Και έτσι πληροφοριακά παίδες, γιατί Εγώ μόλις το διαπίστωσα και έπαθα ένα σοκ, όποιος πάρει το 64άρη θα έχει διαθέσιμα τα 55,6gb.....!!!! Ασ το έλεγαν 55άρη κατευθείαν...
Σε όλα τα μέσα αποθήκευσης η ονομαστική τιμή είναι μεγαλύτερη της πραγματικής.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 2ΤΗ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ;;;
Τηλεφωνική επικοινωνία με InfoQuest.
Επιβεβαίωσα όσα υπέθεσα λογικά ότι ισχύουν και έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα.
1ος χρόνος εγγύηση παντού και πάντα.
2ος χρόνος σε κάθε περίπτωση αποστολή αίτησης στην Apple μαζί με την απόδειξη αγοράς αναφέρουν. Έχουν εγκριθεί όμως απ' ότι μου είπε εγγυήσεις με τιμολόγιο αγοράς όταν αποδεικνύεται ότι είναι για προσωπική χρήση και όχι για μεταπώληση.
Το προσωπικό μου συμπέρασμά είναι ότι αν το τιμολόγιο αφορά ατομική επιχείρηση αντικειμένου άσχετου με την αγοραπωλησία ηλεκτρινικών συσκευών και η τιμή αγοράς είναι η λιανική δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αν το τιμολόγιο έχει χοντρική τιμή, έχει επάγγελμα "ικανό" για μεταπώληση κινητών τηλεφώνων ή αφορά περισσότερες συσκευές, λογικά δε θα γίνει δεκτό.
Όλη η ουσία είναι η διάκριση αγοράς για προσωπική χρήση και αγοράς για εμπορική εκμετάλλευση.
Η υπάλληλος δεν μπορούσε να με διαβεβαιώσει για την εγκυρότητα του τιμολογίου, αλλά η εκτίμησή της ήταν ότι θα γίνει δεκτό όπως έχει γίνει και στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Αν μπορούσα να ακυρώσω το τιμολόγιο, δεν ξέρω αν θα το ακύρωνα μιας και η απόρριψη του τιμολογίου δεν είναι δεδομένη. Τώρα που αναγκαστικά πρέπει να το αφήσω ως έχει νομίζω ότι αν χρειαστεί εγγύηση στο δεύτερο χρόνο με ένα - δύο διευκρινιστικά - πιεστικά emails θα βρεθεί άκρη.
Γενικά ο 2ος χρόνος, με απόδειξη ή τιμολόγιο, δεν είναι δεδομένος.