Χλωμο σε κοβω. Μακαρι και παμε κ δευτερα. Θα το αντεξουμε το σκ αδελφια χωρις το 6s ναστε σιγουροι
Θα σου πω τι μου είπε το παλικάρι εκεί, το οποίο μου άλλαξε την άποψη και για το ποια συσκευή θα πάρω.
Είχα προπαραγγείλει από Public, αλλά μου έκαναν νούμερα στο κατάστημα όταν ρώτησα, σε φάση θα αργήσει κλπ κι έτσι ακύρωσα.
Επειδή ήμουν στο Mall στο Μαρούσι και είχα πολλές εναλλακτικές, πήγα πρώτα στο Πλαίσιο.
Μου είπε τι έχουν (έχουν φτάσει ήδη στις κεντρικές τους αποθήκες, θέλω να σας πω).
Ήθελα iPhone 6s 64GB Silver και μου είπε για Τετάρτη στις 14.
Του είπα ότι δεν ήμουν σίγουρος γιατί μου άρεσε και το Plus.
Μου λέει ότι συμφωνεί κι εκείνος. Του λέω ότι τόσα χρόνια (4s και 5s) τα έπαιρνα σε λευκό/ασημί κι ότι δεν ήμουν σίγουρος και για το χρώμα.
Μου λέει ότι το μαύρο είναι πιο ξεκούραστο σαν χρώμα κι ότι αυτό θα είναι καλύτερο για τα μάτια μου γιατί είναι και μεγάλη η συσκευή.
Μου είπε όμως να περιμένω να κοιτάξει στο σύστημα.
Είδαμε μαζί, ότι στις γενικές αποθήκες όπου θα σταλούν από εκεί σε όλα τα Πλαίσιο, είχαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ 16άρια και μετά έπεφτε.
Από όλα τα υπόλοιπα (6s-6s Plus, χρώματα, μεγέθη) αυτό που είχε το περισσότερο απόθεμα (483 συσκευές) ήταν το 6s Plus 64GB Space Grey.
Επίσης μου είπε ότι σε αντίθεση με πέρσι (σύμφωνα με τα δικά τους δεδομένα, προφανώς) είχε περισσότερη ζήτηση του μεγάλο από το μικρό, ενώ φέτος μιλάμε για ένα 70/30 υπέρ του μικρού.
Και πριν φύγω μου είπε το εξής: «90% θα το έχουμε Παρασκευή εδώ εμείς, αλλά πες Σάββατο γιατί μπορεί να μας έρθουν αργά και να μην ανοιχτούν όλα). Αν δεν τα έχουμε Σάββατο, τότε σίγουρα την Τετάρτη θα το έχεις γιατί Τρίτη θα πάρουν κι άλλα.»
Δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια ή με δούλευε, αλλά αυτά μου είπε. Και θέλω να πιστεύω ότι δεν με δούλευε.
Να ξανατονίσω ότι έβλεπα κι εγώ στον υπολογιστή το απόθεμα (ήταν το συνολικό, δεν έπεφτε ο αριθμός με κάθε προ-παραγγελία) οπότε σε αυτό δεν έλεγε ψέματα,
και όχι, δεν ήμουν τόσο αφελής για να μου πουλήσει 100€ ακριβότερα συσκευή. Ήθελα να το τολμήσω από το 5s που έχω τώρα, αλλά φοβόμουν την απότομη αλλαγή.
Το ίδιο ισχύει και για το χρώμα, αν και μάλλον το μετάνιωσα αυτό από τη στιγμή που είδα ότι όλες οι θήκες έχουν μονίμως το ασημί σαν δείγμα.