Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2371   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 15/09/2016 - 22:27

Με το να έχουμε ενεργοποιημένο αυτό το "σηκώστε για αφύπνιση" που ανοίγει την οθόνη αυτόματα όταν σηκώσουμε το τηλεφωνο, φαντάζομαι καταναλώνει και περισσότερη μπαταρία σωστά;

Ναι αλλα θεωρητικα ελαχιστη διαφορα. Αυτο με τη χρηση θα το δεις.

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 15/09/2016 - 22:28

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2372   kalafan

kalafan

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 15/09/2016 - 22:29

στο δικο μου 6 plus γιατι δεν υπαρχει η επιλογη  "σηκώστε για αφύπνιση" ρε παιδια?

θα τρελαθουμε?

#2373   DrBendova

DrBendova

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 15/09/2016 - 22:30

στο δικο μου 6 plus γιατι δεν υπαρχει η επιλογη  "σηκώστε για αφύπνιση" ρε παιδια?

θα τρελαθουμε?

σε 6s/plus και SE

#2374   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 15/09/2016 - 22:31

6s -se μόνο για αφύπνιση.πλακα πλάκα εμένα σε ip5s πιο smooth σε 10 παρα σε 9 όλα μια χαρά...

#2375   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/09/2016 - 22:41

Εχω το 6 plus. Η αποκριση ειναι ακριβως η ιδια οπως και η λειτουρια για μενα. Τα ιδια εκανα στην 9 τα ιδια και στην 10.

Δικαιωμα σου να μη σου αρεσει. Αλλα δυστυχως δεν μπορει να γινει κατι αλλο. Η συμβιβαζεσαι η γυρνας 9.3.5.

εσυ λες οτι εχει ιδια αποκριση ακριβως λεγονας μου οτι εχεις το plus .. μπορει στο plus να ειναι λοιπον,εγω που εχω το 6 και το εχω δει σε αλλους 2 φιλους μου που το εχουν τα συγκριναμε διπλα διπλα  και η διαφορα ηταν αισθητη απο 3 ανθρωπους..... δικαιωμα μου στα λογια μου ερχεσαι... οπως δικαιωμα του καθενος να μην του αρεσει...να παταει 2 φορες το home button για να ξεκλειδωσει.. 

#2376   grecophone

grecophone

iPH Enthousiast

• 352 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 22:45

μαγκες οπως προειπα στο 6αρι δεν τελειωνει η μπαταρια

Χρηση 1 ωρα

Αναμονη 5ωρ.45λεπτα

Με 3g ανοιχτο και χρηση viber πολυ και στο υποβαθρο ,  hotspot(για 10 λεπτα) και σαφαρι 20 λεπτα.  απο 100% στο 93%

καλα λαλαει !!!

στο se ομως εχω θεματα. το εχει η γυναικα και δεν ειναι εδω να σας πω ακριβως αλλα παρατηρησα οτι μαδαει.. ακομα και στην αναμονη οταν τ αφησα με airplane mode και ξυπνησα το πρωι απο 100% πηγε 95% ,  με  κλειστα wifi κ ολα... δεν ξερω τι φαση.. να ξαναπερασω την 10 ή να παω 9.3.5?? επισης εκανα και hard reset 3 φορες αλλα οκ ποιο γρηγορο αλλα η μπαταρια μαδιεται..

Τελευταία επεξεργασία από: grecophone, 15/09/2016 - 22:54

#2377   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/09/2016 - 22:49

Αυτά από μένα με 6s .πολυ χρήση wifi 3G μόνιμα ανοιχτά Συνημμένο αρχείο  IMG_0013.JPG   114.65KB   70 λήψεις0e7333146f130e65f2de636b964a9e98.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

RF forever

#2378   Mikachuchios

Mikachuchios

iPH Enthousiast

• 395 μηνύματα
  • Twitter:@Mikachuchios
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 15/09/2016 - 22:50

Σε 6s+ τρέχει μια χαρα σε γενικές γραμμές προς το παρόν αλλα νομίζω η κατανάλωση μπαταριας αυξήθηκε. Επίσης σήμερα αφού έπαιζα με τα μηνύματα αρκετή ώρα, εκεί που συνομιλούσα με ένα φίλο, έστελνα και λάμβανα μηνύματα (άκουγα τον ήχο της αποστολης και λήψης) αλλα δεν εμφανιζόντουσαν στη συνομιλία! μόλις πήγαινα home screen και γυρνούσα μηνύματα είχαν εμφανιστεί, μόλις άρχιζα να στέλνω, πάλι τα ιδια μονο από τον ήχο καταλάβαινα ότι έφευγε από μένα και ότι λάμβανα κάτι, μέχρι που την τριτη φορα που έγινε το κινητό έκανε από μονο του respring. 

