Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 13 ψήφοι

Paintbull 9H....το εχετε δει;;;δεν υπαρχει!το εχει βαλει κανεις απο εδω;;

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
373 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   avgeris

avgeris

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:vardos7

Δημοσίευση 10/11/2014 - 20:54

Καλησπερα σας σε λιγες μερες θα εχω στα χερια μου το iphone 6 οπως ολοι εσεις λοιπον ψαχνω να βρω κατι να το προφυλαξω οσο αφορα οθονη .....με τραβηξε με καποιες αμφιβολιες το paintbull αλλα ειμαι επιφυλακτικος οποτε θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για αυτο που βρηκα ....

http://www.ebay.com/...=item20ecd80433

The iPhone6 is a curved screen ,so the tempered protector film is samller than the screen

Τελευταία επεξεργασία από: avgeris, 10/11/2014 - 20:56

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6775 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 12/11/2014 - 07:21

Καλησπερα σας σε λιγες μερες θα εχω στα χερια μου το iphone 6 οπως ολοι εσεις λοιπον ψαχνω να βρω κατι να το προφυλαξω οσο αφορα οθονη .....με τραβηξε με καποιες αμφιβολιες το paintbull αλλα ειμαι επιφυλακτικος οποτε θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για αυτο που βρηκα ....

http://www.ebay.com/...=item20ecd80433

“The iPhone6 is a curved screen ,so the tempered protector film is samller than the screen”

Ναι αυτο ισχυει οπως ισχυε πχ στα samsung galaxy, που οι οθονες στις ακρες ηταν κυρτες προς τα εξω. Για να παταει σωστα protector πρεπει να ειναι ισα με εκει που ξεκιναει να γινεται κυρτη η οθονη.

#198   avgeris

avgeris

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:vardos7

Δημοσίευση 12/11/2014 - 14:00

Ναι αυτο ισχυει οπως ισχυε πχ στα samsung galaxy, που οι οθονες στις ακρες ηταν κυρτες προς τα εξω. Για να παταει σωστα protector πρεπει να ειναι ισα με εκει που ξεκιναει να γινεται κυρτη η οθονη.

Δηλαδη αυτο που γραφει λες να μην ισχυει? ''“The iPhone6 is a curved screen ,so the tempered protector film is samller than the screen”

#199   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6775 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 12/11/2014 - 14:00

Ισχυει, αυτο ειπα πιο πανω

#200   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 18/11/2014 - 15:54

λοιπον κυριοι & κυριες φυσικα....πηγα και το εφαρμοσα και εγω και ενας φιλος και συναδελφος....ενταξει δεν υπαρχει το υλικο!!

το συνιστω ανεπιφυλακτα και δεν θαμπωνει δεν αλλοιωνει τπτ!και ξερετε ποσο ψειρας ειμαι ετσι!!

και ο λεωνιδας με τον γιωργο οι ανθρωποι ειναι ανθρωποι και οχι αρπακτικα.

λοιπον αφηστε ζελατινες και τζαμακια και δοκιμαστε το.

θα ανεβασω και αυριο φωτο να δειτε !

iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#201   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 18/11/2014 - 16:07

εφαρμοζεται και στο πισω μερος? μονο οθονη?

#202   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2014 - 16:17

εφαρμοζεται και στο πισω μερος? μονο οθονη?

σε 6-6+ μονο οθονη

#203   K2LINOS

K2LINOS

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2014 - 16:31

σε ποιο μαγαζι πηγες??

Ποσο αφησες το κινητο στο καταστημα??

#204   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2014 - 16:36

ημουν παρον το κινητο απλα μπηκε σε διπλανη αιθουσα διαμορφωμενη για την τοποθετηση του, και τελειωσε σε 5-10 λεπτα.

#205   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 18/11/2014 - 20:37

Ποιό μαγαζί; Τιμή;

#206   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2014 - 21:04

Ποιό μαγαζί; Τιμή;

http://paintbullprot...ag=paintbull 9h

Είναι ο Γιώργος και ο Λεωνίδας!!γ@μω τα άτομα και οι δυο και ξαναλέω άνθρωποι κ ειλικρινείς

#207   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 18/11/2014 - 21:23

Η προσωπική μου άποψη πάνω σε όλο αυτό είναι ένα μεγάλο "ναι μεν, ΑΛΛΑ".

Εξηγώ:

Το μεγάλο ερωτηματικό ήταν το αν ακυρώνει την εγγύηση του τηλεφώνου η εφαρμογή. Απάντηση δόθηκε και στην πράξη, ΔΕΝ την ακυρώνει.

Δεύτερο ερωτηματικό, εφόσον η εφαρμογή είναι μη αναστρέψιμη, τι γίνεται σε περίπτωση που γρατζουνιστεί? Απάντηση από την εταιρεία η γραπτή διετής εγγύηση ότι σε περίπτωση που γρατζουνιστεί αναλαμβάνουν οι ίδιοι την αλλαγή της οθόνης. Πολύ θετικό και αν μη τι άλλο δείχνει πίστη προς το προϊόν τους.

Και εδώ έρχεται το μεγάλο ΑΛΛΑ. Σε περίπτωση γρατζουνιάς θα γίνει αλλαγή οθόνης. Η αλλαγή αυτή θα γίνει προφανώς με after market αξεσουάρ σε third party service. Δεν παρέχεται επισκευή αλλαγής οθόνης από το επίσημο service της Apple. Άρα θα μπει χέρι από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό, άρα θα ακυρωθεί επιτόπου το υπόλοιπο της εγγύησης της Apple. Οπότε ναι μεν θα έχουν επιδιορθώσει το θέμα της οθόνης, αλλά αν μετά από κάποιο καιρό χαλάσει κάτι άλλο (άσχετο με το paintbull), το τηλέφωνο δε θα έχει εγγύηση.

Η μόνη λύση σε αυτό θα ήταν ΙΣΩΣ το να δεσμευτεί η εταιρεία ότι σε περίπτωση γρατζουνιάς θα αναλάβει την κάλυψη του κόστους για αγορά ανακατασκευασμένου από το επίσημο service ώστε να μην ακυρωθεί και η εγγύηση κατασκευαστή.

#208   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2014 - 22:11

Νομίζω ότι αυτό τώρα ειναι υπερβολή.γιατι δλδ οι εταιρείες των tempered glass αν πέσει και σπάσει σου αποζημιώνουν το κινητό ;και στην τελική το υλικό paintbull 9H ναι ειναι ανθεκτικό για φυσιολογική καθημερινή χρήση κλειδιά τσέπη κέρματα .τωρα αν ο άλλος θέλει σφυριά καλέμια κ ότι άλλο ειναι άξιος της μοίρας του να μην του το καλύψουν κιόλας.ειπαμε ρε παιδιά εντάξει .
Και οι άνθρωποι ειναι λογικοί κ φαντάζομαι αν προκύψει ζημιά με ευθύνη υλικού τους αν υπάρχει κατανόηση τότε θα αλλαχθεί με επίσημο σέρβις,εδώ χάρισαν σε κλήρωση ολόκληρο 6αρι και τόσα αλλά δώρα ,και αν δεν ήταν σίγουροι για το υλικό τους δεν θα έδιναν εγγύηση ίση με του κατασκευαστή του κινητού.διοτι το υλικό αντέχει για πάντα

#209   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2014 - 22:14

Επίσης κάπου διάβασα κάποιον εξυπνιδη ότι ειναι tempered glass σε υγρή μορφή .ενταξει αυτά ειναι μακακιες και όταν δεν ξέρουμε καλό ειναι να μην μιλάμε έτσι.η paintbull και στον χώρο του αυτοκινήτου ειναι πρωτοπόρα αλλά και τα συστήματά της ψαγμένα και σαφώς το υλικό τους έχει κόστος .μην τα ισοπεδώνουμε όλα .και η αγορά ειναι ελεύθερη οποίος θέλει βάζει οποίος δεν θέλει δεν βάζει ,απλά πράγματα .

#210   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1332 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 18/11/2014 - 22:32

Η προσωπική μου άποψη πάνω σε όλο αυτό είναι ένα μεγάλο "ναι μεν, ΑΛΛΑ".

Εξηγώ:

Το μεγάλο ερωτηματικό ήταν το αν ακυρώνει την εγγύηση του τηλεφώνου η εφαρμογή. Απάντηση δόθηκε και στην πράξη, ΔΕΝ την ακυρώνει.

Δεύτερο ερωτηματικό, εφόσον η εφαρμογή είναι μη αναστρέψιμη, τι γίνεται σε περίπτωση που γρατζουνιστεί? Απάντηση από την εταιρεία η γραπτή διετής εγγύηση ότι σε περίπτωση που γρατζουνιστεί αναλαμβάνουν οι ίδιοι την αλλαγή της οθόνης. Πολύ θετικό και αν μη τι άλλο δείχνει πίστη προς το προϊόν τους.

Και εδώ έρχεται το μεγάλο ΑΛΛΑ. Σε περίπτωση γρατζουνιάς θα γίνει αλλαγή οθόνης. Η αλλαγή αυτή θα γίνει προφανώς με after market αξεσουάρ σε third party service. Δεν παρέχεται επισκευή αλλαγής οθόνης από το επίσημο service της Apple. Άρα θα μπει χέρι από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό, άρα θα ακυρωθεί επιτόπου το υπόλοιπο της εγγύησης της Apple. Οπότε ναι μεν θα έχουν επιδιορθώσει το θέμα της οθόνης, αλλά αν μετά από κάποιο καιρό χαλάσει κάτι άλλο (άσχετο με το paintbull), το τηλέφωνο δε θα έχει εγγύηση.

Η μόνη λύση σε αυτό θα ήταν ΙΣΩΣ το να δεσμευτεί η εταιρεία ότι σε περίπτωση γρατζουνιάς θα αναλάβει την κάλυψη του κόστους για αγορά ανακατασκευασμένου από το επίσημο service ώστε να μην ακυρωθεί και η εγγύηση κατασκευαστή.

Σε αυτή την περίπτωση φαντάζομαι ότι κάνεις την εφαρμογή του προϊόντος κοντά στην εποχή που κοντέυει να λήξει η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες