χρηστικοτητα και εγω δεν βλέπω. Το τηλέφωνο ειναι ελαφρύ όποτε αν τραβηχτει μάλλον παλι θα πέσει, απο την άλλη θα φεύγει αρκετά εύκολα σε περιπτώσεις που δεν θα θες να φύγει εύκολα. Υποθέσεις κάνω βεβαια, δεν εχω το συγκεκριμένο αξεσουάρ. Τα παιδιά που το έχουν μπορούν να μας πουν την εμπειρία καθημερινής χρήσηςναι εχω mac,απλα την χρηστικοτητα του θελω να κτλβω,αν τραβηχτει π.χ να ξεκουμπωσει και να μην φυγει η συσκευη;
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
"MagSafe" connector για iPhone!
Από
dsmpampis
, 27/06/2016 19:21
34 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 29/06/2016 - 09:47
Ad
Δημοσίευση 29/06/2016 - 19:09
Ευχαριστώ ,μάλλον για το πρώτο θα πάω ,το μόνο που μου αρέσει στο δεύτερο ειναι οτι κάθεται καλύτερα .
Αν δεν το βιάζεσαι τότε περίμενε μέχρι την Παρασκευή γιατι παράγγειλα άλλο ένα που νομίζω οτι ειναι καλύτερο. Κάθεται όπως το 2ο και μάλλον αποδίδει όπως το 1ο. Μόλις έρθει υα ενημερώσω.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 29/06/2016 - 19:10
Update
Μόλις παράγγειλα άλλο ένα, λογικά την Παρασκευή θα το έχω. Μόλις έρθει θα κάνω το αντίστοιχο review[emoji6].
Μόλις παράγγειλα άλλο ένα, λογικά την Παρασκευή θα το έχω. Μόλις έρθει θα κάνω το αντίστοιχο review[emoji6].
Δημοσίευση 29/06/2016 - 20:06
Update
Ωραία ,περιμένουμε το review .
Δημοσίευση 09/07/2016 - 16:22
Υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα σε σχέση με το κανονικό connector?
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες