Ο χρήστης stevobmw, στις 19 Oct 2014 - 07:55, έγραψε:
Ενταξει το ύφος σου όμως !!!!!!ενταξειιιιιιι!!!!!χαχαχαχαχα!!!!
Εμείς να μην έχουμε Τπτ ;;
Τι έχει? Μια χαρά ύφος είναι!!! χα χα χα!!!!
Δημοσίευση 20/10/2014 - 17:15
Το εβαλα αρχικα σε μια δευτερη συσκευη (samsung xaxaxa)και καμια δεκαρια μερες τωρα εχει πολυ καλη συμπεριφορα...ειναι ενδιαφερον και αν αντεξει στον χρονο θα το σκεφτομουν και για το μηλαρακι γιατι η αληθεια ειναι οτι το 6 με τις υπαρχων ζελατινες ειναι τραγικο.
Ο χρονος θα δειξει με το "επαναστατικο" προιον που το μονο αρνητικο ειναι ,η σκεψη οτι αφου ειναι τοσο καταπληκτικο γιατι κολλοσοι της τεχνολογια δεν το εχουν ανακαλυψει-χρησιμοποιησει παρα επενδυουν σε ζαφειρια και διαμαντια και γοριλοτζαμια
Δημοσίευση 20/10/2014 - 18:58
Δημοσίευση 20/10/2014 - 19:30
Ο χρήστης DjVassel, στις 20 Oct 2014 - 17:29, έγραψε:
Πολλες φορες, δε το συζητω. Απλα αναρωτιεμαι ποσα να ζητησαν απο την εκπομπη για να τον βγαλουν
Τώρα είναι εποχές κρίσεις και δεν ξέρω τι παίζει, παλιότερα που ήμουν στο κολλέγιο και κάναμε κάτι εργασίες και τα έψαχνα παίζαν τρελά χιλιάρικα...
Δημοσίευση 20/10/2014 - 19:33
Ο χρήστης jimmakos, στις 20 Oct 2014 - 17:30, έγραψε:
Τώρα είναι εποχές κρίσεις και δεν ξέρω τι παίζει, παλιότερα που ήμουν στο κολλέγιο και κάναμε κάτι εργασίες και τα έψαχνα παίζαν τρελά χιλιάρικα...
Ναι ναι τα ξερω... ψαχτηκα και εγω για διαφορα σχετικα με το μαγαζι, αλλα δεν πλησιαζονται. Εδω ο Βλαχακης του techblog μου ζητουσε κατι κατοσταρικα για να κληρωσω 2 δωρα απο τη σελιδα του!
Δημοσίευση 20/10/2014 - 23:30
Λοιπον μετα απο λιγο καιρο συμβιωσης ας πω τη γνώμη μου. Αρχικα είχα ενα iphone 6. Τωρα περιμενω να μου ερθει το plus. Προσωπικα αν δε βγει ζελατινα που να πιανει ολη την οθονη δε βαζω. Το συγκεκριμενο προιον το ειδα με τα ματια μου. Αυτος ο οποιος μου το εβαλε μου εδειξε να το γρατζουναει με κλειδια και κερματα. Αυτο με ενδιαφερει. Δε θα παλεψω με το κινητο, ισα ισα μια παραπανω προστασια. Αυτο που μου εδειξε εμενα με καλυπτει. Σιγουρα θα προτιμουσα μια ζελατινα. Ουσιαστικα αυτο, αν εχω καταλαβει καλα "απορροφα" τις γρατζουνιες και δεν φαινονται. Στο plus δε ξερω τι θα κανω και αν θα το ξαναβαλω αλλα ψαχνω ηδη μια εναλλακτικη. Βεβαια ολα αυτα που λεει, μπορει να γινονται και στη κανονικη οθονη ετσι; αλλα εγω στο δικο μου δε το κανω... εννοω τις γρατζουνιες απο κλειδια.
Δημοσίευση 21/10/2014 - 19:01
Δημοσίευση 21/10/2014 - 19:24
Ο χρήστης andreashadji, στις 21 Oct 2014 - 17:01, έγραψε:
Κάτι σαν κ αυτό είναι ρε παλικάρια;
http://www.gearzap.c..._eid=4e764c4c9f
Αυτό ακόμα πιο μούφα μου φαίνεται...
Δημοσίευση 21/10/2014 - 19:38
Δημοσίευση 21/10/2014 - 19:54
Ο χρήστης andreashadji, στις 21 Oct 2014 - 17:38, έγραψε:
Έλα μωρε...nasa το ένα military grade το άλλο σιγά....!!!
Ps ωραία η θηκουλα σιλικόνης για το 6 αρι που πήρα τις προάλλες από σένα!
Ωπα! ποιος εισαι; Δε λετε τιποτα ρε, και μερικους σας ανακαλυπτω απο τα emai στην παραγγελια που ειναι τα nickname σας εδω!
Δημοσίευση 21/10/2014 - 19:56
Δημοσίευση 22/10/2014 - 11:38
Λοιπον κατοπιν τηλεφωνου του ιδιοκτητη, ηθελε να μου ξεκαθαρισει μερικα πραγματα σχετικα με το προιον (για τα σχολια που εκανα)
ΠΛΕΟΝ υπαρχει μηχανημα στην Αθηνα που μπορει να αφαιρεσει το υλικο, οποτε αυτο που λεγαμε οτι δεν εχει λογικη η τοποθετηση αφου δεν αφαιρειται, αναιρειται. Αν μπορεις να το πας στο καταστημα, να το στειλουν Αθηνα και να στο αφαιρεσουν, το θεμα αλλάζει.
Επισης, μου ειπε οτι σε περιπτωση που γινει σημαδι στο υλικο, και δε μπορει να γινει αφαιρεση, η εταιρια θα αναλαμβανει το κοστος αλλαγης της οθονης. Περιμενω και την εγγυηση που δινουν μαζι με την τοποθετηση, για να επιβεβαιωσουμε τα οσα μου ειπαν.
Οφειλω να ενημερωσω γιατι με αυτα τα στοιχεια μιλαμε σε εντελως διαφορετικη βαση πλεον.
Δημοσίευση 22/10/2014 - 11:43
Ο χρήστης DjVassel, στις 22 Oct 2014 - 09:38, έγραψε:
Λοιπον κατοπιν τηλεφωνου του ιδιοκτητη, ηθελε να μου ξεκαθαρισει μερικα πραγματα σχετικα με το προιον (για τα σχολια που εκανα)
ΠΛΕΟΝ υπαρχει μηχανημα στην Αθηνα που μπορει να αφαιρεσει το υλικο, οποτε αυτο που λεγαμε οτι δεν εχει λογικη η τοποθετηση αφου δεν αφαιρειται, αναιρειται. Αν μπορεις να το πας στο καταστημα, να το στειλουν Αθηνα και να στο αφαιρεσουν, το θεμα αλλάζει.
Επισης, μου ειπε οτι σε περιπτωση που γινει σημαδι στο υλικο, και δε μπορει να γινει αφαιρεση, η εταιρια θα αναλαμβανει το κοστος αλλαγης της οθονης. Περιμενω και την εγγυηση που δινουν μαζι με την τοποθετηση, για να επιβεβαιωσουμε τα οσα μου ειπαν.
Οφειλω να ενημερωσω γιατι με αυτα τα στοιχεια μιλαμε σε εντελως διαφορετικη βαση πλεον.
Αν αληθεύουν τα όσα σου είπε και τα δίνει και γραπτως θα το σκεφτώ σοβαρά.
Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 22/10/2014 - 11:43
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες