Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2356   alabis

alabis

iPH Contributor

• 1104 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 15/09/2016 - 20:33

μπορεις να κανεις ενα κολπο αν δεν θες αποτυπωμα η να πατησεις home button. Mολις ανοιξει η lockscreen πηγαινε αριστερα στα widgets και πατα σε ενα απλο πχ Σημειωσεις. Ετσι θα σου ζητησει κωδικο κατευθειαν χωρις χρηση home. Απλα θα μπεις στις Σημειωσεις αντι για κεντρικη οθονη

Μιλαμε σοβαρα? Τι τσαπατσουλια ειναι αυτη!!? " Δουλεια δε είχε ο διαολος…"

Τελευταία επεξεργασία από: alabis, 15/09/2016 - 20:35

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2357   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 15/09/2016 - 20:43

Παιδιά, όποιος θέλει το Slide to Unlock υπάρχει και η 9.3.5 που υπογράφεται ακόμα.

Κανένας δεν σας υποχρεώνει να πάτε στο iOS 10.

Όσο για το επιχείρημα "δεν θέλω να χαλάσω το home button με τη χρήση" είναι κάτι παραπάνω από γελοίο.

Οι συσκευές φτιάχτηκαν (και τις αγοράζουμε) για να τις χρησιμοποιούμε, όχι για να τις κρατάμε παρακαταθήκη για τον επόμενο αγοραστή.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#2358   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 15/09/2016 - 20:44

Ερώτηση. Έκανα αναβάθμιση σε iOS 10 και επίσης κατέβασα και την τελευταία ενημέρωση του iTunes. Παρ' όλα αυτά το σπαστικό πρόβλημα -54 στο συγχρονισμό κινητού iTunes παραμένει. Έχει βρεθεί κάποια λύση;;;

Αυτό καλώς ή κακώς δε διορθώνεται με Update του iTunes.

Μέσω Syncios ή iTools με συνδεδεμένη συσκευή, πας στο Filesystem απο Toolkit και απο εκεί στον iTunes_Control και μετά στον iTunes.

Βρίσκεις τα iTunesPrefs και iTunesPrefs.plist, τα διαγράφεις και Reboot στο PC και τηλ μετά.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 15/09/2016 - 20:47

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2359   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 15/09/2016 - 20:45

Πραγματικα 100 σελιδες για την αφαιρεση του slide to unlock δεν το περιμενα. Πολυ πρεμουρα.

Υπογραφεται ακομα η 9.3.5 αν δε σας αρεσει οποτε βαλτε την να ησυχασει το κεφαλι σας.
Ασχετα που εχουμε πει οτι σε συσκευες με touch id δε χρειαζεται να το πατας το home ισα με 250 χιλιαδες φορες που ειναι ακριβως οπως στο iOS 9. Το προβλημα το εχει μονο το iPhone 5 και τα iPad 4 και Air.

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 15/09/2016 - 20:48

#2360   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9871 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 21:09

Μιλαμε σοβαρα? Τι τσαπατσουλια ειναι αυτη!!? " Δουλεια δε είχε ο διαολος…"

Δεν την εδωσα σε εσενα τη λυση αυτη, αν εχεις καλυτερη ιδεα για καποιον που θελει σωνει και καλα να μην παταει home button και να μην χρησιμοποιει δαχτυλικο αποτυπωμα αλλα και να εχει την 10, γραψτην.

#2361   peripolo

peripolo

iPH Enthousiast

• 583 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/09/2016 - 21:18

Έκανα και εγώ αναβάθμιση και όταν πάω να κανω hard reset βγάζει κατι περίεργα και μετά κανει reboot το κανει και σε εσάς ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2362   homodigital

homodigital

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 21:21

Παιδιά πώς είναι η χρήση σε 6 plus? Κολλάει ή τρέχει κανονικά; Η μπαταρία?

#2363   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 15/09/2016 - 21:25

Η μπαταρια σε μηλοφωνο 6ς στην 10 ειναι πολυ χαλια μιλαμε! Η μονο σε εμενα?

#2364   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 15/09/2016 - 21:27

Η μπαταρια σε μηλοφωνο 6ς στην 10 ειναι πολυ χαλια μιλαμε! Η μονο σε εμενα?

Δες 1-2 σελίδες πίσω το Screenshot μου :P 

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#2365   alabis

alabis

iPH Contributor

• 1104 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 15/09/2016 - 21:30

Δεν την εδωσα σε εσενα τη λυση αυτη, αν εχεις καλυτερη ιδεα για καποιον που θελει σωνει και καλα να μην παταει home button και να μην χρησιμοποιει δαχτυλικο αποτυπωμα αλλα και να εχει την 10, γραψτην.

Μια χαρα την εδωσες τη λυση και σε ευχαριστω - Αν δε θελεις να διαβαζουμε αυτα που γραφεις υπαρχουν τα pm - Δε καταλαβες το πνευμα μου προφανως, στην apple πηγαιναν τα περι τσαπατσουλιας και τα συναφη

#2366   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9871 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 21:35

Μια χαρα την εδωσες τη λυση και σε ευχαριστω - Αν δε θελεις να διαβαζουμε αυτα που γραφεις υπαρχουν τα pm - Δε καταλαβες το πνευμα μου προφανως, στην apple πηγαιναν τα περι τσαπατσουλιας και τα συναφη

μα εκ μερους της apple μιλησα και εγω.....παντως εσυ το επιασες το πνευμα μου οποτε ολα οκ.

#2367   lefteris4

lefteris4

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 22:14

Με το να έχουμε ενεργοποιημένο αυτό το "σηκώστε για αφύπνιση" που ανοίγει την οθόνη αυτόματα όταν σηκώσουμε το τηλεφωνο, φαντάζομαι καταναλώνει και περισσότερη μπαταρία σωστά;

#2368   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 15/09/2016 - 22:20

Παιδιά πώς είναι η χρήση σε 6 plus? Κολλάει ή τρέχει κανονικά; Η μπαταρία?

κοίτα που θα πέσουνε να με φάνε που θα πω την αλήθεια...

σε 6 plus εμενα έγινε πλέον η συσκευή αργή... πιο αργό άνοιγμα τον εφαρμογών και από το iphone 5 που έχω...

#2369   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 22:22

Πραγματικα 100 σελιδες για την αφαιρεση του slide to unlock δεν το περιμενα. Πολυ πρεμουρα.

Υπογραφεται ακομα η 9.3.5 αν δε σας αρεσει οποτε βαλτε την να ησυχασει το κεφαλι σας.
Ασχετα που εχουμε πει οτι σε συσκευες με touch id δε χρειαζεται να το πατας το home ισα με 250 χιλιαδες φορες που ειναι ακριβως οπως στο iOS 9. Το προβλημα το εχει μονο το iPhone 5 και τα iPad 4 και Air.

ακριβως το ιδιο με το 9 δεν θα το ελεγα... προφανως και η αποκριση με το touch ID πλεον ειναι αρκετα πιο αργη και φαινεαι ευκολα...

εγω επισης δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο να μην αρεσει σε πολλους να πατενε 2 φορες το home button για να ξεκλειδωσουν τη συσκευη... απο το να το πατανε μια φορα και με τα κανουν slide......

Εκτος αν εσεις δεν βλεπετε καμια απολυτως διαφορα στην αποκριση του touch id ...iphone 6..

#2370   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 15/09/2016 - 22:27

ακριβως το ιδιο με το 9 δεν θα το ελεγα... προφανως και η αποκριση με το touch ID πλεον ειναι αρκετα πιο αργη και φαινεαι ευκολα...
εγω επισης δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο να μην αρεσει σε πολλους να πατενε 2 φορες το home button για να ξεκλειδωσουν τη συσκευη... απο το να το πατανε μια φορα και με τα κανουν slide......
Εκτος αν εσεις δεν βλεπετε καμια απολυτως διαφορα στην αποκριση του touch id ...iphone 6..

Εχω το 6 plus. Η αποκριση ειναι ακριβως η ιδια οπως και η λειτουρια για μενα. Τα ιδια εκανα στην 9 τα ιδια και στην 10.

Δικαιωμα σου να μη σου αρεσει. Αλλα δυστυχως δεν μπορει να γινει κατι αλλο. Η συμβιβαζεσαι η γυρνας 9.3.5.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 40

0 μέλη, 40 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες