Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 13 ψήφοι

Paintbull 9H....το εχετε δει;;;δεν υπαρχει!το εχει βαλει κανεις απο εδω;;

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
373 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 19/11/2014 - 03:04

Νομίζω ότι αυτό τώρα ειναι υπερβολή.γιατι δλδ οι εταιρείες των tempered glass αν πέσει και σπάσει σου αποζημιώνουν το κινητό ;και στην τελική το υλικό paintbull 9H ναι ειναι ανθεκτικό για φυσιολογική καθημερινή χρήση κλειδιά τσέπη κέρματα .τωρα αν ο άλλος θέλει σφυριά καλέμια κ ότι άλλο ειναι άξιος της μοίρας του να μην του το καλύψουν κιόλας.ειπαμε ρε παιδιά εντάξει .
Και οι άνθρωποι ειναι λογικοί κ φαντάζομαι αν προκύψει ζημιά με ευθύνη υλικού τους αν υπάρχει κατανόηση τότε θα αλλαχθεί με επίσημο σέρβις,εδώ χάρισαν σε κλήρωση ολόκληρο 6αρι και τόσα αλλά δώρα ,και αν δεν ήταν σίγουροι για το υλικό τους δεν θα έδιναν εγγύηση ίση με του κατασκευαστή του κινητού.διοτι το υλικό αντέχει για πάντα

Θέλω πραγματικά να μου εξηγήσεις την υπερβολή. Εδώ δε μιλάμε για να σπάσει το κινητό.

Μιλάμε για γρατζουνιά. Στο glass αν γρατζουνιστεί απλά παίρνεις άλλο και πολλές εταιρείες δίνουν και εγγύηση αντικατάστασης.

Σε τέτοια περίπτωση λοιπόν που απλά σου γρατζουνιστεί το glass το αλλάζεις και δεν χάνεις την εγγύηση της συσκευής.

Αντίθετα εδώ αν σου γρατζουνιστεί με το Paintbull, ναι μεν σου αλλάζουν την οθόνη όπως έχουν δεσμευτεί αλλά εκ των πραγμάτων χάνεις την εγγύηση του κατασκευαστεί εφόσον αλλαχτεί η οθόνη.

Το υλικό πες μου λίγο έχει διετή γραπτή εγγύηση ότι δεν θα πάθει κάτι σωστά? Εξαιρεί σφυριά καλέμια κλπ όπως λες? Αν είναι έτσι να περνάνε από casting τους πελάτες πριν δεχτούν να τους το περάσουν ανάλογα με το τι χρήση κάνει ο καθένας.

Η διετής εγγύηση που παρέχουν είναι μόνο για αλλαγή της οθόνης οπότε δεν είναι ίση με του κατασκευαστή και σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί, θα γίνεται απλά αλλαγή οθόνης. Όντως και μόνο το ότι δίνουν εγγύηση σημαίνει ότι πιστεύουν στο υλικό τους αλλά εάν πιστεύουν τόσο θα δεσμεύονταν για αντικατάσταση της συσκευής και όχι για επισκευή.

Επίσης κάπου διάβασα κάποιον εξυπνιδη ότι ειναι tempered glass σε υγρή μορφή .ενταξει αυτά ειναι μακακιες και όταν δεν ξέρουμε καλό ειναι να μην μιλάμε έτσι.η paintbull και στον χώρο του αυτοκινήτου ειναι πρωτοπόρα αλλά και τα συστήματά της ψαγμένα και σαφώς το υλικό τους έχει κόστος .μην τα ισοπεδώνουμε όλα .και η αγορά ειναι ελεύθερη οποίος θέλει βάζει οποίος δεν θέλει δεν βάζει ,απλά πράγματα .

Εγώ σε αυτό το σημείο θέλω κάτι να ρωτήσω. Χωρίς καμία δόση ειρωνείας πραγματικά έχω απορία.

Paintbull είναι η εμπορική ονομασία του υλικού και της εταιρείας που το εμπορεύεται στην Ελλάδα. Το υλικό αυτό καθεαυτό πως λέγεται?

Τα γυάλινα ξέρουμε ότι είναι tampered glass. Αυτό τι είναι? Το ρωτάω ώστε να μπορέσω να δω και γνώμες στον παγκόσμιο ιστό.

Είναι δυνατόν κάτι τόσο καλό να κυκλοφορεί τόσα χρόνια για αυτοκίνητα και να μην έχει γίνει γνωστό και εκτός Ελλάδας?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 19/11/2014 - 06:27

Θέλω πραγματικά να μου εξηγήσεις την υπερβολή. Εδώ δε μιλάμε για να σπάσει το κινητό.
Μιλάμε για γρατζουνιά. Στο glass αν γρατζουνιστεί απλά παίρνεις άλλο και πολλές εταιρείες δίνουν και εγγύηση αντικατάστασης.
Σε τέτοια περίπτωση λοιπόν που απλά σου γρατζουνιστεί το glass το αλλάζεις και δεν χάνεις την εγγύηση της συσκευής.

Αντίθετα εδώ αν σου γρατζουνιστεί με το Paintbull, ναι μεν σου αλλάζουν την οθόνη όπως έχουν δεσμευτεί αλλά εκ των πραγμάτων χάνεις την εγγύηση του κατασκευαστεί εφόσον αλλαχτεί η οθόνη.

Το υλικό πες μου λίγο έχει διετή γραπτή εγγύηση ότι δεν θα πάθει κάτι σωστά? Εξαιρεί σφυριά καλέμια κλπ όπως λες? Αν είναι έτσι να περνάνε από casting τους πελάτες πριν δεχτούν να τους το περάσουν ανάλογα με το τι χρήση κάνει ο καθένας.

Η διετής εγγύηση που παρέχουν είναι μόνο για αλλαγή της οθόνης οπότε δεν είναι ίση με του κατασκευαστή και σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί, θα γίνεται απλά αλλαγή οθόνης. Όντως και μόνο το ότι δίνουν εγγύηση σημαίνει ότι πιστεύουν στο υλικό τους αλλά εάν πιστεύουν τόσο θα δεσμεύονταν για αντικατάσταση της συσκευής και όχι για επισκευή.

Εγώ σε αυτό το σημείο θέλω κάτι να ρωτήσω. Χωρίς καμία δόση ειρωνείας πραγματικά έχω απορία.

Paintbull είναι η εμπορική ονομασία του υλικού και της εταιρείας που το εμπορεύεται στην Ελλάδα. Το υλικό αυτό καθεαυτό πως λέγεται?

Τα γυάλινα ξέρουμε ότι είναι tampered glass. Αυτό τι είναι? Το ρωτάω ώστε να μπορέσω να δω και γνώμες στον παγκόσμιο ιστό.

Είναι δυνατόν κάτι τόσο καλό να κυκλοφορεί τόσα χρόνια για αυτοκίνητα και να μην έχει γίνει γνωστό και εκτός Ελλάδας?

Το υλικό μου το είπαν αλλά δεν το θυμάμαι ίσως πυρίτιο του άνθρακα .και ότι μέσα σε 36 ώρες αποκτά Φούλ τις ιδιότητες του.και ναι εξαιρούνται τα καλέμια κ τα σφυριά θέλει μυαλό δλδ ;είναι πράξη κακόβουλη κ όχι φυσιολογική χρήση φίλε .τι δεν καταλαβαίνεις ;ειναι όπως το 6 plus αν το βάλεις στην τσέπη θα στραβώσει ;;όχι !αν όμως το ζορίζεις όπως πολλά βίντεο και το στραβώνεις φταίει η εταιρεία να σου πει πάρε τα π@π@ρι@ μου τώρα που θες και άλλο;;το αυτοκίνητο αγοράζεις καινούριο έτσι ,πας και κλωστας τις πόρτες να δεις αν κάνουν λακκούβα ;έλεος παιδιά το ψάχνετε λάθος και χάνετε την ουσία.αυτο θα πω μόνο

Τελευταία επεξεργασία από: stevobmw, 19/11/2014 - 06:28

iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#213   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 19/11/2014 - 08:48

Εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα το γρατζουνίσει κάποιος επίτηδες.

Εφόσον η εταιρεία δίνει εγγύηση όμως πρέπει να εξεταστεί το τι γίνεται αν γίνει κάτι.

Εσύ που το έκανες έχεις τη γραπτή εγγύηση. Έχει σαν όρο ότι θα εξεταστεί το πως έγινε η γρατζουνιά και αν κρίνουν ότι δεν περνάει να μην το καλύψουν?

Και πως θα αποδείξουν το πως έγινε?

#214   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 09:33

Εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα το γρατζουνίσει κάποιος επίτηδες.

Εφόσον η εταιρεία δίνει εγγύηση όμως πρέπει να εξεταστεί το τι γίνεται αν γίνει κάτι.

Εσύ που το έκανες έχεις τη γραπτή εγγύηση. Έχει σαν όρο ότι θα εξεταστεί το πως έγινε η γρατζουνιά και αν κρίνουν ότι δεν περνάει να μην το καλύψουν?

Και πως θα αποδείξουν το πως έγινε?

οχι δεν εχει καποιον τετοιο ορο.απλα αναγραφεις το imei τον τυπο της συσκευης ημερομηνια εγκαταστασης ονομα και τετοια στοιχεια.

εχει ενα σχεδιο τυπου κινητου και αν το κινητο ειναι ηδη γραντζουνισμενο απλα σημειωνεται σε ποιο σημειο υπαρχει γραντζουνια.

και υπογραφεις και υπογραφουν.

τωρα δεν ξερω γιατι τοση επιμονη να το παμε στα ακρα.

οκ.

ειναι ρισκο.

ενδεχεται να γραντζουνιστει ναι δεν ειμαι χιλια τα εκατο σιγουρος.ο χρονος θα δειξει και αν τελικα ειναι μουφα ή οχι.

στην τελικη κινητο ειναι θα γραντζουνιστει αν θελει καποιος να το εχει ανεπαφο ας παρει otterbox να γινει γκουμουτσα να το εχει καινουριο.

#215   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 19/11/2014 - 13:12

Αλλαζουν ηδη οθονες σε 6 και 6 plus; Γιατι για να βαζουν σε αυτα τα κινητα σημαινει οτι αλλαζουν. Την αλλαγη την κανουν στο χωρο τους;

You'll Never Walk Alone

#216   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 13:17

Αλλαζουν ηδη οθονες σε 6 και 6 plus; Γιατι για να βαζουν σε αυτα τα κινητα σημαινει οτι αλλαζουν. Την αλλαγη την κανουν στο χωρο τους;

τι εννοεις αλλαζουν ηδη οθονες;

#217   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 13:18

να σας ρωτησω κατι;

η apple που λεει οτι το υλικο του τζαμιου ειναι οτι πιο δυνατο στην αγορα σας λεει να το γραντζουνισετε σας το αλλαζω;;

το εχουμε τραβηξει πολυ το ολο θεμα.απλα πραγματα...

θες το βαζεις...δεν θες δεν το βαζεις.

απλο.....

#218   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 19/11/2014 - 13:23

να σας ρωτησω κατι;
η apple που λεει οτι το υλικο του τζαμιου ειναι οτι πιο δυνατο στην αγορα σας λεει να το γραντζουνισετε σας το αλλαζω;;
το εχουμε τραβηξει πολυ το ολο θεμα.απλα πραγματα...
θες το βαζεις...δεν θες δεν το βαζεις.
απλο.....

Αλλαζουν τελικα οθονες ή δεν αλλαζουν απο 6αρια ρωτησες; Χαιρω πολυ αυτο λεμε, δεν εχει νοημα να το βαλεις, μενεις με τη "μαμισια" το ιδιο ειναι.

Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 19/11/2014 - 13:24

You'll Never Walk Alone

#219   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 18:18

Συνημμένο αρχείο  image.jpg   81.08KB   49 λήψεις

Συνημμένο αρχείο  image.jpg   120.88KB   42 λήψεις

Συνημμένο αρχείο  image.jpg   139.81KB   41 λήψεις

Συνημμένο αρχείο  image.jpg   106.37KB   44 λήψεις

Συνημμένο αρχείο  image.jpg   105.25KB   46 λήψεις

#220   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 18:19

Οθόνη iPhone 6 ,64gb space gray με paintbull 9Η

#221   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 19/11/2014 - 18:23

Οθόνη iPhone 6 ,64gb space gray με paintbull 9Η

Πολύ καλή φαίνεται. 

**off topic. Η θήκη που έχεις αν είναι η μαύρη δερμάτινη θήκη της Apple όπως διακρίνω σου έχει παρουσιάσει πρόβλημα μετά από 1 μήνα; Είναι σαν της θήκες του 5s?

#222   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 18:24

Πολύ καλή φαίνεται. 
**off topic. Η θήκη που έχεις αν είναι η μαύρη δερμάτινη θήκη της Apple όπως διακρίνω σου έχει παρουσιάσει πρόβλημα μετά από 1 μήνα; Είναι σαν της θήκες του 5s?

Ειναι η γκρι-μαύρη σιλικόνης της Apple.αλλα και την μπλε δερμάτινη που έχω ειναι καινούργια

#223   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 18:32

Ειναι η γκρι-μαύρη σιλικόνης της Apple.αλλα και την μπλε δερμάτινη που έχω ειναι καινούργια

αν μπορεις μετα απο καιρο κανε ενα review για την μπλε γιατι με ενδιαφερει να την αγορασω

#224   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 18:34

αν μπορεις μετα απο καιρο κανε ενα review για την μπλε γιατι με ενδιαφερει να την αγορασω

Έχω ανεβάσει φωτό στην σελίδα με τις θήκες

#225   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 18:35

Έχω ανεβάσει φωτό στην σελίδα με τις θήκες

Το λέω για να δω αν ξεθωριάζει και αν μαυρίζει όπως η κόκκινη που είχα αγοράσει για το 5... Αμα ειναι καινουργια δεν μπορεις να ξερεις κατι τετοιο...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες