iPhone 6S με 2GB Ram και τεχνολογία ''Force Touch'', όπως στο Apple Watch (;)
Δημοσίευση 16/01/2015 - 20:25
Ad
Δημοσίευση 16/01/2015 - 21:23
θυμηθειτε οταν ερθει εκεινη η ωρα.
Δημοσίευση 16/01/2015 - 22:53
Συμφωνω.η διαφορα στη ραμ φαινεται στο αιρ 2 με καρτελες σαφαρι (χωρις redraw) και σε εφαρμογες.ακομη και το facebook δεν κανει redraw (που για μενα ειναι η χειροτερη εφαρμογη σε ολα τα os-ακομη και σε wp)
Εχεις το ipad air2? για πες, σου κραταει ολες τις εφαρμογες στο background χωρις να σου κανουν reload οταν τις εναλασεις;
Δημοσίευση 16/01/2015 - 23:31
Ακριβως οπως το λες.Εχεις το ipad air2? για πες, σου κραταει ολες τις εφαρμογες στο background χωρις να σου κανουν reload οταν τις εναλασεις;
Σε ΚΑΜΙΑ δεν εχω δει reload ως ωρας.οπως προειπα ουτε το facebook ουτε καν στο youtube.στον συσωληνα μαλιστα μενει και ακριβως στο σημειο πουβλεπες το βιντεο.απλα ειναι μαυρη η εικονα.μολις το πατησεις ξεκινα αποκει πουμεινες.
Και στα παιχνιδια το ιδιο (φυσικα να ταχεις παγωσει).
Επισης στο tapatalk.γραφω τωρα μηνυμα.παταω κεντρικο κουμπι,διαβαζω πχ ενα μειλ και επανερχομαι και συνεχιζω το γραψιμο.
Το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι τις εφαρμογες iwork(numbers,pages,keynote). Θα τις δοκιμασω ομως γιατι με ενδιαφερουν πολυ.
Τελευταία επεξεργασία από: venos, 16/01/2015 - 23:32
Δημοσίευση 16/01/2015 - 23:43
Βέβαια το μεγαλύτερο αστείο του άρθρου είναι η κάμερα.
Τα 2GB στη RAM είναι δεδομένα και καλοδεχούμενα..
Tο θέμα Software είναι όμως αυτό που πονάει. Το 'χουν χάσει λίγο εκεί στο Cupertino τελευταία. Force Healing θα έχει?
Nick δεν πρεπει ομως του χρόνου να δωσουν εστω ενα 10αρι mpixels? Ετσι για τα ματια βρε αδερφε....
Δημοσίευση 16/01/2015 - 23:57
Nick δεν πρεπει ομως του χρόνου να δωσουν εστω ενα 10αρι mpixels? Ετσι για τα ματια βρε αδερφε....
Eγώ σε αυτό τους βγάζω το καπέλο. Τους τρολάρουν όλους.
Τα MP ποτέ δεν έπαιζαν ρόλο. Όλα τα λεφτά και η ουσία του θέματος είναι στον σένσορα.
Μπορεί λοιπόν να τον μεγαλώνει και να κρατήσει τα τιμημένα και αγαπημένα 8MP? Θα 'ναι όνειρο.
Δημοσίευση 17/01/2015 - 00:14
Eγώ σε αυτό τους βγάζω το καπέλο. Τους τρολάρουν όλους.
Τα MP ποτέ δεν έπαιζαν ρόλο. Όλα τα λεφτά και η ουσία του θέματος είναι στον σένσορα.
Μπορεί λοιπόν να τον μεγαλώνει και να κρατήσει τα τιμημένα και αγαπημένα 8MP? Θα 'ναι όνειρο.
Βρε το γνωριζω πως δεν παιζουν ρολο, αλλα εστω για λογους μαρκετινγκ... Σε εναν ασχετο χτυπάει πιο πολυ το ματι....
Καταλαβαινεις τι θελω να πω...
Δημοσίευση 17/01/2015 - 00:34
Κοίτα, ανέκαθεν η Apple είχε το "αντισυμβατικό". Σε σημείο που λες το κάνει επίτηδες.
Είτε RAM το λένε, είτε MP, θα συνεχίσει να τους δουλεύει όλους. Τη κ@λοτούμπα του "απο 'δω ως εδώ" και τις 5.5" την έκανε με χαρά όμως.
Έτσι πρέπει να γίνει -και θα γίνει- και με τη RAM στο S σε λίγο καιρό.
Δημοσίευση 17/01/2015 - 00:54
Δημοσίευση 17/01/2015 - 01:01
Χτες παντως την επαθα την ζημια μου με το ios.. Εγραφα ενα τεραστιο ποστ στο facebook και ξεχαστηκα και μου εκλεισε η συσκευη απο μπαταρια.. Ξενερωσα ασχημα, λεω να παει να γ@μηθει, δεν ξαναγραφω απο αρχη ολη αυτη την εκθεση.. Το βαζω στην πριζα, ανοιγει, το ξαναπιανω στα χερια μου μετα απο κανενα εικοσαλεπτο, μπαινω στο fb και διαπιστωνω οτι με εχει αφησει στο κειμενο που εγραφα.. Εκει που σταματησα.. Εμεινα παγωτο.. Μπορει να καθομουν να το κοιταω κανενα τεταρτο.. Λεω ενταξει, respect.. Σκεφτειτε τωρα και 2gb ram και να ανοιγεις ο,τι γουσταρεις και να κανεις ο,τι γουσταρεις χωρις να σε γονατιζει πουθενα.. Αλλη φαση...
Δεν εχω fb, αλλα σίγουρα αυτο εχει να κανει με τη συσκευη και οχι το fb; Nα αποθηκευει δηλαδη το μηνυμα;
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 17/01/2015 - 01:07
Δεν εχω fb, αλλα σίγουρα αυτο εχει να κανει με τη συσκευη και οχι το fb; Nα αποθηκευει δηλαδη το μηνυμα;
Με την συσκευη εχει να κανει.. Δεν το εχω δει σε καμια αλλη συσκευη αυτο.. Δεν αποθηκευσε το μνμ, με αφησε εκει που ημουν..
Δημοσίευση 17/01/2015 - 02:58
Δημοσίευση 17/01/2015 - 04:34
θα γυρισω σε iphone οταν βγαλει επιτελους ενα αξιοπρεπες τηλ και σταματησει την κοροιδια η apple.προς το παρον βολευομαι με το lg g2 μου και το ipad mini 2.
Δημοσίευση 17/01/2015 - 09:09
Οχι δεν χρειαζεται να δωσουν 10ΜΡ αν δεν μεγαλωσουν το μεγεθος του αισθητηρα(κοστος-χωρος).Αν το κανουν απο 1.5μικρα το καθε πιχελ θα παει στο 1.0 (περισσοτερος κοκκος στην εικονα).
Μην κολλατε με τα τα ΜΡ.
Δηλαδη δεν σας χαλαει που σε ολα τα κινητα βαζουν σταθερο φακο (χωρις οπτικο ζουμ) και σας χαλανε τα ΜΡ.
Δημοσίευση 17/01/2015 - 09:15
Το θεμα ποιοτητα φωτο στα τηλεφωνα κινειται στα ορια του...οι εταιρειες κανουν οτι μπορουν αλλα οτιδηποτε καλυτερο απο δω και περα ανεβαζει πολυ το κοστος.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες