Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Καμένο πίξελ ή σκόνη;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
224 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 28/06/2016 - 17:18

Να το κάνεις τότε. Και μετά απο όλο αυτό τουλάχιστον ένα 6μηνο διάλειμμα απο συσκευές με μήλο στη πλάτη.

Θα το στείλω ξανά τώρα μέσω ACS ευτυχώς χωρίς χρέωση, και το επόμενο που θα έρθει κατευθείαν με τις ζελατίνες θα πάει για πούλημα ούτε καν θα το ανοίξω όπως είναι επιτόπου αγγελία!

Με το S7 θα είμαι πολύ καλά δεν έχω πρόβλημα πιστεύω! τώρα που αρχίζω και το συνηθίζω απλά είναι αρκετά πολύπλοκο, αλλά συνηθίζετε και η οθόνη του χαίρομαι να την βλέπω όλη την ώρα.

Φωτογραφίες που να κλάσει το 6s Plus μου. Το οποίο θα φύγει και αυτό! Μόνο τα iPad δεν ξέρω γιατί δεν ΔΕΝ έχουνε ούτε ένα πρόβλημα! Όπως ούτε και Mac Book Air που πήρα Ιανουάριο δεν έχει πρόβλημα αλλά τα iPhone, MA όλα τα iPhone να έχουνε θέματα;

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 28/06/2016 - 17:33

Παρακάλα μόνο να μη μπλέξεις με το Sevice της Sammy. Μη νομίζεις πως σε αυτό είναι καλύτεροι.

Πάντως το S7 είναι έρωτας και να το χαρείς. Αν και σε βλέπως να γυρνάς κάποια στιγμή.

Στα των ανακα/σμένων, τελευταία απο το 6 κυρίως και μετά και με τις αλλαγές που έκαναν για "επισκευές", τα έχουν κάνει σκ@τά.

Έλεγχος μηδέν. Είναι να μη μπλέξεις.. Και οι περισσότεροι μη νομίζεις, δεν είναι ψείρες να κάθονται να το ψάχνουν.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#78   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2016 - 19:18

Παρακάλα μόνο να μη μπλέξεις με το Sevice της Sammy. Μη νομίζεις πως σε αυτό είναι καλύτεροι.

Πάντως το S7 είναι έρωτας και να το χαρείς. Αν και σε βλέπως να γυρνάς κάποια στιγμή.

Στα των ανακα/σμένων, τελευταία απο το 6 κυρίως και μετά και με τις αλλαγές που έκαναν για "επισκευές", τα έχουν κάνει σκ@τά.

Έλεγχος μηδέν. Είναι να μη μπλέξεις.. Και οι περισσότεροι μη νομίζεις, δεν είναι ψείρες να κάθονται να το ψάχνουν.

χμ.... τα δύο 6 Plus 64 & 128GB ξεκίνησαν να έχουνε σκόνες στο ύψος του mute button και βρήκα εδώ και καμιά εβδομάδα 2 μικρά spec σκόνης στην επάνω αριστερή γωνία στο 6s Plus Rose Gold τα οποία δεν φαίνονται σε άσπρο φόντο μόνο και μόνο όταν είναι κλειστή η οθόνη βλέπεις κάτω από δυνατό φώς δύο άσπρες κουκκίδες (σκόνη).

Edit: Το S7 δεν περίμενα πότε να φάω τέτοιο χαστούκι από τηλέφωνα που είχα ορκισμένους εχθρούς μου. Νιώθω απίστευτα βλέποντας κάθε 1 ώρα την οθόνη σε λευκό φόντο και ΔΕΝ έχει τύποτα! Είναι έτσι όπως θα έπρεπε να είναι ούτε σκόνη αλά iPhone ούτε κολλημένα η καμένα πίξελ Η να έχει σκόνη πίσω από το LCD της οθόνης και να κάνει σκιά. 

Τελευταία επεξεργασία από: Darkoulis, 28/06/2016 - 19:20

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#79   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2016 - 19:26

Tα 6άρια εκτός απο το Clicking στην οθόνη είχαν και Bleeding στις 2 πάνω γωνίες. Ψαξ'το.. Και αυτό σήμα κατατεθέν.

Ξέρω ήδη 2 περιπτώσεις φίλων που χρειάστηκε να πάνε και 2η φορά για να πάρουν σωστό ανακα/σμένο.. Και οι 2 με 6.

Εξάλλου και τα παραδείγματα εδώ μέσα πολλά.

Είναι τηλεφωνάρα το S7. Κάποιες μικρο-μακακίες της Sammy να μην είχε και θα 'ταν όλα τέλεια. Σου 'πα.. Πέφτει πολύ ζαχάρωμα τελευταία αλλά λέω να κρατηθώ.

LG8ISzO.gif

#80   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2016 - 19:40

Tα 6άρια εκτός απο το Clicking στην οθόνη είχαν και Bleeding στις 2 πάνω γωνίες. Ψαξ'το.. Και αυτό σήμα κατατεθέν.

Ξέρω ήδη 2 περιπτώσεις φίλων που χρειάστηκε να πάνε και 2η φορά για να πάρουν σωστό ανακα/σμένο.. Και οι 2 με 6.

Είναι τηλεφωνάρα το S7. Κάποιες μικρο-μακακίες της Sammy να μην είχε και θα 'ταν όλα τέλεια. Σου 'πα.. Πέφτει πολύ ζαχάρωμα τελευταία αλλά λέω να κρατηθώ.

Δεν ξανά ασχολούμαι άλλο πλέων με τα 6 Plus & 6s Plus. Τέλος μόλις παραλάβω και το άλλο 5s θα πάει και εκείνο για πούλημα. Η Apple δεν με τίμησε, Η Samsung με το S7 Edge με τίμησε οπότε και θα παραμείνω. Το θέμα είναι για εμένα ότι με τόσα τηλέφωνα που βγάζουν λόγικο να μην έχουνε το σωστό Quality Check. τι να λέει 75.000.000 τηλ. σε σχέση με πόσα 25.000.000 S7 Edge? μπορεί και λιγότερα; Οπότε λογικά στα λιγότερα τηλέφωνα θα έχει λιγότερα προβληματικά τηλέφωνα που εντοπίστηκαν σε κάποιο Quality Check.

#81   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 28/06/2016 - 19:50

φημες λενε οτι οταν σταματησουν οι πουτ@&€ες να γαμ@&€νται τοτε θα παρεις samsung συσκευη.

#82   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2016 - 19:55

Δεν ξανά ασχολούμαι άλλο πλέων με τα 6 Plus & 6s Plus. Τέλος μόλις παραλάβω και το άλλο 5s θα πάει και εκείνο για πούλημα. Η Apple δεν με τίμησε, Η Samsung με το S7 Edge με τίμησε οπότε και θα παραμείνω. Το θέμα είναι για εμένα ότι με τόσα τηλέφωνα που βγάζουν λόγικο να μην έχουνε το σωστό Quality Check. τι να λέει 75.000.000 τηλ. σε σχέση με πόσα 25.000.000 S7 Edge? μπορεί και λιγότερα; Οπότε λογικά στα λιγότερα τηλέφωνα θα έχει λιγότερα προβληματικά τηλέφωνα που εντοπίστηκαν σε κάποιο Quality Check.

Παλιότερα δεν ήταν έτσι. Θυμήσου εποχή "συλλεκτικού" που τα ανακα/σμένα ήταν τελικώς καλύτερα απο τα αρχικά.

Απο το 6 και μετά χάλασε πολύ το πράγμα. Παρακαλάς να πετύχεις σωστή συσκευή..

Απο την άλλη μυ συγκρίνεις με Sammy. Έχουν άλλες μακακίες εκεί.. Χρόνια είναι ερωτευμένοι με την υγρασία. Κοινώς μπορείς να βγείς εκτός εγγύησης απο το πουθενά.

φημες λενε οτι οταν σταματησουν οι πουτ@&€ες να γαμ@&€νται τοτε θα παρεις samsung συσκευη.

Μα ήδη έχω.. 50" παρακαλώ.

LG8ISzO.gif

#83   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2016 - 19:56

Ναι λαθος το διατυπωσα..επρεπε να γραψω samsung κινητο τηλεφωνο!!

#84   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2016 - 20:19

Παλιότερα δεν ήταν έτσι. Θυμήσου εποχή "συλλεκτικού" που τα ανακα/σμένα ήταν τελικώς καλύτερα απο τα αρχικά.

Απο το 6 και μετά χάλασε πολύ το πράγμα. Παρακαλάς να πετύχεις σωστή συσκευή..

Απο την άλλη μυ συγκρίνεις με Sammy. Έχουν άλλες μακακίες εκεί.. Χρόνια είναι ερωτευμένοι με την υγρασία. Κοινώς μπορείς να βγείς εκτός εγγύησης απο το πουθενά.

Δεν ξέρω αλλά μια φορά το πρώτο μου Συλλεκτικό ήτανε εντάξει για μαύρο το άσπρο συλλεκτικό είχε χοντρό χτύπημα κάτω από το home button. 

Πάντως το χάλι με τις οθόνες έχει ξεφτιλιστεί! Τέλος! Δεν μπορώ να χαλάω την ζωή μου το στομάχι από το άγχος και την σκέψη τι τηλέφωνο θα έρθει μετά την αντικατάσταση.

Μία φορά το S7 το έχω μέσα σε δερμάτινο/καστόρινο πουγκί.

Πάντως δεν ξέρω αλλά ειλικρινά με το χέρι στην καρδία με τόσα χρόνια χρήσης iPhone δεν ξέρω αλλά το S7 Edge είναι όντως το κάτι άλλο δεν ξέρω τι ψάρια έπιανε το S6 Edge αλλά το S7 Edge Black Onyx είναι τρέλα. 

#85   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2016 - 20:34

Ναι λαθος το διατυπωσα..επρεπε να γραψω samsung κινητο τηλεφωνο!!

Σε πειράζω ρε.

Δεν ξέρω αλλά μια φορά το πρώτο μου Συλλεκτικό ήτανε εντάξει για μαύρο το άσπρο συλλεκτικό είχε χοντρό χτύπημα κάτω από το home button. 

Πάντως το χάλι με τις οθόνες έχει ξεφτιλιστεί! Τέλος! Δεν μπορώ να χαλάω την ζωή μου το στομάχι από το άγχος και την σκέψη τι τηλέφωνο θα έρθει μετά την αντικατάσταση.

Μία φορά το S7 το έχω μέσα σε δερμάτινο/καστόρινο πουγκί.

Πάντως δεν ξέρω αλλά ειλικρινά με το χέρι στην καρδία με τόσα χρόνια χρήσης iPhone δεν ξέρω αλλά το S7 Edge είναι όντως το κάτι άλλο δεν ξέρω τι ψάρια έπιανε το S6 Edge αλλά το S7 Edge Black Onyx είναι τρέλα. 

Υπομονή για τις OLED του χρόνου.

Είσαι στην αρχή του ενθουσιασμού ακόμα.. Θα σε δω σε λίγο καιρό.

Και το S6 καλό ήταν πάντως. 2 κλίκ πιο πάνω το S7 που διόρθωσαν μικρο-ατέλειες.

LG8ISzO.gif

#86   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2016 - 20:41

Υπομονή για τις OLED του χρόνου.

Είσαι στην αρχή του ενθουσιασμού ακόμα.. Θα σε δω σε λίγο καιρό.

Και το S6 καλό ήταν πάντως. 2 κλίκ πιο πάνω το S7 που διόρθωσαν μικρο-ατέλειες.

Εν πάση περίπτωση το κεφάλαιο iPhone έκλεισε για εμένα οριστικά θα έχω iPad και θα αγοράσω ξανά iPad αλλά iPhone... ΔΕΝ.

To μόνο iPhone που δεν είχε καμένα πίξελ και είχε κολημένη την οθόνη με το Digitizer και δεν έπαιρνε σκόνη σαν το 3G/3GS ήτανε το 2G! Tέλος μετά το 2G τα άλλα δύο πλαστικά αυγά 3G/3GS ήτανε ηλεκτρικές σκούπες στο θέμα σκόνης μέσα στην οθόνη! 

Όσο για τις OLED; Εάν δεν κάνει κάτι στο Sealing της οθόνης για σκόνες και επιτέλους κατά την συναρμολόγηση τους σε εντελώς καινό χώρο να μην έχουνε πρόσβασή σκόνες, τότε μπορεί να την ξανά τιμήσω. 

Επίσης ξέρω ότι η Arvato έχει έρωτα με την υγρασία και κάνει τα τηλέφωνα υποβρύχια αλλά έως τώρα δόξα τον Θεό το S7 μου είναι ΑΣΤΕΡΙ. 

#87   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2016 - 21:27

Καλά μεγάλες κουβέντες μη λες. Και πρίν κάποια χρόνια δε θα σκεφτόσουν καν τη μετάβαση σε Sammy, όπως και πολύς κόσμος, αλλά να το το S7.

Για τη σκόνη στα τελευταία, 6/S μη νομίζεις πως ήταν ο κανόνας πάντως. Ελάχιστες περιπτώσεις.

Σαν τον Γερμανό με τις "υγρασίες" πάλι δεν ήταν κανείς. Γενικά το 'χουν το κόλλημα τους εδώ οι δικοί μας με το υγρό στοιχείο.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 28/06/2016 - 21:30

LG8ISzO.gif

#88   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2016 - 22:55

Νίκο το service επι πληρωμή στο χαιδάρι έχω ακούσει φανταστικά σχόλια για samsung. Τιμές μέτριες προς τσιμπιμένες αλλά συνεχίζεις να έχεις εγγύηση.

#89   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 28/06/2016 - 23:18

Nίκο τι θα έλεγες αν σου έλεγα πως το S6 edge που είχα πάρει είχε απλά μερικές γρατζουνιτσες στην οθόνη και μου το αντικαταστήσανε άμεσα με σφραγισμένη συσκευή?   :rolleyes:

το S7 είναι πραγματικά ερωτας... δύσκολο να γυρίσεις ξανά σε iphone... 

εγώ γύρισα πάντως...! δεν μπορώ με καμια άλλη συσκευή εκτος από το 6S μου...! 

το χειρότερο που έχω πάθει με την apple είναι πως αγόρασα ελαττωματικό imac παγώνει ολόκληρο στο άκυρο και αναβοσβήνει η οθόνη... βεβαια στην infoquest όλα φυσιολογικά....!!!   -_-

#90   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα

Δημοσίευση 28/06/2016 - 23:20

Nίκο τι θα έλεγες αν σου έλεγα πως το S6 edge που είχα πάρει είχε απλά μερικές γρατζουνιτσες στην οθόνη και μου το αντικαταστήσανε άμεσα με σφραγισμένη συσκευή? :rolleyes:

το S7 είναι πραγματικά ερωτας... δύσκολο να γυρίσεις ξανά σε iphone...

εγώ γύρισα πάντως...! δεν μπορώ με καμια άλλη συσκευή εκτος από το 6S μου...!

το χειρότερο που έχω πάθει με την apple είναι πως αγόρασα ελαττωματικό imac παγώνει ολόκληρο στο άκυρο και αναβοσβήνει η οθόνη... βεβαια στην infoquest όλα φυσιολογικά....!!! -_-

γυρισες;;;;αχαχαχααχαχαχααχαχαχαχαχααχαχααχαχαχαχαχααχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχααχαχαχααχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες