Νομίζω ότι αυτό τώρα ειναι υπερβολή.γιατι δλδ οι εταιρείες των tempered glass αν πέσει και σπάσει σου αποζημιώνουν το κινητό ;και στην τελική το υλικό paintbull 9H ναι ειναι ανθεκτικό για φυσιολογική καθημερινή χρήση κλειδιά τσέπη κέρματα .τωρα αν ο άλλος θέλει σφυριά καλέμια κ ότι άλλο ειναι άξιος της μοίρας του να μην του το καλύψουν κιόλας.ειπαμε ρε παιδιά εντάξει .
Και οι άνθρωποι ειναι λογικοί κ φαντάζομαι αν προκύψει ζημιά με ευθύνη υλικού τους αν υπάρχει κατανόηση τότε θα αλλαχθεί με επίσημο σέρβις,εδώ χάρισαν σε κλήρωση ολόκληρο 6αρι και τόσα αλλά δώρα ,και αν δεν ήταν σίγουροι για το υλικό τους δεν θα έδιναν εγγύηση ίση με του κατασκευαστή του κινητού.διοτι το υλικό αντέχει για πάντα
Θέλω πραγματικά να μου εξηγήσεις την υπερβολή. Εδώ δε μιλάμε για να σπάσει το κινητό.
Μιλάμε για γρατζουνιά. Στο glass αν γρατζουνιστεί απλά παίρνεις άλλο και πολλές εταιρείες δίνουν και εγγύηση αντικατάστασης.
Σε τέτοια περίπτωση λοιπόν που απλά σου γρατζουνιστεί το glass το αλλάζεις και δεν χάνεις την εγγύηση της συσκευής.
Αντίθετα εδώ αν σου γρατζουνιστεί με το Paintbull, ναι μεν σου αλλάζουν την οθόνη όπως έχουν δεσμευτεί αλλά εκ των πραγμάτων χάνεις την εγγύηση του κατασκευαστεί εφόσον αλλαχτεί η οθόνη.
Το υλικό πες μου λίγο έχει διετή γραπτή εγγύηση ότι δεν θα πάθει κάτι σωστά? Εξαιρεί σφυριά καλέμια κλπ όπως λες? Αν είναι έτσι να περνάνε από casting τους πελάτες πριν δεχτούν να τους το περάσουν ανάλογα με το τι χρήση κάνει ο καθένας.
Η διετής εγγύηση που παρέχουν είναι μόνο για αλλαγή της οθόνης οπότε δεν είναι ίση με του κατασκευαστή και σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί, θα γίνεται απλά αλλαγή οθόνης. Όντως και μόνο το ότι δίνουν εγγύηση σημαίνει ότι πιστεύουν στο υλικό τους αλλά εάν πιστεύουν τόσο θα δεσμεύονταν για αντικατάσταση της συσκευής και όχι για επισκευή.
Επίσης κάπου διάβασα κάποιον εξυπνιδη ότι ειναι tempered glass σε υγρή μορφή .ενταξει αυτά ειναι μακακιες και όταν δεν ξέρουμε καλό ειναι να μην μιλάμε έτσι.η paintbull και στον χώρο του αυτοκινήτου ειναι πρωτοπόρα αλλά και τα συστήματά της ψαγμένα και σαφώς το υλικό τους έχει κόστος .μην τα ισοπεδώνουμε όλα .και η αγορά ειναι ελεύθερη οποίος θέλει βάζει οποίος δεν θέλει δεν βάζει ,απλά πράγματα .
Εγώ σε αυτό το σημείο θέλω κάτι να ρωτήσω. Χωρίς καμία δόση ειρωνείας πραγματικά έχω απορία.
Paintbull είναι η εμπορική ονομασία του υλικού και της εταιρείας που το εμπορεύεται στην Ελλάδα. Το υλικό αυτό καθεαυτό πως λέγεται?
Τα γυάλινα ξέρουμε ότι είναι tampered glass. Αυτό τι είναι? Το ρωτάω ώστε να μπορέσω να δω και γνώμες στον παγκόσμιο ιστό.
Είναι δυνατόν κάτι τόσο καλό να κυκλοφορεί τόσα χρόνια για αυτοκίνητα και να μην έχει γίνει γνωστό και εκτός Ελλάδας?