Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Καμένο πίξελ ή σκόνη;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
224 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 06/07/2016 - 19:14

Δεν ξέρω έχω τόσα χρόνια που ταλαιπωρούμε με τα iPhone! Και βαρέθηκα πιστεψέ με δεν έχω χαρεί κανένα τηλέφωνο πέραν του συλλεκτικού αλλα και 2G

Καλά εσύ εχεις τερματίσει με τόσα προβληματικά. Βέβαια να σου πω και εμένα μπορεί να ειναι προβληματικό π.χ. αλλά δεν κάθομαι να ψάξω (φαντάζομαι οτι αν ηταν κάτι που ενοχλούσε θα το καταλάβαινα).

Σε κάθε περίπτωση, αφου εισαι οκ με το S7 μείνε εκεί και όλα καλά. iOS δεν ειναι, αλλά εχει και αυτό τα καλά του.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 06/07/2016 - 19:19

Καλά εσύ εχεις τερματίσει με τόσα προβληματικά. Βέβαια να σου πω και εμένα μπορεί να ειναι προβληματικό π.χ. αλλά δεν κάθομαι να ψάξω (φαντάζομαι οτι αν ηταν κάτι που ενοχλούσε θα το καταλάβαινα).

Σε κάθε περίπτωση, αφου εισαι οκ με το S7 μείνε εκεί και όλα καλά. iOS δεν ειναι, αλλά εχει και αυτό τα καλά του.

Κοίτα πραγματικά δεν σου λέω ψέματα είναι η πρώτη φορά που άνοιξα συσκευή καινούρια και δεν είναι χαλασμένο home button η καμένο πίξελ η σκόνη μέσα στην οθόνη η κάτω από την LCD.

To χαίρομαι τρελά αλλά πραγματικά σαν το iOS δεν είναι το android. Άλλα συμβιβάζομαι. Οθόνη φανταστική αυτονομία καλύτερη από το 6s Plus που είχα, από φωτογραφία άριστο. Μόνο android να μην είχε θα ήτανε ΟΝΕΙΡΟ!

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#198   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2016 - 19:21

Κοίτα πραγματικά δεν σου λέω ψέματα είναι η πρώτη φορά που άνοιξα συσκευή καινούρια και δεν είναι χαλασμένο home button η καμένο πίξελ η σκόνη μέσα στην οθόνη η κάτω από την LCD.

To χαίρομαι τρελά αλλά πραγματικά σαν το iOS δεν είναι το android. Άλλα συμβιβάζομαι. Οθόνη φανταστική αυτονομία καλύτερη από το 6s Plus που είχα, από φωτογραφία άριστο. Μόνο android να μην είχε θα ήτανε ΟΝΕΙΡΟ!

Σε καταλαβαίνω. Δεν ειναι πρόβλημα το Android σαν Android ουσιαστικά, αλλά η συνδεσιμότητα του οικοσυστήματος που χάνεις.

Το Android σαν Android ειναι οκ πια και δεν εχει τα τεράστια προβλήματα που ειχε παλιά.

Απλά αν εχεις μάθει κάπως, θες χρονο να συνηθισεις αλλιώς.

#199   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2016 - 19:22

Σε καταλαβαίνω. Δεν ειναι πρόβλημα το Android σαν Android ουσιαστικά, αλλά η συνδεσιμότητα του οικοσυστήματος που χάνεις.

Το Android σαν Android ειναι οκ πια και δεν εχει τα τεράστια προβλήματα που ειχε παλιά.

Απλά αν εχεις μάθει κάπως, θες χρονο να συνηθισεις αλλιώς.

έτσι άτιμο πράγμα η συνήθεια! Γι' αυτό και κράτησα το iPad.

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#200   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 06/07/2016 - 19:48

Πρέπει να καταλάβετε κάτι για τα ελληνικά service.

Δεν παίρνουν ΚΑΜΙΑ απόφαση.

Πάει δηλαδή ο Darkoulis στο service. Λέει έχω το τάδε πρόβλημα.

Δεν επιλέγει το service να το στείλει Ολλανδία.

O τεχνικός καταχωρεί στο κεντρικό σύστημα της Apple (GSX) το ότι ήρθε ένα τηλέφωνο όπου ο πελάτης λέει ότι έχει αυτό.

Το σύστημα λοιπόν τον διατάζει το τι θα κάνει.

Αν λοιπόν το σύστημα του είπε στείλτο Ολλανδία δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Τέλος.

#201   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2016 - 19:54

Πρέπει να καταλάβετε κάτι για τα ελληνικά service.

Δεν παίρνουν ΚΑΜΙΑ απόφαση.

Πάει δηλαδή ο Darkoulis στο service. Λέει έχω το τάδε πρόβλημα.

Δεν επιλέγει το service να το στείλει Ολλανδία.

O τεχνικός καταχωρεί στο κεντρικό σύστημα της Apple (GSX) το ότι ήρθε ένα τηλέφωνο όπου ο πελάτης λέει ότι έχει αυτό.

Το σύστημα λοιπόν τον διατάζει το τι θα κάνει.

Αν λοιπόν το σύστημα του είπε στείλτο Ολλανδία δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Τέλος.

Νίκο μπορώ να σου πω με βεβαιότητα, πως αν ο τεχνικός (ή ο υπεύθυνος του σερβις) δει το πρόβλημα (και στο εξωτερικό που του έχουν πει να το στείλει δεν μπορούν να το αναπαράξουν) μπορεί να το πάρει πάνω του και να πει "ναι η συσκευή έχει πρόβλημα, το υπογράφω εγώ και στείλτε αντικατάσταση". 

Αυτό με το GSX το έχουν κάνει λίγο καραμέλα για να αποφεύγουν την όλη φάση. 

#202   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 06/07/2016 - 21:21

Πάνο το συγκεκριμένο με το GSX το έχω επιβεβαιώσει από 3-4 μεριές (μέχρι και από το customer relations από προσωπική συνομιλία).

Απλά υπάρχουν κατηγορίες βλαβών που δικαιούνται να πάρουν πάνω τους και άλλες όχι.

Αν τώρα μιλάμε για περίπτωση πελάτη με 10 αντικαταστάσεις και 30 case number, μου φαίνεται απόλυτα λογικό να το πάρει η Ολλανδία πάνω της και να μην αφήσει να το ακουμπήσουν εδώ μιας και προφανώς εδώ κάτι δεν γίνεται σωστά.

#203   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2016 - 21:47

Πάνο το συγκεκριμένο με το GSX το έχω επιβεβαιώσει από 3-4 μεριές (μέχρι και από το customer relations από προσωπική συνομιλία).

Απλά υπάρχουν κατηγορίες βλαβών που δικαιούνται να πάρουν πάνω τους και άλλες όχι.

Αν τώρα μιλάμε για περίπτωση πελάτη με 10 αντικαταστάσεις και 30 case number, μου φαίνεται απόλυτα λογικό να το πάρει η Ολλανδία πάνω της και να μην αφήσει να το ακουμπήσουν εδώ μιας και προφανώς εδώ κάτι δεν γίνεται σωστά.

To ανάποδο σου λέω.

Εγώ π.χ. πάω στην info με ένα πρόβλημα (έστω το θέμα με τα pixel) και η info το βλέπει και το αναγνωρίζει, στέλνει τη συσκευή Ολλανδία όπου μετά από έλεγχο δίνουν απάντηση "δεν έχει κάτι η συσκευή"

Ο υπεύθυνος της infoquest έχει το δικαίωμα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να ζητήσει αντικατάσταση συσκευής για πρόβλημα που αναγνωρίζει ο ίδιος.

Τώρα σε περιπτώσεις όπως οι παραπάνω είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι πρέπει να συμβεί το ανάλογο.

Το παραπάνω που σου αναφέρω είναι 10000% σίγουρο. Και αυτό αφορά όλες τις βλάβες σε μια συσκευή.

Είτε είναι pixel, είτε είναι δόνηση, είτε είναι χτύπημα που έγινε κατά την αλλαγή της οθόνης.

#204   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2016 - 22:53

Λοιπόν μετά από μια εβδομάδα τεχνικού ελέγχου χωρίς πουθενά να λέει στο site για ανταλλακτικό η αποστολή στον προμηθευτή, ήρθε μήνυμα στο κινητό μου ότι το τηλέφωνο είναι έτοιμο και ότι το στέλνουν χωρίς χρέωση τεχνικού ελέγχου. Αν είναι το ίδιο το προβληματικό τηλέφωνο θα πέσει πολύ γέλιο!

#205   karless

karless

iPH Hero

• 5021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 14/07/2016 - 22:59

Ετσι θα στο στειλουν δεν κανανε τπτ.και εμενα με την δονηση ετσι εγραφε ειναι ευοιμο,παω εκει,λεει δεν βρηκαμε προβλημα του καναμε ενα restore...μιλαγα με customer relations μια βδομαδα,ειχε αναλαβει ενας τυπος την υποθεση μου πολυ εξυπηρετικος,του εστειλα βιντεο του προβληματος κτλ,και μου περασε εναν κωδικο για αντικατασταση.Μιλησε και με την info και τους ειπε και προβλημα να μην βρισκεστε θα κανετε αντικατασταση.Το μονο που μ ειπε ηταν πως αν ερθει και το αλλο με το ιδιο προβλημα δεν θα μπορεσει να μπυ το ξαναντικατασταει γτ παρολο που ειναι known issue ειναι και "cosmetic issue" ....αυτα...περιμενω λοιπον και αλλο ανακατασκευασμενο.οτι προβλημα εχει αυτο που θανρθει δεν θα παω πισω θα κανω καταγγελια στον συνηγορο,εχω ολα τα χαρτια απο οπες τις αντικαταστασεις.

Sent from my iPad using Tapatalk

#206   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2016 - 23:01

Ετσι θα στο στειλουν δεν κανανε τπτ.και εμενα με την δονηση ετσι εγραφε ειναι ευοιμο,παω εκει,λεει δεν βρηκαμε προβλημα του καναμε ενα restore...μιλαγα με customer relations μια βδομαδα,ειχε αναλαβει ενας τυπος την υποθεση μου πολυ εξυπηρετικος,του εστειλα βιντεο του προβληματος κτλ,και μου περασε εναν κωδικο για αντικατασταση.Μιλησε και με την info και τους ειπε και προβλημα να μην βρισκεστε θα κανετε αντικατασταση.Το μονο που μ ειπε ηταν πως αν ερθει και το αλλο με το ιδιο προβλημα δεν θα μπορεσει να μπυ το ξαναντικατασταει γτ παρολο που ειναι known issue ειναι και "cosmetic issue" ....αυτα...περιμενω λοιπον και αλλο ανακατασκευασμενο.οτι προβλημα εχει αυτο που θανρθει δεν θα παω πισω θα κανω καταγγελια στον συνηγορο,εχω ολα τα χαρτια απο οπες τις αντικαταστασεις.

Εγώ ειλικρινά με την Apple 2,5 χρόνια έχω χάσει κάθε εμπιστοσύνη. Χάλασε δεν ήτανε έτσι. Κρίμα κρίμα κρίμα.

#207   108

108

iPH Contributor

• 1260 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/07/2016 - 23:04

κρίμα στην apple, που έχει ανοίξει apple store στην χώρα macau με πληθυσμό όσο η κρήτη.

δείτε εάν έχετε κανέναν γνωστό που πρόκειται να κάνει ταξίδι σε αναπτυγμένη χώρα να το πάει αυτοπροσώπως σε apple store.

#208   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2016 - 23:06

κρίμα στην apple, που έχει ανοίξει apple store στην χώρα macau με πληθυσμό όσο η κρήτη.

δείτε εάν έχετε κανέναν γνωστό που πρόκειται να κάνει ταξίδι σε αναπτυγμένη χώρα να το πάει αυτοπροσώπως σε apple store.

Προσωπικά κουράστηκα και δεν αξίζει άλλο ο κόπος θα το δώσω όσο να φύγει και θα πάρω κάτι άλλο να βάλω την κάρα σίμ της δουλεία που γι' αυτό το πήρα, και δεν μπόρεσα να το δουλέψω.

#209   karless

karless

iPH Hero

• 5021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 14/07/2016 - 23:09

Εγω πηρα στον πατερα μου απο το μαγαζι που δουλευω ενα huawei p9 lite και ειναι τρομερο κινητο,εχω ψηθει να την κανω απο apple.Δεν χαρηκα το 6αρι,τωρα ουτε το 6s...

#210   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2016 - 23:15

Εγω πηρα στον πατερα μου απο το μαγαζι που δουλευω ενα huawei p9 lite και ειναι τρομερο κινητο,εχω ψηθει να την κανω απο apple.Δεν χαρηκα το 6αρι,τωρα ουτε το 6s...

Εγώ όλα μου τα iPhone 6 Plus & 6s Plus τα έστειλα και πήγα στο τηλέφωνο της υπογραφής μου. Τα μόνο iPhone που κράτησα είναι το θρυλικό 2G 16GB 3.1.3iOS το αθάνατο 4 32GB με 4.3.3 iOS και ένα iPhone 5 Black & Slate 64GB με ούτε ίχνος από σημάδι με iOS 6.1.2 αυτά κράτησα τα οποία είναι vintage πλέων και εας είναι άριστα και λειτουργικά είναι στο κουτάκι τους.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες