γυρισες;;;;αχαχαχααχαχαχααχαχαχαχαχααχαχααχαχαχαχαχααχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχααχαχαχααχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!
γυρισα...!
Δημοσίευση 28/06/2016 - 23:21
γυρισες;;;;αχαχαχααχαχαχααχαχαχαχαχααχαχααχαχαχαχαχααχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχααχαχαχααχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!
γυρισα...!
Δημοσίευση 28/06/2016 - 23:39
Νίκο το service επι πληρωμή στο χαιδάρι έχω ακούσει φανταστικά σχόλια για samsung. Τιμές μέτριες προς τσιμπιμένες αλλά συνεχίζεις να έχεις εγγύηση.
Ξέρω ποιούς λες ναι. Μακάρι να 'χει αλλάξει το τροπάριο πλέον.
Είναι διαφορετικά όταν υπάρχει φυσική παρουσία μιας εταιρείας στη χώρα σίγουρα.
Nίκο τι θα έλεγες αν σου έλεγα πως το S6 edge που είχα πάρει είχε απλά μερικές γρατζουνιτσες στην οθόνη και μου το αντικαταστήσανε άμεσα με σφραγισμένη συσκευή?
το S7 είναι πραγματικά ερωτας... δύσκολο να γυρίσεις ξανά σε iphone...
εγώ γύρισα πάντως...! δεν μπορώ με καμια άλλη συσκευή εκτος από το 6S μου...!
το χειρότερο που έχω πάθει με την apple είναι πως αγόρασα ελαττωματικό imac παγώνει ολόκληρο στο άκυρο και αναβοσβήνει η οθόνη... βεβαια στην infoquest όλα φυσιολογικά....!!!
Μας έλειψες ρε μπαγάσα. 6S το καλύτερο του κόσμου.
Μέχρι να βάλεις iOS 10 σε λίγους μήνες, να πήξεις στο Lag και στα καπάκια Note 7.
Δημοσίευση 29/06/2016 - 08:36
bye-bye το 6s Plus 128GB έφυγε πριν λίγο με αντικαταβολή μέσο Γενικής Ταχυδρομικής, και περιμένω απάντηση για το 6 Plus 128GB... το 6 Plus 64GB φεύγει και αυτό το απόγευμα χέρι με χέρι σε φίλο εδώ από Πρέβεζα. Και με τα φράγκα που θα εισπραχτούν, θα πάνε στην άκρη για μελλοντική αγορά MacBook Pro; θα δούμε για την ώρα πάμε δυνατά S7 Edge Black Onyx και το μυαλά στα κάγκελα!
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 29/06/2016 - 08:47
σαν να βλεπω εμενα να μιλαει ετσι οπως κανεις οταν ειχα κανει μεταβαση σε LG G2 τοτε και σε galaxy s4...bye-bye το 6s Plus 128GB έφυγε πριν λίγο με αντικαταβολή μέσο Γενικής Ταχυδρομικής, και περιμένω απάντηση για το 6 Plus 128GB... το 6 Plus 64GB φεύγει και αυτό το απόγευμα χέρι με χέρι σε φίλο εδώ από Πρέβεζα. Και με τα φράγκα που θα εισπραχτούν, θα πάνε στην άκρη για μελλοντική αγορά MacBook Pro; θα δούμε για την ώρα πάμε δυνατά S7 Edge Black Onyx και το μυαλά στα κάγκελα!
Δημοσίευση 29/06/2016 - 08:55
σαν να βλεπω εμενα να μιλαει ετσι οπως κανεις οταν ειχα κανει μεταβαση σε LG G2 τοτε και σε galaxy s4...
Και μετα απο 3 μηνες ξαναπισω με iphone 5s στα μουλοχτα για να μην με κραξουν εδω μεσα με αυτα που ελεγα τοτε...γιαυτο κρατα μια πισινη φιλε!ατιμο πραγμα το αντροιντ!εκει που ολα πανε καλα ξαφνικα για λογο που μονο αυτο ξερει,κολλαει και λαγκαρει το συμπαν!αν το κρατησεις ενα χρονο τουλαχιστον τοτε ελα να μας πεις εντυπωσεις!
Από την στιγμή που δεν θα έχω hardware πρόβλημα ότι είναι θέμα software δεν με πειράζει, κάτι θα γίνει. Αλλά εάν έχω τόσα προβλήματά όσα είχα με τα iPhone μόνο σε hardware επίπεδό τότε άντε γεια ξανά. Αλλά για την ώρα το S7 δεν έχει το παραμικρό hardware θέμα.
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 29/06/2016 - 13:26
Μέχρι να βάλεις iOS 10 σε λίγους μήνες, να πήξεις στο Lag και στα καπάκια Note 7.
το έχω δοκιμάσει το ios 10 πολύ lag... λογικό όμως.... προσωπικά θα το περάσω αλλά όχι με το που βγει αλλά μετά απο ένα μήνα τουλαχιστων... εξάλου με την 9.3.2 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... μέχρι που θα ανιξω το app του facebook
Δημοσίευση 29/06/2016 - 13:36
το έχω δοκιμάσει το ios 10 πολύ lag... λογικό όμως.... προσωπικά θα το περάσω αλλά όχι με το που βγει αλλά μετά απο ένα μήνα τουλαχιστων... εξάλου με την 9.3.2 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... μέχρι που θα ανιξω το app του facebook
![]()
Σε αυτό δεν σου φταίει το Iphone. Αλλά το πόσο καλογραμμένη είναι η εφαρμογή.
Δημοσίευση 29/06/2016 - 14:05
![]()
iOS 9 και ευχαριστημένος? Ομορφονιέ είσαι σίγουρα καλά?
Δημοσίευση 29/06/2016 - 14:10
iOS 9 και ευχαριστημένος? Ομορφονιέ είσαι σίγουρα καλά?
εννοείτε..! και μάλιστα πολύ καλά...!
Δημοσίευση 29/06/2016 - 14:20
με πήρανε τηλέφωνο από το Apple Care μου λένε ότι η infoquest ο τεχνικός ο κ. Γιαννόπουλος ότι τρέχουνε το τηλέφωνο στο τσέκ τους και δεν βγάζει καμένα πίξελ, και τους λέω τότε γιατί σε άσπρο φόντο έχει αυτήν την κουκκίδα μου λένε το ωραίο είναι χτύπημα της οθόνης ΚΑΙ ότι πρέπει να το στέλνουνε στην Ολλανδία να το τσεκάρουν και αρνούνται να με συνδεόσουν με το Customer Relations παιδιά ΜΑΚΡΥΑ APPLE και σκατά!
Δηλαδή εάν δεν είναι καμένο πίξελ ωραία και είναι σκόνη μέσα στην οθόνη η έστω μέσα η πίσω από την LCD και κάνει αυτήν σκιά αυτό δεν είναι τεχνικό πρόβλημα της Apple που δεν έγινε σωστό Quality Check;
Νίκο τι να κάνω; τους ζήτησα να μου δώσουν το νομικό τμήμα της Apple και περιμένω τηλέφωνο τους!
Δημοσίευση 29/06/2016 - 14:44
Λοιπόν νέο update τώρα εντός μερικών λεπτών θα στείλουν αναγκαστικά λέει το τηλέφωνο στην Ολλανδία και θα δούνε από εκεί που είναι τα κεντρικά το τι πρέπει να γίνει.
Τους ζήτησα να επικοινωνήσω προσωπικά με Ολλανδία με τα κεντρικά τους εκεί, και κλασικά αρνήθηκαν ξανά!
Δημοσίευση 29/06/2016 - 15:03
Με τα κεντρικά στην Ολλανδία δε μπορείς να μιλήσεις.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι με το Relations. Να τους ζητήσεις το Ticket και μετά μιλάς με το Support να σε συνδέσουν.
Μα ούτε αυτό δεν με αφήνουν. Νίκο, σου ορκίζομαι σε ότι έχω ποιο ιερό κουράστηκα με τους μαλάκες. Ας κάνουν ότι Θέλουν ας στείλουν ότι θέλουν.
Μόλις έρθει το τηλέφωνο ότι και εάν είναι θα το δώσω να φύγει, βαρέθηκα να έχω τηλέφωνο και αντί να χαρώ ένα τηλέφωνο πάει και έρχεται στα σέρβις.
Αμαρτία ποια, κουράστηκα βαρέθηκα, τόσο πολύ έχω στραβώσει με το όλο θέμα.
Τόσα iPhone όλα μα όλα; ΌΛΑ;
Μόνο ένα Samsung πήρα μια φορά στην ζωή μου το S7 Edge και ήτανε άριστο out of the box, γιατί τα iPhone που αγοράζω δεν είναι; Γιατί;;;
Και δεν είναι ο νόμος του Murphy's γιατί εάν ήτανε τότε και τα iPad και το Mac Book Air και το S7 Edge έπρεπε να είχανε κάποιο πρόβλημα!
Αλλά δεν έχουνε δόξα τον θεό και είναι όλα άριστα!
Τότε γιατί γιατί γιατί το γ@μημένο το iPhone να έχει όλα τα κουσούρια;
Δημοσίευση 29/06/2016 - 15:18
θα ήθελα πολύ να μάθω εαν γίνετε χωρίς μεσάζοντα να στείλεις το iphone σε apple store ευρωπαϊκής χώρας, αφού φυσικά προηγηθεί επικοινωνία με το κατάστημα.
Δημοσίευση 29/06/2016 - 15:20
Δεν ξέρω εάν γίνετε αυτό αλλά εάν γίνετε θα το δοκίμαζα. Γιατί μέχρι τώρα μόνο απογοήτευσή έχω πάρει.
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες