απο που τη πηρες;
Από τα Public
Δημοσίευση 21/11/2016 - 15:49
απο που τη πηρες;
Από τα Public
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 21/11/2016 - 15:55
Από τα Public
δε τη βρισκω τελευταιο κομματι ηταν;
Δημοσίευση 21/11/2016 - 15:55
Από τα Public
Ομορφη, δειχνει λεπτη σε παχος αν τη δεις σε σχεση με το γυμνη οθονη σου . Επισης και στα πλαγια υποφερτη με δεδομενο το plus. Κωστα αυτη βασικα αν σου βγαλει προβλημα καποια στιγμη θα ειναι καμμια κιτρινιλα πισω αλλα μεχρι τοτε θα εχεις παρει αλλη.
Δημοσίευση 21/11/2016 - 16:00
Δημοσίευση 21/11/2016 - 16:05
δε τη βρισκω τελευταιο κομματι ηταν;
Δεν ξέρω πήγες από εκεί και δεν είχαν?
Ομορφη, δειχνει λεπτη σε παχος αν τη δεις σε σχεση με το γυμνη οθονη σου . Επισης και στα πλαγια υποφερτη με δεδομενο το plus. Κωστα αυτη βασικα αν σου βγαλει προβλημα καποια στιγμη θα ειναι καμμια κιτρινιλα πισω αλλα μεχρι τοτε θα εχεις παρει αλλη.
Αχαχαχα καλά αυτό είναι σίγουρο.;-)
Μόλις έβαλα την liquid armor τις Spigen. Παιδιά πολύ καλή εφαρμογή και τέλειο κράτημα. Δεν δίνει όγκο στο κινητό. Τα κοψίματα στην κάμερα είναι φανταστικά. Πολύ καλή λεπτομέρεια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εμένα μου αρέσει και αυτή της Spiegen και αυτή αλλά δεν ξέρω ποια από τις δύο.
Δημοσίευση 21/11/2016 - 16:10
Ωραίες είναι αλλά εγώ τις αποφεύγω τις διαφανείς. Μετά από λίγο καιρό θα φαίνονται γραντζουνιες και ίσως κιτρινίσει.Δεν ξέρω πήγες από εκεί και δεν είχαν?
Αχαχαχα καλά αυτό είναι σίγουρο.;-)
Εμένα μου αρέσει και αυτή της Spiegen και αυτή αλλά δεν ξέρω ποια από τις δύο.
Δημοσίευση 21/11/2016 - 16:33
Ωραίες είναι αλλά εγώ τις αποφεύγω τις διαφανείς. Μετά από λίγο καιρό θα φαίνονται γραντζουνιες και ίσως κιτρινίσει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν τις κρατάω φυσικά για τον παραπάνω λόγο που λες αλλά δεν μπορώ με τίποτα να κρύψω το τηλέφωνο σε μια θήκη .Όσες φοβερές θήκες έβαλα και σε εμφάνιση και σε ποιότητα μετά από λίγο τις έβγαζα .
Εμένα μου αρέσει πολύ και bumper για το iPhone 7 plus .
Δημοσίευση 21/11/2016 - 16:47
Συμφωνώ μαζί σου. Γενικά σε δουλειά να βρισκόμαστε...Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν τις κρατάω φυσικά για τον παραπάνω λόγο που λες αλλά δεν μπορώ με τίποτα να κρύψω το τηλέφωνο σε μια θήκη .Όσες φοβερές θήκες έβαλα και σε εμφάνιση και σε ποιότητα μετά από λίγο τις έβγαζα .
Δημοσίευση 21/11/2016 - 17:08
Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν τις κρατάω φυσικά για τον παραπάνω λόγο που λες αλλά δεν μπορώ με τίποτα να κρύψω το τηλέφωνο σε μια θήκη .Όσες φοβερές θήκες έβαλα και σε εμφάνιση και σε ποιότητα μετά από λίγο τις έβγαζα .
γραψου και οπλισου με υπομονη
Δημοσίευση 21/11/2016 - 17:47
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 21/11/2016 - 18:25
Και δεν παίρνω αυτό που βλέπω και το πετάνε και από ορόφους ;-)
ειναι πιο χοντρο Κωστα, τελειο μεν αλλα για plus λιγο χοντρουλι, για το σκετο 7 μια χαρα. Και το Κ11 αν δεις τα βιντεο ειναι για μεγαλα υψη και πολυ πιο λεπτο
Εκεινο το υγρο, δε θυμαμαι μωρε πως τοχες πει, πες στον Κωστα να παρει αφου δε θελει θηκες.
εγω ενημερωνω εχουμε πει , δεν προτρεπω.Τωρα αν εσυ του το προτεινεις αλλαζει.Και τελος σε εκεινο το ποστ το ματι σου πηγε στην αηδια εκεινη με το υγρο και οχι στη μεμβρανη για τη πλατη πισω που εβγαζε η ιδια εταιρεια (του κ@@ου) και η οποια ηταν ο λογος που το ποσταρα.Και μετα κολλησε η βελονα...ευτυχως που εισαι Λιβερπουλ και σε συγχωρω δηλαδη
Δημοσίευση 21/11/2016 - 18:42
εγω ενημερωνω εχουμε πει , δεν προτρεπω.Τωρα αν εσυ του το προτεινεις αλλαζει.Και τελος σε εκεινο το ποστ το ματι σου πηγε στην αηδια εκεινη με το υγρο και οχι στη μεμβρανη για τη πλατη πισω που εβγαζε η ιδια εταιρεια (του κ@@ου) και η οποια ηταν ο λογος που το ποσταρα.Και μετα κολλησε η βελονα...ευτυχως που εισαι Λιβερπουλ και σε συγχωρω δηλαδη
Nanostate :κακο support, αργες παραδοσεις μεχρι στιγμης αλλα ισως αξιζει να ριξει μια ματια καποιος που ψαχνεται με μινιμαλιστικες λυσεις προστασιας η τον αγχωνει το jet black του
Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 21/11/2016 - 18:47
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 21/11/2016 - 19:02
σου εφυγε δεξια το ματι....για το φιλμ το ειχα ποσταρει επειδη μιλαγαμε για προστασια στη πλατη σε jet black. Λιβερπουλαρα ειμαι κατι δεκαετιες τωρα, τοτε που σαρωναμε
Θα στη ποσταρω και το σχεδιο της καινουργιας θηκης
"ITEM UNLOADED
21-11-2016 10:13 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS "0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες