εχει ενα ρισκο οταν παιρνεις ετσι.εγω ειχα παρει για το 38αρι που ειχα ενα λουρακι και το έδειχνε ομορφο αλλα οταν ηρθε....ηταν χαλια δεν μπορουσα να το βλεπω με τιποτα
το ίδιο φοβάμαι.
και δεν είναι 2-3€ να πεις ΟΚ, το έχει 17$.
Δημοσίευση 15/01/2016 - 17:36
εχει ενα ρισκο οταν παιρνεις ετσι.εγω ειχα παρει για το 38αρι που ειχα ενα λουρακι και το έδειχνε ομορφο αλλα οταν ηρθε....ηταν χαλια δεν μπορουσα να το βλεπω με τιποτα
το ίδιο φοβάμαι.
και δεν είναι 2-3€ να πεις ΟΚ, το έχει 17$.
Δημοσίευση 15/01/2016 - 17:48
eBay .τελειο απο που το πηρες ?
ομορφο.
Τελευταία επεξεργασία από: parex, 15/01/2016 - 17:49
Δημοσίευση 15/01/2016 - 19:09
Εμένα μου έχει κολλήσει αυτό
Κινέζικο μεν, αμφιβόλου ποιότητας, αλλά λέω να το ρισκάρω.
Το μόνο που με κρατάει είναι το 98.4% του seller
Αυτή ειναι η επόμενη μου αγορά
http://www.ebay.com/...tm/221945747111
Και τα τρία της Hermes ειναι
IPad air 2
@parex Στυλ HERMES θελεις να πεις!
Ε τι να παθετε; Το πολύ πολυ, το βουβαλι να ηταν απο την φουκοσιμα, και να βγαλετε κανα τριτο χερι!
Αλλιως σιγα, τι ρισκο να παρετε;! :Ρ
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 15/01/2016 - 19:18
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 16/01/2016 - 01:07
Δημοσίευση 16/01/2016 - 02:25
Ήρθε και το δικό μου σήμερα (εχθές) το πρωί
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 16/01/2016 - 02:48
η πρώτη φωτο ειναι τραβηγμένη τη στιγμή που καλείς τον κιτ;;;;Ηρθε και σε εμένα το τύπου milanese αλλά της HOCO. Πολύ καλή ποιότητα. Απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής.
Δημοσίευση 16/01/2016 - 04:04
Πανεμορφο! Μεγειά!
Τι χρώμα ειναι το ρολοι γιατι δεν καταλαβαινω :ρ και δωσε πληροφοριες για το λουράκι
Δημοσίευση 16/01/2016 - 11:48
Μπήκαν ήδη στη λίστα επιθυμιών. Μαζί με το JeTech Black Milanese Loop
Πριν κάνετε αγορά, κοιτάξτε διαφορά τιμών με το βρετανικό.
A little Off Topic:
Επίσης, Αυτό το πως σας φαίνεται?
http://www.amazon.de...l_huc_mrai_1_dp
Δημοσίευση 16/01/2016 - 11:55
Ευχαριστώ
Sport 42mm silver
Από Amazon.de
https://www.amazon.d...i?ie=UTF8&psc=1
Το λουράκι ειναι σαν ματ, brushed aluminum, δεν γυαλίζει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ήμουν σίγουρος ότι είναι χρυσο το ρολόι από τις πρώτες 2 φωτογραφίες.
Σκεφτόμουν να παραγγείλω το αντίστοιχο σε Space Gray, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι και αυτό ματ (έτσι γράφει).
Βλέποντας το δικό σου, και στα 50€ τιμή , νομίζω ότι είναι μια χαρά. Θα το βάλω στη wish list σίγουρα.
Μπήκαν ήδη στη λίστα επιθυμιών. Μαζί με το JeTech Black Milanese Loop
Πριν κάνετε αγορά, κοιτάξτε διαφορά τιμών με το βρετανικό.
A little Off Topic:
Επίσης, Αυτό το πως σας φαίνεται?
Το Milanese ποτε δεν αποφάσισα αν μου αρέσει τελικά ή όχι, σε κάθε περίπτωση με το καλό να σου έρθει όταν το πάρεις!
Προσωπικά έχω διαλέξει κοντά στα 10 λουράκια που θέλω, αλλά ακόμα είμαι σε σκέψεις για το αν θα μείνω στο 38 ή αν θα πάω στο 42 (προσωπικά θα ήθελα και τα 2, αλλά υπερβολή )
Το Dock πολύ όμορφο. Το σκεφτόμουν και εγώ. Με μεταφορικά πόσο βγαίνει; (Ελλάδα το έχω βρει στα 30)
Δημοσίευση 16/01/2016 - 12:13
Χρησιμοποιώντας τους αντάπτορες, αυτό το λουράκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 42άρι?
Tελικα το βρηκα.
Με ανταπτορες ηδη φιξαρισμένους στην σωστη θεση.
Η επομενη αγορα για μενα. ;-)
Capture d’écran 2016-01-16 à 11.12.15.jpg 104.51KB 103 λήψεις
Δημοσίευση 16/01/2016 - 12:24
Για δειξε μια φωτο πως ειναι.
Γιατι δεν το εχω ξανακούσει.
Δημοσίευση 16/01/2016 - 12:30
Δημοσίευση 16/01/2016 - 12:40
Ήμουν σίγουρος ότι είναι χρυσο το ρολόι από τις πρώτες 2 φωτογραφίες.
Σκεφτόμουν να παραγγείλω το αντίστοιχο σε Space Gray, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι και αυτό ματ (έτσι γράφει).
Βλέποντας το δικό σου, και στα 50€ τιμή , νομίζω ότι είναι μια χαρά. Θα το βάλω στη wish list σίγουρα.
Το Milanese ποτε δεν αποφάσισα αν μου αρέσει τελικά ή όχι, σε κάθε περίπτωση με το καλό να σου έρθει όταν το πάρεις!
Προσωπικά έχω διαλέξει κοντά στα 10 λουράκια που θέλω, αλλά ακόμα είμαι σε σκέψεις για το αν θα μείνω στο 38 ή αν θα πάω στο 42 (προσωπικά θα ήθελα και τα 2, αλλά υπερβολή )
Το Dock πολύ όμορφο. Το σκεφτόμουν και εγώ. Με μεταφορικά πόσο βγαίνει; (Ελλάδα το έχω βρει στα 30)
Τείνω περισσότερο στο μεταλλικό μαύρο ματ και εγώ. Θα κάνω αναμονή όμως κανά μήνα. Να ευχαριστηθώ το μαμά/σιλικονάτο.
Όσο για τα μεταφορικά από 5-10€ υπολογίζω, οπότε και θα κάνω μαζική αγορά να τα πληρώσω μία και καλή.
Τώρα αν θα είναι 2 λουράκια, ένα Dock και η Spigen Rugged Armor Case, ή μόνο ένα λουράκι και τα δυο υπόλοιπα αξεσουάρ, θα το δω στην πορεία.
Έκοψα τη σύνδεση, γυρνώντας το σε CU, και εκτός από το περισσότερο Data volume που έχω, έχει βελτιωθεί το μηνιαίο Budget για τέτοιες μικρές μαλ....ιούλες! Χρήσιμες όμως.
Και να σας στείλω ένα τελευταίο που κατάφερε να μπει στη wishlist
http://www.amazon.de...J1TAGY4PKNZM51Q
Τελευταία επεξεργασία από: iAthanasios, 16/01/2016 - 12:44
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες