Ευχαριστω Νικο.Έχει λήξει πλέον ο κωδικός.
Μόνο για τις κόκκινες έχουν -20%.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 28/03/2017 - 04:56
Ευχαριστω Νικο.Έχει λήξει πλέον ο κωδικός.
Μόνο για τις κόκκινες έχουν -20%.
Δημοσίευση 29/03/2017 - 08:24
Δημοσίευση 29/03/2017 - 22:01
Δημοσίευση 29/03/2017 - 23:53
η πρωτη πολυ καλη θηκη
δευτερη μουρατη με πολυ καλο δερμα με αρκετα εκτεθειμενα μερη
τριτη ειναι μια sena, κλασσικη αξια, σε προσιτη τιμη με οτι μπορει να σημαινει αυτο (μπορει και τιποτα)
Δημοσίευση 30/03/2017 - 11:46
σήμερα ήρθε η caudabe sheath για το 7 plus είμαι ενθουσιασμενος με την τέλεια εφαρμογή φοβερό grip όγκο λίγο περισσότερο από την veil χωρίς να σε ενοχλεί ,δοκίμασα αρκετές θήκες γνήσιες και μη ,νομίζω ότι με αυτήν είμαι κομπλέ ,σιγουρα μόλις βγάλει κανένα κωδικό με έκπτωση θα τσιμπήσω άλλη μια .
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 30/03/2017 - 11:53
Δημοσίευση 30/03/2017 - 15:11
Κατεβαίνει ο αδερφός μου Αμερική και του ζήτησα να μου φέρει την evutec που έχω απωθημένο τόσα χρόνια. Αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε aer και aergo series. Εκτός από καμπυλότητα στη πίσω πλευρά που έχει η μια δε μπορώ να καταλάβω τι άλλες διαφορές έχουν
Δημοσίευση 30/03/2017 - 15:35
Κατεβαίνει ο αδερφός μου Αμερική και του ζήτησα να μου φέρει την evutec που έχω απωθημένο τόσα χρόνια. Αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε aer και aergo series. Εκτός από καμπυλότητα στη πίσω πλευρά που έχει η μια δε μπορώ να καταλάβω τι άλλες διαφορές έχουν
η μεγαλη τους διαφορα ειναι στο υλικο. Kevlar η μια, Ballistic naylon η αλλη . Απλα η AER βγαινει και σε wood και fiber glass. Αφου ειναι απωθημενο παρε μια και μια. Την Aergo για το καλοκαιρι και σε εντονο χρωμα και την Αer για πιο κυριλε
Δημοσίευση 30/03/2017 - 15:38
Μάλιστα σε ευχαριστώ. Από άποψη προστασίας ? γιατί είμαι λίγο επιρρεπής
Δημοσίευση 30/03/2017 - 15:42
Μάλιστα σε ευχαριστώ. Από άποψη προστασίας ? γιατί είμαι λίγο επιρρεπής
ολες οι θηκες της evutec ειναι "Military Grade drop protection"
Δημοσίευση 30/03/2017 - 15:44
Και το ψαχνά αλλά δεν είδα κάτι. Οκ, οπότε είμαι σχετικά εντάξει. Θα πάρω μάλλον την aer karbon black και apple silicon red για ποιό έξαλλες καταστάσεις που την είχα έτσι και αλλιώς στη λίστα. Ευχαριστώ πολύ!!
Δημοσίευση 31/03/2017 - 20:20
Τελικά μόλις παρήγγειλα αυτή τη δερμάτινη θήκη από τη Nodus:
Με τον κωδικό 9to5 που βρήκα τυχαία σε ένα παλιό review και που παραδόξως ισχύει ακόμη, μου βγήκε στα 58,32 €.
Τιμή ίδια με αυτή της Apple, η θήκη της Nodus μου φάνηκε όμως πιο όμορφη, πιο πολυτελής και από καλύτερης ποιότητας δέρμα.
Τεράστιο ρόλο βέβαια έπαιξε το εξτραδάκι/μαγνητικό dock που συμπεριλαμβάνεται στη θήκη, καθώς τόσα χρόνια δεν έχω καταφέρει να βρω έναν τρόπο να χρησιμοποιήσω το κινητό στο αυτοκίνητο (έχω ένα παλιό Yaris με καμπυλωτό ταμπλώ που δεν έχει παράλληλες γρίλλιες εξαερισμού και δε με είχε βολέψει τίποτε σ'αυτό τον τομέα -> δεν ήθελα κάτι μόνιμο και ογκώδες που να φαίνεται, γιατί μου το έχουν ανοίξει 3 φορές).
Review για τη θήκη και για το dock οταν τα παραλάβω.
Δημοσίευση 31/03/2017 - 20:24
Τελικά μόλις παρήγγειλα αυτή τη δερμάτινη θήκη από τη Nodus:
Με τον κωδικό 9to5 που βρήκα τυχαία σε ένα παλιό review και που παραδόξως ισχύει ακόμη, μου βγήκε στα 58,32 €.
Τιμή ίδια με αυτή της Apple, η θήκη της Nodus μου φάνηκε όμως πιο όμορφη, πιο πολυτελής και από καλύτερης ποιότητας δέρμα.
Τεράστιο ρόλο βέβαια έπαιξε το εξτραδάκι/μαγνητικό dock που συμπεριλαμβάνεται στη θήκη, καθώς τόσα χρόνια δεν έχω καταφέρει να βρω έναν τρόπο να χρησιμοποιήσω το κινητό στο αυτοκίνητο (έχω ένα παλιό Yaris με καμπυλωτό ταμπλώ που δεν έχει παράλληλες γρίλλιες εξαερισμού και δε με είχε βολέψει τίποτε σ'αυτό τον τομέα -> δεν ήθελα κάτι μόνιμο και ογκώδες που να φαίνεται, γιατί μου το έχουν ανοίξει 3 φορές).
Review για τη θήκη και για το dock οταν τα παραλάβω.
ωραια φαινεται, με γεια
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 31/03/2017 - 20:31
RF forever
Δημοσίευση 31/03/2017 - 20:36
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 31/03/2017 - 20:37
0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες