if you know what i mean...Τι εννοει επαθε;
Το εχει στο μαγαζι του (πχ ! ), το εβαλε, εκανε εδω εγγραφη αμεσως και μας ειπε οτι επαθε! Τι δε καταλαβαινεις;

Paintbull 9H....το εχετε δει;;;δεν υπαρχει!το εχει βαλει κανεις απο εδω;;
Δημοσίευση 17/10/2014 - 11:59
Ad
Δημοσίευση 17/10/2014 - 12:00
Ρωτησα κι εγω. Συγνωμη αλλα αν πρεπει να αλλαξω οθονη αν γινει γρατζουνια, ποιος ο λογος να το βαλω; Ειναι σαν να εγινε η γρατσουνια στην ιδια την οθονη. Δεν εχει καμια λογικη. Οποτε χιλιες φορες καλυτερα ζελατινες (τις οποιες στα βιντεο τους τις χαρασουν χωρις να αφαιρεσουν το προστατευτικο φιλμακι) η ακομα καλυτερα tempered glass.
Επισης δε μπορουσαν να μου εγγυηθουν οτι σε περιπτωση βλαβης της οθονης η του touch δε θα μου βγαλουν τη συσκευη εκτος εγγυησης απο το service λογω παρεμβασης.
Καλημέρα παιδιά. εγώ το έβαλα πρίν 1 μήνα είναι απίστευτο.Δέν γρατζουνιέται με τίποτα δεν μπορώ να το περιγράψω. Η κόρη μου το έριξε κάτω και άντεξε η οθόνη . όσον αφορά την εγγύηση το υλικό είναι μη αναγνωρίσιμο δεν φαίνετε πως έχει περαστεί τίποτα και δεν υπάρχει λόγος για την εγγύηση ούτε να το βγάλουμε. απ ότι τουλάχιστον ερεύνησα σε ένα συγγενή στην αμερική που το έβαλε το πάχος του είναι το ένα εκατοστό της τρίχας οπότε είναι μη αναγνωρίσιμο . όπως και νάχει το προτείνω αν και δεν έχω σχέση με την εταιρεία μην παρεξηγηθώ
Δημοσίευση 17/10/2014 - 12:03
Δημοσίευση 17/10/2014 - 12:04
Εδω μπορουν να καταλαβουν αν εχει ξεβιδωθει το βιδακι απο κατω και στο βγαζουν εκτος, οι τεχνικοι της Apple δε θα μπορουν να το αναγνωρισουν; Για μενα οτιδηποτε μονιμο απλα δεν ειναι λυση.
ακυρο φιλε.εχω ανοιξει αρκετα και ποτε δεν μου το εβγαλαν εκτος
Δημοσίευση 17/10/2014 - 12:04
Καλημέρα παιδιά. εγώ το έβαλα πρίν 1 μήνα είναι απίστευτο.Δέν γρατζουνιέται με τίποτα δεν μπορώ να το περιγράψω. Η κόρη μου το έριξε κάτω και άντεξε η οθόνη . όσον αφορά την εγγύηση το υλικό είναι μη αναγνωρίσιμο δεν φαίνετε πως έχει περαστεί τίποτα και δεν υπάρχει λόγος για την εγγύηση ούτε να το βγάλουμε. απ ότι τουλάχιστον ερεύνησα σε ένα συγγενή στην αμερική που το έβαλε το πάχος του είναι το ένα εκατοστό της τρίχας οπότε είναι μη αναγνωρίσιμο . όπως και νάχει το προτείνω αν και δεν έχω σχέση με την εταιρεία μην παρεξηγηθώ
Σα διαφημιση telemarketing μου φανηκε αυτο. Θελουμε και video να περνας μαχαιρια και κλειδια απο πανω!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 17/10/2014 - 12:05
ακυρο φιλε.εχω ανοιξει αρκετα και ποτε δεν μου το εβγαλαν εκτος
Ναι αλλα αν το πας και τα πασα απο το βιδακι ειναι λιγο φαγωμενα; (Που φαγωνονται για πλακα)
Δημοσίευση 17/10/2014 - 12:06
Σα διαφημιση telemarketing μου φανηκε αυτο. Θελουμε και video να περνας μαχαιρια και κλειδια απο πανω!
Τις φωτιές και το σφυρί ξέχασες!
Μην κάνουμε μισές δουλειές...
Δημοσίευση 17/10/2014 - 12:08
Τις φωτιές και το σφυρί ξέχασες!
Μην κάνουμε μισές δουλειές...
Χαχα! Και μετα το videaki προς τα πισω και τσουυυπ καινουριο το iphone!!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 17/10/2014 - 12:10
Χαχα! Και μετα το videaki προς τα πισω και τσουυυπ καινουριο το iphone!!
Χαχαχα!
Δια πυρός και σιδήρου στην κυριολεξία.
Δημοσίευση 17/10/2014 - 12:13
Εμένα μου θυμίζει τους ιονιστές καυσίμου που με 30€ βάζεις ενα μπαρμπαδέλι στην τροφοδοσία του αμαξιού σου κι εχεις οικονομία στα καυσιμα 30%...κι οι αυτοκινητοβιομηχανίες ξοδεύουν εκατομύρια μπας και καταφέρουν να βελτιώσουν την κατανάλωση των αυτοκινήτων τους...Έτσι κι εδω...ποια Gorilla Glass και πio Sapphire κτλ... PAINTBULL 9H κύριοι
Δημοσίευση 17/10/2014 - 12:15
Ναι αλλα αν το πας και τα πασα απο το βιδακι ειναι λιγο φαγωμενα; (Που φαγωνονται για πλακα)
ρε βασιλη δεν ειμαστε χθεσινοι δεν εχουμε ανοιξει πρωτη φορα.αν καποιος δεν μπορει δεν το ανοιγει εννοειται.αλλα οσα εχω ανοιξει και ειναι παρα πολλααααα
μου τα εχουν αλλαξει ολα
Δημοσίευση 17/10/2014 - 12:16
δικο σας!!!!
Δημοσίευση 17/10/2014 - 12:17
Εμένα μου θυμίζει τους ιονιστές καυσίμου που με 30€ βάζεις ενα μπαρμπαδέλι στην τροφοδοσία του αμαξιού σου κι εχεις οικονομία στα καυσιμα 30%...κι οι αυτοκινητοβιομηχανίες ξοδεύουν εκατομύρια μπας και καταφέρουν να βελτιώσουν την κατανάλωση των αυτοκινήτων τους...Έτσι κι εδω...ποια Gorilla Glass και πio Sapphire κτλ... PAINTBULL 9H κύριοι
Χαχα εισαι υπερβολικος.
Συγκρινεται μονο με ενα βραχιολακι που φορεσα για 3 μερες και εχασα 13 κιλα!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 17/10/2014 - 12:21
Το εξυπνο μπαστουνι, οτι λεει το κανει. Μεχει ψησει και μενα, τρελο gadget!
δικο σας!!!!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 17/10/2014 - 12:28
Οκ με το βραχιόλιΧαχα εισαι υπερβολικος.
Συγκρινεται μονο με ενα βραχιολακι που φορεσα για 3 μερες και εχασα 13 κιλα!
Αλλά τώρα τώρα πρέπει να τυληχτεις με την ειδική ζελατίνα για να κανείς και κοιλιακούς
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες