αυτην την φορα δεν θα μου τα αρπαξει ,παρακαλαμε να βαλει στο καινουριο 2 ραμ οταν αλλοι το εχουν απο περσυ?παρακαλαμε για σταθεροποιητη εικονας και μεγαλυτερη Cam για κατι που αλλοι το εχουν δωσει περσυ?παρακαλαμε για καλυτερη οθωνη που αλλοι εχουν απο προπερσυ?σιγα την προτοποριακη εταιρεια ,ναι καποτε ,οχι πια ,το ios ναι ειναι ακομα και σημερα καλυτερο κατι που αλαζει με γρηγορο ρυθμο αλλα στο hardware ειναι πισω,καποτε ημασταν ολοι υπηρηφανοι για το σπουδαιο σχεδιαστικο κοματι των συσκεων (imac,apd,aphone κτλ),σημερα μπροστα στο edge ειναι σαν να ηρθε απο τα σπηλαια και για να κλεισω δεν το γουσταρω το jb αρα ειμαι εξω απο πολλες εφαρμογες και ρε μαγκες ειναι το ακριβοτερο αρα εχω καθε διακιωμα να απαιτω το καλυτερο σε ολους τους τομεις
2 gb ram εχουν απο το 2012 νομιζω απλα με κακη διαχειριση της....
το κακο δεν ειναι να εχεις τα specs...αλλα χαρακτηρα...δηλαδη η καθε συσκευη να εχει τον δικο της χαρακτηρα...κατι που πλεον δεν υπαρχει....
ολα ειναι λεπτα..μπαταριες...οθονες...καμερες...touch id...κλπ κλπ....το πρωτο iPhone...ηταν αλλιως...κατι που δεν υπηρχε...
ακομη και η sammy ειχε δικο της χαρακτηρα...καρτα μνημης...αποσπωμενη μπαταρια...s pen...πλαστικο(μπλιαχ)....
τωρα..εχει γυαλι μπρος πισω...δεν εχει sd ουτε αποσπωμενη μπαταρια...και το χειροτερο;;δεν ειναι iPhone...εξου και η διαφησιμη...ολες οι εταιρειες δεν πανε καλα οχι γιατι τα specs των κινητων δεν ειναι καλα...αλλα γιατι απουσιαζει η δικη τους πινελια και η συσκυεη τους κραυγαζει λιγης προσοχης και i wanna be an iPhone...
αν σταματησουν το κυνηγι αυτο ολοι θα κερδισουμε περισσοτερα και απο την apple που με την υπεροψια της προχωραει αργα και εχοντας πιστη πλεον στο κοινο( βλεπε coca cola δεν θα πιεις pepsi ρε φιλε!!!) αδιαφορει λιγο για τις ατελειες και τα προβληματα βλεπε antennagate,bendgate,scratchgate και οτι αλλο....
παιδια λειπει χαρακτηρας...ολα τα αλλα υπαρχουν....ας επενδυσουν εκει....
και ολα θα αλλαξουν.....
Τελευταία επεξεργασία από: N0thinGsPeciaL, 28/08/2015 - 15:42