Πάνο το συγκεκριμένο με το GSX το έχω επιβεβαιώσει από 3-4 μεριές (μέχρι και από το customer relations από προσωπική συνομιλία).
Απλά υπάρχουν κατηγορίες βλαβών που δικαιούνται να πάρουν πάνω τους και άλλες όχι.
Αν τώρα μιλάμε για περίπτωση πελάτη με 10 αντικαταστάσεις και 30 case number, μου φαίνεται απόλυτα λογικό να το πάρει η Ολλανδία πάνω της και να μην αφήσει να το ακουμπήσουν εδώ μιας και προφανώς εδώ κάτι δεν γίνεται σωστά.
To ανάποδο σου λέω.
Εγώ π.χ. πάω στην info με ένα πρόβλημα (έστω το θέμα με τα pixel) και η info το βλέπει και το αναγνωρίζει, στέλνει τη συσκευή Ολλανδία όπου μετά από έλεγχο δίνουν απάντηση "δεν έχει κάτι η συσκευή"
Ο υπεύθυνος της infoquest έχει το δικαίωμα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να ζητήσει αντικατάσταση συσκευής για πρόβλημα που αναγνωρίζει ο ίδιος.
Τώρα σε περιπτώσεις όπως οι παραπάνω είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι πρέπει να συμβεί το ανάλογο.
Το παραπάνω που σου αναφέρω είναι 10000% σίγουρο. Και αυτό αφορά όλες τις βλάβες σε μια συσκευή.
Είτε είναι pixel, είτε είναι δόνηση, είτε είναι χτύπημα που έγινε κατά την αλλαγή της οθόνης.