Νέα στον κόσμο του Mac- Αγορά
Δημοσίευση 08/01/2016 - 11:49
You'll Never Walk Alone
Ad
Δημοσίευση 08/01/2016 - 12:20
Δεν γνωρίζω ποσο γλιτώνουν με τον ΦΠΑ στην ελλαδα, παντως δε νομιζω να φτανει τα 400€!
Οπως και να εχει παντως, σιγουρο ειναι οτι πρέπει παντου να εχεις τα κονεκτιονς για γλυτωσεις κανα φραγκο.
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 08/01/2016 - 12:27
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 08/01/2016 - 12:38
Ναι τοτε συμφέρει και απο ελλαδα.
Αλλα οσοι δεν εχουν, η δεν γουσταρουν να ρωτησουν, υποχρεωθούν σε αλλους, ειναι και αυτο μια λυση, να εχεις φιλους, οικογένεια στο εξωτερικο.
Δημοσίευση 08/01/2016 - 16:47
Γίνονται δεκτές οι Ελληνικές πιστωτικές στην αγορά refurbished από τη σελίδα της Αππλ?
Δημοσίευση 08/01/2016 - 17:51
Eχεις δικο σου ατομο σε καποια ευρωπαικη χωρα; (π.χ Γερμανια, Γαλλία, Αγγλία)
Δεν έχω δυστυχώς
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 08/01/2016 - 18:20
Nο προμπλεμ, αφου μπορεις να γλιτώσεις τον ΦΠΑ, σχεδόν η μια την αλλη έρχεται..
Δημοσίευση 08/01/2016 - 19:51
καλησπέρα... ρε παιδιά, όσο και αν κοιτάω refurbished.. μου φαίνονται ακριβότερα και από τα καινούρια.
Για πείτε σας παρακαλώ κανένα link, γιατί θα χ'ασω τα λογικά μου στο τέλος....
THx.
Λουκά, για βοήθησέ με σε παρακαλώ λίγο, πως θα βοηθούσε κάποιος συγγενής σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, κλπ?
Ευχαριστώ !!!
Τελευταία επεξεργασία από: fouskmech, 08/01/2016 - 20:00
Δημοσίευση 08/01/2016 - 20:07
Πάντως, αν δει η φίλη μας οθόνη retina, θα "πάθει". ΔΕΝ υπάρχει γυρισμός μετά από αυτό.
Θεωρώ ότι το mbpr 13 της δίνει και φορητότητα, και ισχύ (όποτε τη χρειαστεί), και θύρες για να συνδέει περιφερειακά. Είναι νομίζω ολοκληρωμένη πρόταση.
Τώρα αν θέλει σούπερ ελαφρύ, πάει και σε macbook απλό, αλλά δεν έχει καθόλου θύρες για περιφερειακά, έχει και λίγο μικρότερη οθόνη, και είναι για πολύ βασικές λειτουργίες (από άποψη ισχύος).
Και γώ πάντως, το δικό μου από e-mac.eu το πήρα, χωρίς να πληρώσω ΦΠΑ (ενδοκοινοτικές συναλλαγές).
Δημοσίευση 08/01/2016 - 20:34
Πριν 1,5 χρόνο πήρα MBP Retina 15'' από e-Mac χωρίς ΦΠΑ με 1.400€ όταν στο istorm είχε 2.260€.Δεν γνωρίζω ποσο γλιτώνουν με τον ΦΠΑ στην ελλαδα, παντως δε νομιζω να φτανει τα 400€!
Οπως και να εχει παντως, σιγουρο ειναι οτι πρέπει παντου να εχεις τα κονεκτιονς για γλυτωσεις κανα φραγκο.
Βέβαια τότε η ισοτιμία Ευρώ/δολάριου ήταν, αν θυμάμαι καλά, στο 1,34
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 08/01/2016 - 20:44
Ενταξει συγκρίνεις και με iStrorm (τιμες στα υψη).
Αλλα οντως καπως ετσι ειναι.
Δημοσίευση 08/01/2016 - 20:47
Κοίτα, αυτή είναι η επίσημη τιμή πώλησης στην Ελλάδα (χωρίς να παραγνωρίζω βέβαια, τα σκρουτζομάγαζα). Η ουσία είναι ότι με την ισοτιμία σχεδόν στο 1/1 οι τιμές πήγαν στα ύψη!Ενταξει συγκρίνεις και με iStrorm (τιμες στα υψη).
Αλλα οντως καπως ετσι ειναι.
Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 08/01/2016 - 20:47
Δημοσίευση 08/01/2016 - 20:53
Μπορει, αλλα εχω παρατηρήσει κατα καιρους οτι το iStorm εχει μια ταση να κραταει αυτες τις τιμες, για αρκετο καιρο μετα την εισαγωγή νεων.
Ενω ο ανταγωνισμός εχει ηδη να ριχνει τις τιμες του, το iStorm μεχρι τελευταιας στιγμης τις κραταει πανω. Όποιος δαγκώσει δλδ!
Πανακριβα ολα στην ελλαδα, με 1/3 μισθο απο οτι αλλες ευρωπ. χωρες. Εχουμε δλδ τις ιδιες ακριβως τιμες στα προϊόντα, με ουτε τον μισο μισθο!
Πως τα ακαταφεραν αυτο, δεν το εχω καταλαβει ακομα!
Ενιγουει...για να μην ξεφυγουμε, ο καθενας απο οπου και οπως μπορει, ας κανει τις οικονομιες του, γιατι αλλιως δεν γινεται.
Εκτος αν του περισσεύουν κάποιου, οποτε πασο.
Δημοσίευση 08/01/2016 - 20:55
Πόσο δίκιο έχεις...Μπορει, αλλα εχω παρατηρήσει κατα καιρους οτι το iStorm εχει μια ταση να κραταει αυτες τις τιμες, για αρκετο καιρο μετα την εισαγωγή νεων.
Ενω ο ανταγωνισμός εχει ηδη να ριχνει τις τιμες του, το iStorm μεχρι τελευταιας στιγμης τις κραταει πανω. Όποιος δαγκώσει δλδ!
Πανακριβα ολα στην ελλαδα, με 1/3 μισθο απο οτι αλλες ευρωπ. χωρες. Εχουμε δλδ τις ιδιες ακριβως τιμες στα προϊόντα, με ουτε τον μισο μισθο!
Πως τα ακαταφεραν αυτο, δεν το εχω καταλαβει ακομα!
Ενιγουει...για να μην ξεφυγουμε, ο καθενας απο οπου και οπως μπορει, ας κανει τις οικονομιες του, γιατι αλλιως δεν γινεται.
Εκτος αν του περισσεύουν κάποιου, οποτε πασο.
Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 08/01/2016 - 20:55
Δημοσίευση 09/01/2016 - 15:42
Πάντως, αν δει η φίλη μας οθόνη retina, θα "πάθει". ΔΕΝ υπάρχει γυρισμός μετά από αυτό.
Θεωρώ ότι το mbpr 13 της δίνει και φορητότητα, και ισχύ (όποτε τη χρειαστεί), και θύρες για να συνδέει περιφερειακά. Είναι νομίζω ολοκληρωμένη πρόταση.
Τώρα αν θέλει σούπερ ελαφρύ, πάει και σε macbook απλό, αλλά δεν έχει καθόλου θύρες για περιφερειακά, έχει και λίγο μικρότερη οθόνη, και είναι για πολύ βασικές λειτουργίες (από άποψη ισχύος).
Και γώ πάντως, το δικό μου από e-mac.eu το πήρα, χωρίς να πληρώσω ΦΠΑ (ενδοκοινοτικές συναλλαγές).
Έχω iPhone 6s Plus κ το iPad Air όποτε η retina μου είναι οικεία ,βέβαια σε pc δεν έχω δει όποτε πρέπει να είναι η αίσθηση αρκετά τέλεια ;!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες