Ναι είχε γίνει ντόρος... Μιλάμε για την απάτη της χρονιάς, που πήγαιναν στα κρυφά για να το βάλουν στο μαγαζί..
Θήκες iPhone 7/7 Plus & 8/8Plus
Δημοσίευση 15/10/2016 - 20:31
@CaLi@
Ad
Δημοσίευση 15/10/2016 - 22:06
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 15/10/2016 - 22:51
Από τι υλικό θα λέγατε ουι είναι η rhinoshield bumper? Σαν λάστιχο ή σαν σκληρό πλαστικό;
Είναι ένα πολυμερές υλικό όπως λέει στη φωτογραφία 📷...
Μοιάζει με πλαστικό αλλά τεντώνει και σαν λάστιχο...
Στάλθηκε από το υπερπέραν χρησιμοποιώντας μελλοντική τεχνολογία...
Δημοσίευση 16/10/2016 - 12:10
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 16/10/2016 - 19:58
Υπαρχει κάποιο Λίνκ ;
Link για ποιό ακριβώς;
Δημοσίευση 16/10/2016 - 20:26
Καλησπερα και απο μενα!Πηρα την puro 0.3 nude για 7αρι απλο.Αν και πολυ ωραια,λεπτη,διαφανη εντελως,η πισω καμερα εξεχει και δεν προστατευται παρολο που εχει ενα δαχτυλιδακι γυρω απο το ανοιγμα τις καμερας και τους φλας.
Υπαρχει καμια λεπτη,διαφανη αλλα να εχει στο δαχτυλιδι γυρω απο το κοψιμο λιγο μεγαλυτερο υψος ωστε να μην ακουμπαει η καμερα ?Ευχαριστω αλλα εχω χαθει απο τα τοσα ποστς.
Δημοσίευση 16/10/2016 - 20:34
Καλησπερα και απο μενα!Πηρα την puro 0.3 nude για 7αρι απλο.Αν και πολυ ωραια,λεπτη,διαφανη εντελως,η πισω καμερα εξεχει και δεν προστατευται παρολο που εχει ενα δαχτυλιδακι γυρω απο το ανοιγμα τις καμερας και τους φλας.
Υπαρχει καμια λεπτη,διαφανη αλλα να εχει στο δαχτυλιδι γυρω απο το κοψιμο λιγο μεγαλυτερο υψος ωστε να μην ακουμπαει η καμερα ?Ευχαριστω αλλα εχω χαθει απο τα τοσα ποστς.
Και εγώ έχω την Nude αλλά δεν εξέχει η κάμερα σε 7+, μήπως μιλάμε για αστοχία υλικού..?
Άλλες που μπορεί να δεις είναι:
Caudabe
Peel
Power Support
Elago
Spigen
Tozo
Desmay
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 16/10/2016 - 20:36
@CaLi@
Δημοσίευση 16/10/2016 - 20:37
Tozo, Peel, Desmay.
...+Elago (Origin)
Υπάρχουν όλα έτσι και αλλιώς στο 1ο Post.
Δημοσίευση 16/10/2016 - 20:45
Eυχαριστω πολυ για τις απαντησεις!Ναι και ομως εξεχει η καμερα,την εχει κανεις αλλος σε απλο 7αρι?Να την παω πισω αλλιως,γιατι ετοιμη την εχω να μπει στο ντουλαπι.
Τελευταία επεξεργασία από: DJTHEO, 16/10/2016 - 20:45
Δημοσίευση 16/10/2016 - 20:47
Sent from my iPhone 7plus
Δημοσίευση 16/10/2016 - 22:00
Σε καμία απο τις παραπάνω δεν εξέχει.
Πάρε τη Veil της Caudabe.
Μεγαλο fail της puro στο 7αρι,τωρα στο plus δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο.
Εκατσα και διαβασα και τις 50 σελιδες.
-Η power support ειναι out of stock.
Oλες οι αλλες που μου αρεσαν (Tozo, Peel, +Elago) δεν ειναι ακριβως clear αλλα frost.
H desmay υποστηριζει πως η δικη της ειναι clear,αλλα στις φωτος στο site δειχνει και αυτη frost.
Eχει κανεις μηπως την desmay?
To wisp τι χρωμα ειναι που δινει η caudable?
Oριστε πως ειναι το κινητο με την puro.Ειναι εντελως clear!H camera μας τα χαλασε γαμωτο
http://s294.photobuc...ge.jpg.html?o=0
Τελευταία επεξεργασία από: DJTHEO, 16/10/2016 - 22:03
Δημοσίευση 16/10/2016 - 22:15
Παιδιά κάποιο καλό δοκιμασμένο γυαλί για το plus έχουμε;
Sent from my iPhone 7plus
προσωρινα αυτα εν αναμονη του τελειου
Oλες οι αλλες που μου αρεσαν (Tozo, Peel, +Elago) δεν ειναι ακριβως clear αλλα frost.
H desmay υποστηριζει πως η δικη της ειναι clear,αλλα στις φωτος στο site δειχνει και αυτη frost.
Oριστε πως ειναι το κινητο με την puro.Ειναι εντελως clear!H camera μας τα χαλασε γαμωτο
για μια ψιλοιδεα
Δημοσίευση 16/10/2016 - 22:16
Και στα 6/S το ίδιο πρόβλημα είχε η Puro με τη κάμερα.
Για τελείως διάφανη τώρα, μπορείς να κοιτάξεις προς Spigen μεριά, ή Ringke π.χ.
Wisp και Clear πάλι δε πάνε μαζί..
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 16/10/2016 - 22:17
Δημοσίευση 16/10/2016 - 22:31
Παιδιά κάθεται άθλια στο σημείο της κάμερας δεν πέτυχαν το κόψιμο μην την πάρετε. Τι μου προτείνετε να κάνω;; Αρνητικό review ή refund??Έφτασε και η πολυπόθητη airskin από spigen με από αρκετή ταλαιπωρία και δυναμικά συνεννόησης με την acs εδώ. Ταλαιπωρημένο το κουτί, η θήκη οκ παρόλα αυτά.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες