Φυσικά και αξίζει. Ultimate δεν παίζω όποτε δεν εκφέρω γνώμηΑξιζει; Το ultimate λεει ή μπα;
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 29/09/2016 - 19:33
Φυσικά και αξίζει. Ultimate δεν παίζω όποτε δεν εκφέρω γνώμηΑξιζει; Το ultimate λεει ή μπα;
Δημοσίευση 30/09/2016 - 01:21
Μακράν το καλύτερο FIFA των τελευταίων ετών.
Έχουν διορθώσει αρκετά και τη ταχύτητα.
Δημοσίευση 30/09/2016 - 10:42
Δημοσίευση 30/09/2016 - 11:08
Τρομερό. Το μόνο ξενέρωμα που έφαγα ειναι οτι για να παίξεις online θελει ps plus δεν το γνώριζα. Θα ξεκινήσω το trial 15 ημερών και μετα θα κάνω ένα ετήσιο με 50€ π έχει. Αξίζει Νίκο;;Μακράν το καλύτερο FIFA των τελευταίων ετών.
Έχουν διορθώσει αρκετά και τη ταχύτητα.
Δημοσίευση 30/09/2016 - 12:16
Γενικότερα για Online θες Plus. Πάντως περίμενε κάποιες μέρες μήπως βγεί καμιά προσφορά για αυτό.
Και 'μενα μου 'χει λήξει εδώ και λίγο καιρό και είμαι σε αναμονή. Βγάζουν σχετικά συχνά, ειδικά αν δεν είχες βάλει ποτέ.
Γράψου στο Newsletter αν δε το 'χεις κάνει και θα πάρεις προσφορά σύντομα.
Δημοσίευση 30/09/2016 - 12:17
Είμαι σε αναμονή λίγες μέρες. Σε φίλο το ψιλολιώσαμε χθες και το ευχαριστήθηκα.
Μη το σκέφτεσαι καν για αγορά.
Δημοσίευση 30/09/2016 - 12:19
Γενικότερα για Online θες Plus. Πάντως περίμενε κάποιες μέρες μήπως βγεί καμιά προσφορά για αυτό.
Και 'μενα μου 'χει λήξει εδώ και λίγο καιρό και είμαι σε αναμονή. Βγάζουν σχετικά συχνά, ειδικά αν δεν είχες βάλει ποτέ.
Γράψου στο Newsletter αν δε το 'χεις κάνει και θα πάρεις προσφορά σύντομα.
Δημοσίευση 30/09/2016 - 12:23
Το Gameplay ωραίο μου φάνηκε και εμένα στο ντέμο αλλά με προβλημάτισαν τα πέναλτι και τα στημένα στο χειρισμό τους.
Δεν το έψαξα πολύ βέβαια αλλά κατα 99% θα καταλήξω και εγώ σε αγορά ακόμη κι ας μην έχει την ΑΕΚΑΡΑ! [emoji3][emoji3]
Εγώ το βλέπω πιο ρεαλιστικό απο πρίν πάντως. Βοηθάει και η νέα κάμερα αν τη συνηθίσεις.
Ετοιμάσου για τη Κυριακή και ασ'τα αυτά..
Νίκο και εμένα μου έληξε την Παρασκευή. Αν δεις κάποια προσφορά, ενημέρωσε αν μπορείς να κάνουμε και εμείς την αγορά.
Noted!
Δημοσίευση 30/09/2016 - 12:28
Δημοσίευση 01/10/2016 - 09:10
η αλήθεια είναι ότι έχω να δω καιρό προσφορά συνδρομής στο ps plus (τουλάχιστον για παλιούς συνδρομητές) ... βεβαία εγώ την ανανεώνω αυτόματα με ετήσια. καμιά φορά κάνουν εκπτώσεις λίγων ημερών σε καταστήματα που πουλάνε κάρτες οπότε βάλτε μια ενημέρωση στο skroutz μόλις γίνει πτώση τιμής να σας ενημερώσει.
Δημοσίευση 01/10/2016 - 18:09
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες