Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Περιμένουμε και το άλλο καλώδιο για να μάθουμε τις εμπειρίες σου.
Κάτι τελευταίο ήθελα να ρωτήσω, είναι βολικό; Εξυπηρετεί δηλαδή;
Δημοσίευση 27/06/2016 - 21:38
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Περιμένουμε και το άλλο καλώδιο για να μάθουμε τις εμπειρίες σου.
Δημοσίευση 27/06/2016 - 21:39
Εγω ειχα παρει μεσω indegogo to Zaptip.... Το οποιο τελικα αποδειχτηκε κομπινα... Τωρα νομιζω κανουν νεα με αυτο.. https://www.indiegog...of-usb-cables#/
Και φυσικα δεν υπηρχε περιπρωση να παρω τα λεφτα πισω..
Δημοσίευση 27/06/2016 - 21:42
Δημοσίευση 27/06/2016 - 23:07
Thanks Νίκο. Το βγάζει την πρώτη φορά που βάζεις το connector αλλά μετά δουλεύει κανονικά. Ναι, κανονικά κάνει και data transfer. Επίσης το συγκεκριμένο ειναι μέχρι 2.1A γιαυτο και φορτίζει γρήγορα.
Το έχω καιρό στα υπόψην το συγκεκριμένο και ο βασικός λόγος που δεν ασχολήθηκα στο τέλος ήταν αυτός.
Αρκετοί έχουν αναφέρει πως δε λειτουργεί μετά το μήνυμα, ή λειτουργεί για λίγο. Thnx πάντως για την ενημέρωση.
Δημοσίευση 28/06/2016 - 19:56
Δημοσίευση 28/06/2016 - 20:16
Ποιο θα πρότεινες δηλ καλυτερα?α κ ποιος ανταπτορας καθεται ποιο ωραια στο κινητο?Με εχεις ψησει παλι να πεταξω λεφτα γιατι μου εχει κατσει πολυ περιεργα που μου την φορεσανε και δεν το πηρα κ εγω...
Δημοσίευση 28/06/2016 - 20:27
Δημοσίευση 28/06/2016 - 20:45
Ποιο θα πρότεινες δηλ καλυτερα?α κ ποιος ανταπτορας καθεται ποιο ωραια στο κινητο?Με εχεις ψησει παλι να πεταξω λεφτα γιατι μου εχει κατσει πολυ περιεργα που μου την φορεσανε και δεν το πηρα κ εγω...
Δημοσίευση 28/06/2016 - 20:48
dsmpampis
Καλός τα δεχτηκες ξανά ,βάλε αν είναι εύκολο link και για το δεύτερο ώστε δούμε τελικά ποιο θα πάρουμε και εμείς .
Δημοσίευση 28/06/2016 - 20:49
Παιδια με το magsafe τι επιτυγχανετε;πιο γρηγρη φορτιση;
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Δημοσίευση 28/06/2016 - 21:05
Thanks! Τώρα να δούμε ποτέ με το καλό θα έρθουν και τα znaps....
Εδώ είσαι για το 2ο
conmdex Magnetische Ladegerät Adapter Magnetverschluss für iPhone La... http://www.amazon.de...i_EySCxbGP6RJ4Y
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστώ ,μάλλον για το πρώτο θα πάω ,το μόνο που μου αρέσει στο δεύτερο ειναι οτι κάθεται καλύτερα .
Δημοσίευση 28/06/2016 - 22:04
μονο αυτο;δεν ξεκουμπονει ευκολα δλδ;δεν εχει καποιο feauture;Όχι φίλε μου απλά βάζεις τον ανταπτορα για μπορείς να φορτιζεις όπως και στα Macbook. Γιατι κουμπονει με μαγνήτη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 29/06/2016 - 09:00
εχεις δει ποτέ MagSafe σε Mac? το ίδιο πράγμα ειναι. Απλα αντί να κουμπωνεις τον φορτιστή ειναι μαγνητικός.μονο αυτο;δεν ξεκουμπονει ευκολα δλδ;δεν εχει καποιο feauture;
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 29/06/2016 - 09:00
Δημοσίευση 29/06/2016 - 09:17
ναι εχω mac,απλα την χρηστικοτητα του θελω να κτλβω,αν τραβηχτει π.χ να ξεκουμπωσει και να μην φυγει η συσκευη;εχεις δει ποτέ MagSafe σε Mac? το ίδιο πράγμα ειναι. Απλα αντί να κουμπωνεις τον φορτιστή ειναι μαγνητικός.
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες