Εκεί στην apple είστε απαράδεκτοι...
Δημοσίευση 08/12/2013 - 22:55
Φιλικά.
bit.ly/iPhoneHellas
Ad
Δημοσίευση 08/12/2013 - 23:00
Υπαρχει καποιος τροπος να μην βλεπω ουτε τις παραθεσεις που γινονται απο τα μελη σε post του ntnskrds …..please
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 09/12/2013 - 00:46
Υπαρχει καποιος τροπος να μην βλεπω ουτε τις παραθεσεις που γινονται απο τα μελη σε post του ntnskrds …..please
Χαχαχα .. μ' αρέσεις !!!
Δημοσίευση 09/12/2013 - 01:06
Στα 18 χρόνια που είμαι χρήστης το έχω δει αυτό που λες 5 με 6 φορές όταν έκανα Edit video με το Avid, και αυτό πολύ παλιότερα.
Ok δεν είναι βιονικά σίγουρα και αυτά θα κολλήσουν, αλλά και εγώ συμφωνώ όταν μάλιστα έχει και ένα "Βρεφικό" λειτουργικό να μην κάτσεις να παίξεις κάποια Set ζορίζοντας το αφού είσαι επαγγελματίας στο σπίτι σου για δεις πως συμπεριφέρεται πριν προβείς σε δημόσια εμφάνιση… Είναι λίγος χρόνος μέσα στις 3 μέρες να το σετάρεις και να πας να παίξεις...
Καλό είναι να ηρεμήσεις και να δεις ποιος ακριβώς είναι ο λόγος που σου έκανε αυτή την πρωτοφανή δυσλειτουργία, δεν μπορεί μέσα λίγη ώρα να σου έχει κάνει τόσα Freeze κάτι συμβαίνει στο μηχάνημα και ίσως στο λειτουργικό.. Και μετά δες και ψάξε τα προγράμματα σου..
@CaLi@
Δημοσίευση 09/12/2013 - 02:03
Αυτη τη στιγμη το 100% των προγραμματων που ειναι με στο μακ ειναι αυθεντικα και αγορασμενα! Το δε προγραμμα μουσικης (traktor pro 2) πληρωμενο απο τη 1η μερα που ξεκινησα να χρησιμοποιω το μακ επαγγελματικα!
Φυσικα και εγινε το απαραιτητο τεσταρισμα και σεταρισμα του υπολογιστη πριν παω στο μαγαζι. Βεβαια ειχα την ατυχια να μην το τεσταρω πανω απο 15 λεπτα (το οποιο πιστεψτε με ειναι χρονος υπεραρκετος), και λεω ατυχια διοτι το προβλημα εμφανιζετε περιπου στο 20λεπτο...
Το φριζαρισμα που τρωει το μηχανημα, ειναι ασυνηθιστο καθως τοσα χρονια που ασχολουμε γενικα με υπολογιστες δε το εχω ξαναδει...πριν λιγο που δοκιμαζα κατι πατεντες μπας και βρω εστω καποια προσωρινη λυση, παρατηρησα οτι νεκρωνει το trackpad και το keyboard ΧΩΡΙΣ να κολλαει ολο το μηχανημα, δηλαδη, ειχα απο μπροστα μια σελιδα ανοιχτη στο σαφαρι η οποια εκανε live refresh το οποιο συνεχιζει κανονικα ασχετα αν πληκτρολογιο και ποντικι ειχαν παγωσει!
Οπως προειπα και στην αρχη ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δε προκειται για hardware θεμα.. Εκτος του προβληματος αυτου ο υπολογιστης ανταποκρινεται με 100% επιτυχια σε οτι αλλο εχω δοκιμασει...!
Θα ηθελα να κλεισω λεγοντας οτι οταν εισαι εταιρια και ζητας 2800€ (ασχετα αν δεν τον αγορασα τοσο ) πρεπει να προσφερεις κατι το οποιο θα ανταποκρινετε στην τιμη που ζητας και οχι να το παραδιδεις εν μερει ημιτελη.
Δεν θα ειχα τη παραμικρη τετοια απαιτηση αν ειχα δαπανησει 500-600€ για να ενα απλο κοινο θνητο windows pc, ολα οταν λεγεσε apple θα πρεπει να προσεχεις τη λανσαρεις στην αγορα αν θελεις να εισαι το brand name..
Δημοσίευση 09/12/2013 - 02:18
Να γιατι δεν πρεπει να δινει κανεις την παραμικρη σημασια σε αυτα που γραφονται στα forum !!! 6 χρονια απροβληματιστα και δεν εβγαλε αχνα και σε ενα απογευμα η Apple εγινε απαραδεκτη...
Ρε φιλε, χανεις καθε αξιοπιστια με αυτα που γραφεις μονος σου ...
Μαλλον αδερφε δεν ξερεις τι σημαινει κρεμασμα σε μαγαζι γιαυτο μιλας......Εκεινη την ωρα ξεχνας τα 6 απροβληματιστα χρονια στο αψε σβησε...και αναθεματιζεις οτι υπαρχει και λουζεσαι σαν παπακι απο το αγχος..Καλο θα ταν να μν επικεντρωνεσαι μονο σε αυτο για το οποιο αναφερεσαι αλλα να κοιτας και τις παραμετρους...Φιλικα παντα...
Δημοσίευση 09/12/2013 - 02:23
Για μενα αφού το έχεις για δουλειά σου πρέπει να το ψάξεις άμεσα και μην το αφήνεις στην τύχη του.. Αφού είναι καινούργιο το πας πισω και τους το τρίβεις στα μούτρα, δεν πιστεύω να είναι εξ ολόκληρου απο software θέλει ψάξιμο... Ειναι πολύ χοντρό αυτο που συμβαίνει!!
Σου εύχομαι να βρεις λύση άμεσα και να πας πισω και να τους ξεσηκωσεις όλους!!!
:·)
@CaLi@
Δημοσίευση 09/12/2013 - 02:31
Συμφωνώ μαζί σου και δεν σε βρήκα καθόλου υπερβολικό και γω είμαι Apple και τίποτα άλλο για την ώρα σε iPad και iPhone δεν είχα πρόβλημα (φτου φτου) σαφώς όταν σκάς ένα σκασμό λεφτά το λιγότερο που θες είναι να είναι όλα άψογα έχω και φίλο που παίζει με Mac σε μαγαζί και δεν έχω ακούσει κάτι οσο είμαι στο μαγαζί ή να μου πει κάτι ότι του έκανε απλά εχώ την εντύπωση ότι σου έκατσε εκεί που δεν θες νόμος μερφι χρόνια τώρα....σου εύχομαι να το λύσεις το θεμα γρήγορα και μοιρασου την λύση μαζί μας όταν την βρεις....Οντως μπορει για καποιους να φαινομαι υπερβολικος και για καποιους αλλους οχι..σιγουρα τα νευρα ηταν πολλα την ωρα που ανοιγα το θεμα. Μολις ανοιξα ξανα το φορουμ που το διαβαζω καθημερινα εδω και 5 χρονια περιπου αν δε κανω λαθος! Δηλαδη απο την εποχη του iphone 2g! Επειδη λοιπον δε με γνωριζετε απλα θα ηθελα να σημειωσω οτι επρεπε να με ειχε κανει επισημο reseller η apple στην περιοχη μου ή τουλαχιστον να μου εδινε ποσοστα απο τις πωλησεις που εχει κερδισει πιθωντας φιλους και γνωστους να αγορασουν ειτε ipad, iphone,mac book! Ειμαι και θα συνεχισω να ειμαι funboy της apple γιατι απλα με εχει κερδισει σαν πελατη απο πολλες αποψεις με τα προιοντα της και με αυτα που μου εχει προσφερει ως τωρα! Σορρυ για το οφ τοπικ, συνεχιζω πισω στο θεμα. Θα απαντησω λιγο ανακατεμενα σε αυτα που ειπαν καποιοι φιλοι πιο πανω.
Αυτη τη στιγμη το 100% των προγραμματων που ειναι με στο μακ ειναι αυθεντικα και αγορασμενα! Το δε προγραμμα μουσικης (traktor pro 2) πληρωμενο απο τη 1η μερα που ξεκινησα να χρησιμοποιω το μακ επαγγελματικα!
Φυσικα και εγινε το απαραιτητο τεσταρισμα και σεταρισμα του υπολογιστη πριν παω στο μαγαζι. Βεβαια ειχα την ατυχια να μην το τεσταρω πανω απο 15 λεπτα (το οποιο πιστεψτε με ειναι χρονος υπεραρκετος), και λεω ατυχια διοτι το προβλημα εμφανιζετε περιπου στο 20λεπτο...
Το φριζαρισμα που τρωει το μηχανημα, ειναι ασυνηθιστο καθως τοσα χρονια που ασχολουμε γενικα με υπολογιστες δε το εχω ξαναδει...πριν λιγο που δοκιμαζα κατι πατεντες μπας και βρω εστω καποια προσωρινη λυση, παρατηρησα οτι νεκρωνει το trackpad και το keyboard ΧΩΡΙΣ να κολλαει ολο το μηχανημα, δηλαδη, ειχα απο μπροστα μια σελιδα ανοιχτη στο σαφαρι η οποια εκανε live refresh το οποιο συνεχιζει κανονικα ασχετα αν πληκτρολογιο και ποντικι ειχαν παγωσει!
Οπως προειπα και στην αρχη ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δε προκειται για hardware θεμα.. Εκτος του προβληματος αυτου ο υπολογιστης ανταποκρινεται με 100% επιτυχια σε οτι αλλο εχω δοκιμασει...!
Θα ηθελα να κλεισω λεγοντας οτι οταν εισαι εταιρια και ζητας 2800€ (ασχετα αν δεν τον αγορασα τοσο ) πρεπει να προσφερεις κατι το οποιο θα ανταποκρινετε στην τιμη που ζητας και οχι να το παραδιδεις εν μερει ημιτελη.
Δεν θα ειχα τη παραμικρη τετοια απαιτηση αν ειχα δαπανησει 500-600€ για να ενα απλο κοινο θνητο windows pc, ολα οταν λεγεσε apple θα πρεπει να προσεχεις τη λανσαρεις στην αγορα αν θελεις να εισαι το brand name..
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 09/12/2013 - 02:53
Πάντως εγώ επιμένω ότι -παρά τον ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ εκνευρισμό σου- με αμάξι που μόλις παρέλαβες δεν πας να τρέξεις αγώνα...
Δημοσίευση 09/12/2013 - 03:01
Αν δεν ειχε αλλο αμάξι τι θα έκανε ; Δεν ειναι δικαιολογία αυτο ...
Θα νοίκιαζε...
Τέλος πάντων το θέμα είναι να το λύσει ο άνθρωπός και όχι να του λέμε ξανά και ξανά το πιθανό λάθος του, η και μη να θέλετε..
@CaLi@
Δημοσίευση 09/12/2013 - 03:12
Πάντως εγώ επιμένω ότι -παρά τον ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ εκνευρισμό σου- με αμάξι που μόλις παρέλαβες δεν πας να τρέξεις αγώνα...
Το αμαξι ομως εξακολουθει ναχει θεμα και τωρα, μετα τον αγωνα, που παει για τσιγαρα στο περιπτερο...
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 09/12/2013 - 03:21
Πάντως με τόσα λεφτά σήμερα αγοράζεις πράγματι μεταχειρισμένο αμάξι σε καλή κατάσταση.
Σε καμία περίπτωση ένα τέτοιο μηχάνημα δεν έπρεπε να κάνει νερά.
Όταν αγοράζεις κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν το τεστάρεις... αλλά με την συσκευασία πας και παίζεις αλλιώς ποια θα ήταν η διαφορά από ένα απλού ονόματος ?
Δημοσίευση 09/12/2013 - 04:52
Τελευταία επεξεργασία από: sioulisn, 09/12/2013 - 04:52
Δημοσίευση 09/12/2013 - 05:18
Το ενδεχόμενο αν είναι συμβατά 100% τα προγράμματα με το νέο Maverick το έχεις ψάξει??
@CaLi@
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες