Τι λες τώρα. Αυτό το κάνουν σε όλους ή δεν τους άρεσε η φάτσα σου;Το παρον topic παντως μουρθε στο μυαλο οταν μπαινοντας στην Αμερικη, στο αεροδρομιο μου πηραν δακτυλικα αποτυπωματα και απο τα 10 δακτυλα των χεριων!
Δε ξεπαρθενιαστηκα απλως...
SO TRUE!
Δημοσίευση 01/11/2013 - 16:42
Ad
Δημοσίευση 01/11/2013 - 16:50
Τι λες τώρα. Αυτό το κάνουν σε όλους ή δεν τους άρεσε η φάτσα σου;
Σε ολους, εγω ημουν ο πιο ομορφος.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 01/11/2013 - 16:54
Το παρον topic παντως μουρθε στο μυαλο οταν μπαινοντας στην Αμερικη, στο αεροδρομιο μου πηραν δακτυλικα αποτυπωματα και απο τα 10 δακτυλα των χεριων!
Δε ξεπαρθενιαστηκα απλως...
Κι εμένα το ίδιο και με τράβηξαν και μια φωτογραφία...για να με θυμούνται !
My brain has two sides. Left and Right. Right has nothing left and Left has nothing right.
Δημοσίευση 05/12/2013 - 10:04
http://www.iphonehac...dent-obama.html
(χεχεχε)
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 05/12/2013 - 10:43
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 05/12/2013 - 10:44
Δημοσίευση 05/12/2013 - 10:47
Αρχισες τις κωλοτουμπες κ εσύ; :-P
οχι, αλλα ειχε πλακα αυτο! φυσικα και πιστευω οτι μας κατασκοπευουν ολους, εδω η NSA παρακολουθουσε 11 χρονια το κινητο της Mrkel αν θελει το δικο μου δεν θα παρακολουθησει...
και προσφατα ειπαν οτι η NSA παρακολουθουσε 50 εκατομυρια υπολογιστες σε ολο τον κοσμο με ενα virus που δεν ανυχνευοταν!
δεν εχει σχεση ios android και μην νομιζεις η γοογλε ειναι πολυ χειροτερη στις παρακολουθησεις!
Δημοσίευση 05/12/2013 - 10:54
Αρχισες τις κωλοτουμπες κ εσύ; :-P
Γιατι, ποιος αλλος τις αρχισε ?? Πες μου να τον σκίσω ...
Δημοσίευση 05/12/2013 - 11:17
και τι θα το κάνει το δικό σου τηλ ρε φίλε πλανητάρχης είσαι;οχι, αλλα ειχε πλακα αυτο! φυσικα και πιστευω οτι μας κατασκοπευουν ολους, εδω η NSA παρακολουθουσε 11 χρονια το κινητο της Mrkel αν θελει το δικο μου δεν θα παρακολουθησει...
και προσφατα ειπαν οτι η NSA παρακολουθουσε 50 εκατομυρια υπολογιστες σε ολο τον κοσμο με ενα virus που δεν ανυχνευοταν!
δεν εχει σχεση ios android και μην νομιζεις η γοογλε ειναι πολυ χειροτερη στις παρακολουθησεις!
Δημοσίευση 05/12/2013 - 11:46
και τι θα το κάνει το δικό σου τηλ ρε φίλε πλανητάρχης είσαι;
φιλε δεν ειπα οτι θα παρακολουθει προσωπηκα το δικο μου, ειπα αν θελει..... αν ομως στην ομιλια μου πω 'τρομοκτατια', 'επιθεση', κτλ ολο και καποιο μηχανακι θα ερχησει να ηχογραφει.....
Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 05/12/2013 - 11:46
Δημοσίευση 05/12/2013 - 11:48
Αυτος που σκεφτεσαι δεν ειναι στη κατηγορια κωλοτουμπα, ειναι στη κατηγορια transformers!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 05/12/2013 - 11:54
xaxaxaxahaha ρε valsami!φιλε δεν ειπα οτι θα παρακολουθει προσωπηκα το δικο μου, ειπα αν θελει..... αν ομως στην ομιλια μου πω 'τρομοκτατια', 'επιθεση', κτλ ολο και καποιο μηχανακι θα ερχησει να ηχογραφει.....
valsamis: "Ρε φιλε δεν επαιξε καθολου επιθεση ο γαυρος σημερα."
....τοκ, τοκ, τοκ....οι αντρες με τα μαυρα...
Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 05/12/2013 - 11:55
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 05/12/2013 - 11:57
xaxaxaxahaha ρε valsami!
valsamis: "Ρε φιλε δεν επαιξε καθολου επιθεση ο γαυρος σημερα."
....τοκ, τοκ, τοκ....οι αντρες με τα μαυρα...
μερικα πραγματα φιλε μου ειναι σοβαρα και προσωπηκα ξερω καποια πραγματα, εχω δει συσκευη που δυστηχος εδω δεν μπορω να σου πω τι κανει.... αν θες πμ να σου πω
Δημοσίευση 05/12/2013 - 12:50
οχι, αλλα ειχε πλακα αυτο! φυσικα και πιστευω οτι μας κατασκοπευουν ολους, εδω η NSA παρακολουθουσε 11 χρονια το κινητο της Mrkel αν θελει το δικο μου δεν θα παρακολουθησει...
Ναι ρε προφανώς! Πλάκα σ εκανα σε σχέση με τα πρωτα post
Όχι αυτός που σκέφτεσαι :-P
Είναι κωλοτουμπες σε άλλο επίπεδο!
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες