Έφυγα από το iphone 4 που ήταν αλαγκάριστο και πήγα στο s3 mini με 1gb ram και διπυρηνο και εκεί ξεκίνησαν τα reboot τα τυχαία, η μνήμη να μην φτάνει και πάει λέγοντας. Έχοντας κουραστεί από ένα κινητό που δεν του δόθηκε ποτέ ουτε μια αναβάθμιση έστω να μεταφέρεις τις εφαρμογές από την μικρή μνήμη στην sd πήρα τον βασιλιά εκείνης της εποχής το s4 με τα 2,2 ghz. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που πήρα τα πρώτα updates και η συσκευή τουβλοποιήθηκε. Ανέβαζε απότομα θερμοκρασία τα google services άνοιγαν από μόνο τους και η μπαταρία την ρουφούσε σαν εκδιδόμενη γυναίκα σε σπίτι με κόκκινο φωτάκι. Κουρασμένος από όλα αυτά δοκίμασα την λύση των custom roms από το γνωστό σε όλους xda. Οι πρώτες μέρες κυλούσαν υπέροχα κανένα bug και ΞΑΦΝΙΚΑ το τηλέφωνο ξεκίνησε τα παγώματα και πάει λέγοντας. Ωσπου αφού σιχτήρισα τον ίδιο μου τον εαυτό έχοντας φάει τόσα χρήματα αγόρασα το iphone 6. Μάταια περίμενα το να σε πετάξει στην αρχική σελίδα και να σου κλείσει την εφαρμογή που είχα στο andorid. Όλα έβαιναν υπέροχα και ομαλά σαν το macbook μου.
Δυστυχώς το android όσο όμορφο και εαν είναι με τα skins του απο εταιρία σε εταιρία, είναι κακογραμμένο στην java που από την φύση της κάνει κακοδιαχείρηση της ram κάτι που δεν συμβαίνει με το iphone. Πέρασαν από τα χέρια μου κινητά και κινητά μονοπύρηνα(Iphone 3g,iphone 4), μέχρι διπύρηνα(s3 mini,iphone 6) μέχρι και 4 πύρηνα (i9506 samsung) αυτό που κατάλαβα είναι οτι όλοι κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Κοιτάμε να δούμε ποιος έχει τους περισσότερους πυρήνες, ασχέτως εαν δεν συνεργάζονται καλά μεταξύ τους και ξεχνάμε το simply works.
Κάποιο από εσάς εκδηλώσατε ενθουσιασμό για το s6 edge αναρωτιέμαι όταν δοθούν τα μεγάλα updates τι θα κάνετε όταν συσκευή θα αρχίσει να κολλάει προκείμενου να σας πάνε στην αγορά του s7? Θα καταφύγετε στο xda? Μα εκεί οι qualcomm επεξεργαστές αντέχουν τα custom roms αλλά το ίδιο δεν ισχύει για exynos. Εκεί η επιλογή της κατάλληλης rom θα είναι πολύ περιορισμένη καθότι οι exynos δεν αντέχουν μεγάλη παραμετροποίηση.
Θα κλείσω λέγοντας πως η samsung έχει την τάση να appleποιήται. Δεν θα ξεχάσω το ποτέ το video που κοροιδευε την apple για τα τηλέφωνα της δεν αλλάζουν μπαταρία ενώ αυτή είχε προσθέσει αυτή την δυνατότητα και μπορούσες πανεύκολα να την αλλάξεις. Και τώρα τι? Αφαίρεσε αυτή την δυνατότητα που κατηγορούσε και η ίδια την apple, έβγαλε και την sd έβαλε γυαλί και ανακάλυψε τον τροχό . Άντε λοιπόν και εις ανώτερα να καταργήσουν και το bluetooth και να το κάνουν σαν του iphone. Θέλω να πω οτι πολλοι από εμάς(βάζω και τον εαυτό μου μέσα) εντυπωσιαζόμαστε από την κάθε π@π@ρια που βγάζει η κάθε εταιρία και σκοτωνόμαστε να το αγοράσουμε αντί να κάνουμε λίγο υπομονή να μαζέψουμε λίγα χρήματα και να αγοράσουμε μετά από 8,9 μήνες κάτι αξιοπρεπές που θα δουλεύει σωστά και χωρίς κανένα πρόβλημα χωρίς να χρειάζεται να φάμε αυτά τα λεφτά μας σε ψυχοφάρμακα γιατί η συσκευή που βιαστήκαμε να αγοράσουμε κολλάει και έχει bugs. Πόσο τραγικό να βρίζεις το Iphone,να παίρνεις samsung(για εμένα μιλάω) να έχεις αγοράσει ένα κάρο εφαρμογές για το android, να το μετανιώνεις και να αγοράζεις ξανά iphone και να συνειδητοποιείς αργά πλέον οτι έφαγες και πέταξες τόσα λεφτά ενώ με αυτά τα χρήματα, αγόραζες ένα αλαγκάριστο τηλέφωνο.
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 28/08/2015 - 17:25