Κατα τη διάρκεια της διαδικασίας το εικονίδιο το πάτησες?
Αυτά που σου έγραψα πιο πίσω για τη SIM και το κλείδωμα τα έκανες?
τη σιμ την αφησα μεσα....το ξεκλειδωμα το απενεργοποιησα
Δημοσίευση 03/01/2014 - 23:56
Κατα τη διάρκεια της διαδικασίας το εικονίδιο το πάτησες?
Αυτά που σου έγραψα πιο πίσω για τη SIM και το κλείδωμα τα έκανες?
Δημοσίευση 03/01/2014 - 23:57
εισαι σιγουρος οτι ετσι θα δουλεψει οκ??
Δημοσίευση 03/01/2014 - 23:57
το εικονιδιο του evasion το πατησα κατα τη διαδικασια ναι
Δημοσίευση 04/01/2014 - 00:00
τι σημασια μπορει να εχει...αφου τελειωσα τη διαδικασια του jb μια χαρα και το cydia υπηρχε....μετα επανεφερα το backup κι εκει το εχασα...αρα το jb ολοκληρωθηκε κανονικα
Δημοσίευση 04/01/2014 - 00:01
Γι αυτό και το παραπάνω.. Το Mini Retina με τη τελευταία έκδοση του evasi0n έχει πρόβλημα.
Αφήνεις το κλείδωμα και όταν το evasi0n φτάσει στο βήμα για ξεκλείδωμα της συσκευής, περιμένεις 30", ξεκλειδώνεις και πατάς στο εικονίδιο.
Αν και πάλι δεν αλλάξει κάτι, αφαιρείς τη SIM.
Δημοσίευση 04/01/2014 - 00:03
Γι αυτό και το παραπάνω.. Το Mini Retina με τη τελευταία έκδοση του evasi0n έχει πρόβλημα.
Αφήνεις το κλείδωμα και όταν το evasi0n φτάσει στο βήμα για ξεκλείδωμα της συσκευής, περιμένεις 30", ξεκλειδώνεις και πατάς στο εικονίδιο.
Αν και πάλι δεν αλλάξει κάτι, αφαιρείς τη SIM.
οκ.....το δοκιμαζω τωρα...ξεκιναω με restore ξανα ή οπως ειμαι με το backup μεσα?
Δημοσίευση 04/01/2014 - 00:10
Δες ξανά όπως είσαι για αρχή..
μπαχαλο...τωρα μετα το ξεκλειδωμα με εβγαλε το εικονιδιο evasion το οποιο παταω παει να ανοιξει αλλα κλεινει και με αφηνει στην springboard και διπλα εμφανιστηκε και το cydia ενω η διαδικασia jb εμεινε στη μεση
Δημοσίευση 04/01/2014 - 00:19
Κλείσε το evasi0n και διέγραψε το εικονίδιο του evasi0n στο Springboard σου.
Το Cydia παραμένει?
το κανα και reboot και ναι το cydia παρεμεινε...δε θα με βγαλει μελλοντικα προβληματα ε?
Δημοσίευση 04/01/2014 - 00:28
Όχι.. Αν και μπορεί να έκανα ξανά τη διαδικασία..
Όπως και να 'χει, καλό στήσιμο..
εννοεις να ξανατρεξω το evasion.exe ετσι??πες μου και κατι τελευταιο να μη ψαχνω....τα repos και τα tweaks ειναι ιδια σε iphone ipad?το ρωταω ωστε να δω ποια εχω περασμενα στο κινητο να τα περασω και στο ipad
Δημοσίευση 04/01/2014 - 01:13
Εμενα μου πεταει το μηνυμα "The "iphone" iphone could not be restored. The device cannot be found.
Καμια γνωμη?
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες