Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Καμένο πίξελ ή σκόνη;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
224 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 30/06/2016 - 14:29

Συνεχιζω να εχω κακη εμπειρια...μετα το προβλημα με home button και αλλαγη οθονης,ηρθε πισω με καμμενο πιξελ παλι αλλαγη οθονης ηρθε πισω με 2 βαθουλοματα στην σιτα του ακουστικου,το πηγα σημερα στην info quest,με ρωτησαν αν εχω μιλησει με την apple τους λεω οχι,και μου λεει ο τεχνικος θα στειλω φωτογρσφιες στην apple αλλα δυσκολη να δεχτουν αλλαγη..του λεω θα μιλησω και με την apple...και μου απανταει αν πουν οχι στο εξωτερικο αυτοι δεν μπορουν να κανουν τιποτα...τι με συμβουλευετε να κανω;με το apple care και να μιλησω δεν θα γινει τπτ οπως και εγινε με το iphone 6 που ειχα και τις 4 αντικαταστασεις για το ιδιο προβλημα,με το public relations θα αρνουντε να με συνδεσουν...οποτε;;

Sent from my iPad using Tapatalk

Και εγώ μια από τα ίδια να δω τι θα γίνει με την παραλαβή του τηλεφώνου, μπορεί να κάνω και μια δοκιμή με την Document και εάν στο τέλος δεν γίνει κάτι θα πάω νομικά πλέων.

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 30/06/2016 - 15:07

Και εγώ μια από τα ίδια να δω τι θα γίνει με την παραλαβή του τηλεφώνου, μπορεί να κάνω και μια δοκιμή με την Document και εάν στο τέλος δεν γίνει κάτι θα πάω νομικά πλέων.

Δυστυχώς η Document εξαγοράστηκε και ανήκει στον ίδιο όμιλο με την infoquest πια.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#123   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 30/06/2016 - 15:09

Συνεχιζω να εχω κακη εμπειρια...μετα το προβλημα με home button και αλλαγη οθονης,ηρθε πισω με καμμενο πιξελ παλι αλλαγη οθονης ηρθε πισω με 2 βαθουλοματα στην σιτα του ακουστικου,το πηγα σημερα στην info quest,με ρωτησαν αν εχω μιλησει με την apple τους λεω οχι,και μου λεει ο τεχνικος θα στειλω φωτογρσφιες στην apple αλλα δυσκολη να δεχτουν αλλαγη..του λεω θα μιλησω και με την apple...και μου απανταει αν πουν οχι στο εξωτερικο αυτοι δεν μπορουν να κανουν τιποτα...τι με συμβουλευετε να κανω;με το apple care και να μιλησω δεν θα γινει τπτ οπως και εγινε με το iphone 6 που ειχα και τις 4 αντικαταστασεις για το ιδιο προβλημα,με το public relations θα αρνουντε να με συνδεσουν...οποτε;;

Είτε θα μιλήσεις με το Customer Relations, που απ' ότι φαίνεται έχουν αρχίσει και τα περιορίζουν, είτε απλά θα περιμένεις το νέο που θα στείλουν και Συνήγορο του Καταναλωτή μετά αν συνεχίσει το ίδιο.

Βέβαια, υπάρχει επίσης μια καλή εναλλακτική του Apple Support στο Twitter που απαντάνε σε όλους ακόμα και με DM για να τους ενημερώσεις για τη ταλαιπωρία.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 30/06/2016 - 15:09

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#124   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2016 - 15:16

Δυστυχώς η Document εξαγοράστηκε και ανήκει στον ίδιο όμιλο με την infoquest πια.

Δεν το ήξερα αυτό οπότε σκατά με λίγα λόγια!

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#125   karless

karless

iPH Hero

• 5021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 30/06/2016 - 15:34

Είτε θα μιλήσεις με το Customer Relations, που απ' ότι φαίνεται έχουν αρχίσει και τα περιορίζουν, είτε απλά θα περιμένεις το νέο που θα στείλουν και Συνήγορο του Καταναλωτή μετά αν συνεχίσει το ίδιο.

Βέβαια, υπάρχει επίσης μια καλή εναλλακτική του Apple Support στο Twitter που απαντάνε σε όλους ακόμα και με DM για να τους ενημερώσεις για τη ταλαιπωρία.

Νικο πιο νεο;μου ειπαν πως θα στειλουν φωτογραφιες και αν το δεχτουν θα το αλλαξουν αλλα κου λεει δυσκολα θα δεχτουν να γινει αλλαγη.

#126   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2016 - 15:48

Όταν η μακακία έχει γίνει απο αυτούς, είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν άλλο.

Άσε τι σου λένε. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πάρεις άλλο.

LG8ISzO.gif

#127   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2016 - 16:08

Πλέων η Apple έχει καταντήσει αηδία. Προβληματικά τηλέφωνα out of the box ανακατασκευασμένα πολύ χειρότερα από τα προβληματικά τηλέφωνα του κουτιού. Και όταν τους πας το τηλέφωνο για αν/σταση αν είναι οθόνη αλλάζουν οθόνη και εάν δεν έχει θέμα η νέα οθόνη θα σου έχουνε κάνει ζημιά στο σασί του τηλεφώνου! Χειρότερα και από την Arvato...

#128   karless

karless

iPH Hero

• 5021 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2016 - 16:08

αν μου πουν δεν το δεχτηκε η apple που μαλλον ετσι μου πε θα γινει ο τεχνικος,πως να κινηθω?

#129   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2016 - 16:27

Apple Support στο Twitter, Συνήγορος του Καταναλωτή.

LG8ISzO.gif

#130   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 30/06/2016 - 16:47

Εγω ενα αντιστοιχο θεμα που ειχα με samsung, δε μου το περνουσαν εντος εγγυησης 3 ημερων τηλεφωνο λογω υγρασιας και καλα, το πηγα σε εξωτερικο service, μου εδωσε χαρτι αναφορας οτι δεν αποδεικνυεται με τιποτα αυτο που λενε, και το εστειλα στον συνηγορο με κοινοποιηση στη samsung ελλαδας. Την αλλη μερα ειχα τηλεφωνο για να αντικαταστησουν τη συσκευη

#131   karless

karless

iPH Hero

• 5021 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2016 - 16:58

το ιδιο θα κανω,θα το ζητησω γραπτως οτι εχει την ζημια και οτι δεν το δεχοντε και θα το στειλω στον Συνηγορο,αυτη την φορα δεν θα το αφησω ετσι,Νικο Apple Support στο twitter πιο ειναι?

#132   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2016 - 17:20

Προφανώς και δε θα το αφήσεις έτσι. Αυτοί έκαναν τη μακακία.

https://twitter.com/AppleSupport

LG8ISzO.gif

#133   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 30/06/2016 - 19:52

Είπα κι εγώ μπας και έστελνα το iPad με τρίξιμο στην οθόνη αλλά με αυτά που διαβάζω δεν είναι να μπλέκω...[emoji53][emoji53]

#134   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2016 - 19:53

Είπα κι εγώ μπας και έστελνα το iPad με τρίξιμο στην οθόνη αλλά με αυτά που διαβάζω δεν είναι να μπλέκω...[emoji53][emoji53]

Μην κάνεις το λάθος! Είσαι μια χαρά και δεν το ξέρεις!

#135   karless

karless

iPH Hero

• 5021 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2016 - 21:02

Παιδια εχω απογοητευτει τελειως,ποστευω δεν θα βρω ακρη...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0