

Γιατί είναι ιεροσυλία; Τα μηχανήματα είναι για να σε υπηρετούν όχι να τα υπηρετείς. Πάντως να βάλεις με parallels τα windows και να τρέχεις καμία εφαρμογή μέσα απο το ios είναι must και πολυ χρήσιμο. Το bootcamp δεν είναι τόσο εύχρηστο . Πάντως γι αυτά θες χώρο στον σκληρο. Και πάντα μιλάω για τις δικές μου ανάγκες. Αλλά γενικά στη φύση υπάρχει η τάση να αυξάνει η εντροπία άρα χρειάζεσαι περισσότερο χώρο.

Και οι 2 σας εχετε δικιο !!
Συμφωνω απολυτα οτι στο θεμα επεξεργαστη βασικα οτι δεν θα καταλαβει διαφορα...στην ποσοστητα μνημης παιζει....!!
Συμφωνω οτι αποκλιστικα και συνολικα 128 γιγα στο μηχανημα ως χωρητικοτητα ειναι σχετικα λιγο για αρκετους χρηστες...αλλα για πολλους ακομα ειναι αρκετα...εγω στο δικο μου Φουσιον ντραιβ γεμισα μονο 21 γιγα ολα μαζι και απο αυτα τα περισσοτερα ειναι στο σκληρο δισκο και ελαχιστα στον στερεας καταστασης...δηλαδη κοινος και οι 2 δισκοι μου ειναι αδειοι πρακτικα !!
Ειναι θεμα χρηστη καθαρα..οποτε και οι 2σας εχετε πολυ δικιο ταυτοχρονα !!
Και εγω ειμαι χρηστης που δεν μου αρεσει με τιποτα να φορτωνω το μηχανημα...θελω μονο τα βασικα και τελος...αδειο και ευελικτο...η σαρα μαρα και δοκιμες απο προγραμματιδια κτλ...μακρια !!
Αλλος βαζει της παναγιας τα ματια...σεβαστο και καλα κανει , οποτε και 1 Τερα δισκο στερεας καταστασης να ειχε παλι λιγο θα ηταν...!!
Ο καθενας απλωνετε αναλογα με την φιλοσοφια του και τις πραγματικες αναγκες του !! :D
Ψυχολογικα τα 128 γιγα ειναι λιγα , αλλα πρακτικα ισως αρκετα , αναλογα τον χριστη !!

Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 25/07/2013 - 16:17

#52   Mitsakis

Mitsakis

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2013 - 17:37

Και οι 2 σας εχετε δικιο !!
Συμφωνω απολυτα οτι στο θεμα επεξεργαστη βασικα οτι δεν θα καταλαβει διαφορα...στην ποσοστητα μνημης παιζει....!!
Συμφωνω οτι αποκλιστικα και συνολικα 128 γιγα στο μηχανημα ως χωρητικοτητα ειναι σχετικα λιγο για αρκετους χρηστες...αλλα για πολλους ακομα ειναι αρκετα...εγω στο δικο μου Φουσιον ντραιβ γεμισα μονο 21 γιγα ολα μαζι και απο αυτα τα περισσοτερα ειναι στο σκληρο δισκο και ελαχιστα στον στερεας καταστασης...δηλαδη κοινος και οι 2 δισκοι μου ειναι αδειοι πρακτικα !!
Ειναι θεμα χρηστη καθαρα..οποτε και οι 2σας εχετε πολυ δικιο ταυτοχρονα !!
Και εγω ειμαι χρηστης που δεν μου αρεσει με τιποτα να φορτωνω το μηχανημα...θελω μονο τα βασικα και τελος...αδειο και ευελικτο...η σαρα μαρα και δοκιμες απο προγραμματιδια κτλ...μακρια !!
Αλλος βαζει της παναγιας τα ματια...σεβαστο και καλα κανει , οποτε και 1 Τερα δισκο στερεας καταστασης να ειχε παλι λιγο θα ηταν...!!
Ο καθενας απλωνετε αναλογα με την φιλοσοφια του και τις πραγματικες αναγκες του !! :D
Ψυχολογικα τα 128 γιγα ειναι λιγα , αλλα πρακτικα ισως αρκετα , αναλογα τον χριστη !!

Φίλε εγώ πιστεύω πως θα με καλύψει για το desktop που έχει 500γβ και εκεί αποθηκευω όλα τα έγγραφα και αρχεία της δουλειάς και χρησιμοποιω μόνο τα 91γβ και εκεί μπορώ να αποθηκευω ότι αλλα θέλω που δεν θα χωράνε στο ερ (που δεν πιστεύω ότι πρόκειται να το φουλαρω ποτε) έτσι και αλλιώς όλες τις ταινίες και τα τραγούδια τα εχω όλα σε ενα 64 γβ υσβ 3.0 και το συνδεω και όλα εμφανίζονται στο αψε σβισε στην οθόνη Χωρις να εχω το λάπτοπ χίλιοφορτωμενο !!!!

#53   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1249 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2013 - 20:01

Φίλε εγώ πιστεύω πως θα με καλύψει για το desktop που έχει 500γβ και εκεί αποθηκευω όλα τα έγγραφα και αρχεία της δουλειάς και χρησιμοποιω μόνο τα 91γβ και εκεί μπορώ να αποθηκευω ότι αλλα θέλω που δεν θα χωράνε στο ερ (που δεν πιστεύω ότι πρόκειται να το φουλαρω ποτε) έτσι και αλλιώς όλες τις ταινίες και τα τραγούδια τα εχω όλα σε ενα 64 γβ υσβ 3.0 και το συνδεω και όλα εμφανίζονται στο αψε σβισε στην οθόνη Χωρις να εχω το λάπτοπ χίλιοφορτωμενο !!!!

Εφοσων αυτες ειναι οι απαιτισεις σου...τοτε σε βρισκω πολυ σωστο !! Γενικα οι συσκευες δεν πρεπει να ειναι χιλιοφωρτομενες...συμφωνω απολυτα + ξερεις τι θελεις....ωραιος ο Μητσος :D !!

Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 25/07/2013 - 20:02

#54   Mitsakis

Mitsakis

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2013 - 13:45

Εφοσων αυτες ειναι οι απαιτισεις σου...τοτε σε βρισκω πολυ σωστο !! Γενικα οι συσκευες δεν πρεπει να ειναι χιλιοφωρτομενες...συμφωνω απολυτα + ξερεις τι θελεις....ωραιος ο Μητσος :D !!

Ευχαριστώ φίλε μου για την υποστήριξη !!!
Μπορείς να μου προτείνεις κάποια χρήσιμα περιφερειακά για τον αέρα ;;;;

#55   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1249 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2013 - 19:01

Τι περιεφερειακα...παρε κανα σκληρο γιου-εσ-μπι 3.0 δισκο εξωτερικο φορητο , για να αποθηκευεις ταινιες και γενικα περιεχομενο και τελος...!!
Ηχεια κτλ...αυτα εσυ ξερεις...το μηχανακι γενικα ειναι ετοιμο !!
Τωρα για θηκες κτλ...δεν ξερω δεν ασχολιθηκα με τετοια :D :P !!

#56   Mitsakis

Mitsakis

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2013 - 19:12

Τι περιεφερειακα...παρε κανα σκληρο γιου-εσ-μπι 3.0 δισκο εξωτερικο φορητο , για να αποθηκευεις ταινιες και γενικα περιεχομενο και τελος...!!
Ηχεια κτλ...αυτα εσυ ξερεις...το μηχανακι γενικα ειναι ετοιμο !!
Τωρα για θηκες κτλ...δεν ξερω δεν ασχολιθηκα με τετοια :D :P !!

Επειδη ηδη εχω μια 23αρα οθονη χωρισ HDMI μονοDVI ξερεισ αν υπαρχει καποιο καλωδιο κατευθειαν απο το thunderbolt στο dvi γιατι αυτο που εχει η αππλ ειναι πολυ ακριβο αν σκεφτεις τα 33 + τα 10 γιατο δνι παμε στο 43 και μου φαινονται πολλα για ενα καλωδιο !!!!

#57   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1249 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2013 - 19:18

Απο Θαντερμπολτ σε ΝτιΒιΑι....δεν ξερω αν υπαρχει γενικα στο εμποριο περα απο τον συνδιασμο της Μηλον , ψαξε κατι μπορει να εχει...δεν μου χρειαστικε δεν ξερω φιλε μου !! :P

#58   Mitsakis

Mitsakis

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2013 - 19:20

Απο Θαντερμπολτ σε ΝτιΒιΑι....δεν ξερω αν υπαρχει γενικα στο εμποριο περα απο τον συνδιασμο της Μηλον , ψαξε κατι μπορει να εχει...δεν μου χρειαστικε δεν ξερω φιλε μου !! :P

Βρηκα στο εβαυ ενα καλωδιο με ΗΔΜΙ και ενα με ΔνΙ λεσ να δουλευουνε με το ερ?????

#59   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3972 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 26/07/2013 - 19:20

http://www.ebay.com/...k-/320785210971

Και τελειωσες.

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#60   Mitsakis

Mitsakis

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2013 - 11:16

http://www.ebay.com/itm/NEW-Thunderbolt-Mini-DisplayPort-MDP-to-DVI-Adapter-Cable-for-APPLE-Macbook-/320785210971

Και τελειωσες.

Θενκς φίλε μου !!!
Μπορείς να μου προτείνεις κάποια θήκη ή κάποιο skin ????

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες