Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 13 ψήφοι

Paintbull 9H....το εχετε δει;;;δεν υπαρχει!το εχει βαλει κανεις απο εδω;;

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
373 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 23/10/2014 - 13:30

Πολύ θετικό από πλευράς εταιρείας η εγγύηση που προσφέρεται.

Αν μη τι άλλο δείχνει μία σιγουριά προς το προϊόν τους.

Το πρόβλημα είναι ότι ΑΝ τελικά γρατζουνιστεί ας πούμε στους 6 μήνες και η Paintbull καλύψει την αλλαγή οθόνης, τότε πολύ απλά θα χαθεί κάθε υπόλοιπο εγγύησης.

Αναμένω λεπτομέρειες σχετικά με το φημολογούμενο μηχάνημα που το αφαιρεί.

Τέλος, η άποψή μου είναι ότι εφόσον είναι κάτι που εφαρμόζεται ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ του τηλεφώνου, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος η εφαρμογή του να ακυρώσει την εγγύηση ακόμα και αν γίνει αντιληπτό στο σέρβις.

Αν δηλαδή εγώ έχω τρέλα και βάψω εξωτερικά το τηλέφωνό μου με ανεξίτηλο μαρκαδόρο θα χάσω την εγγύησή του? Δε νομίζω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 23/10/2014 - 13:38

Τέλος, η άποψή μου είναι ότι εφόσον είναι κάτι που εφαρμόζεται ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ του τηλεφώνου, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος η εφαρμογή του να ακυρώσει την εγγύηση ακόμα και αν γίνει αντιληπτό στο σέρβις.

Αν δηλαδή εγώ έχω τρέλα και βάψω εξωτερικά το τηλέφωνό μου με ανεξίτηλο μαρκαδόρο θα χάσω την εγγύησή του? Δε νομίζω.

Κανεις λάθος εδω.

Αυτό είναι υγρό στην αρχή σωστα; Μπορει να μπει στο ακουστικο πχ κατα την εφαρμογη και να χαλάσει.

Τελος η συγκριση στο video, για να με πεισουν και μενα, πρεπει να γινει σε μιση οθονη χωρις εφαρμογη και μιση με. Και να το χαρασσουν να δουμε οτι χαρασσεται η μιση οθονη και η μιση οχι. Και οχι να βαζουν στη μιση μεμβρανη και στην αλλη μιση το δηθεν υλικο. DIVER βλεπω εισαι εδω, θα το κανεις escalate; :lol:

You'll Never Walk Alone

#183   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2014 - 13:42

Εννοείται πως μιλάω για την περίπτωση που η εφαρμογή γίνει σωστά και δεν εισχωρήσει μέσα.

Σε αντίθετη περίπτωση προφανώς θα ενεργοποιηθούν και οι αισθητήρες πιθανώς οπότε θα φαίνεται η υπαιτιότητα.

#184   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2014 - 13:44

Εννοείται πως μιλάω για την περίπτωση που η εφαρμογή γίνει σωστά και δεν εισχωρήσει μέσα.

Σε αντίθετη περίπτωση προφανώς θα ενεργοποιηθούν και οι αισθητήρες πιθανώς οπότε θα φαίνεται η υπαιτιότητα.

Αν πεσει στο ακουστικο και χαλασει ποιοι αισθητηρες θα ενεργοποιηθουν;

Αρα επειδη δε φαινεται αν εχει σωστη εφαρμογη, εγω δε το θεωρω και παραλογο να βγει εκτος εγγυησης...

You'll Never Walk Alone

#185   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 23/10/2014 - 13:45

Κανεις λάθος εδω.

Αυτό είναι υγρό στην αρχή σωστα; Μπορει να μπει στο ακουστικο πχ κατα την εφαρμογη και να χαλάσει.

Τελος η συγκριση στο video, για να με πεισουν και μενα, πρεπει να γινει σε μιση οθονη χωρις εφαρμογη και μιση με. Και να το χαρασσουν να δουμε οτι χαρασσεται η μιση οθονη και η μιση οχι. Και οχι να βαζουν στη μιση μεμβρανη και στην αλλη μιση το δηθεν υλικο. DIVER βλεπω εισαι εδω, θα το κανεις escalate; :lol:

Αστόν ρε θα κάνει κανένα μελάνι λάθος και θα βγει το τατού αλέ ντε λον...

Πολύ θετικό από πλευράς εταιρείας η εγγύηση που προσφέρεται.

Αν μη τι άλλο δείχνει μία σιγουριά προς το προϊόν τους.

Το πρόβλημα είναι ότι ΑΝ τελικά γρατζουνιστεί ας πούμε στους 6 μήνες και η Paintbull καλύψει την αλλαγή οθόνης, τότε πολύ απλά θα χαθεί κάθε υπόλοιπο εγγύησης.

Αναμένω λεπτομέρειες σχετικά με το φημολογούμενο μηχάνημα που το αφαιρεί.

Εντάξει!! Αυτό δεν το περίμενα από εσένα!!!

Αυτό έλειπε να κάνεις ότι γουστάρεις εσύ στην συσκευή και μετά να ζητάς και τα ρέστα αν δεν έχεις ασφάλεια όπως το Apple care+

Καλά περιμένω τον πρώτο να κλαίει για να γελάω μαζί του!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 23/10/2014 - 13:46

@CaLi@

#186   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2014 - 13:54

Ρε συ μιλάω για ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ επέμβαση.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ.

Εννοείται ότι εφόσον εισχωρήσει το υλικό εσωτερικά και προκαλέσει την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βλάβη είναι υπόλογη η εταιρεία.

Θέλετε να μου πείτε δηλαδή ότι τα Zagg έβγαζαν εκτός εγγύησης συσκευές με τη μία?

Όχι φυσικά. ΑΝ είχε εισχωρήσει υγρό τότε έβγαινε εκτός.

Και κλείνω λέγοντας ότι εξακολουθώ να μην προτιμώ τη συγκεκριμένη μέθοδο λόγω του θέματος με την ακύρωση της εγγύησης ακόμα και να σε καλύψει η εταιρεία όπως είπα παραπάνω.

#187   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2014 - 14:09

Οπως και ναχει το κομματι της εγγυησης ειναι στον αερα.

Αν μου χαλασει το ακουστικο δλδ κατα την εφαρμογη αυτου του υγρου τι θα γινει; Θα μου αλλαξουν το ακουστικο; Και αααν το αλλαξουν παπαλα και η εγγυηση!!

Πολυ ρίσκο για μηδεν αποτελεσμα (ας βαλουν videaki με μιση οθονη με το μαγικο υλικο, με μιση χωρις τιποτα και να δουμε το αποτελεσμα....).

Ακυρο πανηγυρικό απο τα μεχρι στιγμης δεδομενα.

Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 23/10/2014 - 14:10

You'll Never Walk Alone

#188   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2014 - 14:11

Ρε συ μιλάω για ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ επέμβαση.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ.

Εννοείται ότι εφόσον εισχωρήσει το υλικό εσωτερικά και προκαλέσει την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βλάβη είναι υπόλογη η εταιρεία.
Θέλετε να μου πείτε δηλαδή ότι τα Zagg έβγαζαν εκτός εγγύησης συσκευές με τη μία?

Όχι φυσικά. ΑΝ είχε εισχωρήσει υγρό τότε έβγαινε εκτός.

Και κλείνω λέγοντας ότι εξακολουθώ να μην προτιμώ τη συγκεκριμένη μέθοδο λόγω του θέματος με την ακύρωση της εγγύησης ακόμα και να σε καλύψει η εταιρεία όπως είπα παραπάνω.

Και σε εξωτερική αν γίνει επέμβαση και κάτι δεν πάει καλά και γίνει ζημιά πάλι την χάνεις.. ΤΗΝ ΧΑΝΕΙΣ!! :P

Άσε, από πολλές απόψεις μακριά από δάυτο τώρα οποίος θέλει μετά τα 700 800 1000 € θέλει να πάει να παίξει με την κάθε μαλάκια που βγάζει ο καθένας δικαίωμα του..

ΟΧΟΥ!!!

@CaLi@

#189   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 23/10/2014 - 14:18

Και σε εξωτερική αν γίνει επέμβαση και κάτι δεν πάει καλά και γίνει ζημιά πάλι την χάνεις.. ΤΗΝ ΧΑΝΕΙΣ!! :P

Άσε, από πολλές απόψεις μακριά από δάυτο τώρα οποίος θέλει μετά τα 700 800 1000 € θέλει να πάει να παίξει με την κάθε μαλάκια που βγάζει ο καθένας δικαίωμα του..

ΟΧΟΥ!!!

φιλαρακι μας κουνιεσαι με την σιγουρια του applecare ελα ελλαδα να σε δουμε χωρις ζελατινα+τζαμακι+paintbull να σου παθει τιποτα και τα λεμε!!!!αντεεεεεεεεεεεε!!!!

ακους εκει;;;;!!!!χαχαχαχαχαχα

iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#190   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2014 - 14:27

φιλαρακι μας κουνιεσαι με την σιγουρια του applecare ελα ελλαδα να σε δουμε χωρις ζελατινα+τζαμακι+paintbull να σου παθει τιποτα και τα λεμε!!!!αντεεεεεεεεεεεε!!!!
ακους εκει;;;;!!!!χαχαχαχαχαχα

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ποτέ (στα 8 χρόνια πάει πια) δεν έβαλα ούτε μια ζελατίνα .. Ποτέ και ούτε πρόκειται να βάλω με η χωρίς AppleCare.. :)

Η οθόνη είναι ότι έχει να μου προσφέρει το IPhone και το iPad δεν την χαλάω αυτήν την αίσθηση!! Θήκη και μόνο ...

Και δεν είμαι κατά της ζελατίνας αυτού του κατασκευάσματος είμαι αμφιβόλου από όλες τις πάντες εφαρμογής ..

@CaLi@

#191   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 23/10/2014 - 14:31

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ποτέ (στα 8 χρόνια πάει πια) δεν έβαλα ούτε μια ζελατίνα .. Ποτέ και ούτε πρόκειται να βάλω με η χωρίς AppleCare.. :)

Η οθόνη είναι ότι έχει να μου προσφέρει το IPhone και το iPad δεν την χαλάω αυτήν την αίσθηση!! Θήκη και μόνο ...

Και δεν είμαι κατά της ζελατίνας αυτού του κατασκευάσματος είμαι αμφιβόλου από όλες τις πάντες εφαρμογής ..

και δεν γθαρθηκε ή γραντζουνιστηκε ποτε;;;;;

iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#192   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2014 - 14:35

Στο λόγο μου!!!!!! ΠΟΤΕ!!!! Όλα τα τηλέφωνα εκτός από τα "συλλεκτικά" πουλήθηκαν σε άψογη κατάσταση!! Και μάλιστα εύκολα, γιατί ξέρεις όταν θες να πάρεις iPhone πρώτα το κοιτάς με μεγενθυτικό φακό από έξω και μετά το ανάβεις!!

Αν είχα πρόβλημα θα έβαζα και εγώ αυτές τις τις τις... Α ναι ζελατίνες είπαμε!! :P

@CaLi@

#193   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 23/10/2014 - 15:13

Άλλο ένα θέμα να παρακολουθούμε και να περνάει η ώρα μέχρι να μας έρθουν τα νέα iPhone :P

#194   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 23/10/2014 - 16:27

Εμένα δεν με έπεισε πάντως ... Δεν θα το έκανα ...

#195   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 24/10/2014 - 06:30

Pass και απο μενα.

Ad

Ad