καποιος που να ξερει αυτο που ρωτησα σχετικα με το πως βρισκουμε μια εφαρμογη στο ifile οταν δεν βαζει το ονομα της στο παραδειγμα που ρωτησα πως φαινεται ,με ποιο ονομα δηλαδη, το tom tom μεσα στο ifile???
[Οδηγός] evasi0n 7: JailBreak 7.0 - 7.0.6
Δημοσίευση 05/01/2014 - 23:35
Ad
Δημοσίευση 05/01/2014 - 23:36
kalhspera paidia!!!!exw to iphone 5 ekana kanonika to jailbreak 7.0 - 7.0.4 ola ok!alla otan mpainw sto cudia kai kanei ananewsh dedomenwn mou petaei auto GPG error:http://repo666.ultra...om./Release:The following signatures were invalid:NODATA 1 NODATA 2....!!!!!an ksereis kapoios as apantish!kai kati teleutaio...!ksereis kapoios an mporoume na vroume kapou to barrel free??euxaristw...!!
Δημοσίευση 05/01/2014 - 23:38
γραφε ελληνικα,...σβησε το ρεπο του ultrasnow και μετα κανε reboot την συσκευη και θα εισαι οκkalhspera paidia!!!!exw to iphone 5 ekana kanonika to jailbreak 7.0 - 7.0.4 ola ok!alla otan mpainw sto cudia kai kanei ananewsh dedomenwn mou petaei auto GPG error:http://repo666.ultra...om./Release:The following signatures were invalid:NODATA 1 NODATA 2....!!!!!an ksereis kapoios as apantish!kai kati teleutaio...!ksereis kapoios an mporoume na vroume kapou to barrel free??euxaristw...!!
Δημοσίευση 05/01/2014 - 23:40
καποιος που να ξερει αυτο που ρωτησα σχετικα με το πως βρισκουμε μια εφαρμογη στο ifile οταν δεν βαζει το ονομα της στο παραδειγμα που ρωτησα πως φαινεται ,με ποιο ονομα δηλαδη, το tom tom μεσα στο ifile???
Πατώντας το γρανάζι κάτω αριστερά, πας στη διαχείριση αρχείων και εν/ποιείς τους τίτλους εφαρμογών.
Δημοσίευση 05/01/2014 - 23:48
που το εχει αυτο?
Δημοσίευση 05/01/2014 - 23:55
γραφε ελληνικα,...σβησε το ρεπο του ultrasnow και μετα κανε reboot την συσκευη και θα εισαι οκ
σωστος φιλε για τα ελληνικα αλλα ειχα ξεχασει το πληκτρολογιο στα αγγλικα!αν μπορεις να μου πεις βημα βημα απο που σβηνω το ultrasnow και και πως να κανω reboot την συσκευη...!!!γιατι ειμαι καινουργιος σε αυτα και δεν ξερω πολλα!και παλι ευχαριστω
Δημοσίευση 06/01/2014 - 00:06
@ nikosgnr μπαινωντας στο Ifila κατω δεξια στην ροδελα και εμ τα στην διαχειριση αρχειων εχει αποθηκευση καταλογων-κρυφα αρχεια-χρησιμοποιηση καδου-τιτλοι εφαρμογων-τιτλοι τραγουδιων-ομαδοποιηση-κριτηρια ταξινομησης-σειρα-φακελοι στην κορυφοι-ονομα θεματοσ-μορφη αναζητησης-χρωμα-προεπισκοπησεις αυτα δεν εχει καπου <<εν/ποιείς τους τίτλους εφαρμογών>> μηπωσ δεν το βλεπω σωστα?
Δημοσίευση 06/01/2014 - 00:12
μπες στο cydia και πηγαινε στην διαχειριση---sources και πατα πανω δεξια που γραφει διορθωση..σβυσε το repo που γραφει ultrasnow666 και μετα πατα πανω δεξια τελος..μετα κρατα πατημενο το home και το power button μεχρι να δεις το μηλο και θα εισαι οκσωστος φιλε για τα ελληνικα αλλα ειχα ξεχασει το πληκτρολογιο στα αγγλικα!αν μπορεις να μου πεις βημα βημα απο που σβηνω το ultrasnow και και πως να κανω reboot την συσκευη...!!!γιατι ειμαι καινουργιος σε αυτα και δεν ξερω πολλα!και παλι ευχαριστω
Δημοσίευση 06/01/2014 - 00:18
σορυ αλλα μαλλον εχω χαζεψει πως το κανεις αυτο εχει καποιο κουμπι?
Δημοσίευση 06/01/2014 - 00:20
μπες στο cydia και πηγαινε στην διαχειριση---sources και πατα πανω δεξια που γραφει διορθωση..σβυσε το repo που γραφει ultrasnow666 και μετα πατα πανω δεξια τελος..μετα κρατα πατημενο το home και το power button μεχρι να δεις το μηλο και θα εισαι οκ
σε ευχαριστω πολυ φιλος το εκανα!ολα οκ τωρα..!!!!!!
Δημοσίευση 06/01/2014 - 00:21
τιποτα να σαι καλασε ευχαριστω πολυ φιλος το εκανα!ολα οκ τωρα..!!!!!!
Δημοσίευση 06/01/2014 - 01:02
@nikosgnr διπλα απο τουσ τιτλους εφαρμογων sto ifile εχει ενα διακοπτη τιποτα αλλο αυτον τον βαζω on εννοεις δηλαδη πρασινο?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες