Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Λευκη σκια σε μπροστινη camera iphone 6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
374 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6775 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 10/03/2016 - 17:43

Το ρωτας; Εισαι πολυ τυχερος που σου ενεκριναν σφραγισμενο, καντο χωρις 2η σκεψη. Εχω παρει 3 σφραγισμενα απο τοτε που βγηκαν, προβλημα με κανενα. μην ανησυχεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   montzOlee

montzOlee

iPH Member

• 338 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:montzOlee

Δημοσίευση 10/03/2016 - 18:23

Με πηρε τηλ η κοπελα απο την apple και μου ειπε να το παω στην document για διαγνωση και πως αν διαπιστωθει το προβλημα,θα μου στειλει σφραγισμενο...να το παρω το σφραγισμενο;εχω γινει πολυ καχυποπτος με το 6αρι...

Sent from my iPhone using Tapatalk

φιλε Karless η κοπελα που σου μιλησε ηταν απο το support η το customer relations? Μιλησες στα Ελληνικα ή Αγγλικα οπως μου εχει αναφερει ο Νικος οτι πρεπει να κανω?
Εχω κ γω το ιδιο προβλημα οπως εχω αναφερει αλλα το εχω αμελησει μεχρι τωρα κυριως διοτι πιστευω οτι θα ''τα κανω χαλια'' ( με ωραια λογια το θα τα κανω χαλια χαχαχ) με τα αγγλικα ..

#258   karless

karless

iPH Hero

• 5021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 10/03/2016 - 20:33

Οχι φιλε στα ελληνικα και ηταν η κοπελα απο το support...θα δειξει απο βδομαδα που θα το ξαναπαω στην document..

#259   s93060

s93060

iPH Contributor

• 925 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/03/2016 - 18:38

Εγώ μίλησα με έναν έλληνα
Και μου είπε αντί για document να πάω I storm μήπως η document έτυχε να είχε καμία χαλασμένη παρτίδα μου είπε μαλ......ιες
Είμαι με δυο αντικαταστάσεις πάω για Τρίτη
Για σφραγισμένο ούτε λόγος

#260   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 15/03/2016 - 18:59

Και μου είπε αντί για document να πάω I storm μήπως η document έτυχε να είχε καμία χαλασμένη παρτίδα μου είπε μαλ......ιες

μετα την τριτη πας για καινουργιο εχω την εντυπωση.

#261   karless

karless

iPH Hero

• 5021 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2016 - 20:55

πηγες document?σου ειπαν τπτ;εμενα μου ελεγαν πως ειμαι ο μονος που μ εχει βγαλει 3 φορες αυτο το πραγμα- να παιξω joker κτλ κτλ...εχω ξενερωσει τοσο που ουτε σφραγισμενο θελω,ουτε ανακατασκευασμενο..

Τελευταία επεξεργασία από: karless, 15/03/2016 - 20:56

#262   s93060

s93060

iPH Contributor

• 925 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/03/2016 - 20:57

Όχι δεν πήγα είμαι και από επαρχία και έχω πληρώσει 2 φορές μεταφορικά ....

#263   montzOlee

montzOlee

iPH Member

• 338 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2016 - 18:19

Καλησπερα στο forum , επανερχομαι στο θεμα γιατι εχω εξελιξεις..

Οπως ειχα αναφερει σε προηγουμενα μηνυματα ειμαι ενας απο αυτους με συνεχομενες ανακατασκευασμενες συσκευες κ σημερα ειπα να ασχοληθω ξανα με το θεμα οντας παλι κατοχος με προβλημα στην μπροστινη καμερα ατυη τη φορα.

Τηλεφωνησα λοιπον στην εξυπηρετηση της apple κ συνομιλησα με καποια Κυρια η οποια ηταν ακρως εξυπηρετικη, η αληθεια ειναι.

Της ειπα λοιπον οτι ειμαι τουλαχιστον στις 4 αντικαταστασεις κινητων ( δεν θυμομουν αριθμο ) κ της εξηγησα ολο το ιστορικο μου.

Ωστοσο να σας πω οτι παραμενω ισως ο πιο ατυχος πελατης τον τελευταιο καιρο της εταιριας , αφου μιλωντας μαζι της μετα απο 2 λεπτα επεσε το συστημα και δεν μπορουσε να δει ουτε το ιστορικο μου ουτε τα case που ειχα ανοιξει με αλλους technical advisor το καλοκαιρι οταν ειχα προβλημα. _μεχρι και αυτη με trollαρε με τοση ατυχια_ :P

Απ οσο μου ειπε , στην αρχη πριν πεσει το συστημα ειδε 5 αντικαταστασεις κινητων μου , (νομιζα οτι ηταν λιγοτερες) κ πλεον εξηγωντας το προβλημα μου , μου ειπε οτι και αυτο ειναι θεμα hardware και χρηζει αντικαταστασης ..Δηλαδη μιλαμε για 6 κινητα πλεον.

Της ειπα οτι πλεον δεν εμπιστευομαι τα service και τι μπορω να κανω  , πχ να μιλησω με το customer relations και μου απαντησε οτι ΔΕΝ μπορω και οτι μονο αυτη/οι μπορουν να προοθησουν email στο αρμοδιο τμημα με οτιδηποτε ζηταω...( σφραγισμενη συσκευη, επιστροφη χρηματων )

Ιδου οι αποριες μου λοιπον : 1oν Γιατι δεν μπορω να μιλησω αυτοπροσωπος με το αρμοδιο τμημα?

2ον Αφου μιλαμε για τοσες πολλες πλεον αντικαταστασεις , συμφωνα με τα λεγομενα πολλων εδω μεσα να απαιτησω τουλαχιστον σφραγισμενη συσκευη? 

3ον Γιατι μου εριξε το μπαλακι ''της επιστροφης χρηματων''? Υπαρχει τετοια πιθανοτητα?

Ολες οι συμβουλες σας ειναι ευπροσδεκτες κ οσο το δυνατον ταχυτερα τοσο καλυτερα γιατι αυριο το πρωι θα μιλησουμε ξανα στο τηλεφωνο.Ευχαριστω

#264   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 21/03/2016 - 18:29

Έπρεπε απο την αρχή να ζητήσεις να σε συνδέσουν με το Customer Relations λόγω τραγελαφικών καταστάσεων με τις αντικαταστάσεις.

Τηλ. για απευθείας συνομιλία μαζί τους δεν υπάρχει, μόνο αν σε συνδέσει το Support, τελευταία δεν το κάνουν εύκολα..

Τα χρήματα σου πίσω πάλι, είναι λίγο απίθανο. Σφραγισμένο θα σου δώσουν. Το δικαιούσαι πλέον μετά απο τόση ταλαιπωρία.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#265   montzOlee

montzOlee

iPH Member

• 338 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2016 - 18:39

Νικο ζητησα να με συνδεσουν αλλα οπως ανεφερες , προφανως δεν γινεται τοσο ευκολα πλεον.Μου ειπε να προωθησει αυτη mail με αυτα που αιτουμαι.

Υπαρχει ισως καποια διευθυνση Mail που θα μπορουσα να τους στειλω και γω?

Οσο για τα χρηματα μου πισω , δεν το ειπα εγω αλλα αυτη και απο τοτε με εχει βαλει σε ''σατανικες σκεψεις'' χαχαχα!

Εγω λεω αυριο που θα με παρει να τις πω τρια πραγματα και τελος : Oτι δεν δεχομαι πλεον αλλη συσκευη αντικαταστασης μετα απο τοση ταλαιπωρια , οτι θελω τα χρηματα μου πισω ή μια σφραγισμενη συσκευη!

#266   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2016 - 18:59

Άλλος τρόπος να επικοινωνήσεις εσύ μαζί τους όχι. Μόνο το Support συνδέει.

Προφανώς κι' άλλη αντικατάσταση με ανακα/σμένο δε θα δεχθείς..

Θα δουν το ιστορικό των αντικαταστάσεων που έχεις και θα πάρεις καινούριο, στο κουτί του.

LG8ISzO.gif

#267   karless

karless

iPH Hero

• 5021 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2016 - 20:14

Και εμενα στο τηλ αυτη μου ειπε αν θελω να παρω το 6s..πραγμα που δεν θα γινει...στα λενε απλα για σε ηρεμησουν ενα πραγμα κτλβα..

#268   montzOlee

montzOlee

iPH Member

• 338 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2016 - 20:37

Άλλος τρόπος να επικοινωνήσεις εσύ μαζί τους όχι. Μόνο το Support συνδέει.

Προφανώς κι' άλλη αντικατάσταση με ανακα/σμένο δε θα δεχθείς..

Θα δουν το ιστορικό των αντικαταστάσεων που έχεις και θα πάρεις καινούριο, στο κουτί του.

ωραια , εστω κι ετσι καλυτερο ειναι για μενα... Η ολη διαδικασια ολοκληρωνεται γρηγορα ? θα πρεπει να επιστρεψω το κινητο σε καποιο μαγαζι κτλ να το δουν κ μετα να παρω καινουργιο?

Και εμενα στο τηλ αυτη μου ειπε αν θελω να παρω το 6s..πραγμα που δεν θα γινει...στα λενε απλα για σε ηρεμησουν ενα πραγμα κτλβα..

Εσυ τελικα φιλε τι εκανες?

#269   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2016 - 20:51

ωραια , εστω κι ετσι καλυτερο ειναι για μενα... Η ολη διαδικασια ολοκληρωνεται γρηγορα ? θα πρεπει να επιστρεψω το κινητο σε καποιο μαγαζι κτλ να το δουν κ μετα να παρω καινουργιο?

Στη δική σου περίπτωση λογικά θα χρειαστεί να το πας σε κάποιο απο τα εξουσιοδοτημένα.

Θα συνενοηθείς μαζί τους σε ποιό.

LG8ISzO.gif

#270   montzOlee

montzOlee

iPH Member

• 338 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2016 - 21:28

Να ανεβασω καποια στιγμη μια φωτογραφια να την δεις κ εσυ ρε Νικο να μου πεις? Εννοω αυτο το προβλημα στην καμερα.. μην παω και μου πουν δεν εχει προβλημα , ειναι πολυ μικρο το προβλημα κτλ.

Τι λες?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8