η εγκατάσταση έγινε με restore από itunes και δεν έχω κάνει jailbreak.

#2379   grecophone

grecophone

iPH Enthousiast

• 352 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 22:53

Αυτά από μένα με 6s .πολυ χρήση wifi 3G μόνιμα ανοιχτά

καλα ειναι ,. θα μπορουσε κ καλυτερα :P ... 

το λεω ως  : με χρηση ιντερνετ/σαφαρι και 3γ και viber να τρεχει και τ συνναφη απλα πρεπει να βγαζει ενα 10% την ωρα.... στο 6αρι ετσι μ πηγαινε με την 9.3 , με την 10 μ παει 7 % με ακριβως την ιδια χρηση... αρα ειναι καλυτερη.

τωρα αμα παιξει κανα youtubevideaki ε νταξει λογικο να φυγει οπως κ σ παιχνιδια...

Τελευταία επεξεργασία από: grecophone, 15/09/2016 - 22:57

#2380   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 23:59

Καθώς πέρασε η 2η μέρα που το αναβάθμισα και το δούλεψα έχω να πω πως είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Στα θετικά:

- ο τρόπος εμφάνισης των γνωστοποιήσεων σε αυτό το διάφανο τετράγωνο,

- η κατηγοροποίηση των φωτογραφιών και τα βίντεο τους,

- το ρολόι που ανανεώθηκε με μαύρο φόντο, μια αλλαγή που έπρεπε να την είχαν σκεφτεί χρόνια πριν καθώς όταν μιλάμε για μενου που αφορά ξυπνητήρια κτλ κτλ πρέπει να σκεφτούμε οτι οι περισσότεροι αυτές τις αλλαγές (της ώρας στο ξυπνητήρι) τις κάνουν βραδινές ώρες λίγο πριν κοιμηθούν (όπως εγώ) και θέλω το μενού καθώς είμαι στα σκοτεινά να είναι και αυτό. Χαζό μπορεί να ακουστεί για τους περισσότερους αλλά εμένα μ άρεσε πολύ.

Το iMessage δεν το χρησιμοποιώ καθώς με όλους μιλάω μέσω whats up και fb messenger ώστε να δω διαφορές. Ενδιαφέρον επίσης και οι χάρτες από το λίγο που είδα..

Στα αρνητικά:

-Το ξεκλείδωμα με το δαχτυλικό αποτύπωμα που πλέον δεν σε πετάει στη κεντρική οθόνη απευθείας αλλά πρέπει να το πιέσεις και 2η φορά για να μπει.. Είχα συνηθίσει που ακουμπούσα το δάχτυλο και με έβαζε μέσα αμέσως... αργοπορία αυτό όμως διάβασα ένα άρθρο που πρότεινε έναν τρόπο για να επανέλθει αυτό και το έκανα.

-Υπάρχουν στιγμές που νομίζω πως ακούει λίγο πιο αργά αλλά τις περισσότερες στιγμές νομίζω πάει πιο γρήγορα σε σχέση με το 9.3

Έχω 6+ (ακόμα)

Τελευταία επεξεργασία από: applover, 16/09/2016 - 00:00

#2381   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 16/09/2016 - 04:22

Καθώς πέρασε η 2η μέρα που το αναβάθμισα και το δούλεψα έχω να πω πως είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Στα θετικά:

- ο τρόπος εμφάνισης των γνωστοποιήσεων σε αυτό το διάφανο τετράγωνο,

- η κατηγοροποίηση των φωτογραφιών και τα βίντεο τους,

- το ρολόι που ανανεώθηκε με μαύρο φόντο, μια αλλαγή που έπρεπε να την είχαν σκεφτεί χρόνια πριν καθώς όταν μιλάμε για μενου που αφορά ξυπνητήρια κτλ κτλ πρέπει να σκεφτούμε οτι οι περισσότεροι αυτές τις αλλαγές (της ώρας στο ξυπνητήρι) τις κάνουν βραδινές ώρες λίγο πριν κοιμηθούν (όπως εγώ) και θέλω το μενού καθώς είμαι στα σκοτεινά να είναι και αυτό. Χαζό μπορεί να ακουστεί για τους περισσότερους αλλά εμένα μ άρεσε πολύ.

Το iMessage δεν το χρησιμοποιώ καθώς με όλους μιλάω μέσω whats up και fb messenger ώστε να δω διαφορές. Ενδιαφέρον επίσης και οι χάρτες από το λίγο που είδα..

Στα αρνητικά:

-Το ξεκλείδωμα με το δαχτυλικό αποτύπωμα που πλέον δεν σε πετάει στη κεντρική οθόνη απευθείας αλλά πρέπει να το πιέσεις και 2η φορά για να μπει.. Είχα συνηθίσει που ακουμπούσα το δάχτυλο και με έβαζε μέσα αμέσως... αργοπορία αυτό όμως διάβασα ένα άρθρο που πρότεινε έναν τρόπο για να επανέλθει αυτό και το έκανα.

-Υπάρχουν στιγμές που νομίζω πως ακούει λίγο πιο αργά αλλά τις περισσότερες στιγμές νομίζω πάει πιο γρήγορα σε σχέση με το 9.3

Έχω 6+ (ακόμα)

μπες accessibility να το ενεργοποιησεις να ανοιγει διχως να το πατας, μονο με touch.

https://youtu.be/vJGcx3CmMLM

www.cmd-z.gr | Tech Blog

Τελευταία επεξεργασία από: paparainbow, 16/09/2016 - 04:22

legit

#2382   stark

stark

iPH Contributor

• 1055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 16/09/2016 - 09:44

Για το "Σηκώστε για αφύπνιση" παρατηρώ ότι -τουλαχιστον στο SE μου- αν εχεις το κινητο πχ στο τραπέζι οριζόντια και το σηκώσεις παλι (σχετικά) οριζοντια, η οθόνη δεν ξυπνά.

Χρειαζεται να δώσεις μια κλίση προς τον κάθετο άξονα της συσκευής για να ανάψει.

Το ίδιο συμβαίνει και αν είναι πχ σε καποιο stand / dock. Αν το σηκώσεις με την κλίση που ήδη έχει εκεί που είναι, ακομα και μια ελαφριά παραπανω κλιση να του δώσεις δεν ανταποκρίνεται πάντα.

Το πιο ασφαλές είναι κάθε φορά που το παίρνεις στα χέρια σου να του δίνεις μια κάθετη κλίση με κατευθυνσή του ακουστικού προς το σώμα σου.

Επίσης είχα κι εγώ θέμα με το Viber. Ο ήχος του αρχικά ήταν ίδιος με της standard ειδοποίησης που έχει το iOS. Κάποιες φορές δεν είχε καν ήχο. Με την επανεγκατάσταση δεν είδα αλλαγή. Ενα hard reset εδωσε λύση.

Στο θέμα της μπαταρίας κανένα πρόβλημα. Ισως και καλύτερα από το 9.

#2383   Juanita

Juanita

iPH newbie

• 54 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 16/09/2016 - 10:25

δεν υπάρχει επιλογή δυστυχώς να το απενεργοποιήσεις !

καλημερα! το να το απενεργοποιησεις προφανως δεν γινεται. το να ξεκλειδωνεις μεν με το home button αλλα οταν απο συνηθεια κανεις slide προς τα δεξια, να μη σε βγαζει σ'αυτην την οθονη με την αναζητηση και τα widgets γινεται;

#2384   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2016 - 10:29

Σέρνεται το App Store, δεν μπορείς να κανεις ούτε τα updates των app που σου δειχνει στις ενημερώσεις.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

#2385   Magichoom

Magichoom

iPH newbie

• 77 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 16/09/2016 - 10:30

Καλημέρα, σε 6 που το έχω 1 μέρα τώρα, πάει σφαίρα, πολύ καλύτερα απο την 9,3,5. Και η μπαταρία μια χαρά φαίνεται. Το μόνο bug που βρήκα είναι ότι όταν κλείνω το κινητό χάνονται τα στοιχεία διάρκειας της μπαταρίας.....κάτι το οποίο ειχαν φτιάξει στην 9 και τώρα ξαναχάλασε ?!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες