Καθώς πέρασε η 2η μέρα που το αναβάθμισα και το δούλεψα έχω να πω πως είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
Στα θετικά:
- ο τρόπος εμφάνισης των γνωστοποιήσεων σε αυτό το διάφανο τετράγωνο,
- η κατηγοροποίηση των φωτογραφιών και τα βίντεο τους,
- το ρολόι που ανανεώθηκε με μαύρο φόντο, μια αλλαγή που έπρεπε να την είχαν σκεφτεί χρόνια πριν καθώς όταν μιλάμε για μενου που αφορά ξυπνητήρια κτλ κτλ πρέπει να σκεφτούμε οτι οι περισσότεροι αυτές τις αλλαγές (της ώρας στο ξυπνητήρι) τις κάνουν βραδινές ώρες λίγο πριν κοιμηθούν (όπως εγώ) και θέλω το μενού καθώς είμαι στα σκοτεινά να είναι και αυτό. Χαζό μπορεί να ακουστεί για τους περισσότερους αλλά εμένα μ άρεσε πολύ.
Το iMessage δεν το χρησιμοποιώ καθώς με όλους μιλάω μέσω whats up και fb messenger ώστε να δω διαφορές. Ενδιαφέρον επίσης και οι χάρτες από το λίγο που είδα..
Στα αρνητικά:
-Το ξεκλείδωμα με το δαχτυλικό αποτύπωμα που πλέον δεν σε πετάει στη κεντρική οθόνη απευθείας αλλά πρέπει να το πιέσεις και 2η φορά για να μπει.. Είχα συνηθίσει που ακουμπούσα το δάχτυλο και με έβαζε μέσα αμέσως... αργοπορία αυτό όμως διάβασα ένα άρθρο που πρότεινε έναν τρόπο για να επανέλθει αυτό και το έκανα.
-Υπάρχουν στιγμές που νομίζω πως ακούει λίγο πιο αργά αλλά τις περισσότερες στιγμές νομίζω πάει πιο γρήγορα σε σχέση με το 9.3
Έχω 6+ (ακόμα)
Τελευταία επεξεργασία από: applover, 16/09/2016 - 00:00