Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Καμένο πίξελ ή σκόνη;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
224 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12949 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/07/2016 - 10:03

αγαπούλα πούλα  :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 06/07/2016 - 10:04

αγαπούλα πούλα  :D

έτσι να βρω την υγεία μου!

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#168   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12949 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/07/2016 - 10:06

δεν την βρήκες ακόμα με τo sami?

Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 06/07/2016 - 10:07

#169   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2016 - 10:15

δεν την βρήκες ακόμα με τo sami?

Δόξα τον Θεό είναι το μόνο τηλέφωνο που δεν είχε κανένα καμένο πίξελ όλα ήτανε και είναι άψογα από την πρώτη στιγμή όλη την ώρα βάζω το spot για να δω μήπως έχω κανένα καμένο πίξελ, αλλά είναι ΑΡΙΣΤΟ! οπότε bye-bye Apple για εμένα! Απλά τώρα τρέχω με ένα 5S που είχα πάρει για να έχω την κάρτα της δουλειάς και δεν μπορώ να ησυχάσω! 

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#170   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2016 - 10:54

Και για την ιστορία εδώ και οι φωτογραφίες με τα προβλήματα της οθόνης που υπάρχουν και είναι ορατά. Απορώ πως στην Ολλανδία δεν βλέπουνε με το μάτι ότι έχει πρόβλημα η οθόνη; Μόνο τα προγράμματα πρέπει να του λένε τι γίνετε; Με το μάτι φαίνεται κάνει μπαμ οι σκιές / σκόνες η πίξελ δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά είναι και δεν μπορούνε να το δούνε αυτοί. Εδώ και ο πατέρας μου 72 χρόνον και τα είδε και δυο ακόμα άτομα από Γερμανό και Vodafone και είδανε το πρόβλημα. ΠΩΣ ΜΑ ΠΩΣ στην Ολλανδία δεν τα βλέπουν...

sB129aQ.jpgv6qTV0B.jpg

#171   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/07/2016 - 12:12

μιλάω τώρα με support και μου λένε εάν το είπαν στην Ολλανδία ότι είναι εντάξει και να υπάρχει το πρόβλημα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Και για την ιστορία εδώ και οι φωτογραφίες με τα προβλήματα της οθόνης που υπάρχουν και είναι ορατά. Απορώ πως στην Ολλανδία δεν βλέπουνε με το μάτι ότι έχει πρόβλημα η οθόνη; Μόνο τα προγράμματα πρέπει να του λένε τι γίνετε; Με το μάτι φαίνεται κάνει μπαμ οι σκιές / σκόνες η πίξελ δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά είναι και δεν μπορούνε να το δούνε αυτοί. Εδώ και ο πατέρας μου 72 χρόνον και τα είδε και δυο ακόμα άτομα από Γερμανό και Vodafone και είδανε το πρόβλημα. ΠΩΣ ΜΑ ΠΩΣ στην Ολλανδία δεν τα βλέπουν...

Βασικά η οθόνη είναι γεμάτη. Στη 2η φώτο έχει και άλλα πιο κάτω δεξιά.

Το πιο πιθανό βέβαια είναι να μην ασχολήθηκαν καν με τη συσκευή όπως φαίνεται.

Στείλε πάντως και ένα μήνυμα στο Support που έχουν στο Twitter.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#172   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1032 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2016 - 12:47

ολα τα service στην Ελλαδα ειναι τραγικα ας ξεκινησουμε απο κει... Το ιδιο μπορει να συμβει στην Apple οσο και στην Sammy...

Το θεμα ειναι για ποιο λογο το στελνουν στην Ολλανδια (αιτιολογια ζημιας) και επισης ΑΝ πηγε ποτε Ολλανδια... αυτο πρεπει να μαθεις...

Και για να δεις οτι και η sammy δεν ειναι Αγια... σου ευχομαι να μην χρειαστεις service γιατι βγαζουν τις συσκευες εκτος εγγυησης υπαρχουν εμπειριες και απο φιλους... εμενα ειχε brickαρει ενα S3 δεν ειχε γινει ποτε root - ποτε custom rom (το χρησιμοποιουσε η αδερφη μου) και ειχε υπολοιπο εγγυησης 6 μηνες... δεν ανοιγε ΚΑΝ το κινητο...  και μου λεγαν οτι εντοπισαν παρανομο λογισμικο κλπ για να σας το φτιαξουμε θελουμε 250€ ενω η συσκευη καινουργια ειχε 160-180€ (το σκηνικο εγινε περσυ τον ιουνιο)...

#173   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2016 - 12:55

Βασικά η οθόνη είναι γεμάτη. Στη 2η φώτο έχει και άλλα πιο κάτω δεξιά.

Το πιο πιθανό βέβαια είναι να μην ασχολήθηκαν καν με τη συσκευή όπως φαίνεται.

Στείλε πάντως και ένα μήνυμα στο Support που έχουν στο Twitter.

Όλα αυτά φαίνονται με γυμνό μάτι δεν ξέρω τι στα σκατά είναι πάντως το ξανά έστειλα Αθήνα infoQuest να κάνει βόλτα να πάρει καθαρό αέρα.

#174   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2016 - 12:57

ολα τα service στην Ελλαδα ειναι τραγικα ας ξεκινησουμε απο κει... Το ιδιο μπορει να συμβει στην Apple οσο και στην Sammy...

Το θεμα ειναι για ποιο λογο το στελνουν στην Ολλανδια (αιτιολογια ζημιας) και επισης ΑΝ πηγε ποτε Ολλανδια... αυτο πρεπει να μαθεις...

Και για να δεις οτι και η sammy δεν ειναι Αγια... σου ευχομαι να μην χρειαστεις service γιατι βγαζουν τις συσκευες εκτος εγγυησης υπαρχουν εμπειριες και απο φιλους... εμενα ειχε brickαρει ενα S3 δεν ειχε γινει ποτε root - ποτε custom rom (το χρησιμοποιουσε η αδερφη μου) και ειχε υπολοιπο εγγυησης 6 μηνες... δεν ανοιγε ΚΑΝ το κινητο...  και μου λεγαν οτι εντοπισαν παρανομο λογισμικο κλπ για να σας το φτιαξουμε θελουμε 250€ ενω η συσκευη καινουργια ειχε 160-180€ (το σκηνικο εγινε περσυ τον ιουνιο)...

Γιατί υποτίθεται εδώ δεν έχουνε την ειδίκευση για να γίνει σωστή διάγνωση μου είπανε τηλεφωνικά. ΔΕΝ μου έδωσαν κανένα χαρτί ΓΙΑΤΙ πρέπει να πάει στην Ολλανδία.

#175   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 06/07/2016 - 14:44

Darkoulis κανεις κακό στον εαυτό σου πλέον. Πουλά το να πάει στα κομμάτια... Στο λεω εντελώς φιλικα[emoji4]

#176   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2016 - 15:13

Darkoulis κανεις κακό στον εαυτό σου πλέον. Πουλά το να πάει στα κομμάτια... Στο λεω εντελώς φιλικα[emoji4]

Κάνω μια τελευταία προσπάθεια και μετά δεν ξέρω εάν θα το πουλήσω χίλιες φορές να το δώσω στο πιτσιρικά μου να το έχει παίζει!

#177   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2016 - 15:29

αξίζει και να το δείτε και αυτό email τελικά και η i-system σκατά είναι.

RXYEvr7.jpg

Περιμένω να δω τι θα μου πει και η Document.

#178   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1963 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 06/07/2016 - 15:55

αξίζει και να το δείτε και αυτό email τελικά και η i-system σκατά είναι.

RXYEvr7.jpg

Περιμένω να δω τι θα μου πει και η Document.

γιατί ρίχνεις το φταίξιμο στις εδώ εταιρίες και όχι στην apple ?

Από την στιγμή που και η apple εξωτερκου ...δεν έδωσε το ΟΚ ,για πιο λόγο να φταίει τότε η infoquest-isystem κτλ ?

Η infoqyest κατα την ταπεινή μου άποψη έκανε αυτό που έπρεπε και το έστειλε εκεί που έπρεπε 

Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 06/07/2016 - 15:57

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#179   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2016 - 15:58

γιατί ρίχνεις το φταίξιμο στις εδώ εταιρίες και όχι στην apple ?

Από την στιγμή που και η apple εξωτερκου ...δεν έδωσε το ΟΚ ,για πιο λόγο να φταίει τότε η infoquest-isystem κτλ ?

γιατί και αυτές δεν κάνουν κάποιο έλεγχο σωστό, και η μια ρίχνει το μπαλάκι στον άλλη. 

Τελευταία επεξεργασία από: Darkoulis, 06/07/2016 - 15:58

#180   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/07/2016 - 16:13

Αυτό που σου λέει ο @canecorso. Αυτοί το τυπικό ακουλουθούν να το στείλουν έξω όπου γίνεται ο έλεγχος.

Δε θα καταφέρεις κάτι επιπλέον εκεί. Μίλησε με το Support είτε να ανοίξεις Case, είτε στο Twitter να σε καλέσει κάποιος Advisor.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;