Λουράκια για Apple Watch από 3ους κατασκευαστές
Δημοσίευση 09/01/2016 - 23:41
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 09/01/2016 - 23:42
Σωστός Λουκά!Οχι.
Η τραπεζα σου θα σου το δειξει απο δευτερα προφανως αν ειναι ανοικτα.
Τη διεύθυνση σου παντως και το ονοματεπώνυμο σου, καλο θα ηταν ενα mod να το ΄μαυρίσει'.
My bad...
Κάποιος μοδ παρακαλώ.
Τελευταία επεξεργασία από: taigetos, 09/01/2016 - 23:43
Δημοσίευση 09/01/2016 - 23:44
Κονφιρμειτον μειλ απο Paypal δεν ελαβες για την αγορα;
Λογικα ναι.
Ε, απο εκει και περα μην σε απασχολεί.
Επισης στα στο γερμανικο Amazon με μαυρα bold γραμ. λεει: Εχουμε 'κρατήσει' την παραγγελία σας.
Και κατω κατω (η πανω πανω το ιδιο) λεει: Ενδεχομενη παράδοση 14, 15, Ιανουαριου.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 09/01/2016 - 23:50
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 10/01/2016 - 00:03
Απο την στιγμή που σου έχει βγάλει ότι η αποστολή έχει γίνει αν η φωτό είναι απο την εν λόγο παραγγελία τότε όλα καλά απλά τα δεσμευουν και μετά γίνετε η αφαίρεση δεν τα τραβάει ποτέ μα ποτέ αμέσως...αν μπεις στην τράπεζα σου θα λέει λογιστικό και διαθέσιμο υπόλοιπο λογικά και το ένα και το άλλο άλλο ποσό θα λένε...Για να μην έχουν πάρει τα χρήματα ακόμη από τον λογαριασμό μου λογικά δεν έχει ολοκληρωθεί η αγορα
Knowledge is Power
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 10/01/2016 - 00:04
Το Amazon δεν δέχεται PayPalΚονφιρμειτον μειλ απο Paypal δεν ελαβες για την αγορα;
Λογικα ναι.
Ε, απο εκει και περα μην σε απασχολεί.
Επισης στα στο γερμανικο Amazon με μαυρα bold γραμ. λεει: Εχουμε 'κρατήσει' την παραγγελία σας.
Και κατω κατω (η πανω πανω το ιδιο) λεει: Ενδεχομενη παράδοση 14, 15, Ιανουαριου.
Knowledge is Power
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 10/01/2016 - 00:10
Πολυ σωστα, λαθος ειχα κρατησει οτι δέχεται και PayPal. (εχω και λογαριασμό κιολας παναθεμα με)!
Μονο με καρτα. Visa Maestro etc.
Οποτε κραταω οτι θα ενημερωθεί λογικα απο δευτερα απο την τραπεζα του, για την αγορα.
Αλλιως αν θυμαμαι καλα, μιας που γινεται αυτοματος ελεγχος στην τραπεζα απο το Amazon την ωρα της αγορας, θα του ελεγε οτι η τραπεζα του δεν τους αφησε να ολοκληρώσουν την συναλαγη, και για περισ. πληροφορίες να απευθυνθεί στην τραπεζα του, και μπλα μπλα μπλα.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 10/01/2016 - 00:12
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 10/01/2016 - 00:31
Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό το ότι δεν δέχεται PayPal πάντως μια χαρά ψωνίζω απο το αγγλικό εν μέσω καπιταλ κοντρόλ....[emoji16]Πολυ σωστα, λαθος ειχα κρατησει οτι δέχεται και PayPal. (εχω και λογαριασμό κιολας παναθεμα με)!
Μονο με καρτα. Visa Maestro etc.
Οποτε κραταω οτι θα ενημερωθεί λογικα απο δευτερα απο την τραπεζα του, για την αγορα.
Αλλιως αν θυμαμαι καλα, μιας που γινεται αυτοματος ελεγχος στην τραπεζα απο το Amazon την ωρα της αγορας, θα του ελεγε οτι η τραπεζα του δεν τους αφησε να ολοκληρώσουν την συναλαγη, και για περισ. πληροφορίες να απευθυνθεί στην τραπεζα του, και μπλα μπλα μπλα.
Όσο για το άλλο ακριβώς όπως τα λες αν δεν γίνει συναλλαγή στο λέει αμέσως....
Knowledge is Power
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 10/01/2016 - 00:32
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 10/01/2016 - 01:15
Δημοσίευση 10/01/2016 - 01:29
Πάντως απο το αγγλικό σε 7 μέρες το πολύ ότι πήρα μου ήρθε...καλορίζικο και μην ανησυχείς έχει μπει η παραγγελία....[emoji3]Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια παιδιά, αναμονή λοιπόν.
Knowledge is Power
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 10/01/2016 - 01:53
Εγώ περιμένω το λουράκι τύπου Millanese παρόμοιο με αυτό που βάλατε πιο πάνω (έχει λινκ). Χωρίς το λογότυπο της hoco κόστισε κάτω απο 30€
Δημοσίευση 15/01/2016 - 17:00
Δημοσίευση 15/01/2016 - 17:29
ImageUploadedByTapatalk1452869987.189396.jpg νέο !
IPad air 2
τελειο απο που το πηρες ?
Εμένα μου έχει κολλήσει αυτό
Κινέζικο μεν, αμφιβόλου ποιότητας, αλλά λέω να το ρισκάρω.
Το μόνο που με κρατάει είναι το 98.4% του seller
ομορφο.
Δημοσίευση 15/01/2016 - 17:30
τελειο απο που το πηρες ?
ομορφο.
πολύ.
Στα αρνητικά του, το ότι μοιάζει πολύ με το αντίστοιχο της Hermes όπως φαίνεται (νομίζω ότι και η φωτό είναι παρμένη από εκεί) οπότε μπορεί να φαίνεται σαν να έχεις μια φθηνή απομίμηση.
Δημοσίευση 15/01/2016 - 17:35
πολύ.
Στα αρνητικά του, το ότι μοιάζει πολύ με το αντίστοιχο της Hermes όπως φαίνεται (νομίζω ότι και η φωτό είναι παρμένη από εκεί) οπότε μπορεί να φαίνεται σαν να έχεις μια φθηνή απομίμηση.
εχει ενα ρισκο οταν παιρνεις ετσι.εγω ειχα παρει για το 38αρι που ειχα ενα λουρακι και το έδειχνε ομορφο αλλα οταν ηρθε....ηταν χαλια δεν μπορουσα να το βλεπω με τιποτα
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες