Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 13 ψήφοι

Paintbull 9H....το εχετε δει;;;δεν υπαρχει!το εχει βαλει κανεις απο εδω;;

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
373 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   DIVER2518

DIVER2518

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 19/10/2014 - 09:05

Χαχαχα καλοοοο παντως εγω το εβαλα σε ενα τεσαρι πρωτα και σε ενα εξαρι της εδελφης μου πολυ καλο αλλο πραγμα η αφη του δεν παιζεται οι ζελατινες που ειχα μεχρι σημερα ηταν σαν να πηδας με προφυλακτικο ασφαλες μεν αλλα μειωμενη απολαυση χαχαχαχα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 19/10/2014 - 09:07

Χαχαχα καλοοοο παντως εγω το εβαλα σε ενα τεσαρι πρωτα και σε ενα εξαρι της εδελφης μου πολυ καλο αλλο πραγμα η αφη του δεν παιζεται οι ζελατινες που ειχα μεχρι σημερα ηταν σαν να πηδας με προφυλακτικο ασφαλες μεν αλλα μειωμενη απολαυση χαχαχαχα

Βασικα μπορουσες να αφησεις την "μαμισια", που λεει και ενα φιλος, οθονη. Δεν εχει νοημα αυτο, αν γρατσουνιστει πας για αλλαγη οθονης, ενω τη ζελατινα την αλλαζεις.

You'll Never Walk Alone

#138   DIVER2518

DIVER2518

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2014 - 09:13

Δεν διαφωνω αν ομως δεις το τεσαρι τι του εχω κανει αν ηταν μαμοσια δεν ειχε καμια ελπιδα το εβαλα αντι για μεμβρανη η αντοχη του δεν παιζεται δεν μπορω να το εξηγησω μονο αν το δεις θα καταλαβεις δεν το πιστευα τωρα φερνουν απο τον αλλο μηνα το liquapel στην ελλαδα μπες να δεις τι ειναι οι ανθρωποι δεν παιζονται

#139   DIVER2518

DIVER2518

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2014 - 09:13

Δεν διαφωνω αν ομως δεις το τεσαρι τι του εχω κανει αν ηταν μαμοσια δεν ειχε καμια ελπιδα το εβαλα αντι για μεμβρανη η αντοχη του δεν παιζεται δεν μπορω να το εξηγησω μονο αν το δεις θα καταλαβεις δεν το πιστευα τωρα φερνουν απο τον αλλο μηνα το liquapel στην ελλαδα μπες να δεις τι ειναι οι ανθρωποι δεν παιζονται

#140   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 19/10/2014 - 09:19

Π μπορουσες να αφησεις την "μαμισια", που λεει και ενα φιλος, οθονη. Δεν εχει νοημα αυτο, αν γρατσουνιστει πας για αλλαγη οθονης, ενω τη ζελατινα την αλλαζεις.

Άσε ρε φίλε να πάρουν και αυτοί λίγο από την πίτα... Κλέφτες θα γίνουν? :)

Εγώ προσωπικά ούτε από έξω δεν θα πέρναγα για κάτι τέτοιο.. Και μόνο που δεν κάνουν επιστρώσει σε όλη την οθόνη φτάνει να καταλάβεις για την προστασία μιλάμε.. Αλλά και πάλι πόσο άχρηστο που φαντάζει όλο αυτό.. Γνώμη μου και δεν αλλάζει.. Ο καθένας κάνει ότι νομίζει...

Η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο.. Τίποτα σαν την οθόνη και άσε του άλλους να βάζουν υλικά της Nasa.

@CaLi@

#141   DIVER2518

DIVER2518

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2014 - 09:19

Παντως κατανοω αυτο που λεει ο φιλος να το αφησει χωρις μεμβρανη να το ευχαριστηθει οσο το εχει αλλα γιατι να μην του δωσει μια εξτρα αντοχη εδω εσκασα 650 ευρουλια τα 15 παραπανω με μαρανανε που ειναι φτηνοτερα αν σκεφτεις λογω δουλειας καθε μηνα απο την θωλουρα της μεμβρανης εβαζα καινουρια

#142   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2014 - 09:23

Ok mr paintbull μην επαναλαβουμε τις 2 τελευταιας σελιδες, μας ειπες ποσο γαματη ειναι, ειπαμε και μεις την γνωμη μας, τελος. Μην επαναλαμβανομαστε και συ και μεις, οποιος θελει θα σουρθει. ;)

You'll Never Walk Alone

#143   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 19/10/2014 - 09:26

Οπα τι παίχτηκε εδώ ρε παιδιά ;;;;
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#144   DIVER2518

DIVER2518

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δεν διαφωνω ουτε εγω η γνωμη ειναι σεβαστη το αν αλλαζει ομως παιζει και φυσικα καλυτερη γνωμη αποκτας οταν εχεις δοκιμασει κατι οπως και ναχει παντως οι καλυτεροι επιστημονες τοτε λεγανε πως η γη ειναι επιπεδη μηπως αλλαξαν γνωμη χεχεχε
Εμενα σαν νεος μου λεγανε για την κινητη τηλεφωνια και ελεγα αυτο το μαραφετι αχρηστο θα ειναι δεν παιρνω ποτε κινητο αντεξα 9 χρονια ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ

#145   DIVER2518

DIVER2518

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δεν διαφωνω ουτε εγω η γνωμη ειναι σεβαστη το αν αλλαζει ομως παιζει και φυσικα καλυτερη γνωμη αποκτας οταν εχεις δοκιμασει κατι οπως και ναχει παντως οι καλυτεροι επιστημονες τοτε λεγανε πως η γη ειναι επιπεδη μηπως αλλαξαν γνωμη χεχεχε
Εμενα σαν νεος μου λεγανε για την κινητη τηλεφωνια και ελεγα αυτο το μαραφετι αχρηστο θα ειναι δεν παιρνω ποτε κινητο αντεξα 9 χρονια ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ

#146   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2014 - 09:30

Δωσε καμια προσφορα για το forum, πες με 1ε σας το βαζω. Τι 15ε, ξερεις πως βγαινουν 15ε; :P

Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 19/10/2014 - 09:30

You'll Never Walk Alone

#147   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2014 - 09:32

Σκεψου εγω το ξεκίνησα χωρις διάθεση διαφήμισης και κοιτά πόσοι έβαλαν και δεν κάνει μια προσφορά για το φόρουμ

#148   DIVER2518

DIVER2518

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2014 - 09:36

Χαχα εγω μακαρι να ημουν ελα στην σαλονικα να με βρεις τον αλλον μηνα στο tatoo convebtion inknick για να καταλαβεις . Κακως υπερασπιζομαι κατι ενθερμα αλλα απλως την γνωμη μου ειπα για κατι που δοκιμασα ξερεις η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια και αν ειχες κινητο και το επιανες με μελανια ολη μερα θα καταλαβαινες τι ενοω

#149   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 19/10/2014 - 09:48

Χαχα εγω μακαρι να ημουν ελα στην σαλονικα να με βρεις τον αλλον μηνα στο tatoo convebtion inknick για να καταλαβεις . Κακως υπερασπιζομαι κατι ενθερμα αλλα απλως την γνωμη μου ειπα για κατι που δοκιμασα ξερεις η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια και αν ειχες κινητο και το επιανες με μελανια ολη μερα θα καταλαβαινες τι ενοω

Τότε είναι ξάδερφος σου!! :P  Αν και τα μελάνια κάνουν χάλια και το υπόλοιπο κινητό.. Μήπως τελικά χρειάζεσαι ασφαλές προφυλακτικό και ας έχει μειωμένη απόλαυση... :P 

Εγώ δεν βάζω τίποτα γιατί έχω κάτι πολύ καλύτερο!!! Apple Stores και Apple Care +. :D

@CaLi@

#150   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2014 - 09:55

Τότε είναι ξάδερφος σου!! :P  Αν και τα μελάνια κάνουν χάλια και το υπόλοιπο κινητό.. Μήπως τελικά χρειάζεσαι ασφαλές προφυλακτικό και ας έχει μειωμένη απόλαυση... :P 

Εγώ δεν βάζω τίποτα γιατί έχω κάτι πολύ καλύτερο!!! Apple Stores και Apple Care +. :D

Ενταξει το ύφος σου όμως !!!!!!ενταξειιιιιιι!!!!!χαχαχαχαχα!!!!
Εμείς να μην έχουμε Τπτ ;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;