Τα office τα πληρώνεις κανονικά αν θες να τα περάσεις. Δεν είναι δωρεάν, όπως δεν είναι και στα windows.
Νέα στον κόσμο του Mac- Αγορά
Δημοσίευση 15/01/2016 - 12:18
Ad
Δημοσίευση 15/01/2016 - 12:20
Τα office τα πληρώνεις κανονικά αν θες να τα περάσεις. Δεν είναι δωρεάν, όπως δεν είναι και στα windows.
Καλά ναι φυσικά. Απλά αυτό που θέλω να πω στην φίλη μας, είναι πως όπως και στα win μπορεί να βρει κάποιος σπασμένα, το ίδιο ισχύει και για τους Mac.
Δημοσίευση 15/01/2016 - 12:21
Καλά προφανώς αυτά υπάρχουν. Συνήθως όμως με την αγορά ενός mac από επίσημο reseller σου κάνουν και κάποιο δώρο.
Εμένα π.χ. με είχαν ρωτήσει αν θα ήθελα δωρεάν αναβάθμιση σε 8gb RAM ή MS Office.
Επέλεξα το δεύτερο προσωπικά.
Δημοσίευση 15/01/2016 - 12:25
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Δημοσίευση 15/01/2016 - 12:27
Καταλαβα ναι!, και για τα στικακια? θα μπορω κανονικα να περναω πραγματα μεσα? δεν θελει κατι ιδιαιτερο φορματ κλπ? κατι τετοιο εχω ακουσει
Εάν θέλεις, θα πρέπει να αγοράσεις για μια και μόνο φορά το Tuxera ntfs.
https://secure.avang...1&CART=1&CARD=2
Αλλά πάρε εσύ τον mac και τα βρίσκουμε αυτά.
Δημοσίευση 15/01/2016 - 17:03
Δημοσίευση 15/01/2016 - 21:35
Να φανταστω πληκτρολογιο κλπ πανε. Εξτρα?
Όχι, είναι μέσα στη συσκευασία πληκτρολόγιο και mouse.
Sent from my iPhone 6S Plus
Δημοσίευση 15/01/2016 - 22:20
Γύρω στο 1000€ κάτι υπολόγιζα κ έχω βρει ότι στην σελίδα e Mac μπορώ να αγοράσω χώρος ΦΠΑ λόγω επαγγέλματος.
Μπήκα στο Istorm κ μου πρότειναν τον καινούργιο iMac αλλά δεν εχει retina οθόνη , ο μεγαλύτερος με retina φεύγει στα 1600€ !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tα 1000€ ειναι καθαρα, η με εξω τον ΦΠΑ που εχεις ηδη υπολογίσει;
Π.χ. ειδες ενα μοντελο στα 1400€ και ειπες εξω φπα 1000€, η απλως εχεις 1000€ προς διάθεση χωρις να εχεις υπολογίσει φπα;
Το ρωταω αυτο για να σε κατευθυνω σε αντιστοιχα λινκ, και σε αλλη γκάμα (για Macbook Pro Retina 13"inch ).
Γνωρίζοντας οτι πλεον εχεις κατασταλάξει πιο πολυ σε iMac, αλλα προσωπικά αξιολογώντας τις αναγκες σου μεσα απο το τοπικ, θα κατευθυνόμουν σε κατι πιο φορητό.
υ.γ. εχεις Paypal και λογαριασμό Ebay?
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 15/01/2016 - 22:20
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 16/01/2016 - 00:52
Καταλαβα ναι!, και για τα στικακια? θα μπορω κανονικα να περναω πραγματα μεσα? δεν θελει κατι ιδιαιτερο φορματ κλπ? κατι τετοιο εχω ακουσει
Φορμάτ σε exFAT και διαβάζονται και γράφουν από παντού (Win/Mac) χωρίς περιορισμό μεγέθους αρχείου.....
Δημοσίευση 16/01/2016 - 09:21
Βάζεις libreoffice που ειναι δωρεάν ή ακόμα καλύτερα με την σουίτα της iWork που βγάζει έγγραφα σε μορφή doc , excel και PowerPoint..
Δημοσίευση 16/01/2016 - 14:29
Μερικες φορες για ανεξήγητο λογο, ακομα και .doc να τα εχεις μετατρέψει μεσω iWork, ο παραλήπτης σε PC δεν μπορει να τα ανοίξει.
Μου εχει τύχη και για δουλεια κιολας.
Φαίνεται επισης απο οταν πας να το ανοίξεις στον Μακ σου, και ενω ειναι .doc το ανοίγει το iWork και οχι το OpenOffice η η microsft suite που εχω!
Δε λεω, πολυ καλο το iWork, αλλα σαν την σουιτα της Microsoft δεν εχει. Οσο ειδικα οι PCακιδες ειναι κατα μεγαλη πλειονότητα περισσότεροι απο τους Μακακιδες, τοτε εχει δρομο ακομα να διανύσει για να γινει αποδεκτό και απο τις δυο κοινότητες.
Δημοσίευση 16/01/2016 - 17:45
Λουκά, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά όλες οι σουΐτες, ότι "word" και να έχουν, είναι απλά "οδοντόκρεμα" .....
LaTeX .... the one and only........ και άντε γειά.....
Πάντα φιλικά...
Δημοσίευση 16/01/2016 - 18:37
Μερικες φορες για ανεξήγητο λογο, ακομα και .doc να τα εχεις μετατρέψει μεσω iWork, ο παραλήπτης σε PC δεν μπορει να τα ανοίξει.
Μου εχει τύχη και για δουλεια κιολας.
Φαίνεται επισης απο οταν πας να το ανοίξεις στον Μακ σου, και ενω ειναι .doc το ανοίγει το iWork και οχι το OpenOffice η η microsft suite που εχω!
Δε λεω, πολυ καλο το iWork, αλλα σαν την σουιτα της Microsoft δεν εχει. Οσο ειδικα οι PCακιδες ειναι κατα μεγαλη πλειονότητα περισσότεροι απο τους Μακακιδες, τοτε εχει δρομο ακομα να διανύσει για να γινει αποδεκτό και απο τις δυο κοινότητες.
Εγώ πάλι δούλευα στο δημόσιο με IMac για χρόνια ολόκληρα και πάντα τα αρχεία μου τα δούλευα κυρίως στο pages και τα έστελνα στους άλλους σε doc. Στην υπηρεσία μου οι μηχανογράφοι σε όλα τα Pc είχαν libreoffice λόγω δωρεάν αδειών και περίπου καμμία 20ασια pc word
Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα συμβατότητας με άλλους.
Άσε που θεωρώ πολύ πιο απλό και εύκολο το page απο το word
Δημοσίευση 16/01/2016 - 21:15
Λουκά, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά όλες οι σουΐτες, ότι "word" και να έχουν, είναι απλά "οδοντόκρεμα" .....
LaTeX .... the one and only........ και άντε γειά.....
Πάντα φιλικά...
Εγώ πάλι δούλευα στο δημόσιο με IMac για χρόνια ολόκληρα και πάντα τα αρχεία μου τα δούλευα κυρίως στο pages και τα έστελνα στους άλλους σε doc. Στην υπηρεσία μου οι μηχανογράφοι σε όλα τα Pc είχαν libreoffice λόγω δωρεάν αδειών και περίπου καμμία 20ασια pc word
Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα συμβατότητας με άλλους.
Άσε που θεωρώ πολύ πιο απλό και εύκολο το page απο το word
Παιδια δεν αντιλεγω στις εμπειρίες σας, και στον καθενα ξεχωριστα.
Σας λεω απλως τι μου ετυχε, και οχι μια μονο φορα. Και σε ιδιώτη, και σε δημ. υπηρεσία, δεν καταφεραν να ανοίξουν έγγραφο που ειχα μετατρέψει σε .doc μεσω iWork.
Δημοσίευση 16/01/2016 - 21:34
Το pages όμως εξακολουθούσε και εξακολουθεί να βγάζει αρχεία doc. Όποτε και εγώ είχα πολλά παράπονα ότι δεν είμαι συμβατός με IMac με τους άλλους αλλά το θέμα ήταν της Microsoft.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες