εγω αν δουλευα σε καταστημα και μου ελεγε πελατης αυτο που ειπες θα εκανα τα αδυνατα δυνατα να μην το παρεις παρασκευη η σαββατο!Πειτε με κακο..πειτε με οτι θελετε..
Τελευταία επεξεργασία από: antonis17, 06/10/2015 - 20:11
Δημοσίευση 06/10/2015 - 20:11
εγω αν δουλευα σε καταστημα και μου ελεγε πελατης αυτο που ειπες θα εκανα τα αδυνατα δυνατα να μην το παρεις παρασκευη η σαββατο!Πειτε με κακο..πειτε με οτι θελετε..
Τελευταία επεξεργασία από: antonis17, 06/10/2015 - 20:11
Δημοσίευση 06/10/2015 - 20:13
Δημοσίευση 06/10/2015 - 20:14
Ολοι αυτο θελουμε φιλε μου.. να το παρουμε οσο πιο γρηγορα γινεται με την λιγοτερη καθυστερηση...
Καλη καρδια παιδια!!!
Δημοσίευση 06/10/2015 - 20:34
Παιδια με ρωταει φιλος που θελει να το αγορασει, αλλα δεν εχει κανει καμια κρατηση-προπαραγγελια γιατι ετσι του ρθε ξαφνικα να το παρει, απο ποιο μαγαζι πιστευετε οτι αν παει αυριο να κανει παραγγελια εχει τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να το παρει γρηγοροτερα??
Δημοσίευση 06/10/2015 - 20:38
Δημοσίευση 06/10/2015 - 20:42
Παιδια με ρωταει φιλος που θελει να το αγορασει, αλλα δεν εχει κανει καμια κρατηση-προπαραγγελια γιατι ετσι του ρθε ξαφνικα να το παρει, απο ποιο μαγαζι πιστευετε οτι αν παει αυριο να κανει παραγγελια εχει τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να το παρει γρηγοροτερα??
Δημοσίευση 06/10/2015 - 20:47
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 06/10/2015 - 20:57
ο ομορφονιος τοσο καιρο που διαβαζω νομιζω οτι ειναι ο πιο φανατικος iphonakias απο ολους μας. τοσο πολυ που κραζει αλλο τοσο και τρεχει κ τα αγοραζει. και μαλιστα πριν απο εμας που περιμενουμε ποτε θα μας βαλουν στην λισταΘα μείνω λίγο ακόμα εκτός θέματος με μια δόση χιούμορ!
Μην το πάρετε γιατί ο omorfonios λεει ότι κολλάει σε όλα τα τοπικ!
Ευχαριστώ για την σειρά πάντως vag!!!
Τελευταία επεξεργασία από: vagfilippo, 06/10/2015 - 20:58
Δημοσίευση 06/10/2015 - 21:06
μέχρι τώρα είχε λυσσάξει με το 6.. Τώρα λέει και για το s οτι κολλάει; Θα τρελαθούμε...Θα μείνω λίγο ακόμα εκτός θέματος με μια δόση χιούμορ!
Μην το πάρετε γιατί ο omorfonios λεει ότι κολλάει σε όλα τα τοπικ!
Ευχαριστώ για την σειρά πάντως vag!!!
Δημοσίευση 06/10/2015 - 21:08
πιστευω οτι απο παρασκευη που μπαινουν ολα τα καταστηματα (πλαισιο, voda, wind, kosmo) αλλα και isystem-document κλπ αλλα και τα σκρουτζομαγαζα λογικα θαρθουν αρκετα κομματια σε αντιθεση με περυσι που ηταν πιο λιγα. οποτε ας κανει μα βολτα απο ολους
Να σαι καλα φιλε μου... και γω ετσι του ειπα να τα παρει ολα στη γυρα.. αν και πιστευω οτι σε πλαισιο πρεπει να εχουν πεσει πολλοι αλλα ειναι και μεγαλη αλυσιδα οποτε θα εχει μεγαλη διαθεσιμοτητα..
Το isystem τι ακριβως ειναι?? Πρωτη φορα το ακουω...απο το λιγο ψαξιμο που εκανα βλεπω οτι ειναι σαν επισημος μεταπωλητης της Apple?
Δημοσίευση 06/10/2015 - 21:09
μέχρι τώρα είχε λυσσάξει με το 6.. Τώρα λέει και για το s οτι κολλάει; Θα τρελαθούμε...
Δημοσίευση 06/10/2015 - 21:13
Να σαι καλα φιλε μου... και γω ετσι του ειπα να τα παρει ολα στη γυρα.. αν και πιστευω οτι σε πλαισιο πρεπει να εχουν πεσει πολλοι αλλα ειναι και μεγαλη αλυσιδα οποτε θα εχει μεγαλη διαθεσιμοτητα..
Το isystem τι ακριβως ειναι?? Πρωτη φορα το ακουω...απο το λιγο ψαξιμο που εκανα βλεπω οτι ειναι σαν επισημος μεταπωλητης της Apple?
Δημοσίευση 06/10/2015 - 21:19
επισημος μεταπωλητης με προιοντα αποκλειστικα apple (οχι βεβαια apple store). εγω προσωπικα ξερω στο εκπτωτικο. αλλα πχ υπαρχει και το istorm στο golden παλι επισημος μεταωλητης και το document στη γλυφαδα (πολυ διαφημιση εκανα )
Χαχαχα... δε πειραζει καλη και η διαφημιση.. που ξες μπορει να σου κληρωσουν κανα αηφονι τζαμπα..
Δεν τα ξερα... πλεον καλο ειναι να τα ξερουμε μιας και μπαινουμε στο κοσμο της Apple για πρωτη φορα...
Δημοσίευση 06/10/2015 - 21:36
Χαχαχα... δε πειραζει καλη και η διαφημιση.. που ξες μπορει να σου κληρωσουν κανα αηφονι τζαμπα..
Δεν τα ξερα... πλεον καλο ειναι να τα ξερουμε μιας και μπαινουμε στο κοσμο της Apple για πρωτη φορα...
Δημοσίευση 07/10/2015 - 11:38
Τι γκίνια και αυτή ρε γαμώτο. Μόλις ενημερώθηκα, από iSquare,πλαίσιο, ότι το 128gb δεν θα έρθει τώρα.!!! Αργότερα! Ελπίζω η cosmote να κάνει το θαύμα της!
Επίσης στο πλαίσιο, μου είπαν ότι ήμουν ο πρώτος που θα το παραλάμβανε άμα ερχόταν...Είχα πληρώσει από την αρχή όμως.
Τελευταία επεξεργασία από: vagos456, 07/10/2015 - 11:40
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες