Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

MACBOOK εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
131 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 10/03/2015 - 15:31

Το iPad ήταν αυτο που δεν ήξερες οτι το χρειαζοσουν μεχρι να το έπαιρνες εστω απο περιέργεια, τωρα αυτο δεν το λες και "the next big thing ", ειναι και πανάκριβο..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 10/03/2015 - 15:31

Πρέπει σαν μηχάνημα να είναι πολύ πεθαμένο εξ ου και η μη απαίτηση ενεργητικής ψύξης.Αγοράζεις ένα netbook σε τιμή για laptop γουρούνι σε ένα εξαιρετικό abalage . Γκομενοπαγίδα πάντως (ιδιαίτερα το χρυσό).

Πας σε ένα πάρκο με αυτό ,ένα σκυλάκι και το ανηψάκι σου και αν δεν βγάλεις γκομενάκι έχεις μέγάλο πρόβλημα!!!!

Θεός.... :lol:  :lol:  :lol:

#63   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 10/03/2015 - 15:50

Εγώ έχω καταβολευτεί με τα macbook air, γιατι δεν θέλω λαπτοπ με μεγαλες απαιτήσεις, αν χρειάζομαι κάτι τέτοιο το desktop κάνει τη δουλειά με πολύ πολύ καλύτερο τρόπο . Στη χρήση λαπτοπ είμαι πολύ συνειδητοποιημένος ότι καλύπτομαι από ένα ελαφρύ , σχετικά γρήγορο , και με μεγάλη αυτονομία μηχάνημα. Το MBA 2013 με Ι7 8 RAM 256 SSD πραγματικά πετάει εδώ και 2 χρόνια και το έχω καταφχαριστηθεί . Περιμένω κάθε χρόνο ένα ΜΒΑ retina για να το αλλάξω. 2014 τίποτα , 2015 βγαίνει αυτό το MACBOOK και έχω μπερδευτεί. Δε λέω ότι με τρώει να πετάω λεφτά αν κάνω τη δουλειά μου αλλά πότε επιτέλους θα πιάσω laptop με καλύτερη οθόνη . Απο το 2010 η ίδια οθόνη. Και ούτε το macbook με καλύπτει, να πάω σε πιο ψόφιο μηχάνημα και να παλεύω με την ανταπτορολογία της apple, ούτε το νέο mba έχει νόημα (μικρές διαφορές σε δουλειά να βρισκόμαστε) ούτε θέλω πιο βαρύ και μεγαλύτερο μηχάνημα για να πάω στο mbp retina με 13.3''. Εξοκολουθώ να μένω 1366Χ768 ... (Προβλήματα που έχουν μερικοί θα πει κανείς... )

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 10/03/2015 - 15:51

#64   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 10/03/2015 - 16:32

Εγώ έχω καταβολευτεί με τα macbook air, γιατι δεν θέλω λαπτοπ με μεγαλες απαιτήσεις, αν χρειάζομαι κάτι τέτοιο το desktop κάνει τη δουλειά με πολύ πολύ καλύτερο τρόπο . Στη χρήση λαπτοπ είμαι πολύ συνειδητοποιημένος ότι καλύπτομαι από ένα ελαφρύ , σχετικά γρήγορο , και με μεγάλη αυτονομία μηχάνημα. Το MBA 2013 με Ι7 8 RAM 256 SSD πραγματικά πετάει εδώ και 2 χρόνια και το έχω καταφχαριστηθεί . Περιμένω κάθε χρόνο ένα ΜΒΑ retina για να το αλλάξω. 2014 τίποτα , 2015 βγαίνει αυτό το MACBOOK και έχω μπερδευτεί. Δε λέω ότι με τρώει να πετάω λεφτά αν κάνω τη δουλειά μου αλλά πότε επιτέλους θα πιάσω laptop με καλύτερη οθόνη . Απο το 2010 η ίδια οθόνη. Και ούτε το macbook με καλύπτει, να πάω σε πιο ψόφιο μηχάνημα και να παλεύω με την ανταπτορολογία της apple, ούτε το νέο mba έχει νόημα (μικρές διαφορές σε δουλειά να βρισκόμαστε) ούτε θέλω πιο βαρύ και μεγαλύτερο μηχάνημα για να πάω στο mbp retina με 13.3''. Εξοκολουθώ να μένω 1366Χ768 ... (Προβλήματα που έχουν μερικοί θα πει κανείς... )

μια χαρα εισαι...στις ιντσες που εισαι μην ξεχνας οτι το τελειο ειναι αρκετα δυσδιακριτο

#65   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 10/03/2015 - 18:07

Ε όχι τώρα , δεν είναι δα και δυσδιάκριτο. Εχω αλλάξει 3 macbookair. 2010-2011-2013. Οταν αλλαζα υπήρχε σημαντικός hw λόγος. Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο - αυτονομία. Το επόμενο βήμα θα ήταν η οθόνη. Τώρα αν θα είναι 1080 γραμμάρια ή 920 και αν θα έιναι 13 χιλιοστα και όχι 17 πραγματικά δεν έχει κανένα νοημα. Fanless ή όχι είναι μέγιστη π@π@ρι@. Δεν ακούγεται ποτέ παρα μόνο αν το βάλεις να κάνεις βαρειά δουλεια, το νέο macbook είναι fanless αλλά αν το βάλεις να κάνει κάτι βαρύ απλά θα κάνει 2 μήνες με το πάσο του και χωρίς να ανάψει. Τώρα καλοκαιράκι σε καύσωνα που θα πυρρώνουν τα μέταλλα να το δω το παθητικό σύστημα τι crashaρίσματα θα βγάζει. Και θα συστήνουν οι μέγα φωστήρες χρήση μόνο σε κλιματιζόμενους χώρους.

Για μένα μετά από τον αρχικό ενθουσιασμό θεωρώ ότι είναι ένα υπερφορητό μηχάνημα στολίδι που είναι σα να το χειρίζεσαι με χειροπέδες μα χωρίς πραγματικό ουσιαστικό λόγο , έτσι για γούστο.

Καθαρά προσωπική γνώμη εκφράζω.

#66   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1926 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 10/03/2015 - 18:21

Καλό φαίνεται. Αλλά μου φαίνεται πώς πάνε να αλλάξουν εντελώς τον σχεδιασμό και την εξωτερική εμφάνιση των Mac.

Ελπίζω το επόμενο MacBook Pro να μην είναι μούφα. Το μηλαράκι γιατί το έσβησες ρε Apple???

Έχω το τελευταίο  MacBook Pro 17" που έχει βγάλει και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Μακάρι να έβγαζαν και τώρα 17".

#67   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 10/03/2015 - 18:41

Σκυλί του πολέμου είναι , αλλα πιστεύω ότι δεν το πολυμετακινεις έτσι δεν είναι ?

#68   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1926 μηνύματα

Δημοσίευση 10/03/2015 - 19:31

Σκυλί του πολέμου είναι , αλλα πιστεύω ότι δεν το πολυμετακινεις έτσι δεν είναι ?

Το μετακινώ περισσότερο απο το ipad. 

Τέλειο είναι αλλά είναι 3kg το τεθωρακισμένο!  :P

#69   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 10/03/2015 - 19:40

Έχει και τα καλά του , δεν χάνεται εύκολα!

#70   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1926 μηνύματα

Δημοσίευση 10/03/2015 - 19:47

Έχει και τα καλά του , δεν χάνεται εύκολα!

Μόνο θετικά μπορώ να σκεφτώ..

Εκτός το βάρος! Η αλήθεια είναι πώς κάτι πιο ελαφρύ θα με βόλευε καλύτερα

#71   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 10/03/2015 - 20:19

Ε όχι τώρα , δεν είναι δα και δυσδιάκριτο. Εχω αλλάξει 3 macbookair. 2010-2011-2013. Οταν αλλαζα υπήρχε σημαντικός hw λόγος. Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο - αυτονομία. Το επόμενο βήμα θα ήταν η οθόνη. Τώρα αν θα είναι 1080 γραμμάρια ή 920 και αν θα έιναι 13 χιλιοστα και όχι 17 πραγματικά δεν έχει κανένα νοημα. Fanless ή όχι είναι μέγιστη π@π@ρι@. Δεν ακούγεται ποτέ παρα μόνο αν το βάλεις να κάνεις βαρειά δουλεια, το νέο macbook είναι fanless αλλά αν το βάλεις να κάνει κάτι βαρύ απλά θα κάνει 2 μήνες με το πάσο του και χωρίς να ανάψει. Τώρα καλοκαιράκι σε καύσωνα που θα πυρρώνουν τα μέταλλα να το δω το παθητικό σύστημα τι crashaρίσματα θα βγάζει. Και θα συστήνουν οι μέγα φωστήρες χρήση μόνο σε κλιματιζόμενους χώρους.

Για μένα μετά από τον αρχικό ενθουσιασμό θεωρώ ότι είναι ένα υπερφορητό μηχάνημα στολίδι που είναι σα να το χειρίζεσαι με χειροπέδες μα χωρίς πραγματικό ουσιαστικό λόγο , έτσι για γούστο.

Καθαρά προσωπική γνώμη εκφράζω.

μια χαρα εισαι...στις ιντσες που εισαι μην ξεχνας οτι το τελειο ειναι αρκετα δυσδιακριτο

νομιζα οτι μιλαγες για οθονη...το σχολιο μου εκει πηγαινε.Τα υπολοιπα ειναι υποθεσεις απο τη στιγμη που δεν ξερουμε ακριβως τι ψαρια πιανει το μηχανημα

#72   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 10/03/2015 - 20:47

Χαμηλών επιδόσεων είναι και μόνο 2Κ οθόνη που έχει είναι αρκετή βαρειά δουλεια. 

Κάθε νέο θα έχει μικρα ψεγάδια που διορθώνονται σε νεότερα μοντέλα. Και σίγουρα ένα θέμα θα είναι η πολύωρη εργασία σε θερμές χώρες καλοκαίρι.

Εικασίες σίγουρα.

Οσο για την οθόνη του MBA που λες δεν έιναι άσχημη αλλά θεωρείται πλέον παρωχημένη. Χωρίς να χαλιέμαι θα προτιμούσα κάτι καλύτερο

#73   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/03/2015 - 01:45

Ναι είναι ένα προιόν που θα ενώσει iPad-mba μελλοντικά. Απλά το λάνσαραν τώρα για να το τεστάρει ο λαός. 1500 ευρω κοστίζει η θέση του beta tester. Γιατι για δουλεία αν το πάρεις θα βρίζεις ή θα έχεις και ένα mbp παρέα και τα 2 μαζί (εδώ που τα λέμε δεν πιΔύσκολα κάποιος το αγοράζει για να αντικαταστήσει laptop ή tablet

Εξαρταται για τι δουλεια το θελει ο καθενας, πχ για mail-internet-office-cloud εφαρμογες ειναι μια χαρα, οποιος θελει πιο απαιτητικες εφαρμογες (πχ image-video edit, 3d rendering, audio mastering κλπ) παει σε pro...

#74   carouzos

carouzos

iPH Enthousiast

• 565 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:carouzos

Δημοσίευση 11/03/2015 - 09:37

ρε παιδια καλημερα!!ψαχνω να βρω καμια συζητηση εδω για μια επιλογη που θελω σε mac και δε μπορω να βρω!!!αυτο το pro ειναι τοσο καλο και αξιοπιστο??

τωρα θα μου πειτε ειναι και η χρηση!!πολυ σωστο!!αλλα η τυπικη οχι κατι ιδιαιτερο!!σερφαρισμα,wor excel και αλλα μικροθεματα!!

Τελευταία επεξεργασία από: carouzos, 11/03/2015 - 09:41

#75   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2015 - 10:30

Αν σε καλύπτουν οι 13 ίντσες περίμενε να δεις το νέο macbook pro retina με το νέο force touch. Βέβαια θα βάλεις το χέρι βαθεια στην τσέπη σα νέο. Αλλά είναι ευκαιρία να βρεις το προηγούμενο μοντελο μεταχειρισμένο refurbished ή stock σε πολύ καλή τιμή. Διαφορά : το νέο trackpad και η αυτονομία 7->10 ώρες, αλλιως το μηχάνημα ίδιο είναι (ο επεξεργαστής αλλάζει αλλά με μη ουσιώδη σημασία). 

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 11/03/2015 - 10:33

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8